Γιατί δεν είμαι αρκετή; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 82
    Senior Member
    μιλιβακι αγροτησ 190 100 κιλα παλιοσ ποδοσφαιριστησ που ξερει απο ποτα εμπαινεσ με δικια μου γλωσσα αργκο παοκτσιδικη εμπαινεσ ;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Όπα κάτσε....Ειπες με σκοπο τη σχέση ή οχι;;

Αν δεν ήταν σε φάση να δει και κάτι πιο σοβαρό και αν ήθελε αποκλειστικά ελεύθερα πράγματα και ήταν πιεστικος σε αυτό οχι δεν θα ασχολουμουν παραπανω.......Και όχι επειδή είναι κρεοπωλης αλλα επδ προτιμώ τις σχέσεις και δεν θέλω να χάνω χρόνο με άτομα που θέλουν να περνάνε καλά και είναι απόλυτοι σε αυτό
    Ειπα με σκοπό τη σχέση και συμπαθητικό προσωπάκι, 1,76 αδύνατος, αγύμναστος. Να σε ρωτήσω κάτι άλλο όμως αν παράλληλα τη στιγμή που σου την έπεφτε εκείνο το βράδυ στο μπαρ σε κάρφωνε παράλληλα και κάποιος που θα ήταν γοητευτικότατος με 1,85 ύψος θα συνέχιζες να μιλάς με εκείνον ή θα τον έστελνες για τον άλλον χωρίς να ξέρεις φυσικά τις προθέσεις του άλλου.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    μιλιβακι αγροτησ 190 100 κιλα παλιοσ ποδοσφαιριστησ που ξερει απο ποτα εμπαινεσ με δικια μου γλωσσα αργκο παοκτσιδικη εμπαινεσ ;
    Χαχαχαχαχα ελις όπως πάντα είσαι Θεός.............

Senior Member
    ασχολουμαι με τισ γυναικεσ απο 7 χρονων 32 χρονια μετα λεω σασ εμαθα

Junior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Επειδή οι περισσότερες ή αρκετές τέλος πάντων γυναίκες της ηλικίας σου είναι εμφανίσιμες θα μπορούσες να μας περιγράψεις λίγο τα στάνταρ που έχεις θέσει για την εμφάνιση για να δούμε που κινούνται οι γυναίκες της ηλικίας σου;
    Αυτο που παρατηρώ εγω απ τις φίλες μου ειναι οτι εχουμε διαφορετικά γούστα . Εμενα μ αρέσουν οι babyface καστανοξανθοι ας πουμε και μια φιλη μου της αρεσουν οι μελαχρινοι με πιο άγρια χαρακτηριστικά

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Ειπα με σκοπό τη σχέση και συμπαθητικό προσωπάκι, 1,76 αδύνατος, αγύμναστος. Να σε ρωτήσω κάτι άλλο όμως αν παράλληλα τη στιγμή που σου την έπεφτε εκείνο το βράδυ στο μπαρ σε κάρφωνε παράλληλα και κάποιος που θα ήταν γοητευτικότατος με 1,85 ύψος θα συνέχιζες να μιλάς με εκείνον ή θα τον έστελνες για τον άλλον χωρίς να ξέρεις φυσικά τις προθέσεις του άλλου.
    Όχι.. θα έκανα μια γνωριμία και με τους δύο ....θα έβγαινα μαζί τους......Να δω τι θέλει ο ένας και τι ο άλλος ...Να δω εγώ με ποιον περνάω καλά και έχω ελξη περισσότερη και μετά θα αποφασιζα....

Κάποτε είχα γνωρίσει ενα παιδί μεγαλύτερο μου..που σημαίνει πιο έμπειρος μάλλον ..με λεφτά κτλ ...το φυσαγε φαινόταν.....Και ήταν καλό παιδί και προτίμησα τον πρώην μου που τον είχα γνωρίσει στην ίδια φάση που ήταν φοιτητής και στην ηλικία μου ....

Όμως δεν σκέφτονται όλες έτσι

Senior Member
    μαιντ εισαι σε μπαρ πρεπει να εχεισ το σωμα το καταλληλο αδυνατοσ σφιχτοσ και να ξερεισ 2 πραγματα απο ποτα και καφεδεσ τσιγαρα γτ τη γνωριζεισ σε μπαρ θελει να εξασκηθεισ στον προλογο τι να τησ πεισ δηλαδη κ πωσ

Senior Member
    ειναι κι οι ανασφαλειεσ που εχει καθεμια

Senior Member
    μαιντ εισαι σε μπαρ πρεπει να εχεισ το σωμα το καταλληλο αδυνατοσ σφιχτοσ και να ξερεισ 2 πραγματα απο ποτα και καφεδεσ τσιγαρα γτ τη γνωριζεισ σε μπαρ θελει να εξασκηθεισ στον προλογο τι να τησ πεισ δηλαδη κ πωσ
    Εγώ έχω κλείσει από γυναίκες elis. Έχω τη γυναίκα μου πια. Απλώς προσπαθώ να βρω το λάθος.... αλλά ξέρεις η κάθε γυναίκα είναι και διαφορετική δεν μπορείς να κρίνεις από μία για όλες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Όχι.. θα έκανα μια γνωριμία και με τους δύο ....θα έβγαινα μαζί τους......Να δω τι θέλει ο ένας και τι ο άλλος ...Να δω εγώ με ποιον περνάω καλά και έχω ελξη περισσότερη και μετά θα αποφασιζα....

Κάποτε είχα γνωρίσει ενα παιδί μεγαλύτερο μου..που σημαίνει πιο έμπειρος μάλλον ..με λεφτά κτλ ...το φυσαγε φαινόταν.....Και ήταν καλό παιδί και προτίμησα τον πρώην μου που τον είχα γνωρίσει στην ίδια φάση που ήταν φοιτητής και στην ηλικία μου ....

Όμως δεν σκέφτονται όλες έτσι
    Εσύ πάντως να ξέρεις πως αυτό που θέλεις να βρεις θα το βρεις είμαι σίγουρος, γιατί είσαι πολύ καλός χαρακτήρας.

Senior Member
    32 χρονια μου πηρε να τισ μαθω αν δεν κανεισ κορη δε θα μαθεισ ποτε τιποτα

Senior Member
    ποσο χρονων νομιζεισ οτι ειμαι

Senior Member
    ειμαι 45 ετοιμαζομαι να παρω συνταξη δουλευω απο 12 χρονων στα χωραφια στα 18 μεχρι τα 25 εκανα 2 δουλειεσ μετα επαθα κατι προβληματα υγειασ και μεγαλωσα τη δουλεια στα χωραφια δηλαδη 1000 ελιεσ εχω πτυχιο τει στρατο ημουν κομαντο κι εχω και μια κορουλα αλανι 23 χρονων

Banned
    ειμαι 45 ετοιμαζομαι να παρω συνταξη δουλευω απο 12 χρονων στα χωραφια στα 18 μεχρι τα 25 εκανα 2 δουλειεσ μετα επαθα κατι προβληματα υγειασ και μεγαλωσα τη δουλεια στα χωραφια δηλαδη 1000 ελιεσ εχω πτυχιο τει στρατο ημουν κομαντο κι εχω και μια κορουλα αλανι 23 χρονων
    elis απο παντα ελεγες ασυναρτητα πραγματα?

Senior Member
    32 χρονια μου πηρε να τισ μαθω αν δεν κανεισ κορη δε θα μαθεισ ποτε τιποτα
    To όλο μυστικό για να έχεις μια υγιή σχέση με μια γυναίκα είναι 11 χρυσοι κανόνες. Αν τους έχεις στο μυαλό σου πάντα όλα θα είναι τέλεια

1) Η γυναίκα κάνει τους κανόνες
    2) Οι κανόνες μπορούν να αλλάξουν ανα πάσα στιγμή χωρίς καμία προειδοποίηση
    3) Η γυναίκα δεν κάνει ποτέ λάθος
    4) Αν τυχόν προκύψει κάποιο λάθος τότε σίγουρα αυτό οφείλεται σε κάτι που έκανε ή είπε ο άνδρας
    5) Αν τυχόν συμβεί το 4 τότε ο άνδρας πρέπει αυτομάτως να αναγνωρίσει το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη
    6) Η γυναίκα μπορεί να αλλάξει την γνώμη της ανα πάσα στιγμή για οποιοδήποτε λόγο
    7) Ο άνδρας απαγορεύεται να αλλάξει γνώμη αν τυχόν δεν έχει την έγγραφη συγκατάθεση της γυναίκας του
    8) Η γυναίκα έχει κάθε δικαίωμα να είναι θυμωμένη ή αναστατωμένη οποιαδήποτε στιγμή
    9) Ο άνδρας οφείλει να είναι διαρκώς ήρεμος εκτός αν η γυναίκα του επιτρέψει να είναι θυμωμένος ή αναστατωμένος
    10) Οποιαδήποτε αναφορά των συγκεκριμένων κανόνων από τον άνδρα προς όφελος του απαγορεύεται
    11) Αν τυχόν η γυναίκα έχει PMS τότε οι κανόνες είναι άκυροι.

Οποιος ακολουθήσει αυτούς τους κανόνες θα περνάει ζωή χαρισάμενη!

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast