Results 16 to 21 of 21
Thread: Απίστευτα νεύρα..
-
23-05-2020, 18:12 #16
Ασχετα με το σεροξατ που σου πρότεινε γενικά εσύ τα συζήτησες μαζι του τα προβλήματα σου αφού ειναι και φίλος και αν ναι τι σου είπε;
- 23-05-2020, 18:31 #17
Ναι μου επέμενε για αγωγή αυτός είναι κ βελονιστης μ είπε να κάνουμε βελονισμό αλλά θέλει χρονο για να δράσει. Μ είπε οπότε χρειαστώ βοήθεια να μην ντραπω. Του είπε τότε που φοβόμουν ότι παθαίνω επιληψια τότε που μοθδιαζαν τα άκρα μου μου είπε είναι ψυχοσωματικα αλλά για να σου φύγει μπορούμε να κάνουμε ότι εξέταση θες εγκεφαλογράφημα μαγνητική κτλ.. Μετά μου είπε ότι για να φύγουν όλα αυτά πρέπει να γίνει κάποιο γεγονός στη ζωή μου όμορφο για να τα ξεχάσω κάποια στιγμή. Μου είπε επίσης ότι ο συντροφος παίζει σημαντικό ρόλο και φυσικά ότι πρέπει να φυγω από το σπίτι να ζήσω μόνη για να ηρεμήσω. Αυτά που λέμε κ με τη ψυχολόγο και με τις φίλες μου όλα αυτά τα οποία όπως λες είναι δύσκολα στην πράξη γιατί μοιάζουν ακατόρθωτα οπότε δεν κάνω βημα κ μένω στα ίδια.
23-05-2020, 19:42 #18
Ακου εγώ θεωρώ τον εαυτό μου, πολύ δυνατό χαρακτήρα, γιατί έχω καταφέρει πράγματα που ο μέσος άνθρωπος δεν μπορεί. Για παράδειγμα έκοψα μαχαίρι ναρκωτικά χωρίς να στραφώ πουθενά για βοήθεια, που θα το κάνει ο 1 στους 200. Φαντάσου πως υπάρχει κόσμος που στρέφεται σε δομές με ψυχιατρική και ψυχολογική υποστήριξη και πάλι δεν το καταφέρνει αυτό, δεν καταφέρνει να ξεφύγει. Και όμως, παρόλο που γνωρίζω πως έχω την δύναμη να επιβληθώ στον εαυτό μου οργανικά αλλά και εγκεφαλικά, υπάρχουν εμμονές στην ζωή μου, που δυστυχώς δεν μπορώ μόνος μου να τις ξεπεράσω. Μου κάνει τέτοιο παιχνίδι ο εγκέφαλος, που με υποτάσσει σε αυτές. Δυστυχώς έχω διαπιστώσει πως από την μία, ότι όσο προσπαθώ εγκεφαλικά να επιβληθώ σε αυτές, για να περάσω μπροστά, δεν το καταφέρνω, αντιθέτως αυτό που κάνω είναι να εντείνω την παρουσία τους στο μυαλό μου και αυτό μου κάνει την ζωή μου και την καθημερινότητα μου ακόμα χειρότερη. Από την άλλη αν τα πάθη μας-γιατί και τα πάθη μας εμμονές είναι-είναι πάθη τα οποία είναι βαθιά ριζωμένα μέσα μας, είναι πολύ δύσκολο, να τα ξεπεράσουμε. Δηλαδή άντε και λέω στον εαυτό μου μην σκέφτεσαι το τάδε, αυτό είναι μία κουβέντα και τίποτα περισσότερο, άντε και τη στιγμή που μου εμφανίζονται, κάνω κάτι στη δουλειά μου για να απορροφηθώ, αυτό δεν σημαίνει πως και πάλι την ώρα που κάνω την δουλειά μου δεν θα περάσουν σαν φευγάτη σκέψη από το μυαλό μου και εκεί θα αναστατωθώ και θα υποκύψω.
Θα με ρωτήσεις με τα φάρμακα σου λύνεται το πρόβλημα; Θα σου πω δεν μου τα εξαφανίζουν, όταν ξεκινάω θεραπεία, αλλά τουλάχιστον στην αρχή δεν μου αναστατώνουν την καθημερινότητα μου γιατί δεν τα σκέφτομαι συνεχώς και όσο περνάει ο καιρός και συνεχίζω τα φάρμακα αυτά σιγά σιγά μένουν πίσω, τα αφήνω, θα έρθει λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου, που κάποια στιγμή θα τα έχω αφήσει εντελώς πίσω μου και θα μπορώ να συνεχίσω την ζωή μου κανονικά όπως κάνουν όλοι. Το καλό είναι πως με τα φάρμακα μπορεί να μου περάσει η σκέψη την ώρα που κάνω κάτι, αλλά δεν θα αναστατωθώ και θα αντιδράσω σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Αυτό κάνει το φάρμακο σε μαλακώνει και δεν σε αναστατώνει.
Ξέρεις ο νευρολόγος σου για δικό σου καλό επέμεινε, δεν το έκανε γιατί έχει να κερδίσει κάτι από σένα, αυτό που θα κερδίσει είναι η ικανοποίηση πως βοήθησε κάποιον να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής του. Για αυτό επέμενε να ξεκινήσεις.
Με την ψυχολόγο που επισκέπτεσαι έχεις δει καμία πραγματική διαφορά; Κάποια βελτίωση; Κάτι; Αυτή έχει δει κάποια βελτίωση σε σένα; έχει δει να κάνεις κάποιο βήμα; Πότε θεωρεί εκείνη πως θα εμφανιστεί μια βελτίωση; Πόσο χρόνο θεωρεί πως χρειάζεται εκείνη για να παρουσιάσεις μία βελτίωση;
23-05-2020, 20:23 #19
24-05-2020, 16:07 #20
Απο νευρα αλλο τιποτα...δυο αρρωστοι στο σπιτι,μια σχεση με κοπελα αδιεξοδη(αλλα δεν με αφηνει με τον τροπο της να ξεκοψω)και πολλες με πολλες αναποδιες...την πρωτομαγια ειχα μια εκρηξη οργης που οδηγησε σε λιποθυμια ,και μετα κενα μνημης.Αντε να ανοιξουν οι καφετεριες αυριο να παω για κανενα καφε με τον κολλητο μου να ξεσκασω...
25-05-2020, 01:13 #21