Results 601 to 615 of 753
-
24-05-2020, 22:51 #601Miliva21Guest
Λεμονοπιτα να σε ρωτήσω.....με τους γονείς σου τι σχέση έχεις.......Και την οικογένεια σου γενικότερα;;
Συνήθως τα παιδιά που στην οικογένεια είναι τα "χαιδεμενα" που έχουν μεγαλώσει με πολύ αγάπη και ενδιαφέρον δυσκολεύονται να σχετιστουν με τους γύρω τους ...γιατί έχουν "καλομαθει" στην αγάπη των δικών τους...και όταν ανακαλύπτουν ότι ο κόσμος και οι άνθρωποι δεν είναι έτσι.... δεν χαρίζονται εύκολα στο καθένα... και δεν συμβιβάζονται σε σχέσεις που δεν παίρνουν όσα θέλουν.......
- 24-05-2020, 23:56 #602
Είναι και ένας που μου αρέσει τώρα και φαίνεται καλό και συνεσταλμένο άτομο και από τα βλέμματα του μάλλον του αρέσω κι εγώ αλλά έχει σχέση με μια κοπέλα απαράδεκτη (πέρα από άσχημη και παχιά). Αλλά τρέχα γυρεύει...
Oταν λες απαράδεκτη πέρα απο την εμφάνιση? αρα αυτός που εχει κοπέλα και σκέφτεται εσενα ειναι και αυτος απαραδεκτος σωστα?μηπως τελικα ειναι ο τροπος που βλεπουμε τους αλλους?στο αρχικό σκέλος της ανάρτησης σου θα συμφωνησω σε ενα σημειο. οι ήδη λιγουρηδες αντρες με την καραντίνα βρήκαν την υγειά τους.έστελναν μην στο fb η στο ινστα στη καθε μια.λογικο να απογοητευτεις.ομως να ξερεις οτι η εμφανιση δεν ειναι πανω απο ολα.ουτε επειδη εσυ μπορει να τα εχεις ολα,εμφανιση μορφωση, καριερα ζωη, ο αλλος να πρεπει να σε διαλεξει για αυτους τους λογους.το αν θελουν σεξ με την μια. απλα δειχνει πως ειναι ανεγκεφαλοι και ανωριμοι.μήπως όμως και εμεις δειχνουμε με τον τροπο μας πως δεν τα θελουμε αυτα?μη απογοητευεσαι τοσο ειδικα στο θεμα με τους αντρες.εινα πραγματικα θεμα τυχης και δεν θα σκασουμε και γιαυτο!!αυτο που λες για τις σοι κοπελες που εχουν τις τυχες τις καλες.το λενε με αλλη εννοια πως ειναι πονηρες και κρατανε τον καθε ενα μαλακα στο βρακι τους.εσυ δεν εισαι μια απο αυτες απο οτι καταλαβα σωστα ;)επισης δεν διαβασα τις υπολοιπες απαντησεις σου στα υπολοιπα μελη, αλλα να σου πω και το αλλο.βγες με το παιδι και ισως κανεις απλα ενα νεο φιλο! εφοσον γραφεις πως δεν σε ελκυει ουτε καν αλα παρολα αυτα σε τραβηξε οτι δεν ειναι πεφτουλας.καλη τυχη!
25-05-2020, 00:13 #603
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ.ΝΗΣΑΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.περηφανη γιαυτο.εζησα τα πιο γλυκα χρονια τη δεκαετια του 90.
και ναι εχω ακομα φιλη απο τα πιο παλια χρονια!
δεν νομιζω να υπαρχει κατι μεμπτο σε αυτο!
α να τονιζω πως σιχαινομαι το κουτσομπολιό και ασχημη δεν με λες!
εχεις κολλησει με την εμφανιση και να ξερεις πως αυτη η πιεση χρονου που λες λεγεται με μια λεξη απλα ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ!
και μαντεψε! οταν ο αντρας που θα σε θελει για σεξ το καταλαβει αυτο θα φυγει πιο γρηγορα τρεχοντας! συνελθε!
επισης στη ζωη ολα ειναι αλληλενδετα ναι θελεις και ΦΙΛΕΣ!Last edited by sunset; 25-05-2020 at 00:56.
25-05-2020, 00:20 #604
ΣΤΗ ζωη ολα ειναι πιθανα.δεν εχεις παρατηρησει που ποτε κανεις δεν τα εχει ολα?!
επισης οσο εστιαζεις καπου.αποτραβιεσαι απο καποια αλλα αθελα σου.και φυσικα οσο κυνηγας κατι δεν σημαινει πως ερχεται με γοργο ρυθμο διπλα.σου.συμμερίζομαι το αγχος σου πως στο θεμα σχεσης εισαι απειρη και θελεις να ζησεις καποια πραγματα αλλα αν το παρεις χαλαρα θα δεις θα ναι καλυτερα.
25-05-2020, 00:35 #605
η ζηλεια ειναι οτι χειροτερο! ειναι δυστηχια δειχνει οσο και να θελεις να δειχνεις με διαιτες και γυμναστικη και μαλακιες.ακριβως το αντιθετο! πως σιχαινεσαι τον εαυτο σου πως τον θεωρεις κατωτερο!
σε συμβουλευω να ξεφυγεις απο το σαρακι της ζηλειας και ετσι θα εχεις σωστες επιτυχημενες σχεσεις σε ολους τους τομεις.εγω ειμαι παντρεμενη με τον αντρα μου γενικα ημαστε αρκετα χρονια.τον γνωρισα τοτε στο νετ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ.αλλα ετυχε! ειμαι 37 ετων. και παρολο που εχω και εγω ελλατωματα και φοβιες.ειμαι ενεργο μελος εδω παραααα πολλα χρονια,παρολα αυτα εχω καποιες αξιες και καποιες σταθερες μεσα μου που λεμε που δεν τις αλλαζω! εσυ για την ωρα. αλλαξε αλλα πραγματα μεσα σου οπως τη ζηλεια και το κομπλεξ και ασε τις σχεσεις.και ΑΝΤΡΑ ΝΑ βρεις ποσο θα αντεξει κουκλιτσα μου?αντρα λεμε ναι? οχι υποχειριο ουφ!!
25-05-2020, 12:51 #606
25-05-2020, 12:56 #607
sunset αυτο που ζηλευω ειναι που εχουν σχεση με καποιον που θελουν (τουλαχιστον ετσι δειχνουν) και βγαινουν, κανουν πραγματα μαζι
εγω δεν εχω κανει ποτε κατι με καποιον που ηθελα εκατο τοις εκατο
συνηθως μου αρεσαν λιγακι στην αρχη και μετα γρηγορα ξενερωνα
το ιδιο παθαινω και οταν μιλαω με καποιον. ξενερωνω απιστευτα γρηγορα
θελω να γνωρισω καποιον που θα μου αρεσει, απλα δεν ξερω αν με παιρνει να περιμενω κατι τετοιο
δεν γινεται να τα εχουμε ολα, συμφωνω, και γι αυτο πιστευω πως αφου εχω αρκετα αλλα οπως εμφανιση, καλη οικογενεια, οικονομικα καλη κατασταση, ισως η σχεση να ειναι αυτο που δεν θα εχω ποτε
25-05-2020, 14:20 #608
Πολλοί συμβιβάζονται σε μια σχέση και κάνουν ότι τους αρέσει ο άλλος γιατί φοβούνται τη μοναξιά
25-05-2020, 17:04 #609
Όσον αφορά το συμβιβασμό...
Πριν λίγες μέρες έλεγα θα τα έφτιαχνα με κάποιον όπως και να είναι
Τώρα που μιλάω από προχθές με διάφορους έχω ξενερώσει τη ζωή μου.
Δεν με ελκύουν καν. Δεν μιλάω για το κομμάτι της εξωτερικής εμφάνισης, αλλά για το μυαλό τους, δεν βλέπω επίσης κοινά ενδιαφέροντα. Επιμένουν να μιλάνε πολύ για τον εαυτό τους και για προηγούμενες εμπειρίες τους και χωρίς να ρωτήσω εγώ πολλά πολλά. Και είναι κάτι που με ενοχλεί αφάνταστα.
Επίσης, ενώ λένε ότι θέλουν κάτι σοβαρό, ζητάνε φωτο με μαγιό ή φόρεμα κάτι που με ενοχλεί όταν δεν με ελκύει ο άλλος.
Και μετά παραπονιούνται ότι δεν τους απαντάνε οι κοπέλες ή ότι ξεκινούν να κάνουν κάτι μαζί τους στο πρώτο ραντεβού, αλλά κάνουν πίσω!
Το άλλο που με ενοχλεί είναι ότι στο τίντερ διαλέγουν φωτογραφίες κολακευτικές γι αυτούς, και στο φβ ή στο ινστα είναι άλλο πράγμα, περιττά κιλά και δεν συμμαζεύεται (δεν με ενοχλούν τα κιλά, αλλά η κοροιδία)
Και το αλλο που μου την δινει αγρια στα νευρα ειναι που μου λενε "δεν εχεις πολλες φωτογραφίες, ουτε πολλές ολοσωμες"
δεν ηξερα να βγαζω χιλιες φωτο για τον καθε ξελιγωμενο
προτιμουν να βλεπουν τις φωτογραφιες που μπορει να ειναι και μεσα στα φιλτρα και στο φοτοσοπ μερικων και να τις φαντασιωνονται και οταν τις δουν απο κοντα να τους προκυπτουν φαλαινες
ειναι ολοι τοσο προβλεψιμοι, τοσο χαζοι και τοσο λιγουρηδες, απλως καποιοι πανε να το κρυψουν
εχω απογοητευτει εντελως
πανω που ετοιμαζομαι να κανω τον συμβιβασμο χαλιεμαι και σκεφτομαι πως αν παω μαζι τους θα σιχαθω τον εαυτο μου
δεν με εκφραζει καθολου αυτο το πραγμα και αν ειχα κυκλο γνωριμιων δεν θα το εκανα ουτε για χαβαλε
απο την αλλη σκεφτομαι τον χρονο που περναει και οτι μεχρι να κανω παρεες και να φτασω να βρω σχεση κανονικα, θα αργησω
νιωθω οτι ειμαι σε ενα αδιεξοδο
εσεις τι λετε? θα συμβιβαζοσασταν με καποιον στην θεση μου, για να ηρεμησετε? ειμαι υπερβολικη που δεν μου αρεσουν αυτα που λεω παραπανω?
μου στελνουν τεσσερις αυτη τη στιγμη και δεν απανταω σε κανεναν
25-05-2020, 17:08 #610
Κορίτσια οι άντρες που έχουν κάποιες εμπειρίες γνωρίζουν ότι εάν μια γυναίκα τους γούσταρει και τους θέλει και δεν έχει όρεξη για ανωριμότητες, θα τους κάτσει πολύ συντομα, οπως θα κάνει και η λεμον 100% όταν συναντήσει αυτό που θέλει. Λεμον να ξέρεις ότι είσαι στο γκρουπ των υποψηφίων θυμάτων άκρως χειριστικων ανθρώπων, θα σε παίξει στα δάχτυλα και θα υποφέρεις επειδή εκπέμπεις ανασφάλεια και δίψας για προσοχή. Να ξέρεις ότι αυτοί που το βλέπουν και επιλέγουν να φύγουν είναι οι καλοι της υπόθεσης.
25-05-2020, 17:15 #611
Αυτοί οι ηλίθιοι τσατίζονται κιόλας. Εγώ δεν θα καθίσω να μου την πει ο άλλος γιατί δεν έχω ολόσωμες
Ένας μαλάκας μάλιστα υπονοούσε ότι έχω παχύνει γι αυτό δεν ανεβάζω. Προφανώς για να με προκαλέσει να του στείλω εκείνη τη στιγμή.
Και του είπα ότι αυτές που ανεβάζουν συνεχώς είναι και αυτές που έχουν γίνει εξπέρ στις ευνοικές γωνίες λήψης και τα φοτοσοπ
Σημασία έχει πως εισαι απο κοντα
Αλλα αν ο αλλος θελει κατι για να φτιαχτει (λες και δεν υπαρχουν τα καταλληλα σαιτ) θα βρει χιλιες δικαιολογιες
Ατομα που ΘΕΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για σχεση ξερω δυο, αλλα τα εχουν με αλλες
Με αυτους θα μπορουσα να στελνω και να μιλαω ολη μερα χωρις να βαριεμαι και ακομα και φωτο να τους στειλω ( αν και δεν ειναι τοσο ηλιθιοι για να το ζητησουν επιμονα)
γιατι ειναι καλα παιδια και ξερουν να φερθουν και να σε βγαλουν και μια βολτα χωρις να σου μιλησουν λες και εισαι τσοντα
25-05-2020, 17:18 #612
25-05-2020, 17:50 #613
Αυτοί που ζητάνε σεξ, στο λένε δεν σε εκμεταλλεύονται, αν δεν το δώσεις θα φύγουν, νομίζω είναι ξεκάθαροι. Από αλλού θα το βρεις. Πάντως κρατα μικρό καλάθι όταν θελήσεις να το κάνεις, μην φαντασιώθεις τέλειες καταστάσεις εμπιστοσύνης και αιώνιας αγάπης με αυτόν που περίμενες τόσο καιρό. Αν γουστάρεις να το κάνεις κάντο, αν είναι να συνεχιστεί ωραία και να δέσει έχε καλώς, αν όχι μια εμπειρία παραπάνω. Το ότι θα τη πατήσεις σίγουρα προσωπικά δίνω ένα 99%.
25-05-2020, 17:52 #614
Μα δεν ζητησα αιωνιες αγαπες
Απλως καποιον να μου αρεσει και να μην το θεωρω υποχρεωση να βγω μαζι του
25-05-2020, 20:42 #615