Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 723
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 723 of 837 FirstFirst ... 223623673713721722723724725733773823 ... LastLast
Results 10,831 to 10,845 of 12551
    ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ο λεγάμενος που βρίσκεται εν σχέσει με εσένα?
    Όλα καλά βρίσκεται εκεί που πρέπει να είναι !!!

Senior Member
    ntinti είσαι σε ευαίσθητη φάση τώρα, αλλά να ξέρεις ότι ο άνθρωπος γενικά είναι πολύ πιο δυνατός και προσαρμοστικός από όσο φαντάζεται ο ίδιος. Στο λέω εγώ που κοντινό μου πρόσωπο έμεινε τετραπληγικός από τη μία μέρα στην άλλη και έζησε κι άλλα 20 δημιουργικά χρόνια μετά το γεγονός.

Μπορεί να μην κάνεις πρωταθλητισμό ή κάτι πλέον, αλλά με τον καιρό θα δεις ότι μπορεί να ξαναπατήσεις γήπεδο στο πιο χαλαρό. Κι αν όχι, θα βρεις άλλα πράγματα να αγαπάς και να αναπληρώνουν το κενό. Μην απογοητεύεσαι. Έχοντας κάνει χειρουργείο στη μέση ακριβώς μία βδομάδα πριν κλείσω τα 30 - που ευτυχώς πήγε καλά-, σου λέω πάντως ότι η ζωή μου πριν και μετά δεν άλλαξε σχεδόν καθόλου.

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    ntinti είσαι σε ευαίσθητη φάση τώρα, αλλά να ξέρεις ότι ο άνθρωπος γενικά είναι πολύ πιο δυνατός και προσαρμοστικός από όσο φαντάζεται ο ίδιος. Στο λέω εγώ που κοντινό μου πρόσωπο έμεινε τετραπληγικός από τη μία μέρα στην άλλη και έζησε κι άλλα 20 δημιουργικά χρόνια μετά το γεγονός.

Μπορεί να μην κάνεις πρωταθλητισμό ή κάτι πλέον, αλλά με τον καιρό θα δεις ότι μπορεί να ξαναπατήσεις γήπεδο στο πιο χαλαρό. Κι αν όχι, θα βρεις άλλα πράγματα να αγαπάς και να αναπληρώνουν το κενό. Μην απογοητεύεσαι. Έχοντας κάνει χειρουργείο στη μέση ακριβώς μία βδομάδα πριν κλείσω τα 30 - που ευτυχώς πήγε καλά-, σου λέω πάντως ότι η ζωή μου πριν και μετά δεν άλλαξε σχεδόν καθόλου.
    Εχεις δικιο....
    Τον πρωταθλητισμο τον παρατησα οταν εμεινα εγκυος στο πρωτο μου παιδακι.....απο εκει και περα ασχολιομουν μονο οταν ειχα χρονο αλλα ηταν η διαφυγη μου...Τα τελευταια χρονια πριν το χειρουργειο ειχα αρχισει παλι πιο ενεργα με συμπαικτρια την κορη μου .....αυτο ηταν το καλυτερο απ ολα τα καλοκαιρια μας ειχαν αλλο νοημα ...
    Τελοσπαντων τωρα εγινε και θα προσαρμοστουμε οσο μπορουμε σε αυτο......
    πιστευω θα ξεπεραστει και αυτο καποια στιγμη αρκει να ειμαστε ορθιοι πλεον.....

Senior Member
    Απελπιστικά μόνη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Απελπιστικά μόνη...
    Πως είσαι;

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Απελπιστικά μόνη...
    Γιατί Κυκνε; έγινε κατι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Πως είσαι;
    Όχι και πολύ καλά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Γιατί Κυκνε; έγινε κατι;
    Όχι... Απλώς κάνω αρνητικές σκέψεις και δεν είχα κανέναν να μιλήσω...

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Όχι... Απλώς κάνω αρνητικές σκέψεις και δεν είχα κανέναν να μιλήσω...
    Τι σκέψεις; πες μας εδω τι σκέφτεσαι..

Senior Member
    Να σε ρωτήσω κάτι Κύκνε, αυτή η φίλη που ανέφερες κάπου παραπάνω, τι φίλη είναι; Θέλω να πω, δεν έχεις την ευχέρεια όταν αισθάνεσαι έτσι μοναξιές και πίεση να την πάρεις ένα τηλέφωνο να τα πείτε; Δεν σε ηρεμεί η κουβέντα μαζί της;

george1520
    Guest
    Όχι και πολύ καλά...
    Και τι κάνεις συνήθως για να νιώσεις καλά;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Τι σκέψεις; πες μας εδω τι σκέφτεσαι..
    Μου έρχονται αναμνήσεις από τις φορές που προσπάθησα να μου κάνω κακό και με ταράζουν και μετά σκέφτομαι τον φίλο μου που τα κατάφερε και πέθανε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Να σε ρωτήσω κάτι Κύκνε, αυτή η φίλη που ανέφερες κάπου παραπάνω, τι φίλη είναι; Θέλω να πω, δεν έχεις την ευχέρεια όταν αισθάνεσαι έτσι μοναξιές και πίεση να την πάρεις ένα τηλέφωνο να τα πείτε; Δεν σε ηρεμεί η κουβέντα μαζί της;
    Είναι έμπιστη αν εννοείς αυτό... Αλλά είναι φυσιολογική και ντρέπομαι να της μιλήσω για κάποια πράγματα, δεν ξέρω αν θα καταλάβει...

george1520
    Guest
    Μου έρχονται αναμνήσεις από τις φορές που προσπάθησα να μου κάνω κακό και με ταράζουν και μετά σκέφτομαι τον φίλο μου που τα κατάφερε και πέθανε...
    "Κατάφερε";

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Και τι κάνεις συνήθως για να νιώσεις καλά;
    Δεν κάνω πάντα το ίδιο... Σήμερα νωρίτερα πήγα σούπερ μάρκετ, δεν έχει πολλή ώρα που γύρισα...