Κορίτσια απαντήστε με πάσα ειλικρίνεια... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 67
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Ειδα και πιστεψα! Μακραν απι δικες μου ειναι οι αποψεις για τα αντικρουομενα συμφεροντα αρσενικου θηλυκου. Τις εχουν διατυπωσει βιολογοι και ψυχολογοι.

Για το αλλο που λες παλι κανεις λαθος αφου εχω ανοιξει θρεντ με τιτλο "ειμαι ελαττωματικος". Αλλη μια φορα προσπαθεις να μουν την πεις χωρις λογο. Αμα ταιριαζε στο χαρακτηρα μου να μπω σε κυκλο κινεζικο ως εχεμυθος επιβητορας, θα ετρωγα περισσοτερες απο μια. Αυτες τις παντρευουν οι γονεις τους μικρες και μαζευουν ο, τι προλαβουν.
    Να στην πω χωρίς λόγο; Το θέμα δεν είναι να βάλεις ταμπέλες στον εαυτό σου ή στους γύρω σου (ακομη και στις γυναίκες τώρα εδω αυτό έκανες). Το θέμα είναι τι κάνεις για να αλλάξει η ζωή σου και η σχέση σου με τους γύρω σου.

Senior Member
    Οι γυναικες ειναι οι αναπαραγωγικοι εχθροι μας. Εχουμε τα αντιθετα συμφεροντα.
    Δεν υπάρχουν εχθροί σε μία συνύπαρξη. Είναι μαζί δύο άτομα γιατί γουστάρουν να είναι μαζί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων και ο ένας προσφέρει στον άλλον.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Δεν υπάρχουν εχθροί σε μία συνύπαρξη. Είναι μαζί δύο άτομα γιατί γουστάρουν να είναι μαζί στην πλειοψηφία των περιπτώσεων και ο ένας προσφέρει στον άλλον.
    Το συμφερον της γυναικας ειναι να πηδηχτει με τον πιο δυνατο ή ακομα καλυτερα με πολλους δυνατους και να μεγαλωσει το παιδι με τη βοηθεια καποιου κοροιδου.

george1520
    Guest
    Το συμφερον της γυναικας ειναι να πηδηχτει με τον πιο δυνατο ή ακομα καλυτερα με πολλους δυνατους και να μεγαλωσει το παιδι με τη βοηθεια καποιου κοροιδου.
    Για πες μας και για τους άντρες.. Οι άντρες φαντάζομαι είναι τα θύματα.

*Το παιδι ποιου είναι; Βάζει γκολ το κορόιδο;

Senior Member
    Ορέστη το συμφέρον μιας γυναίκας είναι κάτι προσωπικό για την εκάστοτε γυναίκα και δεν θα μπω στην διαδικασία να το μαντέψω. Είναι σαν να μπω στην διαδικασία να μιλήσω για την περίοδο ή την έκτρωση που δεν έχω δικαίωμα να μιλήσω ούτε για το ένα ούτε για το άλλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Για πες μας και για τους άντρες.. Οι άντρες φαντάζομαι είναι τα θύματα.

*Το παιδι ποιου είναι; Βάζει γκολ το κορόιδο;
    Το συμφερον του αντρα ειναι να γκαστρωσει πολλες και να την κοπανησει. Το κοροιδο ειναι δημιουργια της αυτοεξημερωσης του ανθρωπινου ειδους κατα το περασμα στην γεωργικη ζωη. Ενα γενετικο λαθος που η φυση προσπαθει να διορθωσει.

george1520
    Guest
    Το συμφερον του αντρα ειναι να γκαστρωσει πολλες και να την κοπανησει. Το κοροιδο ειναι δημιουργια της αυτοεξημερωσης του ανθρωπινου ειδους κατα το περασμα στην γεωργικη ζωη. Ενα γενετικο λαθος που η φυση προσπαθει να διορθωσει.
    Πόσο φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα από σχέσεις και από γυναίκες.. Έφτιαξες ένα δικό σου κόσμο και ζεις μέσα σε αυτό, ποιος είμαι εγώ να στον χαλάσω;

Senior Member
    γεια σου ορεστη εγω ειμαι το κοροιδο πεσ την αληθεια στον κοσμο που κοιμαται
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Λες αποσπασματικά κάποια πράγματα που όντως ισχύουν στην εξελικτική βιολογία, αλλά να σε ρωτήσω κάτι? Αυτές οκ, κάθονται στον πιο δυνατό. Εσύ κυνηγάς και τις άσχημες και γριές, ή μόνο τις όμορφες και νεαρές, όπως κάνουν τα αρσενικά ζώα?

ntinti
    Guest
    Δεν ξέρω αν έχω καταλάβει σωστά αλλά δεν έχεις κάνει σχέση στην ζωή σου με γυναίκα όπως και σεξ. Βασικά πρώτα ερωτεύεσαι και γουστάρεις κάποια και μετά κάνεις σχέση. Το θέμα όμως είναι πως οι γυναίκες δεν είναι κομμάτι κρέας, ακόμα και αν υπάρχουν γυναίκες που κάνουν one night stand στην ουσία ο άνδρας αποτελεί το κομμάτι το κρέας και όχι η γυναίκα. Και γίνεται δύο φορές κομμάτι κρέας την επόμενη όταν η άλλη του λέει για να ένα πήδημα σε είχα και δεν θέλω κάτι παραπάνω από εσένα.
    Δεν ξέρω τι γίνεται στη Κύπρο αλλά για την Αθήνα έχω διαφορετική άποψη από τη δική σου. Μόνο αν είναι τίποτα μοντέλα...

Ακριβώς έτσι γίνεται...
    Και στην συνέχεια η κακιά νεράιδα τρώει τον δράκο.....

Τι άλλο παναγία μου θα διαβάσουμε εδώ μέσα ειλικρινά απορώ ...........

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Ακριβώς έτσι γίνεται...
    Και στην συνέχεια η κακιά νεράιδα τρώει τον δράκο.....

Τι άλλο παναγία μου θα διαβάσουμε εδώ μέσα ειλικρινά απορώ ...........
    Είπε αυτή και το παίζει και είρωνας κιόλας κάποια που δεν ζει καν στην Αθήνα.... Κάνε μας τη χάρη τώρα που έχεις και άποψη για μια πόλη που δεν ζεις καν σε αυτή....

ntinti
    Guest
    Είπε αυτή και το παίζει και είρωνας κιόλας κάποια που δεν ζει καν στην Αθήνα.... Κάνε μας τη χάρη τώρα που έχεις και άποψη για μια πόλη που δεν ζεις καν σε αυτή....

Η αληθεια ειναι οτι με αυτους που συναστρεφομαι στην Αθηνα τα τελευταια 20 χρονια και το κυριοτερο φορανε κουστουμια και γραβατες οπως εσυ, δεν εχουν αυτες τις αποψεις και μαλιστα δεν μιλανε με αυτο τον τροπο....

Άρα έχεις απόλυτο δίκιο..... στο δικό σου κόσμο υπάρχουν τέτοιοι πληγωμένοι άντρες......

Α και κατι ξεχασα....

οι χάρες κομμένες μπουχτισαμε.....

Senior Member
    Η αληθεια ειναι οτι με αυτους που συναστρεφομαι στην Αθηνα τα τελευταια 20 χρονια και το κυριοτερο φορανε κουστουμια και γραβατες οπως εσυ, δεν εχουν αυτες τις αποψεις και μαλιστα δεν μιλανε με αυτο τον τροπο....

Άρα έχεις απόλυτο δίκιο..... στο δικό σου κόσμο υπάρχουν τέτοιοι πληγωμένοι άντρες......

Α και κατι ξεχασα....

Καλά ζήσε πρώτα στην Αθήνα στην παρούσα εποχή για κανα χρόνο να σχηματίσεις δική σου άποψη και τα λέμε

ntinti
    Guest

Α και κατι ξεχασα....

Καλά ζήσε πρώτα στην Αθήνα στην παρούσα εποχή για κανα χρόνο να σχηματίσεις δική σου άποψη και τα λέμε
    Αυτο τι ειναι ? δεν ειναι παρων?
    δεν ειπαι πριν 20 χρονια ....αρα ?

Καλη συνεχεια mindcrime!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    γεια σου ορεστη εγω ειμαι το κοροιδο πεσ την αληθεια στον κοσμο που κοιμαται
    Κι εγω το κοροιδο ειμαι.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast