Να κάνω κίνηση; Κι αν ναι, πως? - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 21 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 312
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Εγώ εχω ενδιαφέροντα
    Αυτοί δεν είχαν τίποτα κοινό με εμένα. Όλη μέρα νετφλιξ και αραγμα στον ελεύθερο χρόνο τους.
    Εμένα δεν μου αρέσει να είναι τεμπέλης ο άλλος.

Δεν έχω γράψει ποτέ μου άρεσε ο τάδε και ενθουσιάστηκα με τον τάδε γιατί δεν έχει συμβεί.

Δεν λέω μόνο για το κράξιμο στους άλλος αντρες, φυσικά και συζητάω και άλλα θεματα ,αλλά αυτοί ειχαν το νου τους μόνο στο φάσωμα οπότε δεν συζητήσαμε πολύ. Εκείνοι είναι που δεν έχουν ενδιαφέροντα.

Εγώ ξέρω να πλησιάσω με αγγίγματα, φωτό και τέτοια γιατί μόνο αυτό ξέρω, το παραδέχομαι.
    Δεν είχα κάνει κάποια σχέση στο σχολείο ή γενικά σε ηλικία που θα μπορούσε να γίνει πιο αυθόρμητα και πιο "αγνα" οπότε δεν ξέρω πως γίνεται σταδιακά κι αυθόρμητα μια σχέση. Έχετε δίκιο σε αυτό και σας το εξηγώ.

Έχω καταφέρει κι άλλα στη ζωή μου πέρα από το σώμα.
    Σπούδασα, δουλεύω , προσέχω τον εαυτό μου, διαβάζω βιβλία, σκοπεύω να συνεχίσω κι τις σπουδές μου.
    Όταν άλλες δεν κάνουν ούτε τα μισά από εμένα και κάθονται όλη μέρα

εσύ τι ενδιαφέροντα έχεις? τι έχεις σπουδάσει και τι δουλειά κάνεις?
    εσύ νομίζεις επειδή αδυνατησες θα πέσουν οι άντρες ξεροι μαζί σου

Εγώ λέω ότι θα σε βοηθούσαν οι φιλικές σχέσεις ή ακόμα και το διαδίκτυο να διαβάζεις γκομενικά άλλων να δεις πως συμπεριφερόμαστε . Να διαβάσεις βιβλία αυτοεκτίμησης ή και φιλοσοφίας , γιατί τώρα πας προς τον κομπλεξισμό και την αλαζονεία που είναι παλάτια στην άμμο, παρά σε κάτι υγιές και στέρεο, να κάνεις την ψυχοθεραπεία σου . Δεν έχεις αντίληψη και συμπεριφορά 25χρονης , παρά έφηβης που δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται και ρωτάει συμβουλές πως να συμπεριφερθεί στα ραντεβού ή αν μπορεί να αρέσει ή αν θα στείλει φώτο .Ούτε ο ψυχολόγος φτάνει για να έχεις κρίση και αντίληψη ούτε θα σου πει τι να κάνεις , τι είναι οι σχέσεις και ότι το κορμί δεν φτάνει, θα πρέπει να ψαχτείς και μόνη σου. Στα 30 σου μπορεί να σφυρίζεις, αν αρχίσεις να κάνεις την ενδοσκόπησή σου να έχεις και ωραίες σχέσεις και να είστε όλοι καλά. Γιατί τώρα και σχέση να κάνεις εγώ δεν βλέπω ωραίο μέλλον να σου πω την αλήθεια, ή θα βασανίζεις κάποιον ή εσύ θα είσαι υποχείριο κάποιου ή δεν θα μπορέσεις να αποκτήσεις αισθήματα και όλους θα τους βαριέσαι μόλις τους κερδίσεις.

Banned
    Εγώ εχω ενδιαφέροντα
    Αυτοί δεν είχαν τίποτα κοινό με εμένα. Όλη μέρα νετφλιξ και αραγμα στον ελεύθερο χρόνο τους.
    Εμένα δεν μου αρέσει να είναι τεμπέλης ο άλλος.

Δεν έχω γράψει ποτέ μου άρεσε ο τάδε και ενθουσιάστηκα με τον τάδε γιατί δεν έχει συμβεί.

Δεν λέω μόνο για το κράξιμο στους άλλος αντρες, φυσικά και συζητάω και άλλα θεματα ,αλλά αυτοί ειχαν το νου τους μόνο στο φάσωμα οπότε δεν συζητήσαμε πολύ. Εκείνοι είναι που δεν έχουν ενδιαφέροντα.

Εγώ ξέρω να πλησιάσω με αγγίγματα, φωτό και τέτοια γιατί μόνο αυτό ξέρω, το παραδέχομαι.
    Δεν είχα κάνει κάποια σχέση στο σχολείο ή γενικά σε ηλικία που θα μπορούσε να γίνει πιο αυθόρμητα και πιο "αγνα" οπότε δεν ξέρω πως γίνεται σταδιακά κι αυθόρμητα μια σχέση. Έχετε δίκιο σε αυτό και σας το εξηγώ.

Έχω καταφέρει κι άλλα στη ζωή μου πέρα από το σώμα.
    Σπούδασα, δουλεύω , προσέχω τον εαυτό μου, διαβάζω βιβλία, σκοπεύω να συνεχίσω κι τις σπουδές μου.
    Όταν άλλες δεν κάνουν ούτε τα μισά από εμένα και κάθονται όλη μέρα
    Αγαπητή μου δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά δεν έχεις ενδιαφέροντα.....ή αν έχεις είναι μοναχικα γιατί είσαι κλεισμένη στο καβούκι σου μάλλον λόγω κόμπλεξ(ζήλειας η και φόβου απόρριψη) .....αν είχες ενδιαφέροντα θα ήσουν δικτυωμενη ...θα είχες παρέες και θα έκανες καλυτερες γνωριμίες με άντρες από εκεί....δεν θα έψαχνες μέσω σεξοεφαρμογων άντρες για σχέση...
    Σου λέμε τι φταίει σε σένα και όλο δικαιολογείς τον εαυτό σου....δεν βλέπεις που μειονεκτεις....για σένα μόνο οι άλλοι είναι στραβοί εσύ τα κάνεις τέλεια. Εφόσον είσαι και καλή και ωραία και κουλ και τα κάνεις όλα τέλεια τότε τι γράφεις εδώ; τι να σου πούμε;

Senior Member
    Δεν ξερω πως ειναι στις δικες σας φιλιες
    Αλλα εγω οταν ειχα φιλες ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν βοηθησαν σε κατι , ωστε να καταλαβω τις σχεσεις
    Μονο τα καλα της σχεσης τους λενε, για να το παιξουν καποιες
    Δεν λενε ποτε τις δυσκολιες και τα αρνητικα, και παραδεχομαι πως ουτε εγω θα τα ελεγα στη θεση τους (βασικα εγω δεν θα μιλουσα για τη σχεση μου , αν αποκτησω ποτε, σε φιλες, παρα μονο αν με ρωτουσαν και παλι τα απολυτως απαραιτητα)
    Ουτε μου γνωρισαν ποτε καποιον

Μια που το εκανε, το εκανε σε φαση πολυ υποτιμητικη, οτι "Εγω θα σου βρω γκομενο"
    Και τελικα εκανα κατι και με αυτον, αλλα και στον γκομενο της αρεσα και το καταλαβε και εφαγε γερο στραπατσο!

Αυτο που λετε οτι φταιει σε εμενα ειναι η συμπεριφορα μου δηλαδη; εκει μειονεκτω;

Senior Member
    Quote Originally Posted by led View Post
    Εγώ λέω ότι θα σε βοηθούσαν οι φιλικές σχέσεις ή ακόμα και το διαδίκτυο να διαβάζεις γκομενικά άλλων να δεις πως συμπεριφερόμαστε . Να διαβάσεις βιβλία αυτοεκτίμησης ή και φιλοσοφίας , γιατί τώρα πας προς τον κομπλεξισμό και την αλαζονεία που είναι παλάτια στην άμμο, παρά σε κάτι υγιές και στέρεο, να κάνεις την ψυχοθεραπεία σου . Δεν έχεις αντίληψη και συμπεριφορά 25χρονης , παρά έφηβης που δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται και ρωτάει συμβουλές πως να συμπεριφερθεί στα ραντεβού ή αν μπορεί να αρέσει ή αν θα στείλει φώτο .Ούτε ο ψυχολόγος φτάνει για να έχεις κρίση και αντίληψη ούτε θα σου πει τι να κάνεις , τι είναι οι σχέσεις και ότι το κορμί δεν φτάνει, θα πρέπει να ψαχτείς και μόνη σου. Στα 30 σου μπορεί να σφυρίζεις, αν αρχίσεις να κάνεις την ενδοσκόπησή σου να έχεις και ωραίες σχέσεις και να είστε όλοι καλά. Γιατί τώρα και σχέση να κάνεις εγώ δεν βλέπω ωραίο μέλλον να σου πω την αλήθεια, ή θα βασανίζεις κάποιον ή εσύ θα είσαι υποχείριο κάποιου ή δεν θα μπορέσεις να αποκτήσεις αισθήματα και όλους θα τους βαριέσαι μόλις τους κερδίσεις.
    αυτο που εβαλα με μπολντ ισως εξηγειται απο το γεγονος οτι εχω εμπειριες αντιστοιχες με μιας 15χρονης
    δεν εχω κανει σχεση, ωστε να ισορροπησω συναισθηματικα και να ξερω τι να κανω

Banned
    Αλλα εγω οταν ειχα φιλες ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν βοηθησαν σε κατι , ωστε να καταλαβω τις σχεσεις
    Δεν λενε ποτε τις δυσκολιες και τα αρνητικα, και παραδεχομαι πως ουτε εγω θα τα ελεγα στη θεση τους (βασικα εγω δεν θα μιλουσα για τη σχεση μου , αν αποκτησω ποτε, σε φιλες, παρα μονο αν με ρωτουσαν και παλι τα απολυτως απαραιτητα)

Μια που το εκανε, το εκανε σε φαση πολυ υποτιμητικη, οτι "Εγω θα σου βρω γκομενο"
    Και τελικα εκανα κατι και με αυτον, αλλα και στον γκομενο της αρεσα και το καταλαβε και εφαγε γερο στραπατσο!

Αυτο που λετε οτι φταιει σε εμενα ειναι η συμπεριφορα μου δηλαδη; εκει μειονεκτω;
    Λες ότι ΕΙΧΕΣ φίλες.....
    Τώρα δεν έχεις;;; αυτό σου λέμε.εχεις κοινωνική ζωή....; θα βγεις με παρέες;; εχεις ενδιαφέροντα που θα γνωρίσεις νέο κόσμο...;;;εισαι ανοικτή;; μιλάς με τους άλλους γύρω σου......;στη δουλειά σου έχεις σχέση με τους συναδέλφους σου....;συμμετέχεις σε δράσεις στο χώρο της δουλειάς....;πιανεις κουβέντα όπου πας είτε για δουλειά είτε για χόμπυ;; σε ενδιαφέρει η επικοινωνία με τους γύρω σου;

Senior Member
    Δεν έχω καθόλου φίλες τώρα
    Στη δουλειά επειδή είναι έτσι που δεν έχουμε πολλές επαφές με συναδέλφους, οκ μιλάω με κάποιους αλλά παρέα ουσιαστική δεν κάνουμε.

Αλλά θα φροντίσω να κάνω παρέες αν κάνω μεταπτυχιακό.
    Έχω πολύ άσχημες εμπειρίες από φίλες, οπότε προτιμώ να κάνω παρέα με άντρες

Banned

Δεν είπαμε να σου γνωρίσει η φίλη γκόμενο.......αυτο πρέπει να έχεις κάποια πολύ καλή φίλη για να το κάνει.....γτ αλλιώς σχεδόν πάντα έτσι ειναι...ολες θα παινευτουν και καμία δεν θα σου κάνει τη χάρη....για το εάν βγαίνεις συχνά λέμε

Senior Member

Όλοι οι άλλοι φταίνε για την ζωή μας.. Ο καιρός, το σύμπαν, η γειτόνισσα απέναντι.. Έχεις καταλάβει φαντάζομαι ότι σε όλα τα θέματα λέμε τα ίδια και τα ίδια? Δεν κολλάει τίποτα πάνω σου, δεν θες να κολλήσει.
    Είμαι σίγουρος πως το μόνο πράγμα που συζητούσες με τις φίλες σου ήταν για σχέσεις και αυτές έλεγαν αυτά που ήθελαν. Δεν υπάρχει κάτι άλλο στον κόσμο πέρα από την σχέση. Γεννηθήκαμε για να βρούμε ένα απλά για να λέμε ότι έχουμε σχέση και να το βλέπουν οι γύρω μας. Δεν έχει σημασία αν θα είμαστε ευτυχισμένοι, ούτε έχει σημασία αν ο άλλος είναι καλά, φτάνει να έχουμε σχέση γιατί όποιος δεν έχει υστερεί. Αυτά έχεις στο κεφάλι σου και δεν κάνεις τίποτα να τα βγάλεις. Από το πρώτο σου θέμα το μόνο που κάνεις είναι να υποτιμας τους γύρω σου, τις γυναίκες (χοντρές, ψηλές, κοντές, λεπτές, αλλήθωρες), τους άντρες που πιστεύεις ότι θέλουν μόνο το σεξ και απλά περιμένεις να ακούσεις από εμάς ότι "ναι έχεις δίκιο, όλοι οι άλλοι φταίνε που δεν έχεις εσύ σχέση". Θες να το ακούσεις ξεκάθαρα? Η συμπεριφορά σου φταίει που δεν έχεις σχέση, ο χαρακτήρας σου και ο τρόπος που βλέπεις τους γύρω σου. Έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση και περιμένεις να κρατήσεις ανθρώπους δίπλα σου μόνο από την εμφάνιση σου και ας είναι η συμπεριφορά σου χάλια. Μηδενίζεις τους γύρω σου γιατί νομίζεις πως έτσι θα πάρεις αξία η ίδια, αλλά η αξία μας δεν μετριέται εκεί.
    Συγνώμη για το ύφος μου αλλά όσο και να σου χαϊδεύουμε τα αφτιά εσύ συνεχίζεις τα ίδια.

Senior Member

τι έκανες κάτι με αυτόν?
    να έφτιαξες με. το αγόρι τις κολλητης σου για να την εκδικηθείς ?

Banned
    Δεν έχω καθόλου φίλες τώρα
    Στη δουλειά επειδή είναι έτσι που δεν έχουμε πολλές επαφές με συναδέλφους, οκ μιλάω με κάποιους αλλά παρέα ουσιαστική δεν κάνουμε.

Αλλά θα φροντίσω να κάνω παρέες αν κάνω μεταπτυχιακό.
    Έχω πολύ άσχημες εμπειρίες από φίλες, οπότε προτιμώ να κάνω παρέα με άντρες
    Αυτό φταιει.Ότι δεν έχεις κοινωνική ζωή. Βγαίνεις σε μεγάλες παρέες; και εάν έχεις άντρες φίλους πόσοι είναι αυτοί; βγαίνετε συχνά; ή κάνεις με δύο τρεις από αυτούς μεμονωμένα. Και εφόσον έχεις ενδιαφέροντα και ο χώρος της δουλειάς δεν βοηθάει γιατί δεν κάνεις παρέες από τα ενδιαφέροντα σου;

Senior Member
    οχι, δεν βγαινω με φίλες
    πρεπει να εχω να βγω με φιλη πανω απο 2 χρονια
    μονο ραντεβου εχω βγει
    και απο φιλους μονο με το παιδι που λεω εδω στο θεμα

Senior Member
    το ενδιαφερον που μπορω να συναναστραφω με κοσμο ειναι μονο το γυμναστηριο
    μου την εχουν πεσει μερικοι , αλλα ηθελαν μονο σεξ

Banned
    οχι, δεν βγαινω με φίλες
    πρεπει να εχω να βγω με φιλη πανω απο 2 χρονια
    μονο ραντεβου εχω βγει
    και απο φιλους μονο με το παιδι που λεω εδω στο θεμα
    Άρα λοιπόν πας σε μια δουλειά στην οποία δεν έχεις τη δυνατότητα για γνωριμίες....δεν έχεις καμία φίλη για να βγεις έξω,λογικά τα σκ τα περνάς μέσα. Ενδιαφέροντα που σχετίζονται με άλλους ανθρώπους δεν έχεις. Μόνο έναν φίλο σου βλεπεις και αυτόν οχι και σε μεγάλη συχνότητα. Πώς να βρεις άντρα τότε; να ερθει ουρανοκατεβατος δυσκολο.Δικαιωμα σου να μην εμπιστεύεσαι ανθρωπο και να μην είσαι ανοικτή. Όμως να ξέρεις αυτό σε δυσκολεύει. Παρόλα αυτά ξέρεις,μπορείς να βρεις άτομα να κάνεις απλά παρέα και τίποτα άλλο.Δεν χρειάζεται να γίνονται όλοι κολλητοί μας. Εσύ θα κανονίσεις μέχρι που θα αφήσεις τους άλλους να σε πλησιάσουν στον φιλικό τομέα.Και να ξέρεις ότι μια χαρά στα λένε,απλά το πρόβλημα είναι σε σένα,ότι δεν δέχεσαι και ότι δεν σκέφτεσαι.

Banned
    το ενδιαφερον που μπορω να συναναστραφω με κοσμο ειναι μονο το γυμναστηριο
    μου την εχουν πεσει μερικοι , αλλα ηθελαν μονο σεξ
    Ξέρεις όταν λέω συναναστρέφεσαι.... δεν εννοώ να πηγαίνεις στο γυμναστήριο να πιάνεις τον διάδρομο σου σαν γλαστρουλα και να κοιτάς τον τοίχο. Και να έρθουν κάνα δυο τυπαδες που και που να σου τη πέσουν. Όταν λέω "συναναστρέφεσαι" εννοώ αν έχεις βρει άτομα τα οποία να συμπαθείς....αν πιανεις έστω μια απλη κουβέντα με τους γύρω σου οχι απαραίτητα γκομενικη....σε ανθρώπινο επίπεδο....αν συμμετέχεις σε καμία δραστηριότητα που θα σε κάνει να πρέπει να συνεργαστείς με αλλα άτομα ....να πειτε την βλακεία σας να περάσετε καλά.....ετσι ξεκινάνε οι φιλίες....
    Το μεγάλο σου πρόβλημα που δεν βρίσκεις άντρα ξέρεις ποιο είναι;;;

ΟΤΙ ΔΡΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΝΤΡΑ ΕΠΔ ΥΣΤΕΡΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ! ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΡΑ....ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ (ΕΙΤΕ ΦΙΛΕΣ ΕΙΤΕ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΙΤΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ) ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΝ

Page 9 of 21 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast