Δε μπορούμε να κάνουμε παιδιά! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 57
    Junior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Απαντησες ηδη απο μονη σου οτι δεν υπαρχει λογος απογοητευσης και αγχους .
    Υπαρχουν ακομα πολλες εναλλακτικες, οποτε ηρέμησε και μην σε απασχολει η ηλικια ,ολα για καποιο λογο γινονται ..
    Ειμαι σιγουρη που απο την στιγμη που δεν υπαρχει σοβαρο προβλημα σε λιγο καιρο θα εχεις ευχαριστα, αρκει να ηρεμησετε και απολαυστε ο ενας την συντροφια του αλλου χωρις αγχος και πιεση !
    Τι γλυκιά που είσαι καλή μου! Ευχαριστώ που μου δίνεις θάρρος!
    Quote Originally Posted by mantelas nelson View Post
    Εκεί που κάνατε τις εξετάσεις δεν σας παρέπεμψαν σε εξωσωματική ή σπερματέγχυση μετά από 3 χρόνια προσπαθειών ?
    Σίγουρα έχουν αποκλειστεί όλα τα άλλα αίτια υπογονιμότητας, πολυκυστικές, ενδομητρίωση ? Είναι αξιόπιστο κεντρο/γιατροί ?
    Στον 1 χρόνο προσπάθειας έπρεπε να πάτε σε άλλη προσέγγιση, 3 είναι πολλά, κανονικά θα σας το είχαν πει.
    Έχουμε κάνει ήδη σπερματεγχύσεις, το έγραψα πιο πίσω σε σχόλιο. Όχι δεν έχωτίποτα απο αυτά, πήγα σε διαφορετικούς γιατρούς για να πάρω γνώμες, σε διάσημους και μη, όλοι τα ίδια! Εϊμαστε μια χαρά και έχουμε ανεξήγητη υπογονιμότητα! Δε μπορεί, ανεξήγητη! Κάτι φταίει!
    Θέλαμε να ξεκινήσουμε διαδικασίες ια εξωσωματική τον Μάρτιο αλλά ο κορωνοιός μας πήγε πίσω. Ακυρώθηκαν όλες οι επιτροπές και τώρα χάσαμε λιγάκι τη σειρά. Απο Σεπτέμβριο!

Junior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ειτε κανεισ παιδια ειτε δεν κανεισ στο τελοσ στα 50 στα 60 οτι μια μαλακια ειναι η ζωη ολοι το ειπανε γι αυτο μην αγχωνεσαι και μη στεναχωριεσαι η ζωη ειναι πονοσ θα το δεισ κι εσυ
    Quote Originally Posted by BlackCoral View Post
    Ε ναι, σόρι αλλά δεν υπάρχει καμία ιερότητα στη μητρότητα, τουλάχιστον όχι μία που να την αναγνωρίζω εγώ. Άλλες κάντε το όσο θέλετε και λιβανίστε την. Κι εμένα το "κλάμα γιατί δεν μπορώ να κάνω παιδιά" μου φαίνεται περισσότερο ως εκδήλωση μίας εσωτερικευμένης κοινωνικής επιταγής για τεκνογονία, παρά για πραγματική ανάγκη. Αλλά επειδή μου θίχτηκες, κάτσε να το ξαναγράψω. Πάνες βρακάκια μπειμπιλίνα. Υπάρχουν πάρα πολλοί γονείς που γέννησαν έτσι γιατί έπρεπε, δε θέλουμε άλλους.
    Αν είσαι σε φάση κατάθλιψης σε κατανοώ απόλυτα να τα λες όλα αυτά. Είσαι απογοητευμένος απο όλους και όλα. Κ¨ατι τέτοια έλεγε και ο σύζυγός μου όταν έπαθε τη πρώτη φορά κατάθλιψη. Η ζωή είναι μαρτύριο, πόνος δεν αξίζει να ζει και άλλα τέτοια.
    Όταν καταφέρεις να δεις λιγο πιο έξω απο τη μαυρίλα που σε πνίγει τώρα θα δεις πως η ζωή είναι ωραία. ΚΙ εμείς υπήρξαμε χωρίς φίλους και σε εμάς έτυχαν χοντρές αναποδιές και θάνατοι και αρρώστιες αλλά συνεχίσαμε και τα καταφέραμε.
    Σ'αυτήν τη ζωή δύο δρόμοι υπάρχουν, ή κάθεσαι να παλέψεις με ότι ατυχία σου έρχεται και τη ξεπερνάς, ή πεθαίνεις μέρα με τη μέρα λίγο λίγο περιμένοντας να έρθει το οριστικό τέλος σου.
    Είναι όντως γονείς που απλά περνάνε καλά μια βραδιά και μετά απο 9 μήνες λέγονται γονείς και είναι άχρηστοι να μεγαλώσουν τα παιδιά. Τα παρατάνε, τα πετάνε, δεν τα σέβονται τα κακομεταχειρίζονται και τόσα άλλα. Δεν μπορείς όμως να πεις κάποιον που έχει αγάπη για τον άνθρωπο και τη ζωή να μην κάνει παιδιά επειδή υπάρχουν και κτήνη! Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πολλή αγάπη να δώσουν και να αφήσουν την σφραγίδα τους, κάτι πίσω τους σ'αυτόν τον κόσμο. Ποιό το νόημα της ύπαρξής μας αν πεθάνουμε και δεν αφήσουμε απογόνους; Όλοι θα πεθάνουμε μια μέρα αλλά πως; Μόνοι μας σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου; Μην έχοντας κανέναν δίπλα μας να μας δώσει και να του δώσουμε αγάπη;
    Μια γιαγιά στη γειτονιά μας είχε πεθάνει και την πήρανε χαμπάρι μετά απο 10 μέρες σήψης στο διαμέρισμά της οι ένοικοι της πολυκατοικίας επειδή μύριζε άσχημα. Κανείς δεν την αναζήτησε, δεν είχε παιδιά και σύζυγο, δεν είχε κανέναν να την ψάξει.

Senior Member
    Εύχομαι να λυθεί η όποια δυσκολία και σύντομα να κάνετε όσα παιδιά θέλετε. Έχω ακούσει επανειλημμένα ακόμα και από γιατρούς σχετικών ειδικοτήτων πως η ψυχολογία παίζει καθοριστικό λόγο.
    Καλή δύναμη.

Υ.Γ. Το αν συμφωνώ με το να κάνει ο άνθρωπος παιδιά και για πιο λόγο τα κάνει, είναι άλλο θέμα. Ανοίξτε όποιος θέλει σχετικό θέμα να πω τη γνώμη μου. Εδώ η κοπέλα ρώτησε κάτι συγκεκριμένο και πάνω σ' αυτό γράφουμε.

Senior Member
    Η κοπέλα επίσης έγραψε για ξαδέρφια, συγγενείς και γείτονες. Ξεστραβωθείτε κάποιοι. Ένας μόνο το έπιασε, οι άλλοι ηθικολόγοι κοιτάτε τ'άστρα πέρα.
    Κατά τον Δαίμονα Εαυτού

Senior Member
    Επιβεβαιώνομαι. Δυστυχώς, η "βαθιά και αναντίρρητη μπλα μπλα ανάγκη", είναι το γιατί ο ξάδερφος Κώστας έχει παιδιά κι εγώ όχι, και το εκ των ουκ άνευ επιχείρημα, μια γριά στην πολυκατοικία πέθανε και βρώμισε μόνη της. Εντελώς λάθος λόγοι ο φόβος της μοναξιάς στα γεράματα, καθώς και η σύγκριση με την οικεία σφαίρα για να τεκνοποιήσεις. Επίσης, γιατί σου χρειάζεται το παιδί για "ν'αφήσεις τη σφραγίδα σου στον κόσμο"; Μέσο της προσωπικής σου καταξίωσης το θεωρείς; Κληρονομιά για τις επόμενες γενιές; Ε, γράψε ένα καλό βιβλίο που θα αλλάξει τις συνειδήσεις ανθρώπων, πρέπει να την πληρώσει το παιδί την τέλεια άγνοιά σου για τους πραγματικούς λόγους που θα εργαλειοποιηθεί; Η ανεξήγητη γονιμότητα μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι το παιδί ξέρει πού θα πάει, χαχαα
    Κατά τον Δαίμονα Εαυτού

ntinti
    Guest
    Επιβεβαιώνομαι. Δυστυχώς, η "βαθιά και αναντίρρητη μπλα μπλα ανάγκη", είναι το γιατί ο ξάδερφος Κώστας έχει παιδιά κι εγώ όχι, και το εκ των ουκ άνευ επιχείρημα, μια γριά στην πολυκατοικία πέθανε και βρώμισε μόνη της. Εντελώς λάθος λόγοι ο φόβος της μοναξιάς στα γεράματα, καθώς και η σύγκριση με την οικεία σφαίρα για να τεκνοποιήσεις. Επίσης, γιατί σου χρειάζεται το παιδί για "ν'αφήσεις τη σφραγίδα σου στον κόσμο"; Μέσο της προσωπικής σου καταξίωσης το θεωρείς; Κληρονομιά για τις επόμενες γενιές; Ε, γράψε ένα καλό βιβλίο που θα αλλάξει τις συνειδήσεις ανθρώπων, πρέπει να την πληρώσει το παιδί την τέλεια άγνοιά σου για τους πραγματικούς λόγους που θα εργαλειοποιηθεί; Η ανεξήγητη γονιμότητα μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι το παιδί ξέρει πού θα πάει, χαχαα

Εγω λεω να βρεις αλλο μερος να ριχνεις την χολη σου....

Επειδη εσυ θες να μεινεις στασιμος στην μιζερη ζωουλα σου δεν πρεπει και ολος ο κοσμος να κανει το ιδιο....

Πραγματικα κανε μια προσπαθεια να δεις λιγο πιο αισιοδοξα καποια πραγματα και ισως αλλαξει ολη η κοσμοθεωρια σου...

Την Καλημερα μου!

Senior Member
    ντιντι δε σε διαβάζω. Μην χτυπιέσαι οπότε. Δεν άντεχα και την ορθογραφία σου έτσι κι αλλιώς, άσε τις απόψεις που είναι κοινότυπες.
    Κατά τον Δαίμονα Εαυτού

ntinti
    Guest
    ντιντι δε σε διαβάζω. Μην χτυπιέσαι οπότε. Δεν άντεχα και την ορθογραφία σου έτσι κι αλλιώς, άσε τις απόψεις που είναι κοινότυπες.
    μωρε τα διαβαζεις και σε καινε κιολας αλλιως δεν θα απαντουσες .....

οσο για την ορθογραφια μου την ξερω ,βλεπεις εγω δεν χρησημοποιω αυτοματη διορθωση δεν εχω τετοια κολληματα,τις αδυναμιες μου τις παραδεχομαι !

οσο για το τι θα κανω εδω μεσα το εχω πει πολλες φορες οδηγιες δεν ανεχομαι απο κανεναν ειδικα απο ατομα σαν και εσενα .....

το σταματαω εδω απο σεβασμο και μονο στην θεματοθετρια .....

Blackcoral αυτό που είπε για ξαδέλφια κλπ είναι αυτό ακριβώς που νιωθει σχεδόν κάθε άνθρωπος όταν θελει κάτι πολύ , δεν το έχει καταφέρει, κ βλέπει δίπλα του άλλους που το κατάφεραν
    Δεν έχει σχέση με κοινωνικά προστάγματα κλπ, πως πχ κάποιος δεν καταφέρνει να βρει δουλειά, βλέπει γύρω του άλλους να έχουν, ε, τον πιάνει ένα τσιμπηματακι ζήλιας,είναι πολυυυυυυυ δύσκολο να καταφέρουμε στη ζωή μας να μη νιώσουμε ούτε ένα ίχνος ζήλειας ...αν το έχεις καταφέρει, συγχαρητήρια
    Κ δε μιλάω για φθόνο κ κάτι άσχημο, μιλάω για αυτό το παράπονο που έρχεται όταν δεν καταφέρνουμε κάτι για το οποίο παλεύουμε
    Άνθρωποι είμαστε

Senior Member
    AOR αν έχω καταλάβει καλά, το πρόβλημα το έχει ο σύζυγος με την περιεκτικότητα και κινητικότητα των σπερματοζωαρίων. Έχετε εστιάσει εκεί και τι σας έχουν πει οι γιατροί;
    Πάντως υπάρχουν άπειρα παραδείγματα τριγύρω που άνθρωποι ήταν στα κάτω τους με αυτό το θέμα, είχαν χάσει τις ελπίδες τους και τους ήρθε ένα παιδί μόλις πλέον δεν το περιμένανε. Έχω κι εγώ μερικά παραδείγματα στον κύκλο μου όπως φαντάζομαι όλοι μας. Να σου πω ένα χαρακτηριστικό που έχει ειπωθεί δημόσια, ο τραγουδιστής ο Μητροπάνος με τη γυναίκα του τη Βένια. Είχαν απογοητευτεί εντελώς, το είχαν πάρει απόφαση ότι δεν γίνεται να κάνουν βιολογικό παιδί κι ετοιμάζονταν τότε να υιοθετήσουν ένα παιδί από τη Σερβία. Όταν ήταν όλα κανονισμένα για να έρθει το παιδί την Ελλάδα, τότε η Βένια έμεινε έγκυος κι ήρθε η πρώτη κόρη κι ακολούθησε και η δεύτερη. Τα έχει πει δημόσια ο Ντούσαν Ίβκοβιτς που ήταν αδερφικός του φίλος και κουμπάρος του αν δεν κάνω λάθος και είχε κάνει τα κονέ για την υιοθεσία.
    Πράγματι όπως είπαν και άλλοι, η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο. Μην απογοητεύεσαι. Και είστε νέοι ακόμα, μην σε αγχώνει η ηλικία.

Senior Member
    Θα το έχουν αναφέρει πιο πριν αλλά παρά της δυσκολίες που έχω ακούσει για αυτό το θέμα, σκεφτείτε και το ενδεχόμενο της υιοθεσίας κάποια στιγμή εύχομαι βέβαια να κάνετε δικό σας, απλός κρατήστε το στο πίσω μέρος του μυαλού σαν ενδεχόμενο!!

Junior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    AOR αν έχω καταλάβει καλά, το πρόβλημα το έχει ο σύζυγος με την περιεκτικότητα και κινητικότητα των σπερματοζωαρίων. Έχετε εστιάσει εκεί και τι σας έχουν πει οι γιατροί;
    Πάντως υπάρχουν άπειρα παραδείγματα τριγύρω που άνθρωποι ήταν στα κάτω τους με αυτό το θέμα, είχαν χάσει τις ελπίδες τους και τους ήρθε ένα παιδί μόλις πλέον δεν το περιμένανε. Έχω κι εγώ μερικά παραδείγματα στον κύκλο μου όπως φαντάζομαι όλοι μας. Να σου πω ένα χαρακτηριστικό που έχει ειπωθεί δημόσια, ο τραγουδιστής ο Μητροπάνος με τη γυναίκα του τη Βένια. Είχαν απογοητευτεί εντελώς, το είχαν πάρει απόφαση ότι δεν γίνεται να κάνουν βιολογικό παιδί κι ετοιμάζονταν τότε να υιοθετήσουν ένα παιδί από τη Σερβία. Όταν ήταν όλα κανονισμένα για να έρθει το παιδί την Ελλάδα, τότε η Βένια έμεινε έγκυος κι ήρθε η πρώτη κόρη κι ακολούθησε και η δεύτερη. Τα έχει πει δημόσια ο Ντούσαν Ίβκοβιτς που ήταν αδερφικός του φίλος και κουμπάρος του αν δεν κάνω λάθος και είχε κάνει τα κονέ για την υιοθεσία.
    Πράγματι όπως είπαν και άλλοι, η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο. Μην απογοητεύεσαι. Και είστε νέοι ακόμα, μην σε αγχώνει η ηλικία.
    Oι γιατροί μας λένε στην ουσία ότι είναι όλα καλά, και με τη χαμηλή κινητικότητα υπάρχουν πάλι πολλές ελπίδες αλλά δεν έρχεται. Άλλοι λένε είναι ατυχία, άλλοι το άγχος. Αλλά η κινητικότητα είναι σχετικά χαμηλή, όχι τραγική, απλά κάτω απο το φυσιολογικό και πολλές φορές αρκετά πιο κάτω απο το φυσιολογικό. Δεν ξέρω πραγματικά, κουράστηκα, θα πάμε για εξωσωματική αλλά κουράστηκα έχω αλλάζει 5 γιατρούς, ψάχνω τον καλύτερο.
    Ξέρω ότι παίζει ρόλο η ψυχολογία, άκουσα κι εγώ περιπτώσεις που μόλις άρχισαν διαδικασία εξωσωματικής έμεινε η γυναίκα φυσιολογικά και ακυρώθηκε η διαδικασία.
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Θα το έχουν αναφέρει πιο πριν αλλά παρά της δυσκολίες που έχω ακούσει για αυτό το θέμα, σκεφτείτε και το ενδεχόμενο της υιοθεσίας κάποια στιγμή εύχομαι βέβαια να κάνετε δικό σας, απλός κρατήστε το στο πίσω μέρος του μυαλού σαν ενδεχόμενο!!
    Προς το παρόν ούτε καν που το σκέφτομαι! Είμαστε σε φάση που δεν έχουμε προσπαθήσει ακόμη για εξωσωματική, βήμα βήμα, δε γίνεται απο το 3ο σκαλί να πάμε στο 10ο και τελευταίο.

Senior Member
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καιγόσαστε ντε και καλά σε αυτή την περίοδο να κάνετε παιδί βλέπεται λίγο τι γίνεται έξω;;; το λέω επειδή η ξαδέρφη μου γέννησε όταν ήμασταν σε καραντίνα και πέρασε πολλά προβλήματα όπως το ότι κόλλησε τον ιό!! Είναι καλά αυτή και το μωρό εννοείται αλλά γέννησε μόνη της χωρίς τον σύζυγό δίπλα.. Συνέλθετε λίγο καμία δεν θέλει να φέρνει παιδιά σε αυτή την μαύρη χρόνια ζευγάρια χωρίζουν κοπέλες ρίχνουν τ παιδιά περιμένετε του χρόνου τουλάχιστον γτ έρχονται και αλλα πολλά φέτος αν εσας βέβαια δεν σας αγγίζουν αυτά κάντε όσα παιδιά θέλετε.. Εγώ στην θέση σας θ περιμένα κ ν βγει το εμβόλιο δεν θ ήθελα να γεννήσω σε τέτοιες μιζερες συνθήκες μην σκέφτεστε εγωιστικα γτ αυτό διακρίνω από όλα τ σχόλια σας χωρίς παρεξήγηση

Quote Originally Posted by AOR View Post
    Αν είσαι σε φάση κατάθλιψης σε κατανοώ απόλυτα να τα λες όλα αυτά. Είσαι απογοητευμένος απο όλους και όλα. Κ¨ατι τέτοια έλεγε και ο σύζυγός μου όταν έπαθε τη πρώτη φορά κατάθλιψη. Η ζωή είναι μαρτύριο, πόνος δεν αξίζει να ζει και άλλα τέτοια.
    Όταν καταφέρεις να δεις λιγο πιο έξω απο τη μαυρίλα που σε πνίγει τώρα θα δεις πως η ζωή είναι ωραία. ΚΙ εμείς υπήρξαμε χωρίς φίλους και σε εμάς έτυχαν χοντρές αναποδιές και θάνατοι και αρρώστιες αλλά συνεχίσαμε και τα καταφέραμε.
    Σ'αυτήν τη ζωή δύο δρόμοι υπάρχουν, ή κάθεσαι να παλέψεις με ότι ατυχία σου έρχεται και τη ξεπερνάς, ή πεθαίνεις μέρα με τη μέρα λίγο λίγο περιμένοντας να έρθει το οριστικό τέλος σου.
    Είναι όντως γονείς που απλά περνάνε καλά μια βραδιά και μετά απο 9 μήνες λέγονται γονείς και είναι άχρηστοι να μεγαλώσουν τα παιδιά. Τα παρατάνε, τα πετάνε, δεν τα σέβονται τα κακομεταχειρίζονται και τόσα άλλα. Δεν μπορείς όμως να πεις κάποιον που έχει αγάπη για τον άνθρωπο και τη ζωή να μην κάνει παιδιά επειδή υπάρχουν και κτήνη! Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πολλή αγάπη να δώσουν και να αφήσουν την σφραγίδα τους, κάτι πίσω τους σ'αυτόν τον κόσμο. Ποιό το νόημα της ύπαρξής μας αν πεθάνουμε και δεν αφήσουμε απογόνους; Όλοι θα πεθάνουμε μια μέρα αλλά πως; Μόνοι μας σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου; Μην έχοντας κανέναν δίπλα μας να μας δώσει και να του δώσουμε αγάπη;
    Μια γιαγιά στη γειτονιά μας είχε πεθάνει και την πήρανε χαμπάρι μετά απο 10 μέρες σήψης στο διαμέρισμά της οι ένοικοι της πολυκατοικίας επειδή μύριζε άσχημα. Κανείς δεν την αναζήτησε, δεν είχε παιδιά και σύζυγο, δεν είχε κανέναν να την ψάξει.
    Αγαπητέ μου, μπορώ να σου αναφέρω χιλιάδες περιπτώσεις ανθρώπων που "άφησαν την σφραγίδα τους" σ' αυτόν τον μάταιο κόσμο χωρίς να έχουν παιδιά.
    Π.χ., ο Γεώργιος Παπανικολάου, ο Ιουστινιανός, ο Χριστός, ο Πλάτων, ο Ισαάκ Νεύτων, ο Σαλβαντόρ Νταλί, η Φρίντα Κάλο, η Μαρία Κάλλας, η Μητέρα Τερέζα, ο πάπας της Ρώμης, η Μέριλιν Μονρόε και θα μπορούσα να γράφω σελίδες. Επίσης, όσοι άνθρωποι "άφησαν την σφραγίδα τους" είναι γνωστοί για το έργο που έκαναν οι ίδιοι και κανείς δεν γνωρίζει τα παιδιά τους. Γνωρίζει μήπως κανείς τα παιδιά του Σωκράτη ή του Γκάντι ή του Μότσαρτ; Ή μήπως όταν πεθαίνει κάποιος οι απόγονοί του τον θυμούνται εσαεί; Μετά από μόλις 20χρόνια έχει ξεχαστεί για πάντα. Ξέρουν πολλοί άνθρωποι τους προπάππους τους;
    Ή μήπως, αυτή η "σφραγίδα" είναι πάντα κάτι καλό; Διότι την "σφραγίδα"της άφησε και η μάνα του Χίτλερ και μάλιστα δυσκολευόταν να κάνει παιδί και είχε κάποιες αποβολές και παρακαλούσε τον Θεό να κάνει παιδί που δεν μπορούσε, και τελικά γέννησε τον Αδόλφο. Την σφραγίδα τους άφησαν και οι γονείς των Ναζί στρατιωτών, του Στάλιν και του Πινοσέτ και του Κεμάλ και του Αττίλα. Τί σφραγίδα όμως;
    Τέλος, η αναφορά σου σε ανθρώπους που πέθαναν μόνοι τους και τους βρήκαν μετά, είναι ατυχέστατη για 2 λόγους: Πρώτον, επειδή στιγματίζει ανθρώπους άτεκνους που μπορεί να μην μπόρεσαν να κάνουν παιδιά, όπως π.χ. εγώ. Ουσιαστικά, στιγματίζεις κάποιους που γεννήθηκαν με κάποιο πρόβλημα υγείας και αυτό δεν σε τιμάει καθόλου. Προδιαγράφεις και δηλώνεις ότι είναι καταδικασμένοι. Όσοι δεν έχουμε παιδί δεν έχει νόημα η ζωή μας.....
    Να σου πω όμως ότι γνωρίζω πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν κακά γεράματα στα χέρια των παιδιών τους. Και πρώτον τον ίδιο μου τον πατέρα που ζει με τον ανύπαντρο αδελφό μου και τον κακομεταχειρίζεται, τον βρίζει, τον χτυπάει 82 χρονών άνθρωπο, τον έχει βρώμικο, νηστικό πολλές φορές και κλεισμένο στο σπίτι. Και εγώ και ο άλλος αδελφός μου δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα διότι έχουμε απευθυνθεί σε κοινωνικές υπηρεσίες και αστυνομία και πάντα ο πατέρας μου μας "αδειάζει" , αρνείται τα πάντα από αυτά που τραβάει για να προστατεύσει τον αδελφό μου και γιατί δεν θέλει να τον αφήσει μόνο του. Αν ήταν μόνος του, χωρίς παιδιά καλύτερα θα ήταν, έστω και σε γηροκομείο.
    Αυτός που κάνει παιδιά για μελλοντικούς γηροκόμους κάνει παιδιά για λάθος λόγο.

Πραγματικά ποιοι είστε εσείς που θα ορίσετε αν θέλει ή αν πρέπει νακανει κάποιος παιδί ή ν μν κάνει ;; ;; πάτε καλά;; Η κοπέλα προβληματίζεται με κάτι συγκεκριμένο και εσεις θεωρίες... Κόμπλεξ και μιζερη ζωή με τον φερεντζε του προοδευτικου και ανοιχτόμυαλου και καλά. Εύχομαι να σας πάνε όλα καλά και μν αγχώνεσαι για τν ηλικία, έχετε χρόνια μπροστά σας!

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast