Ατυχία η ατυχείς στιγμές?? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Banned
    Η κακοτυχια , η ατυχια η το να εισαι καντεμης -που λνε- εχει πολλες θεωριες και ερμηνιες. Μια απο αυτες σχετιζεται με το λεγομενο μαγνητικο συμπαν του ιδεατου κοσμου. Αυτη η θεωρια αναφερει οτι οι ανθρωποι ειμαστε πλασμενοι με προδιαγεγραμενο το μελον μας, κατι σαν την μοιρα μας. -ειναι χρονια που ειχα διαβασει αυτο το βιβλιο και δεν μπορεσα ουτε στο ιντερνετ να το βρω ωστε να στο καταθεσω πακριβες,θα στα πω το περιπου τα πραγματα- εν ολιγις δλδ ,ολοι μας εχουμε καποιο συγκεκριμενο ταλεντο, δυναμικη και ικανοτητες οπου θα πρεπει να βρουμε τις αντιστοιχες διαδρομες μεσα στην ζωη οπου να συμπηπτουν με αυτες ωστε να πανε ολα καλα και να μην εχουμε προβλημα, εαν ακολουθησουμε διαφορετικο δρομο ,θα εχουμε συνεχως ατυχια, συνεχως θα παθενουμε ατυχηματα, και γενικα η ζωη μας θα βαδιζει ασχημα εκτος εαν βρουμε τον δρομο που μας τεριαζει, για παραδηγμα εαν καποιος ειναι ο χαρακτηρας του να ασχοληθει με μηχανικη και να κανει πολλα παιδια με καλη οικογενεια απο μικρος, εαν αυτος δεν ακολουθησει αυτην την πρακτικη, γινει ας πουμε δασκαλος, και δεν παντρευτει, η ζωη του θα εχει συνεχως προβληματα, ολο θα παθαινει ατυχηματα και τετοια.Αυτη ειναι μια απο τις θεωριες που δικαιολογουν την εννοια της καντεμιας και της ατυχιας.Υπαρχουν κι αλλες.
    Προσωπικα δεν ξερω ποια ειναι η σωστη, διοτις υπαρχει και η χριστιανικη εξηγηση, οπου λεει οτι πρεπει να ζηταμε οσο γινετε πιο λιγα, οτι επειδη ειμαστε αχαρηστοι και λαγνοι ειτε για υλικα αγαθα ειτε για σαρκικες απολαυσεις ο "πονειρος" μας κοροιδευει και μας ταλαιπορει ετσι ωστε να απαρνιομαστε τον Θεο.
    Οποια και να ειναι η εξηγηση προσωπικα νομιζω οτι η λογικη της σνδεσης των ατυχιων υπρχει, για αυτο εχω παρατηρηση οτι πωτες δεν συμβαινει ενα κακο μεμονομενα, παντα ακολουθουν και αλλες ασχημες στιγμες. Οπως με τον θανατο πωτες δεν θα "φυγει" μονο ενας, θα υπαρξουν και αλλοι τρυγυρο που θα παιθανουν.

Senior Member
    Δεν ξέρω για ατυχία γενικώς,με την έννοια της γκαντεμιας δλδ! Πιστεύω όμως στις τυχερές συγκυρίες,όταν συγκλίνουν όσα πρέπει κ έχουμε μια θετική έκβαση οικονομικη,κοινωνικη προσωπικη.Η τύχη είναι σαν να εξαρτάται η ζωή μας από εξωτερικούς παράγοντες και όχι από εμάς,από τις επιλογές μας κ τις αντιδράσεις μας.. Είμαστε εδώ,επειδή κάναμε τη πιο σωστή επιλογή, δεδομένων των συνθηκών κάθε φορά.Με έμφαση στο δεδομένων των συνθηκών.
    ΜΑΝΟ,σε συγχαίρω αν όντως κάνεις όσα λες,και έχεις τόσο σωστή και λογική συμπεριφορά.
    Παλαιότερα πίστευα ότι ήταν πιο γοητευτικό να είμαι μελαγχολική.
    Μεγαλώνοντας έμαθα ότι είναι γοητευτικότερο και αξιέπαινο να χαμογελάς ακόμα κι αν γκρεμίζονται όλα γύρω σου.
    Αυτά.

Senior Member
    giorgos panou, δεν ξέρω για τον πονηρό, αλλά κι εσύ αθώος δε μου φαίνεσαι.
    Τάσσομαι υπέρ του πονηρού ξεκάθαρα. Πρώτον, αν το πάρουμε με τα χριστιανικά πιστεύω, ήταν υπέρ της μόρφωσης και όχι σκύβω το κεφάλι γιατί μου το είπε ένας κάποιος. Δεύτερον το όνομά του είναι ωραιότερο Εωσφόρος, αυτός που φέρνει την αυγή, πολύ ρομαντικό, δε βρίσκεις; Τρίτον, αντιστάθηκε στην εξουσία και την ιεραρχία. Αυτό τον κάνει επαναστάτη με τη βούλα.
    Κατά τον Δαίμονα Εαυτού

Senior Member
    Quote Originally Posted by NaYa View Post
    Δεν ξέρω για ατυχία γενικώς,με την έννοια της γκαντεμιας δλδ! Πιστεύω όμως στις τυχερές συγκυρίες,όταν συγκλίνουν όσα πρέπει κ έχουμε μια θετική έκβαση οικονομικη,κοινωνικη προσωπικη.Η τύχη είναι σαν να εξαρτάται η ζωή μας από εξωτερικούς παράγοντες και όχι από εμάς,από τις επιλογές μας κ τις αντιδράσεις μας.. Είμαστε εδώ,επειδή κάναμε τη πιο σωστή επιλογή, δεδομένων των συνθηκών κάθε φορά.Με έμφαση στο δεδομένων των συνθηκών.
    ΜΑΝΟ,σε συγχαίρω αν όντως κάνεις όσα λες,και έχεις τόσο σωστή και λογική συμπεριφορά.
    Μεγαλώνοντας έμαθα ότι είναι γοητευτικότερο και αξιέπαινο να χαμογελάς ακόμα κι αν γκρεμίζονται όλα γύρω σου.
    Αυτά.
    Οτι λεω αυτο κανω!Σημερα εκανα το 67ο μου μπανιο,στα βραχια της πειραικης.Εκει βρισκω τον εαυτο μου....Η θαλασσα για μενα ειναι το καταφυγιο μου.Τωρα θα βαλω τη μανα μου στο κρεβατι της,και θα παω για τη γυμναστικη μου.Καποιες φορες διακωμωδω την κατασταση,αυτοσαρκαζομαι,α λλες φορες βγαζω νευρα και βριζω και ξεσπαω.Ειναι ενας μαραθωνιος υψηλης ταχυτητας...

Senior Member
    Πωσ παει?τσιμπαει ?
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by BlackCoral View Post
    giorgos panou, δεν ξέρω για τον πονηρό, αλλά κι εσύ αθώος δε μου φαίνεσαι.
    Τάσσομαι υπέρ του πονηρού ξεκάθαρα. Πρώτον, αν το πάρουμε με τα χριστιανικά πιστεύω, ήταν υπέρ της μόρφωσης και όχι σκύβω το κεφάλι γιατί μου το είπε ένας κάποιος. Δεύτερον το όνομά του είναι ωραιότερο Εωσφόρος, αυτός που φέρνει την αυγή, πολύ ρομαντικό, δε βρίσκεις; Τρίτον, αντιστάθηκε στην εξουσία και την ιεραρχία. Αυτό τον κάνει επαναστάτη με τη βούλα.
    μαλον δεν αντισταθηκαι στην εξουσια αλλα την λατρευαι! αφου παρα το οτι ηταν ο εκλεκτος του Θεου αγγελος, παρα το οτι ειχε τ παντα αναζητησαι παραπανω εξουσια! ζηλεψε την εξουσια του Θεου κι για αυτο εγινε εκπτωτος!
    Επισης απο τωτες οπου σαν ανθρωποι καναμε το μεγα αμαρτημα ,την αμαρτια να θελουμε γνωση και γιναμε πλεον ελευθερα ατομα στην γη, ο κοσμος των υλικων και σαρκικων απολαυσεων θεωρειτε ο κοσμος του Κακου! αρα ο επαναστατης εδω ειναι αυτος που θα αρνηθει τον Λουσιφερ, ειναι αυτος που μηλωντας σαν τον Ενοχ θα καλεσει τους αγγελους! Αλλα αυτα συντομα οταν ανοιξουν οι πυλες!

Banned
    σχετικα με το θεμα αυτο, υπαρχει και η εξηγηση οτι παιζει ρολο και πως βλεπουμε τα πραγματα, τι ειναι αυτο που τραβαει την προσοχη μας,η ατυχια η η τυχη? αν δλδ καποιος πιστευει οτι ειναι πολυ ατυχος θα θυαται και θα φερνει ως αποδηξη αυτες τις στιγμες. Αντιστοιχα καποιος που ειναι τυχερος θα κανει το ναποδο.
    Παντος ,πριν λιγο διαβαζα κοινωνικα πειραματα πανω σε αυτο το θεμα και ελεγαν οτι η στατιστικη σε θεματα ατυχηματων και αλλων κακοτυχιων ειναι σχεδον στανταρ. Τελος κατι πολυ ανατριχιαστικο!! ελεγαν οτι σε ακρεες φασεις ο ανθρωπος μπορει ασυνηδυτα να προκαλεσει την ατυχια του ωστε να επαλυφθει! κατι που δυστυχως σε θεματα τυχης δεν μπορουμε να κανουμε.
    Υ.Γ. υπαρχει και η περιπτοση ''ΜΙΤΣΟΤΑΚΗΣ' ,ο καντεμης, αυτος που ρουφαει την τυχη των αλλων και την βγαζει σε καντεμια για τους αλλους,ενω κρατα την τυχη για τον ιδιο!¨)

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    μαλον δεν αντισταθηκαι στην εξουσια αλλα την λατρευαι! αφου παρα το οτι ηταν ο εκλεκτος του Θεου αγγελος, παρα το οτι ειχε τ παντα αναζητησαι παραπανω εξουσια! ζηλεψε την εξουσια του Θεου κι για αυτο εγινε εκπτωτος!
    Επισης απο τωτες οπου σαν ανθρωποι καναμε το μεγα αμαρτημα ,την αμαρτια να θελουμε γνωση και γιναμε πλεον ελευθερα ατομα στην γη, ο κοσμος των υλικων και σαρκικων απολαυσεων θεωρειτε ο κοσμος του Κακου! αρα ο επαναστατης εδω ειναι αυτος που θα αρνηθει τον Λουσιφερ, ειναι αυτος που μηλωντας σαν τον Ενοχ θα καλεσει τους αγγελους! Αλλα αυτα συντομα οταν ανοιξουν οι πυλες!
    Απλά έχεις ξεφύγει. Αυτά. Ψάξτο επίσης γιατί επιδεινώνεται με τον καιρό.
    Κατά τον Δαίμονα Εαυτού

Senior Member
    Quote Originally Posted by proteus View Post
    Εγώ στενοχωριέμαι όταν ακούω κάποιον να μιλάει για ατυχία. Όταν ήρθαμε σε αυτή τη ζωή δεν υπογράψαμε συμβόλαιο οτι δεν θα αρρωστήσουμε, δεν θα χάσουμε το παιδί μας, δεν θα μας καεί το σπίτι. Δεν είναι ατυχίες αυτά που μας βρίσκουν. Είναι συμβάντα. "Γιατί σ'εμένα"? λέμε. "Για να προπονηθείς, να δυναμώσεις, να εξελιχτείς", μας απαντά η ζωή. Κι εμείς δεν την ακούμε. Συνεχίζουμε να μεμψιμοιρούμε.

Δεν θα αναφερθώ στην προσωπική μου ιστορία, αν και έχει μπόλικο δράμα, χωρισμούς, αρρώστιες και θάνατο. Η ζωή με τον τρόπο της μου έδειξε το δρόμο. Απλά είχα τις κεραίες μου τεντωμένες και τον τσίμπησα. Κάποια στιγμή είπα: Ή θα σηκωθείς "ψηλότερα από τη φθορά" ή θα σέρνεσαι. Επέλεξα το πρώτο...

Ερχεται κάποια στιγμή που εγώ, εσύ, ο Μάνος, καλούμαστε να επιλέξουμε: Θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής με γκρίνια ή με αξιοπρέπεια;
    Καλησπέρα ευχαριστώ για την απάντηση...
    Καταλαβαίνω τι εννοείς, προφανώς δεν υπογράφης κάτι πριν κατέβεις στην γη, το να σέρνεσε είναι ένας τρόπος επιβίωσης, όχι ο ποιο υγιής σε όλους τους τομείς αλλά είναι ένας τρόπος, εξαρτάτε τι εννοείς με την λέξη γκρίνια και με την λέξη αξιοπρέπεια, το να γκρινιάζεις γιατί κάτι δεν πάει σωστά όσο και να προσπαθείς δεν είναι κάτι κακό, τουλάχιστον έτσι το σκέφτομαι εγώ, στο θέμα με την αξιοπρέπεια δεν έχω ιδέα πως είναι να ζης με αξιοπρέπεια και ακόμα πως να την διατηρήσεις, γιατί δεν είναι πάντα στο χέρι μου η σου ή οποιονδήποτε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by BlackCoral View Post
    Τι θα σε βοηθήσει να σε πεις άτυχο; Σε τι θα σε βοηθήσει να μην σε πεις; Έχει σημασία και κάνει διαφορά ο τρόπος που μας μιλάμε και τι μας λέμε. Ποια η αξιολόγηση που κάνουμε. Η αυτοεκπληρούμενη προφητεία ως γνωστόν. Αντικειμενικά η τυχαιότητα είναι υπαρκτή, δε μπορούμε να έχουμε έλεγχο πάνω στο από ποιους θα γεννηθούμε, σε ποιον τόπο, σε ποιον πολιτισμό, σε ποιες συνθήκες. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν άνθρωποι που ξεπέρασαν απίστευτες δυσκολίες ή για μένα έχει σημασία η αξιοπρέπεια, το να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με αξιοπρέπεια, με ένα εσωτερικό σθένος. Με σύμμαχο το χρόνο, την εξέταση των πραγμάτων, την αυτογνωσία, έχουμε όπλα, ας τα αξιοποιήσουμε. Συναίσθημα και λογική, ας τα χρησιμοποιούμε προς όφελός μας. Όχι είμαι άτυχος, είμαι θύμα, άρα έρμαιο των συνθηκών, χωρίς δυνατότητα ανατροπής και ξεπέρασμα εμποδίων.
    Καλησπέρα ευχαριστώ για την απάντηση
    Η λέξη άτυχος η γενικά η ατυχία δεν βοηθάει είναι ένα συμπέρασμα που βγάζει κάποιος παρατηροντας την ζωή του, θεωρώ το συναίσθημα με την λογική δεν κολλάνε, όχι πάντα, κάπου θέλει μόνο λογική και κάπου μόνο συναίσθημα, αλλά αυτό δεν γίνετε γιατί είμαστε άνθρωποι και δυστυχώς τα συναισθήματά είναι πολύ ποιο δυνατά από την λογική και αυτό επιρρεαζει την αυτογνωσία την λογική μας το πως θα λύσουμε κάτι κ.ο.κ
    Καποιες φορές είμαστε άτυχοι κάποιες θύματα κάποιες θύτες, εξαρτάται από πολλά πράγματα, στο πως έζησες τι έμαθες, περιβάλλον, η λέξη θύμα είναι μια λυπητερη λέξη γιατι χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο που έπαθε κάτι χωρίς να το θέλει....

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜΑΝΟΣ 14 View Post
    Η αληθεια ειναι οτι σε καποιους η ζωη δειχνει ενα κακο προσωπο,πραγματικα.Ζουμε σε ενα πληρως χαοτικο συμπαν χωρις ουσιαστικους κανονες.Εχω δει και ακομα χειροτερες καταστασεις απο τη δικη μου.Αρνουμαι να παραιτηθω,θα δωσω τις μαχες μου μεχρι τελους γιατι το χρωσταω στον εαυτο μου,απλα δεν δινω πλεον σε κανεναν το δικαιωμα να με κρινει.Οπως και εγω δεν θελω να κρινω κανεναν.Αλλωστε εχω κανει τη δικη μου (σκληρη)αυτοκριτικη.
    Ελπίζω να μην είναι τόσο σκληρή η κριτική σου για τον εαυτό σου, να τον φροντίζεις όσο μπορείς, χαίρομαι που πολεμάς και προσπαθείς, ελπίζω να βγεις πολλές φορές στην ζωή σου νικητής...

Senior Member
    Η κακοτυχια , η ατυχια η το να εισαι καντεμης -που λνε- εχει πολλες θεωριες και ερμηνιες. Μια απο αυτες σχετιζεται με το λεγομενο μαγνητικο συμπαν του ιδεατου κοσμου. Αυτη η θεωρια αναφερει οτι οι ανθρωποι ειμαστε πλασμενοι με προδιαγεγραμενο το μελον μας, κατι σαν την μοιρα μας. -ειναι χρονια που ειχα διαβασει αυτο το βιβλιο και δεν μπορεσα ουτε στο ιντερνετ να το βρω ωστε να στο καταθεσω πακριβες,θα στα πω το περιπου τα πραγματα- εν ολιγις δλδ ,ολοι μας εχουμε καποιο συγκεκριμενο ταλεντο, δυναμικη και ικανοτητες οπου θα πρεπει να βρουμε τις αντιστοιχες διαδρομες μεσα στην ζωη οπου να συμπηπτουν με αυτες ωστε να πανε ολα καλα και να μην εχουμε προβλημα, εαν ακολουθησουμε διαφορετικο δρομο ,θα εχουμε συνεχως ατυχια, συνεχως θα παθενουμε ατυχηματα, και γενικα η ζωη μας θα βαδιζει ασχημα εκτος εαν βρουμε τον δρομο που μας τεριαζει, για παραδηγμα εαν καποιος ειναι ο χαρακτηρας του να ασχοληθει με μηχανικη και να κανει πολλα παιδια με καλη οικογενεια απο μικρος, εαν αυτος δεν ακολουθησει αυτην την πρακτικη, γινει ας πουμε δασκαλος, και δεν παντρευτει, η ζωη του θα εχει συνεχως προβληματα, ολο θα παθαινει ατυχηματα και τετοια.Αυτη ειναι μια απο τις θεωριες που δικαιολογουν την εννοια της καντεμιας και της ατυχιας.Υπαρχουν κι αλλες.
    Προσωπικα δεν ξερω ποια ειναι η σωστη, διοτις υπαρχει και η χριστιανικη εξηγηση, οπου λεει οτι πρεπει να ζηταμε οσο γινετε πιο λιγα, οτι επειδη ειμαστε αχαρηστοι και λαγνοι ειτε για υλικα αγαθα ειτε για σαρκικες απολαυσεις ο "πονειρος" μας κοροιδευει και μας ταλαιπορει ετσι ωστε να απαρνιομαστε τον Θεο.
    Οποια και να ειναι η εξηγηση προσωπικα νομιζω οτι η λογικη της σνδεσης των ατυχιων υπρχει, για αυτο εχω παρατηρηση οτι πωτες δεν συμβαινει ενα κακο μεμονομενα, παντα ακολουθουν και αλλες ασχημες στιγμες. Οπως με τον θανατο πωτες δεν θα "φυγει" μονο ενας, θα υπαρξουν και αλλοι τρυγυρο που θα παιθανουν.
    Καλησπέρα ευχαριστώ για την απάντηση
    Εμ είναι μια μεγάλη συζήτηση όλο αυτό και σε βάζει σε σκέψεις σε αυτήν την θεωρία που αναφέρεις με το σύμπαν και ότι μπορεί να είμαστε για ένα λόγο συγκεκριμένο και άμα δεν πάρουμε αυτό το δρόμο όλα θα πάνε στραβά πρώτον εγώ το σκέφτομαι αλλιώς το συγκεκριμένο στο θέμα με την ζωή αλλά είναι κάτι άσχημο και δεν είμαι εδώ για να μαυρισω ψυχολογικά κανέναν, δεύτερον πιστεύω στην καντεμιά και στην τύχη, κάποιοι έχουν πολύ τύχη, γνωρίζω έναν άνθρωπο που η τύχη πάντα μα πάντα τρέχει από πίσω του και αυτός απλά την αγνοεί, δεν θεωρώ ότι ο κάθε άνθρωπος που έρχετε στην γη έχει είδη επιλέξει η μοίρα του που θα πάει και άμα δεν πάει όλα θα πάνε στραβά, υπάρχουν διάφοροι δρόμοι να επιλέξεις απλά όλοι οι δρόμοι δεν είναι ίδιοι και μπορεί σε έναν δύο να μπλέξεις πολύ άσχημα που να μην μπορείς να φύγεις από αυτόν τον δρόμο άλλο, ειδηκα χωρίς κάποιος να σε βοηθήσει, στο θέμα με την θρησκεία δεν έχει άδικο εν μέρη βέβαια, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν αρκετά καλή ζωή και απλά θέλουν και άλλα και άλλα, άλλοι γίνονται τόσο φιλοχρηματοι που ζουν για τα λεφτά που λέμε, θεωρούν επειδή έχουν πολλά ότι αξίζουν πολλά και όλοι οι άλλοι τους υποβιβαζουν είτε με προσβλητικό τρόπο η με απάθεια η αδιαφορία,
    Εγώ ένα που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως γίνετε να προκαλείς άθελά σου την ατυχία να παίζει μαζί σου, δηλαδή να φοβάσαι μην πάει κάτι στραβά και λες με τέτοια ατυχία που έχω παίζει να γίνει, και η ατυχία είναι σε φάση challenge accepted και τα κάνει όλα μαντάρα, δεν εννοώ το ότι όταν λέω με τέτοια ατυχία που έχω μπορεί να γίνει,απλά έχω μάθει την ατυχία πως παίζει μαζί μου και ξέρω πάνω κάτω τι μπορεί να γίνει.. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by NaYa View Post
    Αυτά.
    Καλησπέρα
    Γιατί να είναι γοητευτική η μελαγχολία? Πως γίνετε αυτό.?
    Οσο για το να χαμογελάς μπράβο μακάρι να είσαι δυνατή με συνθήκες της ζωής σου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜΑΝΟΣ 14 View Post
    Οτι λεω αυτο κανω!Σημερα εκανα το 67ο μου μπανιο,στα βραχια της πειραικης.Εκει βρισκω τον εαυτο μου....Η θαλασσα για μενα ειναι το καταφυγιο μου.Τωρα θα βαλω τη μανα μου στο κρεβατι της,και θα παω για τη γυμναστικη μου.Καποιες φορες διακωμωδω την κατασταση,αυτοσαρκαζομαι,α λλες φορες βγαζω νευρα και βριζω και ξεσπαω.Ειναι ενας μαραθωνιος υψηλης ταχυτητας...
    Καλά Μάνο εδώ μοιάζουμε στο θέμα με την θάλασσα είναι ένα όμορφο καταφύγιο και να κολυμπάς και να την ακούς...

Senior Member
    σχετικα με το θεμα αυτο, υπαρχει και η εξηγηση οτι παιζει ρολο και πως βλεπουμε τα πραγματα, τι ειναι αυτο που τραβαει την προσοχη μας,η ατυχια η η τυχη? αν δλδ καποιος πιστευει οτι ειναι πολυ ατυχος θα θυαται και θα φερνει ως αποδηξη αυτες τις στιγμες. Αντιστοιχα καποιος που ειναι τυχερος θα κανει το ναποδο.
    Παντος ,πριν λιγο διαβαζα κοινωνικα πειραματα πανω σε αυτο το θεμα και ελεγαν οτι η στατιστικη σε θεματα ατυχηματων και αλλων κακοτυχιων ειναι σχεδον στανταρ. Τελος κατι πολυ ανατριχιαστικο!! ελεγαν οτι σε ακρεες φασεις ο ανθρωπος μπορει ασυνηδυτα να προκαλεσει την ατυχια του ωστε να επαλυφθει! κατι που δυστυχως σε θεματα τυχης δεν μπορουμε να κανουμε.
    Υ.Γ. υπαρχει και η περιπτοση ''ΜΙΤΣΟΤΑΚΗΣ' ,ο καντεμης, αυτος που ρουφαει την τυχη των αλλων και την βγαζει σε καντεμια για τους αλλους,ενω κρατα την τυχη για τον ιδιο!¨)
    Μόνο την λέξη Μιτσοτακης μην λες θα βρούμε μπελά όλοι εδώ...
    Εννοείς στο πως κοιτάμε τα πράγματα αν μας φαίνονται άσχημα νιώθουμε άσχημα αν είναι Χαρούμενα νιώθουμε χαρούμενα? Το ίδιο ισχύει και με την ατυχία και την τύχη το πως το βλέπουμε δηλαδή?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast