Results 61 to 75 of 94
Thread: Θεραπεία αγχους
-
27-08-2020, 09:07 #61
[QUOTE=Dm89;1128076]Αγαπητη -ε dm89 , αν σεχει εθισει ψυχιατρος απο το 2004 σε 8 /ζαναξ ημερησιως , ειναι φυσιολογικο να μην τους ' συμπαθεις ' , ακομη κι ο επομενος απο το 2010 , μουγραφε 7 κουτακια ζαναξ ( του 1 mg ) καθε 40 μερες .............. με τεραστια προσωπικη προσπαθεια καταφερα και τα μειωσα σε 3 ζαναξ του 1 mg /μερα , και εχω μεινει εκει .......
- 27-08-2020, 09:43 #62
[QUOTE=Macgyver;1128141]Έχεις δικαιο Σ αυτο που λες είναι εγκληματικό αυτο με το xanax γιατί ξερουν ποσό εθιστικό είναι. Σκέψου ο δικός μου ο γιατρος με έδωσε το εφεξορ και δεν μου έδωσε xanax όσο και να του το ζήτησα με αποτέλεσμα τωρα 6 μερα ειμαι σε άσχημη κατάσταση ειμαι όλη μερα τσιτωμένου και ο ύπνος μου είναι ελαχιστος
27-08-2020, 10:12 #63
27-08-2020, 10:55 #64
27-08-2020, 11:05 #65
αν σου εχει δωσει ρεμερον τωων 30 κ δεν σε κραταει ηρεμο μεσα στην ημερα σημαινει οτι θελεις κ το κατιτις παραπανω... εννοειται οτι η πρωινη αφυπνηση κ το πρωινο αγχος ειναι πακετο κ παρενεργειες του χαπιου...εγω ετρεμα κιολας απειρα κ εκανα ψυχογενη επιληψια, ειχα σπασμους κ πηγα ερυθρο σταυρο...
πιθανοτατα να του πεις να σ δωσει κ λιγο αγχολυτικο μεσα στην ημερα για λιγο καιρο...υπομονη..θελει τεραστια υπομονη μη τα παρατησεις.
27-08-2020, 11:10 #66
εγω παντως περσι τα ειχα δει ολα, οτι χειροτερο εχω περασει..με ζολοφτ των 100 κ ετρεμα ολοκληρη κ χτυπαγαν τα δοντια μου...ασε οι φρικες κ οι σκεψεις κ αυτοκτονικοι ιδεασμοι.... κλαμα , πανικος αγχος μια απεραντη φρικη! βασανιστηκα παρα πολυ...κ επαιρνα τα κερατα μου, ρεμερον μισο καθε βραδι, ζαναξ πρωι μεσ βραδι, λυρικα πρωι μεσημερι κ στεντον μαζι με το ρεμερον..πιστεψα οτι δεν θα γινω ποτε καλα κ οτι δεν θα μπορεσω να κοψω ολα αυτα τα χαπια...μεχρι που την 52η μερα ξυπναω ξαφνικα αλλος ανθρωπος...δεν χρειαστηκε να παρω το πρωινο ζαναξ μου ουτε μεσα στην ημερα καθολου..αλλα για να μην κανω στερητικο πηρα των 0.25 για κατι μερες...λυρικα επισης δεν ενιωσα αναγκη να το παρω κ το εκοψα μαχαιρι..δεν ενιωσα κατι κ στεντον φυσικα δεν ξαναπηρα...συνεχισα λοιπον με ζολοφτ 100 , ελαχιστο ζαναξ 0.25 καθε πρωι ετσι για το τυπικο της υποθεσης κ μισο ρεμερον το βραδι...μετα απο 10 μερες εκοψα κ το ζαναξ 0.25 κ μειωσα το μισο ρεμερον στο μισο του... κ μετα το εκοψα κ αυτο...κ μπηκα σε μονοθεραπεια με ζολοφτ..
δλδ οταν επιασε το ζολοφτ τα εκοψα ολα σιγα σιγα κ ημουν κομπλε.
εγω πιστευα οτι δεν θα καταφερω ποτε ξανα μονοθεραπεια..αλλα ευτυχως πηγαν ολα καλα.
τωρα παιρνω μισο του μισου ρεμερον οποιο βραδι θελω να κοιμηθω νωρις για την δουλεια...χαχααα
3 μηνες μετα , δλδ οκτωβρη κατι γινεται κ ξαναμανα αγχος...λεω πλακα μου κανει...πηρα την γιατρο της λεω φρικαρω παλι τι παιζει? κ μου λεει " ανεβασε αλλο 50 ζολοφτ κ θα σαι κομπλε"
ανεβαζω λοιπον 50 κ ξαναμανα φρικες κ γλεντια... τελικα ομως χρειαστηκα μονο μισο ρεμερον για την αυξηση για 2 εβδ κ μετα απο 2 εβδ ημουν κομπλεδουρα παλι... κ ετσι εχω μεινει απο τοτε στα 150 κ ουτε σκεφτομαι ποτε να μειωσω ουτε να κοψω...
27-08-2020, 11:57 #67
Ανξιους πολυ χαιρομαι για εσενα.... εγώ πηρα για ένα χρονο περίπου το cipralex και με είχε στρώσει αρκετά καλα θα ελεγα τον Μάρτιο το έκοψα και μετά από δυο μηνες και μετά από κάποια ψυχοπιεστικο γεγονότα ( καραντίνα- εγκλεισμός- σταματησα γυμναστικη- πολυ άσχημος χωρισμός από μεγάλη σχεση) άρχισαν να εμφανίζονται ολα και τωρα έχω ξεκινησει αγωγή με το εφεξορ και ειμαι έτσι όπως το περιγράφεις δεν πιστεύω ότι θα στρώσω.
27-08-2020, 12:45 #68
δεν παιζει να μην συνελθεις..απλα ετσι νιωθεις τωρα κ εννοειται δεν μπορεις να σκεφτεις λογικα..γτ το snri σου αφαιρει την σεροτονινη σου κ θα στην δωση απλοχερα μετα απο κανα μηνα...υπομονη... κ αγχολυση κ ολα θα πανε καλα...
εδω εγινα καλα εγω που μιλαμε βρεθηκα με ενδοφλεβια στεντον στον ερυθρο κ με επιληπτικους σπασμους... μου φαινεται αδυνατον καποιος να μην γινει καλα ..αληθεια! γτ ημουν για εγκλεισμο ετσι οπως ημουν..δεν θυμαμαι ποτε στην ζωη μου να εχω περασει τοσο βαρβατη υποτροπη...τα ειδα ολα...εξεπλαγην..δεν το περιμενα..
κ ομως..εστρωσε κ μαλιστα εκανα κ γνωσιακη παραλληλα κ με εστρωσε ακομα περισσοτερο..βρηκα μια απιθανη η οποια μου εκανε εκπαιδευση πως να ακυρωνω τις αρνητικες μου σκεψεις....κ απο τοτε το εφαρμοζω καθημερινα κ ανετα κ μια χαρα νιωθω...πλεον εχω μονο θετικοτητα μεσα μου.
27-08-2020, 13:02 #69
27-08-2020, 13:31 #70
κοιτα..ειναι δυσκολο να σκεφτεις θετικα αυτη τη στιγμη..εγω αυτο που εκανα μαζι με την ψυχολογο ηταν ασκησεις σκεψεις..
δλδ εγραφα καθε αρνητικη σκεψη που περναγε απ το μυαλο μου κ διπλα την θετικοποιουσα..
πχ
νιωθω απαισια κ οτι δεν θα γινω ποτε ξανα καλα----- το εχω ξαναπαθει κ εγινα καλα, αρα κατα ποσο αληθινη ειναι αυτη η σκεψη?
απαντηση ---δεν ειναι αληθινη, ειναι φοβος, αρα φοβαμαι κατι που δεν εχει συμβει..αρα .?
αυτο εκανα..
παραλληλα εκανα καφτα ντους με καφτο νερο πανω στο κεφαλι
εβαζα χαλαρωτικη μουσικη διαλογισμου κ εκανα εισπνοες απο την κοιλια(ετσι μου εφευγε κ η θολουρα)
κ φυσικα ζαναξ πρωι μεσημερι βραδι
φρουτα πολτοποιημενα κρεμες καθε μερα
μπανανα κ μαγνησιο αναβραζον καθε βραδι..
εβλεπα μονο κωμωδιες.. κ εκφραζομουν απειρως σε φιλους που το εχουν περασει κ αυτοι..
κ με βοηθαγε οταν μου ελεγαν "μη φοβασαι εγω ειμαι εδω" κ ας μην ηταν κανεις διπλα μου..
γενικα θετικες εκφρασεις προς τον εαυτο σου ..
27-08-2020, 13:45 #71
Είχα πάει και εγώ σε έναν ψυχολόγο και με είχε πει να τις καλός ορίζω τις σκεψεις χωρίς να τις απανταω να μην προσπαθω να τις αποθω. Και να τις δίνω τραγουδιστική νότα. Αλλά αυτήν την περιοδο μου φαινεται καπως αδύνατον αυτο. Έχω και εγώ φιλο που το έχει περάσει και πραγματικα είναι μεγάλη παρηγοριά. Και προφανώς πέρνει εδω και χρόνια μια μικρή δόση συντήρησης εφεξορ και αυτος
27-08-2020, 14:49 #72
για να καλως οριζεις τις σκεψεις πρεπει πρωτα να τις εχεις δουλεψει κ να εχεις δουλεψει πολυ με εσενα για να εισαι ωριμος να το κανεις αυτο.δΛΔ πρεπει να μαθεις να μην τις φοβασαι πρωτα... αυτο θελει δουλεια κ θελει να εχεις φτασει σε ενα τετοιο επιπεδο, ωστε να μπορεις να τις ακους κ να μη σε επηρρεαζουν.
ειναι σαν να μου λες να λυσω αλγεβρα ενω δεν εχω παει δημοτικο.
27-08-2020, 15:03 #73
Όχι δεν ειχε ξεφύγει τελείως αλλά βρισκόμουν σε μια κατάσταση αδράνειας και μελαγχολίας για τουλάχιστον 1 χρόνο. Δεν έβρισκα νόημα σε τπτ. Ηθελα ν αλλάξω δουλειά και βαριόμουν και να ψάξω ακόμα. Ασε που φοβόμουν να περάσω και απο συνέντευξη μήπως και με απορρίψουν. Η προσωπική μου ζωή στο μηδέν μετά απο μια απογοήτευση που είχα πάρει οπότε γενικά δεν έβρισκα νόημα σε τπτ. Η κατάσταση χειροτέρευε τα καλοκαίρια. Επίσης είχα μεγάλη αστάθεια ως προς τη διάθεση μου. 2 μέρες καλά, 4 χάλια. Με κούρασε όλο αυτό και απευθύνθηκα σε ψυχίατρο. Έβλεπα και ψυχολόγο ο οποίος όσο μιλούσαμε με βοηθούσε αλλά μετα απο μερικές μέρες πάλι έπεφτα στα ίδια. Ένας φαύλος κύκλος.
Εσυ με ποια αφορμή ξεκίνησες την αγωγή?
27-08-2020, 15:10 #74
Χαχαχχαχ αα ρε ανξιους βρήκες και το κατάλληλο παράδειγμα Μαθηματικός ειμαι. Δημάδη Εσυ σαν ποιο έμπειρη τι μου προτείνεις αφού ηρεμησω να παω λιγο να το δουλέψω με κάποιον ψυχοθεραπευτή να βρω τι το προκαλεί;; ( Συγκεκριμένα ο γιατρος μου όταν τον ειπα γιατί υποτροπίασα ενώ είχα στρώσει μου είπε τα φαντάσματα για να εξαλειφθούν πρέπει να τα βγάλουμε στο φως)
27-08-2020, 15:19 #75
Εγώ όπως έχω ξαναπεί είναι η δεύτερη μου φορά. Διαταραχή άγχους να φανταστείς ούτε τηλεοραση δεν μπορω κάποιες φορες να δω με αγχώνουν αυτά που βλεπω αυπνιες εξάρσεις άγχους πραγματα που μπορούν να κάνουν έναν άνθρωπο μη λειτουργικό. Ακομα και να οδηγήσω φοβόμουν να φανταστείς ποιος εγώ;;