δεν εχω φιλους - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 92
    δεν ειναι θετικο οταν η αλλη εχουν παρει τα μυαλα της αερα και μοιραζει απορριψεις απο εδω και απο εκει αμα δε τη πλησιαζεις σε λεει περιεργο αμα της μιλησεις σε λεει λιγουρη μηπως εσεις εχετε το προβλημα και οχι εμεις

δε θελουνε σχεση επιβεβαιωση θελουν για να τονωσουν το ναρκισσμο τους γιατι ετσι τους εχουν μαθει και φυσικα το απολαμβανουν οταν μοιραζουνε ακυρα ακομα και οταν ο αλλος ειναι ευγενικος και σωστος στη συμπεριφορα του

Senior Member
    εε δεν ξερω εαν σου περναει απο το μυαλο μου φίλε μου, αλλα μπορει να μην της αρεσεις. εαν καναμε σχεση με ολους τους σωστους και τους ευγενικους δεν θα ειχαμε χρονο για να κοιμηθουμε.

Banned
    Μπορεί γιατί σ αυτή την ηλικία είναι και λίγο ανώριμες. Αλλά να μη σε πτοεί αυτό υπάρχουν κ κορίτσια σ αυτή την ηλικία προσγειωμένα

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 29-08-2020 at 12:55.

Senior Member
    Quote Originally Posted by zeroend View Post
    ωραια δεν της αρεσω τοτε γιατι να καθομαι κυρα μου να ασχολουμαι με τη καθε μια απο σασ αμα δεν αρεσω σε καμια σας και εγω τι να κανω να πηγαινω να μιλαω στη καθε τυχαρπαστη για να μου λεει τις μαλακιες της γιατι δεν εχετε καπιο ενδιαφερον
    Γιατί μιλάς στο δεύτερο πρόσωπο πληθυντικού;
    Ανοίγεις ένα θέμα και ακούς απόψεις, τις έχω διαβάσει και όλες ήταν όμορφα τοποθετημενες και οι απαντήσεις σου είχαν επιθετικό ύφος. Γιατί;

Αρχίζεις το θεμα και λες ότι δεν θες να μιλήσεις για τα προβλήματα σου. Θεωρείς πως αυτό που κάνεις τώρα εδω είναι αδυναμία; Να μιλας για τα προβλήματα σου, τις σκέψεις σου και να θες να βρεις λύση; Μετά ρίχνεις όλες τις ευθύνες στους φίλους σου, στους γονείς σου, στο σύμπαν για την ζωή σου και τι περιμένεις να ακούσεις από εμάς; Τι θα σε έκανε να ηρεμήσεις;
    Πρώτα από όλα μαγκιά σου που δουλεύεις, μαγκιά σου που έχεις τα δικά σου λεφτά και δεν κρεμεσαι από τους γονείς σου. Το τι κάνουν οι άλλοι δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί, γιατί δεν επηρεαζει την ζωή σου (για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες λεω).

Ηρέμησε λίγο έτσι ώστε να εξελιχθεί μια καλή συζήτηση που μπορεί και να κερδίσεις κάτι από αυτήν. Τι είναι αυτό που έχεις πραγματικά ανάγκη; Φίλους; Σχέση; Μια δουλειά που να σαρεσει;
    Last edited by george1520; 28-08-2020 at 11:20.

Senior Member
    Γιατί όταν κάτι δεν μπορούμε να το έχουμε, είναι ευκολότερο να το υποτιμάμε. Γι αυτό. Και είναι δυσκολότερο να παλέψουμε να αλλάξουμε από το να μισούμε ό,τι δε μας φταίει για την ήττα μας. Ποιο βλέπεις προτιμότερο νηματοθέτη; Δε νομίζω ότι θα βγάλεις κάτι με το να υποτιμάς αυτό που επιθυμείς τόσο, είναι και αντιφατικό και άκρη δε βγαίνει. Δεν είσαι υποχρεωμένος να προσεγγίζεις καμία γυναίκα που τα κριτήριά της σου φαίνονται ποταπά και φτηνά. Προσέγγισε όποια λοιπόν θεωρείς ότι έχει βαθύτερα και οτιδήποτε εγκρίνεις. Γιατί ασχολείσαι λοιπόν;
    Κατά τον Δαίμονα Εαυτού

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Γιατί μιλάς στο δεύτερο πρόσωπο πληθυντικού;
    Ανοίγεις ένα θέμα και ακούς απόψεις, τις έχω διαβάσει και όλες ήταν όμορφα τοποθετημενες και οι απαντήσεις σου είχαν επιθετικό ύφος. Γιατί;
    Δεν ειναι επιθετικος απλα εχει οργη.Οταν εχεις φαει το σκατο με το κουταλι βλπεποντας πως περνανε αλλοι γυρω σου, επομενο ειναι.

Senior Member
    εχω καιρο να ανεβασω εδω περα μιας και δε μου αρεσει να ποσταρω τα προβληματα μου στο ιντερνετ θα ηθελα να μην το κανω αλλα σε αυτη τη φαση δε μπορω μακαρι να ημουν δυναμικος και τολμηρος στο να αντιμετωπιζω τα θεματα μου αλλα δεν ειμαι.Το προβλημα μου ειναι πως ειμαι 22 χρονων και δεν εχω φιλους σταματησα να κανω παρεα με τα μονα ατομα που μιλουσα επειδη καταλαβα πως σαν παρεα μπαζαμε απο προβληματα και ολοι τους ηταν εγωιστες με το δικο τους τροπο μια παρεα 6 ατομων απο το σχολειο που τωρα εχουν μεινει 4 με 5 οι οποιοι ψιλομιλανε και ψιλοβγαινουνε αλλα εγω πλεον δεν επικοινωνω μαζι τους εκοψα επαφες σαν παρεα ειχαμε πολλα θεματα και προβληματα τα οποια ποτε δε κατσαμε να τα λυσουμε δεν εχω πλεον κανενα κοινωνικο κυκλο να συναναστρεφω και ξερως πως σε αυτην την ηλικια των 22 κανεις δε θελει να κανει καινουριου φιλους επειδη εχουν ηδη στρωμμενη παρεα απο το σχολειο σχολη ολοι στην ηλικια μου εχουν κανει πραγματα στη ζωη τους και εγω τιποτα δεν ξερω τι να κανω με τη ζωη και ειναι και η πανδημια που με εχει επηρεασει πως πλεον ο κοσμος δεν θα ειναι οπως ηταν γενικως οσοι προλαβαν να ζησουν εζησαν καταλαβα πλεον πως στη ζωη θελεις πολλη τυχη για να εχεις καλη καριερα καλες παρεες σχεσεις φιλους προσποαθω να βελτιωσω τον εαυτο μου να αλλαξω τη ζωη μου αλλα καθε μερα νιωθω πως οτι και αν κανω ειναι ματαιο τιποτα δεν εχει νοημα νιωθω ενα τιποτα κανεις δε θελει να γνωρισει ενα ασχημο 22χρονο σαν και μενα που δεν εχει να προσφερει τιποτα και σε κανεναν δεν εχω ενδιαφερον σαν ανθρωπος και συνειδητοποιω πως ολες οι σχεισεις ειναι μονο για εξουσια και για συμφεροντα ζηλευω οσους ζουν τη ζωη τους και εχουν φιλους σχεσεις ναι ειμαι ανθρωπος και ειμαι ζηλιαρης ειναι φυσιολογικο ανθρωπινο αισθημα και μη μου πειτε πως δεν υπαρχουν ανθρωποι που τα εχουν πιο ευκολα απο οτι νομιζουμε υπαρχουν και παρα υπαρχουν απλως καμια φορα ο εγωισμος μας δεν θελει να το πιστεψει
    η γνωμη μου ειναι να πας να τα πεις ολα αυτα σε εναν ψυχολογο.
    εσυ ετοιμαζεσαι να χαραμισεις ολη σου την ζωη σε μαλακιες

Senior Member
    Ποιο κουτάλι ούτε τσόπ στικ δεν εχει φαει, 22 χρονών ειναι.

Ρε πάτε καλα άνθρωποι; Θελετε σε όποια κάνετε την τιμή να μιλήσετε, να σας αρέσει εκείνη να πέσει στα γόνατα;

Και εμένα μου άρεσαν πολλοί όταν ήμουν 22 και στα 25 και στα 30 , δεν τους εβρισα όλους γιατί δεν αρεσα εγω σε αυτούς.

Και εσυ μπορεί να αρέσεις σε κάποια και εσυ να μην την θες, τι πρεπει να κάνει να σε αρχίσει στα καντιλια;

Καλημέρα είπαμε;

Last edited by Aeon; 29-08-2020 at 12:54.

εδω συμφωνω με το κυριο τα λεει ωραια

Senior Member
    εσεις εχετε το προβλημα εχετε καταστρεψει και εχετε διαλυσει αντρες οικονομικα εχετε διαλυσει οικογενειες εχετε φαει χρημα και παρολα αυτα λετε πως οι αντρες φταινε για ολα που να ξερες οτι αν δεν υπηρχαν αντρες να τρεξουν το πλανητη θα ζουσατε ακομα σε σπηλιες
    Πρεπει να δουλεψεις, κατα προτιμηση με καποιο ψυχοθεραπευτη, το θυμο και τη γενικοτερη ταση σου να κατηγορεις τους αλλους για τα προβληματα σου. Και το μισογυνισμο σου επισης. Περα απο τη ζημια που μπορει να προκαλεσει και στους γυρω σου μια τετοια σταση απεναντι στην κοινωνια, ειναι βαθυτατα διαβρωτικη για τον ιδιο σου τον ψυχισμο.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast