δεν εχω φιλους - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 92
    γιατι να παω σε κεντρα ψυχικης υγειας για να μου δωσουνε ψυχοφαρμακα και να μου διαλυσουν τη ψυχικη και σωματικη υγεια σε τιποτα δε βοηθανε

δε κλαιω τη μοιρα μου φιλε απλα εχω το θαρρος να μη γουσταρω να ειμαι σκλαβος και να εξυπηρετω εσενα και το καθε κεφαλαιοκρατη που την εχει δει καποιος και του αρεσει η να κανει καψονια ως εργοδοτης και να μου λες οτι 8 ωρες απο τη ζωη μου ειναι φυσιολογικο και σωστο να δουλευω και να μην εχω χρονο για μενα στο βαλτο το δικο σας εγω δε πεφτω

Senior Member
    Quote Originally Posted by el.gre View Post
    Άσε τον κακομοίρη τον φοιτητή που τον έχεις ξεπατωσει στη δουλειά κ δώσε παραδείγματα απ τη δική σου ζωή. Εσύ πως τα κατάφερες να γίνεις εργοδότης;
    Αν σε καιει τοσο πολυ η επαγγελματική μου σταδιοδρομία δωσε μου μέιλ να σου στειλω το βιογραφικό μου. Και κατι ακομα κανεις δεν ειναι σκλαβος κανενος, κανεις δεν τον υποχρεωσε να ερθει για δουλειά κανεις δεν τον υποχρεωνει να δουλευει 4 ή 8 ή 10 λη 15 ώρες. Επιλογη του καθενός είναι.

Banned
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Αν σε καιει τοσο πολυ η επαγγελματική μου σταδιοδρομία δωσε μου μέιλ να σου στειλω το βιογραφικό μου. Και κατι ακομα κανεις δεν ειναι σκλαβος κανενος, κανεις δεν τον υποχρεωσε να ερθει για δουλειά κανεις δεν τον υποχρεωνει να δουλευει 4 ή 8 ή 10 λη 15 ώρες. Επιλογη του καθενός είναι.
    Εγώ νομίζω ότι την κληρονόμησες από τον μπαμπάκα κ τώρα το παίζεις εξυπνος

το συστημα για να επιβιωσει τον υποχερωσε ναι χαιρεσαι που ειναι ετσι τα πραγματα και εχετε δουλους να σας υπηρετουν γιατι η λεξη δουλειά απεχει ενα τονο μακρια απο τη λεξη δουλεία

Senior Member
    Quote Originally Posted by el.gre View Post
    Εγώ νομίζω ότι την κληρονόμησες από τον μπαμπάκα κ τώρα το παίζεις εξυπνος
    Και εγινα χημικος μηχανικος αντι να μου κολλαει ο πατερας μου δυο χρονια ενσημα για να γινω χειριστης κατευθειαν και χωρις ζόρι. Να το κοιταξεις αυτό λίγο γιατι ξερεις δουλευα και 10 χρονια εξωτερικο πριν έρθω Ελλάδα λες να ειχε ο πατερας μου ΑΕ και να δουλευα για αλλους έξω;

ωραια ζωη σκλαβια διαβασε δουλεψε και μη ζησεις ποτε μη κανεις ποτε αυτα που θες επειδη πρεπει να δουλεψεις για τους κεφαλαιοκρατες ζουμε τη ζωη μας κατα τα αλλα και ειμαστε ελευθεροι

Senior Member
    Quote Originally Posted by zeroend View Post
    το συστημα για να επιβιωσει τον υποχερωσε ναι χαιρεσαι που ειναι ετσι τα πραγματα και εχετε δουλους να σας υπηρετουν γιατι η λεξη δουλειά απεχει ενα τονο μακρια απο τη λεξη δουλεία
    Καλά εντάξει οι γνωστές ανοησίες....οι δηθενιές των Εξαρχείων....Ρε καταλαβαινεις πως το παιδί ειναι απο αγροτική οικογένεια και είχε τα @@ να πάρει σβάρνα τα πρακτορεία και τις μεταφορικές και να ζητάει δουλειά γιατι οι δικοι του δεν μπορούσαν να του καλύψουν τα έξοδα και πηγε σε αυτά γιατίι ήξερε πως θα έπαιρνε μεγάλο μεροκάματο και θα μπορουσε με 8 μερες δουλειά να συντηρει τον εαυτό του και να πηγαινει πανεπιστήμιο και να διαβάζει; Και για να σου το πω και διαφορετικά γιατι να παιρναμε εκείνον και να μη παίρναμε ένα Ρώσσο νταμάρι ή 5 πακιστανους με μεροκάματο ανειδίκευτου εργάτη;

τι με νοιαζει εμενα ρε πηγαινε δουλεψε σκλαβε μη χασεις τη δουλεια μια ζωη σκλαβος θα εισαι και θα λες στον εαυτο σου πως κανει το σωστο να βγαζεις χρηματα για το αφεντικο σου και αυτο να σου δινει ενα ποσοστο και να καθεται ολη μερα και εσυ να δουλευεις

Senior Member
    ωραια ζωη σκλαβια διαβασε δουλεψε και μη ζησεις ποτε μη κανεις ποτε αυτα που θες επειδη πρεπει να δουλεψεις για τους κεφαλαιοκρατες ζουμε τη ζωη μας κατα τα αλλα και ειμαστε ελευθεροι
    Αν θεωρείς ότι το ελληνικό κράτος είναι σκληρό και κεφαλαιοκρατικό (σε ένα βαθμό είναι), πήγαινε σε μια βορειοευρωπαική χώρα και δούλεψε 4-6 ώρες τη μέρα, σπούδασε και κάτι και κάνε τη ζωή σου. Με επαναστατικές διακηρύξεις μόνο δεν πήγε κανείς μπροστά. Λες ότι 8 ώρες τη μέρα είναι σκλαβιά, να σου θυμίσω ότι σε παλιότερες εποχές οι ανειδίκευτοι εργάτες δούλευαν 12ωρο, 6 μέρες τη βδομάδα και ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ! Ακόμα κιεγώ που είμαι βαριεστημένος και με ψυχολογικά θέλω να δουλεύω ένα 6αωρο τη μέρα! Κανένα κράτος στον κόσμο δεν θα πληρώνει για να ξύνεσαι από το πρωί ως το βράδυ.

Senior Member
    τι με νοιαζει εμενα ρε πηγαινε δουλεψε σκλαβε μη χασεις τη δουλεια μια ζωη σκλαβος θα εισαι και θα λες στον εαυτο σου πως κανει το σωστο να βγαζεις χρηματα για το αφεντικο σου και αυτο να σου δινει ενα ποσοστο και να καθεται ολη μερα και εσυ να δουλευεις
    Ενω εσυ τωρα που εισαι ανειδικευτος εισαι βασιλιας. Θα τα θυμηθεις ολα αυτά σε 15-20 χρονια αλλά τοτε θα ναι αργα και θα λες στερνη μου γνωση να σε ειχα πρώτα

οχι θα κατσω 4 χρονια να σπαταλησω τη ζωη μου σε ενα πανεπιστημιο για ενα κωλοχαρτο που ουτε να σκουπιστεις δεν ειναι για να δουλεψω για 800 ευρω ευδικευμενου χμμμμμμμμμμ.....

Senior Member
    Ενταξει εσύ που είσαι 22 ξέρεις καλύτερα πάω πάσο...

ποσο εισαι εσυ ρε μαγκα γεροσοφε της ζωης ρωτα τον εαυτο σου εαν ολοα αυτα τα χρονια που ζεις σε αυτο το πλανητη εχεις κανει οσα επιθυμει ουτε τα μισα δεν εχεις κανει μια ζωη θα βαρας προσοχες στο διευθυντη σου παρτο χαμπαρι

Senior Member
    Έχω κάνει ήδη πάρα πολλά απο αυτά που ειχα στοχο ναι. 43 ειμαι όταν θα τα φτασεις ελα να ξανα συζητήσουμε για να δουμε τι αποψεις θα έχεις τότε. Μην προσπαθήσεις να προβλέψεις ασε θα σου δειξει η ζωή και τα χρόνια...

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast