κουραστικες εμμονες σκεψεις - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 172
    Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by dimitrisgr View Post
    το μυαλο τα φερνει μονο του ξερω κι εγω ναι οντως υπερ αναλυση αν και στους εξω θα εδινα καλες συμβουλες αν ειχαν ιδιο προβλημα σε μενα δεν...
    Το ξέρω ! Ολοι στους άλλους κάνουμε τους δασκάλους αλλά όταν έρχεται η ώρα να τα εφαρμόσουμε σε εμάς τα ξεχνάμε .

Γι αυτό είμαστε όλοι εδώ εμείς!

Δες το ότι είσαι μέσα σε μια ομάδα που όταν δυσκολεύεται ένας συμπαίκτης σου πρέπει να τον βοηθήσεις και όταν φυσικά έρχεται η δική σου σειρά σηκώνεις χεράκι και ζητάς εσυ βοηθεια !!!

παυσιπονο βρε
    Δυστυχώς κρατάει για λίγο το παυσιπονο και μετά πάλι.. Το 'χουμε όμως!

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Δοκίμασε ζεστό αλατόνερο. Ηρεμεί κάπως τον πόνο.. Ξέπλυμα ε! Μην το καταπιείς.
    Ξέχασα το ζεστό αλατόνερο, να 'σαι καλά Γιώργο!! Θα κάνω τώρα!!

Ναι γαργάρες θέλει

Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Το ξέρω ! Ολοι στους άλλους κάνουμε τους δασκάλους αλλά όταν έρχεται η ώρα να τα εφαρμόσουμε σε εμάς τα ξεχνάμε .

Γι αυτό είμαστε όλοι εδώ εμείς!

Δες το ότι είσαι μέσα σε μια ομάδα που όταν δυσκολεύεται ένας συμπαίκτης σου πρέπει να τον βοηθήσεις και όταν φυσικά έρχεται η δική σου σειρά σηκώνεις χεράκι και ζητάς εσυ βοηθεια !!!
    Πολύ σωστά!!

Παιδιά καλό βράδυ και καλή ξεκούραση!
    Έκανα και το αλατόνερο, ήταν ότι έπρεπε!

Δημήτρη άραξε!!! Τώρα πριν ξαπλώσεις διάβασε κατι, παρακολουθήσε κάτι να ξεφύγει η σκέψη και να χαλαρώσεις. Ίσως αύριο κιόλας να αισθάνεσαι καλύτερα.
    Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε να τα λέμε :)

Senior Member
    παιζω βιντεοπαιχνιδια με ενα παιδι και λεμε βλακειες και γελαμε αλλα το μυαλο ολο και καπου θα γυρισει

Senior Member
    Καλημέρα εν τω μεταξύ για κάποιο λογο απο χθες οι σκέψεις φεύγουν μονες τους εχουν μειωθεί σε αρκετό βαθμό αλλα κατι με τρώει συνέχεια να τις ξαναφερω στο μυαλό ισως απο συνήθεια? Κι μου κανει εντύπωση πια.. Ολα μια συνήθεια τελικα... Αλλα ειναι πολυ ψυχοφθορο να βλέπεις αυτή που αγαπάς για λιγο και να χωριζεστε και να επιστρέφεις στην καθημερινότητα και ποτε θα ξαναβρεθειτε..αλλά υπομονή κι εδω.. Ωστόσο με τις σκέψεις κάποιες φορές σα να τις διώχνει το μυαλό και σε βαζει να σκεφτείς αλλα ωστε μα ξεχάσεις κι αλλες φορες παλι να γίνονται μεγαλες ευτυχώς πλέον σπάνια

Marilou
    Guest
    Καλημέρα εν τω μεταξύ για κάποιο λογο απο χθες οι σκέψεις φεύγουν μονες τους εχουν μειωθεί σε αρκετό βαθμό αλλα κατι με τρώει συνέχεια να τις ξαναφερω στο μυαλό ισως απο συνήθεια? Κι μου κανει εντύπωση πια.. Ολα μια συνήθεια τελικα... Αλλα ειναι πολυ ψυχοφθορο να βλέπεις αυτή που αγαπάς για λιγο και να χωριζεστε και να επιστρέφεις στην καθημερινότητα και ποτε θα ξαναβρεθειτε..αλλά υπομονή κι εδω.. Ωστόσο με τις σκέψεις κάποιες φορές σα να τις διώχνει το μυαλό και σε βαζει να σκεφτείς αλλα ωστε μα ξεχάσεις κι αλλες φορες παλι να γίνονται μεγαλες ευτυχώς πλέον σπάνια
    Kαλημερα και καλή εβδομάδα!

Είναι ανάγκη να την βλέπεις αυτό το διάστημα?

Senior Member
    Kαλημερα και καλή εβδομάδα!

Είναι ανάγκη να την βλέπεις αυτό το διάστημα?
    Παντα είναι ανάγκη αλλα ειναι δύσκολο λογω απόστασης

Marilou
    Guest
    Παντα είναι ανάγκη αλλα ειναι δύσκολο λογω απόστασης
    Ειναι ανάγκη ή επιθυμία -λαχτάρα ?
    Μήπως κάποιες σκέψεις πυροδοτούνται μετά απο κάθε συνάντηση??

Senior Member
    Ειναι ανάγκη ή επιθυμία -λαχτάρα ?
    Μήπως κάποιες σκέψεις πυροδοτούνται μετά απο κάθε συνάντηση??
    Αυτό όπως το είπες επιθυμία λαχτάρα... Οχι μετα απο συνάντηση καλμαρουν οι σκέψεις κατα πολυ περνάω πολυ ομορφα.. Αλλα το θεμα ειναι οτι ενω ξερω την αλήθεια το μυαλό θα επιστρέψει στα ψέματα σπανια βέβαια η σε αλλες σκέψεις να γίνονται εικόνα στο μυαλό μου... Αλλα ειναι αυτο που λεω κατι με απωθεί ωρες ωρες να σκεφτώ τα ομορφα και μου ριχνει την ψυχολογια ενω κάποιες φορες σκέφτεται μονο τα ομορφα πρέπει κάπως να καθαρίσει πλεον απο τη συνηθισμένη κατάσταση

Senior Member
    Επίσης κάποιες φορές σκέφτομαι μήπως δεν είναι ηθική κοπελα μήπως κανει τπτ μακρια μου μήπως το να μήπως τ αλλο ενω ξερω οτι δεν ισχύει αλλα αν καρφωθεί στο μυαλο...προαίσθημα οτι κατι μου κρύβει?
    Last edited by dimitrisgr; 07-09-2020 at 12:07.

Επίσης κάποιες φορές σκέφτομαι μήπως δεν είναι ηθική κοπελα μήπως κανει τπτ μακρια μου μήπως το να μήπως τ αλλο ενω ξερω οτι δεν ισχύει αλλα αν καρφωθεί στο μυαλο...προαίσθημα οτι κατι μου κρύβει?
    Δημήτρη δεν πιστεύω κάτι τέτοιο, απλά το μυαλό σου φτιάχνει υποθετικά σενάρια.
    Αυτές τις σκέψεις μην τις τρέφεις.
    Αυτές οι σκέψεις βρίσκονται μόνο στο μυαλό σου, δεν πιστεύω στην πραγματικότητα.
    Νιώθεις πως σε αγαπάει και σε έχει σημαντικό άνθρωπο στην ζωή της;
    Πόσο χρονών είναι η κοπέλα τώρα;

Marilou
    Guest
    Δημήτρη αυτό είναι καθαρά θέμα δικό σου και πρέπει να δουλέψεις πολύ για να καταφέρεις να το διώξεις απο το μυαλό σου . Είναι κρίμα να έχεις μια όμορφη σχέση και να την καταστρέψεις γιατί σου έχει γίνει εμμονή όλο αυτό.
    Με αυτό τον τρόπο την απομακρύνεις από κοντά σου .
    Ότι μπορεί να ήταν η κοπέλα σου ήταν πριν από εσένα ,πάει τελείωσε .....

Στο είχα πει και σε προηγούμενο μήνυμα, δεν μπορώ να σου πω κατηγορηματικα να χωρίσεις αλλα είναι πολυ άδικο όλο αυτό και για εκείνη και για εσένα ...........
    δεν μπορεί να χτίστει κατι ομορφο οταν ενας απο τους δυο εχει τετοια θεματα...Αν δεν το δουλέψεις ει τε μόνος σου, αν μπορείς ,είτε με κάποιον ψυχολόγο σε κάθε ευκαρια θα βγαίνει στην επιφάνεια ......

Πες μου κάτι αλλο..
    Πως έχεις εσύ στο μυαλό σου τον λέξη ¨ηθική¨

Άλλαξε τότε λίγο την συμπεριφορα σου, και πες της πως θέλω λίγο να μείνω μόνος για κάποιο διάστημα, να δεις πως θα αντιδράσει, αν έχει κάτι να σου πει.. Αλλά δεν πιστεύω..

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast