Στρατός - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35

Thread: Στρατός

Senior Member
    Θα πρέπει να φτάσεις στα 50 ποστς για να μπορείς να στείλεις προσωπικό μήνυμα. Καλημερα

Senior Member
    παιδια εγω αγαπω την ζωη μου, δεν ειμαι σαν τους μαλακες που θα πανε να θυσιαστουν για τους αλλους και για εμεναν.
    θα βρω δικαιολογια να μην παω στον πολεμο αλλα βεβαια οι αλλοι θα πανε για να ειμαι εγω ελευθερος και να μην μου κανουν οι τουρκοι τον κωλο κοσκινο
    α! στον πολεμο δεν θα παω γιατι αγαπω την ειρηνη

ΥΓ στην αδερφη μου μαμα μου πατερα μου κτλ κτλ το εχω πει, εγω δεν μπορω, ομως δεν πειραζει οι αλλοι θα μπορεσουν

μαλακες........

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    παιδια εγω αγαπω την ζωη μου, δεν ειμαι σαν τους μαλακες που θα πανε να θυσιαστουν για τους αλλους και για εμεναν.
    θα βρω δικαιολογια να μην παω στον πολεμο αλλα βεβαια οι αλλοι θα πανε για να ειμαι εγω ελευθερος και να μην μου κανουν οι τουρκοι τον κωλο κοσκινο

ΥΓ στην αδερφη μου μαμα μου πατερα μου κτλ κτλ το εχω πει, εγω δεν μπορω, ομως δεν πειραζει οι αλλοι θα μπορεσουν

μαλακες........
    Σε φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης βρισκεσαι, οχι για στο λοκατζηδες.gr. Αν δεν εχεις τροπο να βοηθησεις μεινε εκτος συζητησης και ασε τις ιδεολογικες κορωνες (α, και τις βρισιες).
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Σε φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης βρισκεσαι, οχι για στο λοκατζηδες.gr. Αν δεν εχεις τροπο να βοηθησεις μεινε εκτος συζητησης και ασε τις ιδεολογικες κορωνες (α, και τις βρισιες).
    την αληθεια λεω και
    η αληθεια πρεπει παντα να λαμπει

Senior Member
    Οι βρισιες δεν ειναι "αληθεια". Βρισιες ειναι.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post

μαλακες........
    Ξέρεις έχω ένα γιο και σε λίγα χρόνια θα πάει φαντάρος ...
    Όπως είχα και ένα αδελφικό φίλο ο οποίος δυστηχως σκοτώθηκε οδηγώντας στρατιωτικό όχημα...
    Φαντάζομαι αυτούς αποκαλείς Μ........

Μην το συνεχίσεις άλλο σε παρακαλώ πολύ ,είναι τουλάχιστον θλιβερό όλο αυτό από μέρους σου...

Senior Member
    Εγω πηγα 18 μηνες και αν και πηγα σε μαυρη μοναδα και ηταν ζορικα,ειμαι περηφανος γι αυτο.Απο κει και περα ενας πολιτικος καποτε ειπε οτι οποιος θελει την ειρηνη,πρεπει να ειναι παντα ετοιμοπολεμος.Οσον αφορα εσενα Νικολακη και το προκλητικο σου σχολιο,κρυψου καλα γιατι οι Τουρκοι θα σε βρουν...κι αμα σε βρουν...δεν εχει κλαματα και παρακαλια...Δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα.Δυσκολος ο στρατος,αλλα δυσκολη και η γειτονια μας,δυσκολες εποχες και οι συγκυριες.Σιγουρα οποιος δεν μπορει να παει δεν παει,αλλα μην προκαλουμε κιολας αυτους που δινουν το αιμα τους για να ειμαστε ελευθεροι.

Banned
    προσωπικα στην εφιβικη και μεταεφιβικη μου ηλικα υπηρξα αντιμιλιταριστης και ακτιβιστης! και παρα το οτι εχω ξενερωσει με αρκετες εξτρεμιστικες μου πραξεις και ιδεες , καταβαθος ειμαι υπερηφανος οπου εβγαινα στον δρομο και για την Παλαιστινη και για αλλες περιοχες και συνανθρωπους μου.
    Οταν πηγα στρατο ,τον σηχενομουν λογο της υπερβολικης εξουσιας και λογο του οτι στον εμφυλιο η οικογενεια μου ως χαμενοι περασαν πολυ ασχημα και απο τον ελληνικο στρατο της εποχης. Παρολα αυτα, μετα απο λιγο ζητησα κι πηγα στο μ.πευκο ,μετα απο εκει στην ΜΑΛ Ασπρωπυργου και απο μια βλακεια που εκανα με τις αδειες με εδιοξαν και με ξανα εστειλαν στον 10 μηνα!!! πισω στο πυροβολικο! ειμαι ομος υπερηφανος που εμαθα να πολεμαω! που πηγα ειδικες δυναμεις!! αν κι συχενομουν τα πρωινα τραγουδι οπου βριζαμε Τουρκους, και συχενομουν τους πιο πολλους, για αυτο κι δεν εχω φιλους απο τον στρατο! αφου ηταν ακροδεξιοι οι πιο πολυ! Ομως εμενα μου εκανε καλο, διοτις αν δεν ειμουν ειδικες δυναμεις ωστε να τρεχω ολη μερα!, αν καθομουν ολη μρα οπως κι εγινε οταν ξανα πηγα πισω, θα εμπλεκα με τα ναρκωτικα και την βαρεμαρα! αυτος ειναι ο λογος που πηγα!
    Οσο για αυτους τους αξεστους της ελευθεριας , για οσους δεν τους αρεσει ο Σολωμος, οΚαζαντσακης και πολλοι αλλοι.Θα τους ελεγα κατι απλο, ο πολεμος ειναι πολυ ασχημο πραμα! η ειρηνη απεναντιας οτι καλητερο! ποιος δεν συμφωνει! ομω για να μπορεις να απολαμβανεις την ειρηνη, να μπορεις να εχεις το ομορφο αιγαιο ελευεθερο πρεπει να εισαι ετοιμος να πολεμισεις για αυτο!
    Βεβαια μπορεις και να προσαρμοστεις! και παλυ ελευθερος θα εισαι, ισως και να πληρωνεις πιο λιγους φορους, εαν γινει η ελλαδα τουρκια! οπως εχει ξανα γινει! Θα μπορεις και να εκμεταλευτεις ευκεριες! οπως στον ΒΠΠ.ολες αυτες λοιπον οι οι φωνες!, ειναι ακριβως ιδες με αυτες! διοτι οποιος δεν πολεμα προδιδει! αφου ο αντιπαλος δεν σε θελει σαν τουριστα! θα σου δωσει επυλογη! Ετσι λοιπον εσυ φιλε που θα κρυφτεις, δεν θα κρυφτεις καθολου! θα κανεις οτι ακριβως εκαναν οι συντροφοι σου , πηγαν με τον εχθρο! και ηταν καλητερα για αυτους, ειχαν πιο δυναμη πλεον, αφου ολοι οι ελληνες τους φοβοντουσταν! και επειδη πριν, οι ελληνες μερικες φορες τους εκαναν πλακα οπου ελεγαν η δεν ηθελαν να προασπιστουν την χωρα τους, αποκτησαν κομπλεξ και εγιναν χειροτεροι και απο τον εχθρο! λογο κομπλεξ! τετοιοι υπηρχαν και θα υπαρχουν! εαν θα νιωθεις καλα με το να εισαι ετσι ειναι δικο σου θεμα! Προσωπικα δεν εχω σκοπο την μακροημερευση της ωης μου! αλλα την αρμονια με την συνηδηση μου! την συμφωνια μου με το καλο! και αν ειναι να παιθανω αυριο δεν θα με πικρενε! αφου πιστευω στην μετα θανατον ζωη!
    Οσο για τα παιδια που εχουν θεμα υγειας, ειναι πολυ σεβαστο και αποδεχτω! λογικο να μην μπορουν να πολεμησουν αφου σε τακτικο επιπεδο ενας τραυμτιας για παραδηγμα μπορει να μειωνει την αποδωση της επιθεσης η της δρασης κατα μεγαλο ποσωστο! και ειναι και απανθρωπο να τραβας στον πολεμο καποιον που δεν μπορει και δεν θελει !

Senior Member
    Ημουν το 2000 στη Σαμο σε μαυρη μοναδα,καψωνια ,ηλιθια στελεχη ,προσβολες καθε μερα,βυσματα να εξαφανιζονται απο τις υπηρεσιες,μεχρι που εφερα καπελο σε εναν επυ ενα δισκο με φασολαδα.Δεν με τιμωρησαν ομως διοτι ο συγκεκριμενος βασανιζε τους φανταρους.Επισης οταν ειπα στον λοχαγο δεν μπορω να παω σε μια ασκηση ανταρτη(ειχα γυρισει ελαφρως αστραγαλο)δεν πηγα αντιθετα με εστειλαν σε φυλακιο.Συμπερασμα:εαν δεν μπορεις δεν πας.Εαν πιεζεσαι παραπανω απο οσο αντεχεις,να το λες.Εμεις ειχαμε ψυχολογο στη μοναδα.Ειχαν αυτοκτονησει 2 φανταροι εκεινη την εποχη και υπηρχε μεγαλη προσοχη.,οποιος δεν μπορουσε εφευγε.Εγω αυτους τους 18 μηνες δεν τους αλλαζω με τιποτα,με εκαναν καλυτερο ανθρωπο,με βοηθησαν να αντιμετωπιζω καλυτερα τις δυσκολιες της ζωης,και να επιβιωνω.Απο κει και περα κανεις δεν γουσταρει τον πολεμο,ολοι ειρηνη θελουμε.Δυστυχως ομως συνορευουμε με την χειροτερη χωρα του πλανητη.Ολη η ιστορια τους σφαγες και γενοκτονιες.Ο καθενας λοιπον ας κανει την επιλογη του ,αλλα οπως φαινεται τα πραγματα δεν θα ειναι ευκολα.

Banned
    Κανενας δεν θελει τον πολεμο! κανεις λαος! ακομα και αυτοι που νομιζουμε λογο της τηλορασης οτι ειναι φυλοπολεμοι λαοι ουτε αυτοι θελουν! ο κοσμος αγαπα το εμποριο, τις γνωριμιες και τις συναλλαγες! Το προβλημα ειναι οι πολητικοι και οι εξουσιαστες! Οταν ο λαος ειναι ανεκπεδευτος δημοκρατικα και δεν μπορει να φιλτραρει τις προπαγανδες ευκολα πεφτει στην παγιδα του μιλιταριστικου πλησιμου εγκεφαλου. Ακομα και οι Τουρκοι πολητες, που ειναι πολεμοχαρης λαος με ντιενει να κατακτα κι να αρπαζει! ακομα και αυτος θελει πολυ προπαγανδα και πολλους ψευτικους πολιτικους λογους να ακουει και να βλεπει καθε μερα για να τον ποροσουν σαν λαο να μας δει εχθρικα! Δυστυχως οι λαοι οταν φοβουντε και οταν γινοντε απο υπευθηνες μοναδες σε ανευθυνα κι χωρις ταυτοτητα μπουλουκια μπορουν και εχουν κανει τα χειροτερα εγκληματα! Δυστυχως λοιπον ,ζουμε σε μια περιοχη του κοσμου που δεν εχει διπλα της την Δανια! αλλα την Τουρκια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Οι βρισιες δεν ειναι "αληθεια". Βρισιες ειναι.
    Άστον, δεν χρειάζεται να κάτσεις να ασχοληθείς.
    Αν θέλουν ας το κάνουν οι υπεύθυνοι του forum.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Ξέρεις έχω ένα γιο και σε λίγα χρόνια θα πάει φαντάρος ...
    Όπως είχα και ένα αδελφικό φίλο ο οποίος δυστηχως σκοτώθηκε οδηγώντας στρατιωτικό όχημα...
    Φαντάζομαι αυτούς αποκαλείς Μ........

Μην το συνεχίσεις άλλο σε παρακαλώ πολύ ,είναι τουλάχιστον θλιβερό όλο αυτό από μέρους σου...
    Δεν αποκαλεί αυτούς....αλλά εμάς που δηλώνουμε ότι δεν μπορούμε να πάμε..

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜΑΝΟΣ 14 View Post
    Ημουν το 2000 στη Σαμο σε μαυρη μοναδα,καψωνια ,ηλιθια στελεχη ,προσβολες καθε μερα,βυσματα να εξαφανιζονται απο τις υπηρεσιες,μεχρι που εφερα καπελο σε εναν επυ ενα δισκο με φασολαδα.Δεν με τιμωρησαν ομως διοτι ο συγκεκριμενος βασανιζε τους φανταρους.Επισης οταν ειπα στον λοχαγο δεν μπορω να παω σε μια ασκηση ανταρτη(ειχα γυρισει ελαφρως αστραγαλο)δεν πηγα αντιθετα με εστειλαν σε φυλακιο.Συμπερασμα:εαν δεν μπορεις δεν πας.Εαν πιεζεσαι παραπανω απο οσο αντεχεις,να το λες.Εμεις ειχαμε ψυχολογο στη μοναδα.Ειχαν αυτοκτονησει 2 φανταροι εκεινη την εποχη και υπηρχε μεγαλη προσοχη.,οποιος δεν μπορουσε εφευγε.Εγω αυτους τους 18 μηνες δεν τους αλλαζω με τιποτα,με εκαναν καλυτερο ανθρωπο,με βοηθησαν να αντιμετωπιζω καλυτερα τις δυσκολιες της ζωης,και να επιβιωνω.Απο κει και περα κανεις δεν γουσταρει τον πολεμο,ολοι ειρηνη θελουμε.Δυστυχως ομως συνορευουμε με την χειροτερη χωρα του πλανητη.Ολη η ιστορια τους σφαγες και γενοκτονιες.Ο καθενας λοιπον ας κανει την επιλογη του ,αλλα οπως φαινεται τα πραγματα δεν θα ειναι ευκολα.
    Ο καθένας την επιλογή του....όμως σου επιβάλλουν να πας....

Senior Member
    Εγώ έχω άλλη γνώμη στο θέμα με τον στρατό γιατί κάποιοι πάνε και στην ουσία δεν μαθαίνουν τίποτα, κάποιοι πάνε με βισμα για να περάσουν οσο ποιο καλά γίνετε, κάποιοι μπήκαν για να κάνουν την ζωή σε άλλους φαντάρους κόλαση, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνετε εκεί μέσα, πως εκπαιδευουν τους φαντάρους εκεί....
    Για μένα δεν είναι όλοι για στρατό κάποιοι από μέσα τους μπορεί να το έχουν αυτό το να είναι έτοιμη για μάχη και χωρίς να πάνε στρατό, αλλά κάποιοι άλλοι που δεν θέλουν να πάνε είτε για θέμα ψυχολογικό είτε γιατί απλά δεν θέλουν γιατί ειλικρινά θα περάσουν κόλαση από άλλους φαντάρους η ακόμα και από αυτούς που παίρνουν διαταγές, έχουν κάθε δίκιο να μην θέλουν να πάνε, πως μαθαίνεις τον άλλον να πολεμάει η να αγαπάει την χώρα του ή να σέβεται τον στρατό και το τι σημαίνει όταν ούτε αυτοί που ειναι νόμιμοι εκεί μέσα δεν εχουν ιδέα πως να συμπεριφερθουν?
    Γενικα στο θέμα στρατός και εκπαίδευση πρέπει να αλλαχτεί όλο να ξαναφτιαχτει από την αρχή...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Twome22 View Post
    Εγώ έχω άλλη γνώμη στο θέμα με τον στρατό γιατί κάποιοι πάνε και στην ουσία δεν μαθαίνουν τίποτα, κάποιοι πάνε με βισμα για να περάσουν οσο ποιο καλά γίνετε, κάποιοι μπήκαν για να κάνουν την ζωή σε άλλους φαντάρους κόλαση, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνετε εκεί μέσα, πως εκπαιδευουν τους φαντάρους εκεί....
    Για μένα δεν είναι όλοι για στρατό κάποιοι από μέσα τους μπορεί να το έχουν αυτό το να είναι έτοιμη για μάχη και χωρίς να πάνε στρατό, αλλά κάποιοι άλλοι που δεν θέλουν να πάνε είτε για θέμα ψυχολογικό είτε γιατί απλά δεν θέλουν γιατί ειλικρινά θα περάσουν κόλαση από άλλους φαντάρους η ακόμα και από αυτούς που παίρνουν διαταγές, έχουν κάθε δίκιο να μην θέλουν να πάνε, πως μαθαίνεις τον άλλον να πολεμάει η να αγαπάει την χώρα του ή να σέβεται τον στρατό και το τι σημαίνει όταν ούτε αυτοί που ειναι νόμιμοι εκεί μέσα δεν εχουν ιδέα πως να συμπεριφερθουν?
    Γενικα στο θέμα στρατός και εκπαίδευση πρέπει να αλλαχτεί όλο να ξαναφτιαχτει από την αρχή...
    Μπουρδέλο όλα έχουν γίνει δυστυχώς :/

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast