Results 271 to 285 of 976
Thread: Δεν ξέρω τι να κάνω?
-
20-12-2020, 18:03 #271
Ο πόνος που έχω περάσει τις τελευταίες εβδομάδες είναι ο χειρότερος που έχω νιώσει ποτέ. Η συνειδητοποίηση του τι πραγματικά συμβαίνει με ισοπέδωσε. Δεν έχω νιώσει πιο αδύναμος και ανήμπορος στη ζωή μου.
- 20-12-2020, 19:33 #272MarilouGuest
Ο πόνος που βιώνει κάποιος μια κατάσταση εχει να κανει καθαρά με το πώς τον αντιλαμβάνεται ο ίδιος..
Εσύ αυτό που περνάς το βιώνεις και το αντιλαμβάνεσαι στο μέγιστο για αυτό και αντιδράς έτσι .
Δεν είναι κακο ούτε κατακριτέο..
Ερχόμαστε όμως εμείς σαν τρίτοι και σου λέμε ότι ξέρεις κάτι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα .
Αν φανείς δυνατός και λογικός μπορείς να τα αντιμετωπίσεις .
Καταλαβαίνεις λοιπόν πως ένας άνθρωπος όταν είναι μέσα σε μια τρικυμία δεν μπορεί να έχει αντικειμενική άποψη για την κατάσταση του.
Για αυτό και υπάρχουν οι φίλοι ,οι συγγενείς ακόμα και οι ψυχολόγοι για να μπορέσουν να τον βοηθήσουν να δει την πραγματική διάσταση των γεγονότων ..
Κάπως έτσι λειτουργεί και όλο αυτό εδώ μέσα ..
Εσύ λες πως το βιώνεις όλο αυτό και εμείς ερχόμαστε και σου λέμε πως ειναι στην πραγματικότητα .
20-12-2020, 20:27 #273
Αυτό είναι καλό. Αν δεν είναι τόσο τραγικά όσο τα βλέπω καλύτερα.. Εγώ έχω την τάση να το τραβάω στα άκρα ώστε να ελαχιστοποιώ μέσα μου τις πιθανότητες να πάει όντος στραβά. Όταν έδινα πανελλήνιες πρώτο μάθημα ιστορία. Ήμουν διαβασμενος αλλά όχι τέλεια. Ένιωθα όπως τώρα. Πώς έχω χάσει τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Πήγαμε σε έναν παθολόγο με τον μπαμπά και μου έδωσε μισό tavor. Έπεσα για ύπνο και όταν σηκώθηκα ήμουν πιο ήρεμος. Έκανα μια επανάληψη και πήγα και έγραψα μια χαρά. Άσχετα αν μετά τα πράγματα πήγανε τελείως στραβά. Εννοώ όχι στις πανελλήνιες. Στην ζωή μου. Τώρα ζητάω από το Θεό να συμβεί το ίδιο. Να ηρεμήσω τελείως να κάνω έναν καλό ύπνο και να σηκωθώ ήρεμος και αισιόδοξος. Στην ζωή μου έχω βασανιστεί πολύ. Κι από ότι φαίνεται θα βασανίζομαι αιώνια. Ξέρεις γιατί? Γιατί γεννήθηκα μαλάκας. Είχα τα μόρια να έχω δηλώσει μια στρατιωτική σχολή να ήμουν τώρα με γαλόνια και να μην με κουνούσε ούτε σεισμός. Αλλά δεν το έκανα. Στην πορεία είχα κι άλλες ευκαιρίες. Άλλες τις άρπαξα άλλες όχι αλλά τώρα βλέπω πως η όλη μου νοοτροπία ήταν λάθος. Μεγάλωσα με λάθος νοοτροπία. Δεν έμαθα από μικρός να είμαι ανεξάρτητος. Τώρα κρέμονται όλα από μια κλωστή. Μια σοβαρή αρρώστια του πατέρα μου που του επηρέασε ζωτικά όργανα παραλίγο να με αφήσει μισοτρελο και στο δρόμο. Έπρεπε να φθάσουν τα πράγματα εδώ για να το καταλάβω?? Αυτό είναι το μεγάλο μου παράπονο. Ήμουν αφελής. Νόμιζα και νομίζω πως θα είναι για πάντα εδώ να με τροφοδοτούν. Και είναι άδικο. Ούτε τεμπέλης είμαι ούτε ανίκανος. Ειλικρινά σου μιλάω το ότι σώθηκε ο πατέρας μου το θεωρώ έργο του Θεού. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Ήταν θεϊκή παρέμβαση. Ήταν το χέρι του Θεού που λυπήθηκε εμένα και τη μάνα μου. Βέβαια έχουμε ακόμα κάποια βήματα και έχουμε και τον κορωνοιο αλλά εκείνες τις κρίσιμες ημέρες νομίζω ο Θεός έβαλε το χέρι του.
20-12-2020, 20:53 #274MarilouGuestΑν σου πω σε πιστεύω θα σε ανακουφίσει όλο αυτό?
Όλοι έχουμε παράπονα από την ζωή μας ,δεν είμαστε όλοι τέλειοι η δεν τα κάνουμε όλα σωστά ..
Και πολλές φορές έρχεται η στιγμή που πληρώνουμε για τις λάθος επιλογές μας ...
Το θέμα είναι να αναγνωρίζουμε ότι κάνουμε λάθος να το αφήνουμε στην άκρη και να γίνεται αφορμή να προσπαθούμε για κάτι καλυτερο από εδώ και πέρα .
Αυτό θα κάνεις και εσύ ,ότι έγινε έγινε δεν μπορείς να το αλλάξεις ..
Μπορείς όμως να το αφήσεις και να πας παρακάτω ..
Τι λες ?Δεν ειναι κάτι που θα σε βοηθήσει να τα βγάλεις πέρα και να αναπληρώσεις πράγματα τα οποία έχασες ή νομίζεις ότι άφησες μισά?
Όχι όλα ,αλλά κάποια τα οποία προλαβαίνεις ακόμα .
20-12-2020, 21:25 #275
Κάποια που προλαβαίνω ε;; Γιατί για κάποια το έχασα το τρένο....
20-12-2020, 22:17 #276
Ναι σίγουρα είναι κάτι που με βοηθάει να πάω παρακάτω. Δεν έχω κι άλλη επιλογή. Έχω παραλίγο κάνει εμετό 100 φορές. Ακόμα έχω τρομερό άγχος.
20-12-2020, 23:49 #277
Ελάτε τώρα τι μου λέτε? Κάνεις δεν πρόκειται να με προσλάβει. Όχι με το δικό μου ιστορικό.... Βλακείες λέμε τώρα;;; Εδώ δεν βρίσκουν δουλειά παιδιά με 30 πτυχία. Θα βρω εγώ??
21-12-2020, 10:33 #278
Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός διαβάζω ότι μου λέτε. Προσπαθώ που πιστέψτε με.
21-12-2020, 18:32 #279
Με βλέπω να αυτοκτονώ δεν βλέπω άλλη διέξοδο. Θα κανονίσω ραντεβού με τη γιατρό αλλά αυτή τη στιγμή δεν βλέπω να με βοηθάει. Τι θα γίνει αν πεθάνει ο μπαμπάς. Πώς θα ζήσουμε. Κι η μαμά μου δεν παίρνει χαμπάρι τι συμβαίνει. Παιδιά έχω τρομάξει παρά πολύ. Είναι και χειμώνας. Θα ψοφίσουμε από το κρύο και την πέινα
21-12-2020, 19:17 #280
21-12-2020, 21:22 #281MarilouGuestΤο άλλο το ξέρεις έτσι?
Το τρένο πίσω δεν γυρνάει οπότε όσο και να το κυνηγάς δεν πρόκειται να το φτάσεις ..
Άστο να φύγει και πάρε το επόμενο ...
Ώρες ώρες μου θυμίζεις κάποιους ανθρώπους που έχουν βολεύτει στην μιζέρια τους και όχι ότι δεν μπορούν αλλά δεν θέλουν να φύγουν από αυτή ...
Πρόσεχε όμως γιατί μεγαλύτερη παγίδα από αυτή δεν υπάρχει ...
Τεράστιο δίχτυ και κανόνισε μην κάθε μέρα πλεκεσαι όλο και πιο πολύ σε αυτό και στο τέλος δεν μπορείς να ξεμπλεχτεις από εκεί ..
Θα θες να κάνεις βήματα αλλά θα είσαι τόσο μπλεγμένος που συνέχεια θα σκοντάφτεις και στο τέλος δεν θα μπορείς ούτε όρθιος να σταθείς ..
Τι έκανες σήμερα ?
Πήρες τηλέφωνο την γιατρό ,έκλεισες ραντεβου?
21-12-2020, 22:17 #282
Όχι ψώνια και μαγείρεμα σήμερα. Αύριο γιατρό τον μπαμπά. Θα της πω μέσα στην εβδομάδα. Βλέπεις δεν μπορώ ούτε να λείψω από το σπίτι και το 30ευρω λυπάμαι. Μα κι αυτοί φαρμακείο είναι!!!! Όλο αυτό έχει δυναμώσει την πίστη μου στον Θεό ειλικρινά. Νομίζω ακόμα και στην πιο δυσκολη κατάσταση από κάπου φαίνεται ένα φως ελπίδας.
22-12-2020, 08:11 #283
22-12-2020, 09:20 #284MarilouGuestΚαλημέρα!
Είναι πολύ σημαντικό σε αυτή την φάση που είσαι να έχεις μια πίστη μια ελπίδα οποία είναι αυτή ,όπως και αν την ονομάζει ο καθένας μας .Αν η πίστη σου σου δίνει όπως λες φως και ελπίδα κρατήσουν και από εκεί.
Να ξέρεις όμως ακόμα και η πίστη μας σου λέει να ακούς τον γιατρό σου και να πηγαίνεις σύμφωνα με τις οδηγίες του.
Καλά αποτελέσματα με τον πατέρα σου σήμερα όλα καλά να πάνε !
22-12-2020, 09:27 #285
Φοβάμαι και για τον κορωνοιο. Είχαμε κρούσματα στην πόλη μας και σήμερα πέθανε μια γυναίκα 34 χρονών. Εγώ θα πάω στη γιατρό. Θα ξεκλεψω μια ώρα και θα πάω. Μου τελείωσε και το αντιψυχωτικο και είμαι χειρότερα.
Ναι έχω πίστη. Πίστη στο Θεό, πίστη στους φίλους και συγγενείς και χρειάζομαι κάτι λίγη τύχη. Έκανα πολλά λάθη και νιώθω απίστευτες ενοχές αλλά ήταν λάθος οι προτεραιότητες μου το παραδέχομαι. Ήμουν ανώριμος. Νομίζω όλα τα αγόρια είναι. Τώρα ελπίζω σε ένα θαύμα. Πριν να είναι αργά. Θεέ μου πριν να είναι.
Πήρα το αντικαταθλιπτικό μου και μισό ηρεμηστικο το πρωί και έφαγα λίγο. Έχω φοβηθεί τόσο. Γιατί έβαλα τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία?? Γιατί εγώ τον έβαλα. Δεν είμαι καλά ρε παιδιά. Πάλι θέλω να κλαψω. Μου έρχεται να ουρλιαξω.