Δεν ξέρω τι να κάνω? - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 66 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
Results 301 to 315 of 976
    Senior Member
    Όπως λέει και ένας ξάδερφος. Βρες την αρμονία μέσα σου προχώρα προς εκεί που θέλεις και το σύμπαν ολόκληρο θα συνωμοτήσει υπέρ σου. Το πιστεύω. Πιστεύω επίσης στη δύναμη της πίστης στο Θεό. Πιστεύω ότι μέχρι τώρα είναι παρόν στην πορεία μου. Γιατί είμαι καλός άνθρωπος από καλή οικογένεια.

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by tzimani View Post
    Όπως λέει και ένας ξάδερφος. Βρες την αρμονία μέσα σου προχώρα προς εκεί που θέλεις και το σύμπαν ολόκληρο θα συνωμοτήσει υπέρ σου. Το πιστεύω. Πιστεύω επίσης στη δύναμη της πίστης στο Θεό. Πιστεύω ότι μέχρι τώρα είναι παρόν στην πορεία μου. Γιατί είμαι καλός άνθρωπος από καλή οικογένεια.
    Καλημερα!

Αυτο τον ξαδελφο να τον εχεις κοντα σου ολο αυτο το διαστημα .Να τον ακους και να τον συμβουλευεσαι οπου νομιζεις οτι πελαγωνεις .
    Αφου λοιπον εχεις ανθρωπους κοντα σου που να σε στηριζουν να σε αγαπουν ,μια οικογενεια καλη δεν νομιζεις οτι στο ονομα της πιστης σου να πεις αυτες τις Αγιες Μερες τερμα οι ηττοπάθειες ,τερμα ο καταμερισμός των ευθυνων που ευθυνονται για την ολη σου κατασταση ?

Δες μια ευκαρια την Γεννηση του Κυριου μας να σημάνει και την καινουργια δικη σου γεννηση.Κοιτα να γεννηθει ενας δυνατος πλεον ανθρωπος που ειναι ευλογημενος να ζει σε μια καλη οικογενεια που ηρθε η ωρα να της αποδειξεις τι σου εχει μαθει τοσα χρονια.
    Οι γονεις ολα αυτα τα χρονια σπέρνουν οργωνουν και θεριζουν ...Δειξε τους επιτελους τετοιες μερες τι καρπους έβγαλαν .Καντους να νοιωθουν ομορφα!Γι αυτους δεν εισαι ετσι?Στο χερι σου ειναι λοιπον ακομα και ετσι πως ειναι να νοιωθουν γεματοι και ησυχοι οτι ο γιος τους ειναι παλικαρι και μπορει να τα βγαλει περα .
    Δεν ειναι δυσκολο βρε tzimani ,κανε μια προσπαθεια αυτες τις μερες να τις περασετε οσο πιο γαληνια μπορειται .

Να σου πω και κατι ?στο οικογενειακο Χριστουγιεννιατικο τραπεζι εχω τα τελευταια χρονια ενα παραπονο ......Παντα καποιος λείπει ....Ξεκινησε πριν πεντε χρονια ,ενας ενας να μας την κανουν οπως λεω .
    Οταν μαζευομαστε οπως και να ειμαι χαρουμενη ,ευτυχισμενη λογο των ημερων εκεινη την ωρα που πεφτει το βλεμμα μου στην θεση που παντα ηταν σταματανε ολα ..Γλυκια μελανχολια και νοσταλγια κατευεθειαν με κυριευει...
    Ειπα ειδικα φετος , δεν θα αφησω αυτην την μερα να μου την χαλασει κανενανς και τιποτα,ουτε η ολη κατασταση που επικρατει ,ουτε ο ιος ουτε τιποτα .
    Θα κανουμε ολη μου η οικογενεια το τεστ μονο και μονο για να μπορεσει να παρευρεθει και η γιαγια μαζι μας .Και ξερεις γιατι?Γιατι αυτο μπορει να ειναι το τελυαταιο μας τραπεζι μαζι της ...
    Εκεινη την μερα δεν θα την χαλαλισω ουτε στον ιο ουτε στην μελανχολια μου ουτε πουθενα.

Ειχα σκασει στην κυριολεξια οτι για πρωτη φορα απο τοτε που θυμαμαι τον ευατο μου δεν θα φαμε ολοι μαζι ...
    Βρηκα ομως αυτη την λυση ...Ενα απλο τεστ και ειμαι σιγουρη οτι θα βγουν σε ολα μας καλα και ετσι θα απολαυσουμε αυτο γευμα μας γιατι σου ειπα μπορει να ειναι και το τελευταιο μαζι της ...
    Που θελω να καταληξω?
    Μην αφηνεις τιποτα και κανεναν να σε επηρεαζει αρνητικα ,ουτε ιους ,ουτε καταστασεις ..Βρες λυσεις γιατι υπαρχουν .Απολαυσε στην κυριολεξια αυτες τις Αγιες μερες παρεα με τους δικους σου γιατι δεν ξερεις τι σου ξημερωνει.Σκεψου οτι υπαρχουν ατομα που εκεινη την μερα θα ειναι μονα τους χωρις γονεις ,συγγενεις στο πλαι τους .Εσυ αν και σε αυτη την κατασταση θα τους εχεις κοντα σου ..
    Αυτο ειναι ευλογια !Στο ονομα της πιστης σου λοιπον ,που την εχεις βοηθω σου και συμπαραστατη σου κανε αυτες τις μερες οσο πιο ηρεμες και γαληνιες γινονται !
    Αν καταφερεις αυτο μετα η καθε σου μερα θα ειναι σιγουρα πιο διαχειρισιμη

Senior Member
    Αχ μη μου μιλάς για τελευταία τραπέζια σε παρακαλώ :) Ναι θα δείξω τι αξίζω έστω και τώρα. Θα πρέπει να εμπιστευτώ το κάρμα να μου δείξει τον δρόμο γιατί αυτή τη στιγμή είμαι χαμένος. Δυστυχώς δεν μπορώ να μην φέρνω τα λάθη στο μυαλό κάποιες φορές. Αλλά θα προσπαθήσω να ακολουθήσω την συμβουλή σου και να δω τα πράγματα αλλιώς. Κάνω και κάτι καλό για τον εαυτό μου τις τελευταίες μέρες. Σε πληροφορώ έχω χάσει 15 κιλά σε έναν μήνα. Το μόνο που δεν μπορώ να κόψω το κάπνισμα. Αλλά αυτά κάνει η στεναχώρια. Θα απολαύσω τις άγιες μέρες με τους γονείς μου και νομίζω θα βγω πιο δυνατός από όλο αυτό. Δυστυχώς έχω πολλά κρίματα στην πλάτη μου. Εγώ που κάποτε πίστευα ότι τα έχω όλα υπό έλεγχο. Και τα είχα πριν με βρουν ψυχολογικά και πριν αρχίσω να παρασυρομαι από τον περίγυρο. Εγώ που ήμουν και είμαι μυαλωμένο άτομο. Εγώ έμεινα πίσω που οι δικοί μου μου τα παρείχαν όλα. Δυστυχώς ατύχησα. Τώρα μόνο ένα θαύμα και η πίστη στο Θεό και τους ανθρώπους με κρατάει.

Marilou
    Guest
    Αχ μη μου μιλάς για τελευταία τραπέζια σε παρακαλώ :) Ναι θα δείξω τι αξίζω έστω και τώρα. Θα πρέπει να εμπιστευτώ το κάρμα να μου δείξει τον δρόμο γιατί αυτή τη στιγμή είμαι χαμένος. Δυστυχώς δεν μπορώ να μην φέρνω τα λάθη στο μυαλό κάποιες φορές. Αλλά θα προσπαθήσω να ακολουθήσω την συμβουλή σου και να δω τα πράγματα αλλιώς. Κάνω και κάτι καλό για τον εαυτό μου τις τελευταίες μέρες. Σε πληροφορώ έχω χάσει 15 κιλά σε έναν μήνα. Το μόνο που δεν μπορώ να κόψω το κάπνισμα. Αλλά αυτά κάνει η στεναχώρια. Θα απολαύσω τις άγιες μέρες με τους γονείς μου και νομίζω θα βγω πιο δυνατός από όλο αυτό. Δυστυχώς έχω πολλά κρίματα στην πλάτη μου. Εγώ που κάποτε πίστευα ότι τα έχω όλα υπό έλεγχο. Και τα είχα πριν με βρουν ψυχολογικά και πριν αρχίσω να παρασυρομαι από τον περίγυρο. Εγώ που ήμουν και είμαι μυαλωμένο άτομο. Εγώ έμεινα πίσω που οι δικοί μου μου τα παρείχαν όλα. Δυστυχώς ατύχησα. Τώρα μόνο ένα θαύμα και η πίστη στο Θεό και τους ανθρώπους με κρατάει.

Να ξερεις πως εγω θα σου μιλαω για τα παντα .Ειτε ειναι δυσκολα ειτε ειναι εφικτα.Θελω να δεις τα χειροτερα που στο ξαναλεω δεν εχουν ερθει και ειμαι σιγουρη πως δεν θα ερθουν οσο τα παλευουμε !
    Καμια φορά οταν ειμαστε σε μια τετοια κατασταση οπως η δικη σου ενα καλο ταρακουνημα ισως ειναι η τελευταια ελπιδα για να συνέλθουμε .

Ελπιζω εστω και αυτο να ηταν ικανο να σε ¨ταραξει ¨με την καλη εννοια και να δειξεις πραγματικα οτι αξιζεις.

Μπραβο σου για τα κιλα! να και ενα θετικο μεσα σε ολη αυτη την μαυριλα που εισαι...οσο για το καπνισμα τι να σου πω τωρα ...μιλας σε εναν ανθρωπο που συχαίνεται την μυρωδια του τσιγαρου,οποτε αυτο αφορα καθαρα τον καθενα μας προσωπικα ...

Να τις απολαύσεις οσο μπορείς ,αν και είναι αιτία για μελανχολια, εσυ εκει ,κανε την υπερβαση ,πεισμωσε κι άλλο,μονο σε καλο θα σου βγει!

Senior Member
    Με τάραξε όσο δεν φαντάζεσαι. Κινώ θεούς και δαίμονες. Απευθύνομαι παντού. Με εκνευρίζει τραγικά που έπρεπε να φτάσουν εδώ τα πράγματα αλλά θα πρέπει να το καταπιώ. Μέσα μου έχω την ελπίδα ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Όσο για τις σχέσεις που λες ότι δεν είμαι έτοιμος για σχέση εγώ διαφωνώ. Νομίζω θα με στήριζε φοβερά μια σχέση. Όχι να την έχω σαν δεκανοικι που λες. Παροδικά είμαι εγώ στη δύσκολη φάση. Κάποια στιγμή θα ήταν εκείνη. Έτσι πάνε αυτά. Τέλος πάντων. Όπως μου λέει κι ο γιατρός μου θα έρθουν και καλύτερες ημέρες. Και το πιστεύω. Και για να είμαι και ειλικρινής μου λείπει η σωματική επαφή. Να έχω έναν άνθρωπο να με αγαπάει να μου μιλάει. Η ζωή θέλει συντροφιά. Αυτό πάντα μου έλειπε.

Senior Member
    . Και για να είμαι και ειλικρινής μου λείπει η σωματική επαφή. Να έχω έναν άνθρωπο να με αγαπάει να μου μιλάει. Η ζωή θέλει συντροφιά. Αυτό πάντα μου έλειπε.
    το ναχεις επαφη με αλλους ανθρωπους ειναι μεγαλη υποθεση , ειναι βαλσαμο η συντροφια ........οχι η ερωτικη , ντε και καλα , η φιλικη.....

Marilou
    Guest
    Με τάραξε όσο δεν φαντάζεσαι. Κινώ θεούς και δαίμονες. Απευθύνομαι παντού. Με εκνευρίζει τραγικά που έπρεπε να φτάσουν εδώ τα πράγματα αλλά θα πρέπει να το καταπιώ. Μέσα μου έχω την ελπίδα ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Όσο για τις σχέσεις που λες ότι δεν είμαι έτοιμος για σχέση εγώ διαφωνώ. Νομίζω θα με στήριζε φοβερά μια σχέση. Όχι να την έχω σαν δεκανοικι που λες. Παροδικά είμαι εγώ στη δύσκολη φάση. Κάποια στιγμή θα ήταν εκείνη. Έτσι πάνε αυτά. Τέλος πάντων. Όπως μου λέει κι ο γιατρός μου θα έρθουν και καλύτερες ημέρες. Και το πιστεύω. Και για να είμαι και ειλικρινής μου λείπει η σωματική επαφή. Να έχω έναν άνθρωπο να με αγαπάει να μου μιλάει. Η ζωή θέλει συντροφιά. Αυτό πάντα μου έλειπε.
    Μάλλον έπρεπε να σε ταράξω ποιο μπροστά ,αλλά βλέπεις το πάω σιγά σιγά ..Δεν σε ξέρω για να δω πως λειτουργείς ..
    Κάποιοι όντως χρειάζονται γερά τραντάγματα για να ξυπνήσουν ..Άλλοι πάλι θυμώνουν και νομίζουν ότι όλο αυτά τα λες γιατι θέλεις το κακο τους ..

Μην νομίζεις και εμένα ένα γερό ντρανταγμα με επανέφερε στην πραγματικότητα και μάλιστα ήρθε από τον άνθρωπο μου ..εκεί κατάλαβα ότι αυτός δεν ήθελε το κακό μου και μόνο σε καλό μου βγήκε όλο αυτό!

Όσο για.τις σχέσεις εγώ δεν σου είπα κάτι τέτοιο στο είπε η Σόνια ..

Ίσα ίσα εγώ είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύω πολύ σε όλο αυτό γιατί το έζησα ..Όταν είχα το ζόρι μου ο άνθρωπος μου μου στάθηκε και μου έδωσε απίστευτη δύναμη..Ήμουν αδύναμη και εκείνος δυνατός ...
    Έτσι πάνε αυτά σε ένα ζευγάρι.Οταν ο ένας πέφτει είναι εκεί ο άλλος για να σε στηρίξει .
    Όταν σε κάποια φάση της ζωής μας αντιμετώπισε και εκείνος ένα θέμα υγείας εγώ ήμουν αυτή που ανέλαβα τα πάντα και έγινα δικό του στήριγμα μέχρι να ξεπεραστεί..

Μπορώ να καταλάβω τι εννοείς.Ειναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε ότι έχουμε μια αγκαλιά στα δύσκολα.μας .
    Έναν άνθρωπο που μας στηρίζει και μας ηρεμεί.

Βάλε σε μια σειρά το μυαλό σου ,την ψυχή σου και είμαι σίγουρη αφού έχεις να δώσεις ,θα βρεις και εσύ κάποια στιγμή τον άνθρωπο σου .
    Τώρα προέχουν αλλά να το ξέρεις !

Κρατάω ότι εκνευρίστηκες...Αυτός ο εκνευρισμός ξέρεις είναι κινητήριος δύναμη για πολλά ..
    Ελπίζω να κρατήσει αρκετά !

Senior Member
    Φυσικά και εκνευριστηκα. Με μένα. Μου λένε ότι λόγω υπερπροστασιας δεν έπαιρνα πρωτοβουλίες. Ίσως. Αλλά το θέμα είναι εγώ τι έκανα τόσα χρόνια . Γιατί το δικό μου ένστικτο δεν λειτούργησε νωρίτερα?? Ούτε πλούσιος ήμουνα ούτε τίποτα. Από πού περίμενα δηλαδή εγώ να ζήσω? Θα έπεφταν από τον ουρανό?? Ή μήπως περίμενα το τέλειο σαν τις γεροντοκόρες?? Όλα αυτά είναι θανατηφόρες παγίδες.

Senior Member
    Φυσικά και εκνευριστηκα. Με μένα. Μου λένε ότι λόγω υπερπροστασιας δεν έπαιρνα πρωτοβουλίες. Ίσως. Αλλά το θέμα είναι εγώ τι έκανα τόσα χρόνια . Γιατί το δικό μου ένστικτο δεν λειτούργησε νωρίτερα?? Ούτε πλούσιος ήμουνα ούτε τίποτα. Από πού περίμενα δηλαδή εγώ να ζήσω? Θα έπεφταν από τον ουρανό?? Ή μήπως περίμενα το τέλειο σαν τις γεροντοκόρες??.
    οτι εγινε στο παρελθον, ανηκει εκει, απο δω και περα τι κανεις , εχει σημασια .........στο λεει αυτο ενας 59χρονος , με μεγαλη εμπειρια στην ζωη, καλη και κακη .....

Banned
    Τζιμανι! εαν φιλε μου εισαι - οπως ο ιδιος λες δλδ- κακομαθημενος, η οτι δεν ειχες μαθει στα δυσκολα, δεν ειναι δικο σου σφαλμα! η πεδαγογιση ειναι ευθυνη των γονεων και μαλιστα ως τα πρωτα 5-6 χρονια μας. Αυτο συμβαινει διοτι εκεινα τα χρονια δεν υπαρχει υποσυνειδητο, μονο συνειδητο , πλαθεται και μας το "προγραμματιζουν" κατα καποιο τροπο οι γονεις μας, εαν λοιπον καποιο παιδι μεγαλωσει ειτε σε μια αψογη οικογενεια που το τροφοδοτισουν με τ σωστα εφοδια για τ μελον τους, ειτε το ντιθετο ,δλδ με το να μεγαλωσει καποιο παιδακι σε μια διαλυμενη οικογενεια, μεσα στην βια και στα σφαλματα, ειτε μεγαλωσει ενα παιδι ,με υπερβολικη φροντιδα χωρις να μπορεσει να νιωσει και το οτι η κοινωνια εκει εξω εχει και την δυσκολη, σκληρη πλευρα της. Για καμια απο τις πιο πριν περιπτωσεις λοιπον δεν φερει ευθυνη ενα παιδι, ετσι και εσυ δεν φταις για το βαθος του χαρακτηρος σου! οι γονεις μας εχουν ευθυνη! οπως κι για εμενα, κι για ολους μας! Δεν κατηγορω κανενα γονιο, διοτις οι πιο πολλοι γονεις με αγαπη θελουν και με αγγαλια να πλασουν τα παιδακια τους, οτι κακο γινει το κανουν χωρις να το θελουν! μονο απο αγνοια !, η απο υπερβολικη αγαπη, η επειδη θελουν να μην παθουμε τυποτα ,υπερπροστατευτικοτητα δλδ, ετσι οι γονεις οτι κανουν - αναφερομαι στο κανονα διοτις δυστυχως υπαρχουν και οι λαθος γονεις - το κανουν για το καλο μας, και αν υπαρξει καποιο προβλημα στον "προγραμματισμο" του ΕΓΩ μας, και του υποσυνειδητου μας το κανουν κατα λαθος.
    Ετσι και εσυ Τζιμανι, εαν νιωθεις οτι δεν εχεις την σκλΗροτητα να ανταπεξελθεις στα προβληματα των γονιων σου δεν φταις εσυ!
    Ομως το να ψαχνουμε συνεχως το τις πταιει , μπορει να ειναι πολυ σημαντικο, αλλα θα πρεπει να περασεις στο παρακατω βημα. Πρεπει να αρχησουν οι πραξεις. Να φτιαξεις ενα σχεδιο ,ενα τροπο μ τον οποιο θα ανταπεξελθεις στις δυσκολιες που εχεις εμπρος σου
    Αναφορικα με τις ερωτικες σχεσεις οπου λες, προσωπικα δεν νομιζω οτι εχει καμια σχεση με τα οσα περνας! Μπορεις να βρεις μια κοπελα , κι ασχετα τα θεματα με την οικογενεια σου, δεν πρεπει να τα εμπλεκεις κατα την γνωμη μου ειναι δυο ξεχωρηστα θεματα οπου δεν πρεπει να συναντηθουν καθολου!! τουλαχιστον μεχρι η σχεση σου με την οποια κοπελα δοκιμαστει με τον καιρο, δλδ θα πρεπει να εισαι γυρο στον χρονο για να μαθει τα βαθυτερα σου θεματα.Ο λογος ειναι οτι καμια κοπελα αξιολογη δεν εχει ορεξη να τ φτιαξει με εναν ανδρα οπου θα τις αραδιαζει συνεχως τα προβληματα υγειας της μαμας του! ειδικα στην αρχη της σχεσης οπου η καθε κοπελα ειναι σε μια αναγνωριστικη φαση , οτι χειροτρο λοιπον να σε ακουει να μιλας με πικρα σχεδον ετοιμος να κλαψεις για την μαμα σου! Να τα πεις αυτα σε ξαδελφο η σε φιλο. Στην κοπελα οταν θα εισαι μαζι της πρεπει να ασχολησαι μονο μαζι της, πρεπει να την κανεις να νιωθει , οπου και αν ειστε, ακομα και σε συναυλια να ειστε θα πρεπει να την κανεις με την σσυμπεριφορα σου προς αυτην να νιωθει οτι ειναι η μοναδικη γυναικα σε 10,000 κοσμο ! να νιωθει οτι τα ματια σου και η καρδι σου ειναι μονο για αυτην, κι ας σε κοιτανε αλλες κοπελες! κι ας περασει απο εμπρος σου γυμνη η πιο ομορφη του γυπεδου δεν πρεπει να κοιταξεις! αυτο το λεω διοτις απο κακια μερικες φορες οι αλλες γυναικες μας το κανουν αυτο! Ολα αυτα ,βεβαια δεν θα τα κανεις για παντα! αλλα στην αρχη πρεπει να της φερθεις αψογα.

Senior Member
    Tzimani εχω διαβασει τις περισσοτερες απο τις σελιδες που εχεις γραψει και θα ηθελα να σε ρωτησω τι εχεις σπουδασει κι αν καταφερες να τελειωσεις τις σπουδες σου.

Senior Member
    Ναι έχω τελειώσει οικονομικά. Προς τι η ερώτηση?

Senior Member
    Καλημερα και Καλα Χριστουγεννα. Ηθελα να δω ποσες και ποιες ισως προοπτικες θα μπορουσες να εχεις αναλογα μ αυτο που σπουδασες, Κι ειναι πραγματι ενας κλαδος που προσφερει δουλεια τωρα . Αν οχι σ εταιρια , θα μπορουσες να ξεκινησεις να κρατας βιβλια σε μικρα μαγαζια η να κανεις φορολ. δηλωσεις. Απο γνωστο σε γνωστο θα μαθευτει.

Senior Member
    Θα μπορούσε να είναι μια λύση.

Senior Member
    Εγώ προλαβαίνω να πάρω σύνταξη?? Ή θα φτάσω 65 και μετά θα πεθάνω στην πείνα??

Page 21 of 66 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast