Results 61 to 75 of 129
Thread: Κόλλημα με τον αδερφό μου
-
28-12-2020, 17:50 #61
Ε ναι ρε συ αυτό σου λέω. Αυτό με το μπάνιο είναι πολύ τραβηγμένο. Το μποξ δεν το θεωρώ σοβαρό. Αλλά δεν έχω ξανακουσει αδέλφια από επιλογή κιόλας να την βρίσκουν να κάνουν μπάνιο μαζί. Δηλαδή έλεος κάπου κι εσείς. Κατά την άποψη μου, και σου ξαναλέω δεν είμαι ειδικός, αλλά πρέπει να το δείτε. Αν δεν υπήρχε το μπάνιο, να έλεγα ενταξει, αλλά να που υπάρχει...
- 28-12-2020, 18:11 #62
28-12-2020, 18:17 #63
Δεν θα έλγα ότι τη βρίσκουμε γιατί θεωρώ ότι εμπεριέχει σεξουαλική χροιά. Οπότε ας πουμε ότι διασκεδάζουμε έτσι. Το μπάνιο μαζί του μαρέσει γιατί πέραν του ότι με χαλαρώνει με κάνει και νιώθω πιο ανέμελος όπως όταν ήμασταν παιδιά. Επίσης μαρέσει η αντίθεση του ότι για τους άλλους είναι ένας γιατρός με ιατρική ποδία και στηθοσκόπιο και εμένα με εμπιστεύεται και μου δείχνει την πιο ευαίσθητη πλευρά του. Οχι σεξαουλικά, συναισθματικά.
28-12-2020, 18:58 #64
Εγώ εκπροσωπώ την ιατρική οι ψυχολόγοι δεν την εκπροσωπούν γιατί δεν είναι γιατροί. Χωρίς να υποτιμώ τίποτα απλά δεν είναι γιατροί. Δεν μου είπε κάτι συγκρεκριμένο. Δλδ όταν έλεγα τα οικονομικά προβλήματα ότι κάνουμε δυο δουλειές για να πληρώσουμε κάποια χρεη και οριακά πληρώναμε λογαριασμούς για λύση να προτείνει το να μείνουμε σε άλλα σπίτια..δλδ οκ θεωρητικά σωστό πρακτικά ανέφικτο. Είχα φτάσει σε σημείο να μην παίρνω καφέ για 1 μηνα γιατί το 2ευρω θα μαςέλειπε από το σπίτι. Γενικά ένιωσα δεν είχε νιώσει αυτά που έλεγα.
28-12-2020, 19:13 #65
Ορισμενοι είναι ψυχιατροι-ψυχολογοι.άρα σε προετρεψε και αυτη να μείνετε χωριστά απλά επειδή μάλλον δεν σου άρεσαν αυτά που έιπε και επειδή πρακτικά όπως λες και εσύ δεν γινόταν θελήσες να σταματήσεις.
Όκ τι να πω.μεγάλα παιδιά είστε πλεον εσείς ξέρετε τι είναι σωστό για εσάς και τι όχι.
28-12-2020, 23:12 #66
29-12-2020, 00:47 #67
Δεν είπα ότι ολοι οι ψυχολογοι είναι καλοί στην δουλειά τους. Σαφώς και υπάρχουν πολλοι που θα είναι ασχετοι με το αντικείμενο και κακοι στη δουλειά τους όπως συμβαίνει σε όλα τα επαγγελματα.
Μακάρι αυτή η σχέση σου με τον αδερφό σου να μη σας καταστρεψει την μετεπειτα ζωή σας.
29-12-2020, 01:13 #68
29-12-2020, 01:16 #69
29-12-2020, 10:08 #70
29-12-2020, 10:41 #71
29-12-2020, 10:52 #72
Φοβάμαι μην κάτι πάει στραβά μην πάψει να ναι χαρούμενοε εξαιτίας μου. Τι θα γίνει στο μέλλον αν κάνουμε οικογένεια και χωρίσουμε. Θέλω να "εξερευνήσω" το κομμάτι της εξάρτησης και θα ήθελα να συζητήσω αυτό το θέμα. Το να μου στέλνουν όμως τελίτσες (βλέπε πιο πάνω), να με λένε άρρωστο (βλέπε ακόμα πιο πάνω), να μου λένε ένα "μείνετε χωριστά" μου κάνει λίγο πονάει κεφάλι- κόψει κεφάλι. Βασικά η λέξη εξάρτηση με κολλάει λίγο όπως είπα γιατί έχει αρνητική χροιά. Και από το νερό εξαρτημένοι είμαστε δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό. Για μενα είναι ο ήλιος μου. Μας έχουν συμβεί πολλά άσχημα πράγματα μαζεμένα φέτος (κυρίως το καλοκαίρι). Για μενα η σκέψη ότι υπάρχει στη ζωή μου λειτουργεί σαν μια ατέλειωτη μπαταρία. Λέω αφού έχω αυτόν δεν φοβάμαι τίποτα. Ορισμένες φορές με κατακλύζουν συναισθήματα αγάπης τον έχω αγκαλιά και πάλι νιώθω ότι θέλω να πάρω και άλλα από αυτόν.
Και στο μέλλον θα ήθελα να βρουμε σχέσεις που να μη θέλουν να μας χωρίσουν. Γιατί γενικά βλέποντας γύρω μου έχω την αίσθηση ότι οι γυναίκες παίρνουν έναν άντρα και τον αποκόβουν από τα πάντα. Μια πρώην του είχε κάνει ολόκληρη σκηνή που δεν πέρασε τα γενέθλια μαζί της αλλά κάναμε μαζί γενέθλια (γιατί κ εγω γενέθλια την ίδια μέρα εχω προφανώς) και κάναμε ένα παρτυ και αυτή απλά τον ήθελε ολη τη μερα δικό της. Το οποίο με χάλασε γιατί ένιωθα δε σεβάστηκε την επιθυμία ενός ατόμου να περάσει την "δικιά του μέρΑ" όπως ήθελε. Επίσης όσο και να ναι γειωτικό φοβάμαι ότι καμία κοπέλα δεν θα ξεπεράσει τον αδερφό μου ως προς την αγάπη. Δεν το θέτω ανταγωνιστικά, διαφορετική αγάπη είναι. Άλλα άλλο να ξέρεις κάποιον από όλη σου τη ζωή, να έχει στην κυριολεξία το ίδιο αίμα τα πάντα ίδια με σενα και να ξέρεις ότι θα είναι πάντα εκεί και άλλο να σκέφτεσαι ότι μπορεί στην πρώτη στραβή να σπάσετε.
29-12-2020, 11:04 #73
ειναι λιγο προβληματικο το σκεπτικο σου και δεν ξερω γιατι δεν το αντιλαμβανεσαι, αφου μας λες οτι εχεις σπουδασει κιολας...
επειδη ειμαστε εξαρτημενοι απο ζωτικες λειτουργιες, οπως να πιουμε νερο, να αναπνευσουμε αερα κλπ κλπ κλπ, αυτο σημαινει οτι οποιαδηποτε εξαρτηση ειναι κατι που δεν θα μας βλαψει ;;;;
τοτε ρε συ να πεσουμε ολοι στα ναρκωτικα και ειναι οκ. αφου πινουμε νερο, ας πινουμε και ηρωινη..
και βεβαια, μια εξαρτηση που θα σε βλαψει , εχει αρνητικη χροια. γιατι δυσκολευεσαι τοσο να το δεχτεις;
εγω, δεν σε λεω αρρωστο. λεω οτι ειναι προβληματικο αυτο που γινεται και δεν προσπαθεις να το ελεγξεις , ενω πιστευω οτι μπορεις.
δεν λεω να γυρισεις την πλατη στον αδερφο σου. δεν λεω καν να μεινεις σε αλλο σπιτι σε πρωτη φαση (εφοσον δεν εχεις μονιμη σχεση ).
λεω ομως οτι πρεπει να βαλεις ορια σε προβληματικες συμπεριφορες σας, χωρις να εχουν καμια σχεση με το σεξ..
πχ. επειδη μενετε μαζι, δεν χρειαζεται ουτε μπανιο μαζι να κανετε, ουτε μαζι να κοιμαστε. μπορειτε να μενετε μαζι και σε χωριστες κρεβατοκαμαρες..
να βαλεις ορια στο ποσο κολλημενοι ειστε σταδιακα, χωρις ομως να απομακρυνθειτε. δεν ειπαμε αυτο.
δηλαδη, λες οτι θες οικογενεια. πως την σκεφτεσαι την ζωη σου με την οικογενεια; να λες στην γυναικα σου το βραδυ, οτι θα πας να κοιμηθεις στο κρεβατι του αδερφου σου; σου φαινεται φυσιολογικο αυτο;
η νομιζεις οτι μετα απο τοσα χρονια, θα κανεις μια φυσιολογικη ζωη με την γυναικα σου, ξαφνικα, χωρις να εχεις κοψει απο χρονια τετοιες συνηθειες;;
ακομα, οσο μενεις τοσο κολλημενος με τον αδερφο σου, δεν κανεις χωρο στην ζωη σου για μια ουσιαστικη και μακροχρονια σχεση με γυναικα, κι ας εχεις κανει σεξουαλικες/ερωτικες σχεσεις. οι ουσιαστικες σχεσεις με το αλλο φυλο προυποθετουν να εισαι ελευθερος. κι εσυ δεν εισαι ελευθερος. εισαι δεσμευμενος με τον αδερφο σου κι ας μην υπαρχει σεξουαλικη χροια.
29-12-2020, 18:32 #74
Φιλε μου μην πηγαινεις στα ακρα! Αλλο το να κοιμαστε αγγαλια και να κανετε μαζι μπανιο και αλλο πραγμα το να μην κανετε παρεα, να ειστε χωρια .Υπαρχει και το ενδιαμεσο, υπαρχει το ΜΕΤΡΟ, η αρμονια των πραγματων που ελεγαν και οι αρχαιοι ειναι το να βρησκεις την ισοροποια στα πραματα, το φυσιολογικο δλδ.
Συμφωνω με την Ρεμεντυ οτι θα υπαρξουν θεματα εαν αυριο μεθαυριο θελετε να κανετε δικη σας οικογενεια, διοτις αλλο η γκομενα που εχει τωρα, που μπορειτε και να της πρωτεινετε κανενα τριγωνο σεξουαλικο και ισως να θελει, και να το κανετε συχνα, και αλλο η γυναικα σου, η μανα των παιδιων σου ,εκει δεν θα ειναι σωστο φιλε μου διοτις θα εχει περασει ο ορκος προς τον Θεο πρωτα.
29-12-2020, 19:16 #75
Εγω δεν καταλαβα αφου θεωρεις φυσιολογικα οσα κανετε μαζι και σε κανουν χαρουμενο, γιατι ενιωσες την αναγκη να πας σε ψυχολογο? Μηπως γιατι βασικα ξερεις οτι ειναι λαθος?