Results 421 to 435 of 976
Thread: Δεν ξέρω τι να κάνω?
-
04-01-2021, 19:28 #421MarilouGuest
Κοίτα καλό μου όλα είναι σχετικά .
Ένα θα σου πω μην συγκρίνεις την εμπειρία σου στο στρατό με την εμπειρια σε αυτές τις σχολές ..
Ξέρω και σε πληροφορώ ότι στην βασική εκπαίδευση φτύνουν αίμα και δεν λέω υπερβολές ..
Οι φαντάροι μπροστά στην εκπαίδευση που κάνουν τα σώματά μας κάνουν χωρίς υπερβολή διακοπές ...
Όταν πήγαμε να πάρουμε το παιδί από μια τέτοια σχολή ,όταν άνοιξε η πύλη και είδα να βγαίνουν αλλά με κολάρα στο λαιμό , άλλα με σπασμένα χέρια άλλα με νάρθηκες είπα Παναγία μου που τα στέλνουν τα παιδιά στον πόλεμο?
Ήξερα ελάχιστα βέβαια γιατί η επικοινωνίας μας επιτρεπόταν μόνο μια ώρα την ημέρα και σε αυτήν την ώρα έπρεπε ή να κανουν μπάνιο ή να μιλήσουν ή να ετοιμαστούν για την βραδινή επιθεώρηση οπότε ήταν ελάχιστα αυτά που ήξερα και σιγουρα όχι ότι περνούσε πολύ δύσκολα γιατί ναι μεν καταλάβαιναμε από την φωνή αλλά δεν έλεγε και πολλά ...
Δεν περίμενα όμως ότι η εκπαίδευση τους θα ήταν τόσο απαιτητική ειδικά για τα νέα παιδιά που είναι κάπως καλομαθημένα να το πω ...
Γι αυτό εγώ προσωπικά πλέον για όλα αυτά τα παιδιά που τα βλέπω να είναι εκεί έξω νοιωθω πολύ υπερήφανα που κατάφεραν όλο αυτό ...
Να μην στα πολυλογο πάλι σε αυτά τα σώματα καταθέτουν και την ψυχή και το σώμα τους ...
Τώρα καταλαβαίνω γιατί στις εισαγωγικές εξετάσεις τα αθλητικά όρια είναι τόσο δύσκολα και απαιτούν φυσική κατάσταση που μόνο οι αθλητές την έχουν..Γιατί αν δεν τα είχαν στην πρώτη εβδομάδα τα μισά που δεν ήταν γυμνασμενα θα είχαν φύγει με χίλια και τα άλλα μισά θα τα μάζευαν όπως και κάποια τα μαζεύουν γιατί δεν αντέχουν ...
Δεν περίμενα ούτε εγώ ότι έχουν τέτοια εκπαίδευση, ότι από το πρώτο λεπτό που πατούν το πόδι του στην πύλη ξεκινάει η εκπαίδευση στα πάντα ...
Εκτός από σκληραγωγεια ,μαθαίνουν την έννοια του σεβασμού ,της τάξης ,της πειθαρχίας ...άλλος λέει σιγά μην κάτσω εγώ να βαράω προσοχή στον καθένα ..δεν είναι όμως αυτό το νόημα ..
Υπάρχει ιεραρχία σε όλο αυτό και μαθαίνεις πως όσο μοχθεις και ανεβαίνεις δεν απαιτεις σεβασμό τον εισπρατεις για όλο αυτό που έχεις καταφέρει..
Μαθαίνουν υπευθυνότητα που όλα αυτά τα νέα παιδιά στην κυριολεξία δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει ..
Σε κάποιες σχολές έχουν από τον πρώτο καιρό όπλο ..ξέρεις τι υπευθυνότητα είναι όλο αυτό ...
Και ξέρεις γιατί ,γιατί αυτή είναι η πολιτική τους ...
Έτυχε να μιλήσω με ένα γνωστό ανώτερο των σωμάτων και συζητούσαμε για την σκληρότητα όλου αυτου
Ξέρεις τι μου είπε?
Εγώ όλα αυτά τα θεωρώ παιδιά μου περνάμε τόσα χρόνια μαζί ,κάθε φορά που ακούω στις ειδήσεις ότι ένα από αυτά πυροβολήθηκε ένα από αυτά σκοτώθηκε ξέρεις τι ενοχές έχω και τύψεις ?Πάντα λέω γιατί δεν τον εκπαίδευσα κι άλλο?
Γι αυτό να παρακαλας μου λέει να ειναι σκληρή η εκπαίδευση τους γιατί αυτό θα είναι το όπλο τους ...
Καταλαβαίνεις λοιπόν τι περνάνε ?
Νομίζεις εσύ θα μπορούσες να το αντέξεις όλο αυτό?Και αν πάλι μου πεις ναι ,θα σου πω που πήγε όλος αυτός ο τσαμπουκας ρε φίλε ?
Στέλνεις ένα 18 παιδί μέσα στη σχολή και σου γυρίζει ένας ενήλικας που μέχρι και η όψη του προσώπου του ωριμάζει απότομα ..ότι ανώριμο και εφηβικό το αφεινουν εκεί μέσα ...
Και ωραία μπήκες γνωρίζεις τι μαθήματα έχουν πλέον?
Τα παιδιά που μπαίνουν μέσω πανελληνίων είναι άλλο επίπεδο ..δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που μπαίνουν με προκηρύξεις ή από την πίσω πόρτα ..
Ξέρεις τι διάβασμα έχουν ,τι μαθήματα γιατί πλέον θεωρούνται δικαστικοί υπάλληλοι και χωρίς την υπογραφή τους δεν προχωράει τίποτα ...δεν είναι όλα ίδια ...μαθήματα να δεις για δίκαια εγκληματογια δικαστικά ...
Θα αντέχεις όλα αυτά ,θα τα έβγαζες πέρα με τέτοιο διάβασμα και μου λες ότι δεν αξίζεις ?
Πλάκα μου κάνεις τώρα ?
Ζηλεύεις κατά κάποιο τρόπο τον φίλο σου στην Ευελπίδων ..
Αυτό ο φίλος σου για να φτάσει εκει που είναι σήμερα ξέρεις τι εκπαίδευση και διάβασμα έριξε ?
Γι αυτό αμοίβεται τόσο ...Δεν του χαρίστηκαν τα κέρδισε με την αξία του ..
Όλα αυτά για να δείτε ότι φαινομενικά ένας δημόσιος υπάλληλος δεν κάνει την εύκολη δουλειά και παιρνει καλά λεφτά ετσι απλά ...
Και όσο για τις μεταθέσεις δεν ισχύει αυτό που είπατε 30 χρόνια καμία σχέση ...τα πρώτα χρόνια ειναι αλλά και αυτό αν σκεφτεί ότι μπαίνεις 18 χρόνων μια χαρά ,κάνεις άνετα μέχρι λέω το λιγότερο 25 με 26 οποία μετάθεση θες και μετά αν αποφασίσεις να βρεις μια σχέση και να κάνεις οικογένεια πας εκεί που νομίζεις ότι είναι καλά ..
Όλα αυτά για να τα κάνεις και να εξελιχθείς πρέπει να είσαι πολύ αποφασισμένος ..μην ακούτε που λένε εγώ εντάξει μπήκα και έδεσα τον γάιδαρο μου μια ζωή θα κάνω οκτάωρο και θα πληρώνομαι..
Όλα έχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά ..Αυτοί που πληρώνονται αδρά πλέον στα σώματα αυτοι μοχθισαν παρά πολύ ,διάβασαν ακόμα περισσότερο και για αυτό δικαιούνται μέχρι και το τελευταίο ευρώ ..τίποτα δεν τους χαριστικέ.
Αφού λοιπόν βρε τζιμανι μου εκρυβες τόσο σθένος μέσα σου ,τόσο επιμονή και πείσμα για να θέλεις να μπεις σε ένα τέτοιο σώμα γιατί άφησες να χαθούν όλα αυτά ?
Που πήγε αυτός ο άνθρωπος που θα έμπαινε σε μια τέτοια σχολή και θα έτρωγε σίδερα στην κυριολεξία ?
Τι στο διάτανο έγινε και χάθηκε όλο αυτό πραγματικά, κάθε φορά που διαβάζω μία σου άποψη για το τι ήθελες να κάνεις με νευριάζεις αλήθεια ...
Είχες τέτοιο τσαμπουκα τέτοια δύναμη να παλέψεις για όλα αυτά και τα άφησες να φύγουν?
Τα εμπόδια βρε φίλε μόνο σου τα βάζεις στην ζωή σου πάρτω χαμπάρι ...τίποτα από όλα αυτά που βλέπεις να έχουν οι άλλοι δεν τους χαριστικαν ..
Εσένα με αυτή την λογική γιατί να σου χαριστεί κάτι?
Μήπως ήρθε ο καιρός να μοχθησεις τώρα και να πιεστεκς όχι για τον στρατό αυτό πάει άστο αλλά για κάτι άλλο?
Και να σου πω και κάτι αυτό που είπατε είναι πολύ μακάβριο και πραγματικά δεδομένων των συνθηκών με τάραξε πολύ με τις σφαίρες και το μυαλό μου έκανε σενάρια ...
Αλλά.αν ένα πράγμα το γουστάρεις τόσο πολύ ,είσαι τόσο καλά ψυχολογικά προετοιμασμένος που έχεις συμβιμβαστει και με αυτή την ιδέα όταν πας να υπηρετήσεις ένα τέτοιο σώμα δεν είναι λόγος για να σε αποτρέψει ....
Ακόμα δηλαδή και σε αυτό το κομμάτι ήσουν αποφασισμένος ότι δεν θα επηρεαστεις και μου λυγίζεις τώρα ?
Συνελθε ειλικρινά 36 δεν είπες ότι είσαι ?
Να ήσουν 56 και να μου τα έλεγες αυτά να πω εντάξει δεν έχεις πολλές επιλογές δίκιο έχεις ..
Άντε νέο παιδί που μου ψαχνεσαι για επιδόματα ,σήκω επάνω και βρες αυτό τον άνθρωπο που είχε το σθένος και ζηλεύει τον φίλο του που είναι στην Ευελπίδων .
Πέτρα ρε σεις πιάνεται στα χέρια σας ακόμα και την στιβεται και ζοριζεσαι με αυτά ??
- 04-01-2021, 19:29 #422
Χχμμμμ.... Η ησυχία μέχρι πότε αντέχεται?? Πόσα μπορεί να σου προσφέρει μια σχέση. Πόση χαρά να σου δώσει ένα παιδί?? Ξέρω εγώ?? Σίγουρα δεν κάνουν όλοι κι εγώ τώρα που τα λέω αυτά μπορεί και να μην κάνω αλλά βλέπω τώρα τον πατέρα μου που μεγάλωσε. Ποιος θα τον κοίταζε?? Σίγουρα η κατάσταση μου του δίνει στεναχώρια αλλά δεν νομίζω να μετάνιωσε που έκανε παιδί. Φαντάσου και πώς θα νιώσει αν τελικά πετύχω τους στόχους μου. Ή αν δει εγγόνι. Ενιγουει δεν είμαι και μέσα στο μυαλό του αλλά από όσα έχω δει, η οικογένεια δίνει ευτυχία, νομίζω. Αυτά βέβαια είναι και τυχερά αλλά οκ. Χθες γνώρισα μια κοπέλα 35 χρονών στο tinder. Μόλις άκουσε λίγο την ιστορία μου λάκισε. Οπότε ξέρω εγώ.... Ίσως έχω τύχη στις μικρότερες.
04-01-2021, 19:29 #423
tzimani !Αυτο οπου περιγραφεις οτι συμβαινει στους γονεις σου και επιρεαζει εσενα δυστυχως αλλα ειναι ο κανονας της βιολογιας της ζωης, οι ανθρωποι ειμαστε αναλωσιμοι, δεν ζουμε για παντα και δυστυχως τα γεραματα και ο θανατος δεν ερχετε με τον ομορφο τροπο αλλα σιγα σιγα. Κανενας ανθρωπος δεν μπορει να δεχτει με χαρα αυτο ,να χανει τους γονεις του στα γεραματα απο την αλλη ομως θα πρεπει να βλεπουμε τα πραματα συγκριτικα με τους αλλους, δλδ το οτι οι γονεις σου εζησαν μια ομορφη και αξιοπρεπες ζωη το οτι ειναι πληρης ημερων και οτι εσυ καταφερες να τους κανεις υπερηφανους θα πρεπει να σε κανουν να καταλαβεις οτι η μοιρα τους ειναι απο τις καλητερες που θα φανταζονταν σαν ηταν 15 χρονων.
Οσο για εσενα και την δικη σου μοιρα, θα πρεπει φιλε μου να παρεις την ζωη στα χερια σου.Αυτα που περιγραφεις δειχνουν οτι εχεις μελαγχολικη ματια για την ζωη ,τα βλεπεις οχι με την αισιοδοξη πλερα τους. Το μελον του καθε ενος μας φιλε μου δεν ειναι στανταρ, εχει και την καλη και την κακη πλευρα του, οσο καλα και να τα σχεδιαζουμε ενδεχετε να ερθουν ολα αναποδα και να χασουμε ακομα και την ζωη μας! η το αντιθετο απο εκει που ολα τα βλεπουμε μαυρα εμπρος μας ξαφνου να αλλαξουν.Ομως σε αυτην την περιπτωση για να εχεις ακομα και το ενδεχομενο της τυχηςδλδ θα πρεπει κατι να κανεις και εσυ! ακομα και το λαχιο που λενε να σου καθοταν θα πρεπει να παιζεις για να σου κατσει, με καταλαβες τι θελω να πω? να προσπαθεις δλδ, να κανεις πραματα να ψαχνεις για δουλεια, να κυκλοφορεις να βρησκεις τον εαυτο σου σε κινηση συνεχως μονο ετσι θα υπαρξει το λεγομενο μαγνητικο πεδιο σε ενεργητικοτητα και θα αρχησεις να μαγνητιζεις επανω σου ευκεριες, δουλειες, γυναικες ,λεφτα κι αλλα πραγματα.Εαν καθεσαι στο κρεβατι και κλεγεσαι το μαγνητικο σου πεδιο δεν μπορει να δουλεψει διοτις χρειαζεται ενεργεια, οπου η ενεργεια δεν χανεται αλλα μεταφερεται συνεχως! εαν λοιπον εσυ δεν εχεις ενεργεια πανω σου πως θα παρει εμπρος το μαγνητικο σου πεδιο?
Το οτι πιστευεις και πας στην εκκλησια ειναι πολυ καλο! θα πρεπει να συνεχησεις!, να βρεις πνευματικο και να ακολουθεις τα οσα διαβαζεις, θα μπορουσες να σκεφτεις και τον μοναχισμο εαν δλδ βλεπεις τοσο ασχημα τα πραματα.
04-01-2021, 19:32 #424
Marilou έχεις παιδί που πηγαίνει στην αστυνομία;
04-01-2021, 19:38 #425
04-01-2021, 19:40 #426
Aκου αν είναι στρατό είναι διαφορετικα, αν είναι αστυνομία είναι διαφορετικά γιατί εκεί έχω να σου πω κάτι σαν χημικος μηχανικός που είμαι το οποίο αν είναι θα ξεκινησεις να το κανεις απο σήμερα όμως μέχρι να βγάλει τη σχολή! Και δεν το γραφω δημόσια για συγκεκριμενους λογους που κατά την άποψη μου δεν πρέπει να γράψω.
04-01-2021, 19:41 #427MarilouGuest
04-01-2021, 19:43 #428MarilouGuest
04-01-2021, 19:52 #429
Γιατί εμείς στο Πανεπιστήμιο διαβάσαμε λιγότερο?? Δεν το κατάλαβα αυτό? 18 χιλιάδες μόρια έβγαλα στις πανελλήνιες κι όταν έδινα σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου με μηχανή αλλιώς θα είχα βγάλει πιο πολύ. Ο φίλος μου πέρασε πρώτα ΣΜΥ και αφού τελείωσε μπήκε Ευελπίδων με κατατακτήριες. Εγώ είχα στα μαθηματικά κατεύθυνσης από τους μεγαλύτερους βαθμούς στην πόλη. Μέσα στην αμφιθέατρο μου είπε μπράβο καθηγητής σε ερώτηση που έκανε ο οποίος ήταν προσωπικός οικονομικός σύμβουλος του Καραμανλή του πρεσβυτέρου και οι υπόλοιποι φοιτητές σημείωναν τι είπα. Είχα πάρει όλα τα πτυχία στα αγγλικά μέχρι Τρίτη Γυμνασίου. Το lower το πήρα έκτη δημοτικού. Κάθισα και έμαθα σχεδόν αυτοδίδακτος ηλεκτρική κιθάρα σε σημείο να μου ζητήσουν συνεργασία κορυφαία ονόματα. Έχω παίξει ζωντανά στην Νέα Υόρκη. Έχω δουλέψει σε νέα Υόρκη και Καλιφόρνια με τρελούς ρυθμούς δουλειάς και μέσα σε λίγες εβδομάδες έμαθα όλο το σύστημα εκεί. Οδηγούσα στους δρόμους, μιλούσα με διευθυντές, υπέγραψα επιταγές. Παραλίγο να μου δινοντουσαν ευκαιρίες σε τεράστιες εταιρίες και συ μου λες αν θα άντεχα την Ευελπίδων και τα μαθήματα??? Ήμουν υπέρβαρο παιδί και μεσα σε τρεις μήνες έγινα κομμάτια και μου ριχνοντουσαν όλες. Μαζί με αυτόν τον φίλο κάναμε προπονήσεις. Τον ευελπι. Ναι φυσικά και θα άντεχα. Ήμουν 18 υγιέστατος, από οικογένεια καλή και πανέξυπνος. Τώρα για το αν θα έβγαζα το λεγόμενο boot camp δεν είμαι Θεός για να στο απάντησω και ναι παραδέχομαι ότι και φοβήθηκα τότε τα σώματα ασφαλείας αλλά και είχα και μια υπεροψία. Εγώ θεωρούσα τότε ότι η θέση μου είναι πίσω από ένα γραφείο όχι με ένα όπλο στο χέρι. Αλλά όχι δεν νιώθω καθόλου μειονεκτικά σε σχέση με τον ευελπι. Ούτε θέλω ευρώ που δεν αξίζω. Και το αν αξίζω το έχω αποδείξει πολλές φορές. Ακόμα κι αυτός ο ίδιος θα σου πει πως απορεί κι ο ίδιος πώς την έβγαλε τη σχολή και τα μαθήματα. Αυτός που έγραψε έκθεση 11 κι εγώ 18. Μην τους παρουσιάζεις σαν θεούς γιατί δεν είναι. Όταν έδινα αγωνίσματα για αξιωματικός του λιμενικού του πέρασα όλους στα αγωνίσματα. Εγώ που ήμουν ο παχύσαρκος φλώρος. Απλά κόπηκα σε ένα μάθημα γιατί δεν είχα να δώσω σε φροντιστήριο 700 ευρώ για σημειώσεις. Διάβασα και προετοιμάστηκα σχεδόν μόνος μου. Εγώ που είχα το σθένος να πέσω στην ζούγκλα της Αμερικής μου λες ότι δεν θα άντεχα την Ευελπίδων. Εκτός αν τους βγάζουν τα νύχια με τανάλια δεν νομίζω να είχα πρόβλημα. Εν πασει περιπτώσει με θεωρώ ικανό και άξιο και για αυτόν τον λόγο σκυλιαζω και καταθλιβομαι τόσο.
04-01-2021, 20:21 #430
Όσο για τον ευελπι πρόσεχε μη με ζηλεύει αυτός περισσότερο....
04-01-2021, 20:27 #431
η αστυνομια και ο στρατος ειναι το ιδιο η διαφορα τους ειναι οπως ειναι το ναυτικο με την αεροπορια, ομως ειναι ακριβως το ιδιο σαν θεωρια λειτοργιας και σαν ιεραρχια. Ακομα και οι μισθοι ειναι ιδιοι μου φενεται, ενα παραδηγμα οτι ειναι ιδια ολα αυτα ειναι οτι οταν καποιος δηλωσει οτι θελει να παει αστυνομικος δεν παει στρατο!! αυτο γιατι γινετε? διοτις απλα θεωρειτε το ιδιο πραγμα αρα δεν εχουν λογο να σε στειλουν και στο στρατο!
Τσιμανι, εχεις παει σε γιατρο, η σε ψυχολογο για το προβλημα οπου αντιμετωπιζεις τελευταια? διοτις μπορει να σε βοηθησουν μονομιας. Καλα κι εγω θα μπορουσα, με τα τοσα χρονια σε αυτα τα προβληματα εχω γινει γιατρος!! χαχα, ακομα κι απο φαρμακα γνωριζω πλεον, αλλα δεν μπορω διοτις αλλιως ειναι να εε βλεπω κι αλλιως ειναι απο εδω μεσα!
04-01-2021, 20:33 #432
Το σθένος που λες μου έφυγε γιατί ήμουν ανώριμος. Γιατί άφησα ευκαιρίες να φύγουν χωρίς να κατανοώ πόσο σοβαρό ήταν αυτό που έκανα. Ένας λόγος παραπάνω γιατί μου χρειαζόταν μια στρατιωτική σχολή. Αλλά ενιγουει. Εμένα ο πατέρας μου πάντα μου έδινε ευθύνες να έχω. Δεν μεγάλωσα χαλαρά. Δεν είναι μόνο τα παιδιά των σωμάτων ασφαλείας σκληρά και πειθαρχημένα. Εμείς μπήκαμε σε λίγο πιο διαφορετικό δρόμο με την λεγόμενη "φοιτητική ζωή". Αυτό μας παρέσυρε κάπως. Ήμουν ο κλασικός εικοσαρης. Τέλος πάντων. Μη μου λες ότι αξίζουν κάθε ευρώ και ότι τους χαρίστηκε τίποτα. Ναι ίσως φοβάμαι λίγο το ότι τώρα πρέπει να αγωνιστώ εγώ αλλά κι αυτό η ψυχίατρος μου το εξήγησε. Μου είπε ότι είμαι τελειομανής και ψείρας. Γι'αυτό έχω μια αναβλητικοτητα. Αλλά είναι χάσιμο χρόνου. Τέλειο τελικά δεν υπάρχει.
04-01-2021, 20:34 #433
Άσχετο αλλά λίγη φυσικούλα δεν κάνει κακό, είναι αξιοθαύμαστη ούτως ή άλλως ε; Λοιπόν στο 10:14 δείχνει μία σφαίρα 7,62 που έχει υποτιθεται ένα καλάζνικοφ η οποία χονδρικά διανύει 800 μέτρα το λεπτό. Εχει βάλει σε ένα μπιτονι γεματο με νερο μία πλάκα ΙΙΙ+ η οποία θεωρείται κατά κάποιο τρόπο η ιδανικότερη; (αν ήμουν αστυνομικός για εμένα όχι) αλλά ας μιλήσει το βίντεο από μόνο του. Στο 10:14 είπαμε και όχι ακόμα και άνεργος να ήμουν επειδή γνωρίζω άριστα φυσική δεν θα ήθελα να ήμουν αστυνομικός. Το γιατί θα το ανακαλύψετε αν δείτε το βίντεο....
https://www.youtube.com/watch?v=CkFFGBEROj8
04-01-2021, 21:06 #434MarilouGuestΠου ειναι αυτός ο άνθρωπος tzimani?
Αυτό σε ρώτησα αν κατάλαβες ....
Υπέρβαρος δεν ήσουν μην τα παραμελε κιόλας αλλιώς δεν θα περνούσες έχουν όρια και αυτά .
Μπορεί να ήσουν στα όρια αλλά και πάλι για να βγάλεις εκείνα τα όρια που δίνουν φτύνεις αίμα ..τα είδα και τα έζησα όπως και εσύ και τα ξέρεις από πρώτο χέρι ...
Κοίτα και τα παιδιά που μπήκαν τώρα ξέρεις ότι περνάνε με το 10% και στο πανεπιστήμιο μόλις τελειώσουν την βασική εκπαίδευση τους ...
Και η κόρη της ίδιας σχολής είναι δεν γουστάρει να είναι πίσω από ένα γραφείο και με ένα όπλο στο χέρι ..
Έχει ήδη κάνει το πλάνο και θα πάει παράλληλα και στο πανεπιστήμιο να βγάλει και εκεί την σχολή και αυτόματα θα ανέβει σε ιεραρχία και σκοπός της είναι να φτάσει στην μεγαλύτερη για την σχολή της και να σου πω την πιστεύω ότι θα τα καταφέρει όπως πιστεύω και σε εσένα γιατί αν έκανες όλα αυτά που λες έχετε πείσμα και τσαγανο ρε σεις και σας χαίρομαι γιατί εγώ της το είπα ,πραγματικά δεν ξέρω αν μόνη μου είχα τα κοτσια να βγάλω τέτοια εκπαίδευση ...
Όχι την εκπαίδευση αλλά την ψυχολογική πίεση ,αυτή είναι που σε γονατίζει ..
Αν εσένα δεν σε γονατίζει αυτό τι ήταν τόσο ικανό να σε γονατίσει τώρα?
Όταν μου είπε ότι κάθε βράδυ έμπαινε κάτω από την κουβέρτα και έκλαιγε με.λιγμους για να της φύγει όλη αυτή η πίεση είπα δεν μπορεί ,πλύση εγκεφάλου τους κανουν εκεί μέσα γιατί εντάξει από την μέρα που πήγε τριτη λύκειου την έχω διαφορετικά ,είμαι της σχολής πιέζω παραπάνω γιατί δυναμώνεις ..
Αλλά να σου πω αυτό δεν το περίμενα ...την φοβήθηκα αρχικά ειδικά την πρώτη μέρα μου είπε δεν ξέρω τελικά αν όλο αυτό κάνει για εμένα μου ήρθε νταμπλας ..
Ήταν όμως μια κρίση πανικού θα έλεγα, στην τόσο αποτομη πίεση ,αλλά εσφυξα και εγώ δόντια και της έκοψα κάποια στιγμή τον αέρα ..
Δεν χάιδεψα και ας διαφωνούν κάποιοι σε αυτό και όχι σε αυτή την ηλικία και γενικά όταν το άτομο είναι ψυχολογικά επηρεπεις δεν είμαι της άποψης αφήνεις το παιδί να διαλέξει...
Τι να διαλέξει ένας άνθρωπος όμως που είναι σε πανικό και τέτοια ηλικία ...Είπα θα παίξω και ας χάσω ...
Και έπαιξα ...της είπαμε
Το ήθελες, το ήξερες μοχθησες τώρα αυτό είναι θα στρωθεις και θα μπορέσεις ..
Τι θα γινόταν όμως αν την έλεγα οκ.ειναι επιλογή σου κάνε ότι θες ?
Θα μπορούσε να τα είχε παρατήσει ...και θα τα είχε τόσος ήταν ο Πανίκος της και τώρα θα βαρουσε το κεφάλι της και είμαι σίγουρη θα την επερνε από κάτω όλο αυτό ...
Και αν όχι τώρα θα της έβγαινε κάποια στιγμή στην πρώτη αναποδια όπως εσένα ..Γιατί με την πρώτη αναποδια στην ζωή σου σου βγήκαν όλα τα αποθημενα σου ...Αυτό νομίζω είναι..για αυτό γυρνάς τόσο πίσω και ειδικά έτσι ..
Ναι την πίεσα την ζορισα αλλά δεν το μετανοιωσα γιατιβλεπω αυτή την στιγμή μπροστά μου ένα άτομο που αργότερα μπορεί να ήταν το παιδί μου ...στην πρώτη του δυσκολία ....
ευτυχώς όντως ήταν μια κρίση πανικού.
Η οποία όχι μόνο δεν κράτησε πολύ αλλά πλέον της αρέσει τόσο πολύ που έχει πορωθει στην κυριολεξια και έχει τόσο θαυμασμό για τους ανώτερους της που θέλει να πάει και αυτή εκεί ...
Δεν σου κρύβω όμως ότι και εγώ αν γινόταν το αντίθετο θα είχα τύψεις και ενοχές για το ότι την πίεσα παραπάνω ...Αλλά σε αυτά τα θέματα να ξέρεις δεν έχει πια γύρισμα όσο και αν εσύ κάπου βάζεις φρένο ..
Τα βάζεις κάτω με την λογική ...και όταν εσύ δεν μπορείς να παρακαλας να έχεις ανθρώπους δίπλα σου να σου τα λένε εκείνοι ..
Προτιμούσα λοιπόν να έχω εγώ τύψεις παρά εκείνη να περάσει δύσκολα μετά για μια στιγμή πανικού και αδυναμίας που όμως θα καθόριζε την ζωή της ...
Βλέπεις tzimani ?
Εσείς λοιπόν που έχετε τέτοιο χαρακτήρα μπορειται να τα βγάλετε πέρα αρκεί να πεισμωσετε ..
Εσύ πλεον έχεις και πείσμα αρκεί να το ξαναβρείς έχεις και ανθρώπους κοντά σου ,τους συγγενείς σου που πιστεύω σου λένε πολλά από αυτά που σου λέμε εμείς εδώ ....
Και το κυριότερο ρε φίλε έχεις γονείς καντους υπερήφανους ακόμα και τώρα ...
04-01-2021, 21:17 #435
προσεχε τις σκεψεις γιατι γινονται πραξεις,
προσεχε τις πραξεις σου γιατι γινονται συνηθειες ,
προσεχε τις συνηθειες σου γιατι γινονται ο χαρακτηρας σου,
προσεχε τον χαρακτηρα σου γιατι γινεται το πεπρωμενο σου .......