Results 706 to 720 of 855
Thread: Ειμαι τόσο μπερδεμένη
-
09-01-2021, 21:11 #706
Μαρία ποιος ειναι ο καλύτερος χρονος που εχεις κάνει εσύ και ποιο ειναι το ρεκορ που έχει σημειωθει; Αυτή είναι η πίστα που έχω στο λινκ ή έχει αλλάξει καθόλου το σχήμα της τελευταία;
https://track-day.gr/mainpage/πίστα-μεγάρων/
- 09-01-2021, 21:45 #707
09-01-2021, 21:50 #708
09-01-2021, 21:53 #709
09-01-2021, 21:54 #710
10-01-2021, 10:06 #711
10-01-2021, 10:46 #712
Γιατί δεν το βλέπεις λογικό. Για να ερωτευτείς δεν πρέπει να αφήσεις τον εαυτό σου να το κάνει? Δεν πρέπει να δημιουργήσεις χρόνο, επαφές, κλπ. Το θεωρώ πολύ λογικό. Του άρεσε, υπήρχε χημεία, ήξερε ότι δεν τον αγαπώ και το σταμάτησε πριν ξεκινήσει. Για τον άντρα μου κάποια πράγματα είναι λογικά στην δική του λογική. Σου λέω τα λόγια του. Εάν άφηνα το εαυτό μου θα μπερδεύα ακόμα περισσότερο την ήδη μπερδεμένη ζωή μου. Σε αγαπούσα και δεν με αγαπούσες. Έχω παιδιά, έχω προβλήματα στην δουλειά, είμαι σε κατάθλιψη, κλπ. Δηλαδή στην ουσία δεν έχω καθαρό μυαλό για να ερωτευτώ όπως πρέπει. Θα την πληγωνα σίγουρα. Γιατί? Τι θα κέρδιζαμε? Γιατί στην ηλικία της να μην βρει κάποιον που να έχει μέλλον και να σπαταλήσει τα χρόνια της με εμένα?
Σαν άνθρωπος έχει μάθει να ελέγχει τα συναισθήματα με την λογική του. Παράξενο το ξέρω. Εγώ ας πούμε δεν μπορώ. Όταν ερωτεύομαι σταματάει η λογική μου. Δεν βλέπω τίποτα. Εκείνος είναι το αντίθετο.
Έχει μια ιδιαιτερότητα που μπορώ να καταλάβω. Δεν παίζει με τους ανθρώπους και με τις γυναίκες. Εάν τον γνωρίσεις σε τραβάει η λογική του. Συναισθηματικός είναι πρόσεχε. Απλά εγώ τον θεωρώ ότι κινείται στο πλαίσιο του μη διαθεσιμου άντρα. Εσν βγει έξω για ποτό με τους φίλους του θα πάει σε ποταδικο. Δεν θα πάει σε μπαρ με κόσμο. Θέλει το καλό του ποτό και μια καλή παρέα για κουβέντα σοβαρή. Δεν θα μιλήσει ποτέ για γυναίκες όπως κάνουν οι άντρες. Δεν ακολουθεί ομάδες, κόμματα, αθλητικά, σειρές στην τηλεόραση, κλπ. Δεν θα μιλήσει για την δουλειά του έξω. Εγώ όταν βγαίνουμε κοιτάω και άντρες και γυναίκες. Του λέω αυτός είναι ωραίο παιδί. Ναι μου λέει έχει καλά χαρακτηριστικά. Αυτή είναι ωραία γυναίκα. Μπα μου λέει δεν είναι του γούστου μου. Κουκλάρα η άλλη δεν του αρέσει. Δύο φορές στην ζωή του μου έχει πει ωραία γυναίκα. Η γυναίκα για εκείνον πρέπει να έχει το body language.
Επειδή τον ξέρω από παιδί. Είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με τους υπόλοιπους άντρες. Σαν γυναίκα θα τον έλεγα απλά μη διαθέσιμο. Σε φοβίζει να τον πλησιάσεις. Σου μιλάω σαν μια γυναίκα που πλέον δεν τον αγαπά και δεν την νοιάζει αν θα τον έχει δικό της. Δεν θα προσπαθούσα να τον πλησιάσω ακόμα και σε παρέα. Σου βγάζει τοίχος. Σε κρατάει σε απόσταση χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο. Ομιλητικός, σοβαρός αλλά βρε παιδί μου σου βγάζει εκείνο το συναίσθημα ότι είναι πολύ ξεκάθαρος για μια γυναίκα. Ευγενικός είναι τρομερά. Θα αφοσιωθεί επανω στην συζήτηση αλλά δεν σε αφήνει να πλησιάσεις. Προφανώς δεν ήταν έτσι μαζί μου
10-01-2021, 11:14 #713
Καπου εκεί πιστεύω πως είναι το ρεκόρ, 56-57. Λοιπόν ο λόγος που δεν έχω μηχανή και δεν θέλω να πάρω μηχανή ούτε για πίστα, είναι γιατί είχα την τύχη στην ζωή μου σαν οργανισμός, να μην πάθω τιποτα, να μην έχω λάμες, να μην έχω βίδες. Και δεν θα χρειαζόμουν τίποτα άλλο, ούτε να ακούσω θεωρίες ούτε τίποτα παρά μόνο κάποιον για να κυνηγώ. Έχω ένα ελάττωμα όμως όπως όλοι οι άνθρωποι, δεν μπορώ να αφήσω το εγώ μου εκτός μηχανής, όταν είμαι πάνω σε αυτή. Δεν μπορώ να κρατηθώ σε μία πρόκληση, γιατί έτσι μεγάλωσα, έτσι γαλουχήθηκα και αυτό είτε καλό, είτε κακό, είτε κουσούρι, σου μένει. Οσο απίστευτο και αν σου φαίνεται πιστεύω πως με την ευλυγισία τους μύες και τα κιλά μου (73) μπορώ αν έχω κάποιον μπροστά μου που κάνει σταθερά 57-58 να το πετύχω σε μία εβδομάδα. Αλλά το κακό με εμένα είναι πως θα προσπαθήσω ή τουλάχιστον αυτό θα έκανα μέχρι πριν από λίγο καιρό, να το μειώσω και στην δεύτερη μέρα αν είναι εφικτό με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.
Δεν κάνω για μηχανές, είμαι επικίνδυνος για τον εαυτό μου και οκ ξέρω πως δεν αξίζει η ηθική ικανοποίηση ότι θα πιάσω πχ 58 σε μία εβδομάδα. Δεν με συγκινεί πια.
Είσαι ξεροκέφαλη γιατί αν έκανες γιογκα, θα έπεφτες κάτω από 60 σε εξι μήνες, αν και δεν ξέρω πόσα κιλά είσαι...
10-01-2021, 12:12 #714
Βάλε τον αντρικό εγωισμό στην άκρη. Κάνω πίστα από τα 22. Από τότε δεν έχω οδηγήσει ποτέ σε δρόμο. Για εμένα είναι άθλημα. Άλλες πάνε γυμναστήριο, τρέχουν, κολυμπάνε. Εγω κάνω πίστα.
Το καλύτερος σταθερός χρόνος σε ομάδα πρέπει να είναι τα 56.12. Μιλάμε για ατομικό. Εδώ έχουμε μηχανές των 200000 ευρώ. Αναβάτες που είναι επαγγελματίες. Έχουν από πίσω υποστήριξη σοβαρή. Στην πίστα κάποιος αρχάριος θα φύγει τουλάχιστον τρεις φορές αν προσπαθήσει χρόνο κάτω από 70. Όταν φρενάρεις 150 χιλιόμετρα σε 40 μέτρα νιώθεις μεγάλη πίεση στο κορμί σου. Στις τρεις φορές παράγεις γλυκόζη. Οι μύες τρέμουν. Οι μύες χάνουν την ελαστικότητα. Τότε θα χάσεις χρόνο. Πρέπει να εκπαιδεύσεις το κορμί να αντέχει. Για γυναίκα είμαι ψηλή. 1.83 στα νιάτα μου. Τώρα είμαι 180 και 75 κιλά. Δεν είχα ποτέ χρόνο να αφιερωθω στο άθλημα σοβαρά. Ο άντρας μου ήταν λίγο καλύτερος. Δεν οδηγεί πλέον πίστα αλλά θεωρώ ότι μπορεί να κρατηθεί στο 60 σταθερά. Βέβαια σιχαίνεται το κορίτσι. Ήταν πάντα πιο φίλος της ανοικτής ροπής και δεν του αρέσουν τα μέγαρα. Έτρεχε σε πίστα των 8 μέτρων. Τα μέγαρα είναι 11. Οι πρωταθλητές κάνουν εκπαίδευση σε πίστα 5 μέτρων.
10-01-2021, 13:46 #715
Δεν είναι θέμα ανδρικού εγωισμού. Δεν σου είπα για παράδειγμα ότι μπορώ να σε κερδίσω. Φυσικά και δεν μπορώ να σε κερδίσω. Θα ήταν ανόητο να πιστεύω κάτι τέτοιο. Κατά τα άλλα μου είπε ένας φίλος μου (αυτός έχει το R1 ίσως το πιο όμορφο, αν δεις ποτέ ένα μαύρο R1 με τριαντάφυλλα στα Μέγαρα είναι αυτός, (μίλα του θα σου το δώσει αν του πεις πως μου ο Γλυφαδοηλιουπολίτης να μου δώσεις την μηχανή σου) άστο δεν κάνεις για εκεί, άσε μου λέει που θα πρέπει να περιμένεις πότε θα γίνει track day για να μπεις μέσα γιατί δεν σκας ένα πρωί εκεί και μπαίνεις μόνος σου και θα σου κακοφανεί η όλη φάση επειδή σε ξέρω.... Πήγαινε στα λιμανάκια σου αγόρι μου....
10-01-2021, 15:04 #716
10-01-2021, 17:23 #717
Θα σου εξηγήσω γιατί δεν είναι λογικό το λογικό που λες. Όλες μας θέλουμε έναν ειλικρινή άντρα, δυναμικό κλπ. Θέλουμε έναν άντρα να μας κάνει να νιώθουμε ασφαλείς. Να μην μας περιορίζει, να είναι κύριος, κλπ.
Αυτό που είπε ο άντρας μου είναι όλα αυτά. Της είπε ...
Θα μπορούσα να σε ερωτευτώ. Δηλαδή σου δηλώνω ότι μου αρέσεις και μάλλον υπάρχει χημεία.
Δεν θα το κάνω όμως.
Όταν ερωτευόμαστε ξέρουμε ότι μπορεί να πληγωθούμε. Βέβαια ευχόμαστε να μην πληγωθούμε. Ο άντρας μου ήταν ξεκάθαρος. Της είπε ότι δεν θα το κάνω διότι θα σε πληγώσω. Ανοικτά της είπε δεν πρέπει να νιώθεις πάντα η δεύτερη γυναίκα. Δεν μπορώ να σου δώσω αυτά που έδωσα στην γυναίκα μου διότι δεν θέλω να σβήσω τις αναμνήσεις και την ζωή μου.
Για εμένα είναι λογικό, αντρικιο και σταρατο. Εάν δεν ήταν ειλικρινής θα δημιουργούσαν μια σχέση, εκείνη μάλλον θα τον αγαπούσε γρήγορα και κάποια στιγμή θα της έλεγε την αλήθεια. Εκείνη μάλλον θα έμπαινε σε κατάθλιψη.
Σου είπα δεν παιζει με τους ανθρώπους. Είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα. Πιο ξεκάθαρο και πιο λογικό δεν υπάρχει.
Δεν μπορείς να μην του δώσεις τα εύσημα για αυτό. Μερικές φορές νομίζω ότι στην ουσία δεν θέλουμε άντρες. Θέλουμε αυτό που εμείς νομίζουμε ή θεωρούμε σαν άντρες. Τον άντρα που εμείς έχουμε πλάσει στο μυαλό μας.
Είχα την ατυχία να γνωρίσω άντρα που ήταν άντρας όπως θέλουμε να τον αναφέρουμε. Τον άντρα μου. Μακάρι τα διάφορα γυναικεία περιοδικά να μην γράφουν μπούρδες.
Στο βίντεο με την ψυχολόγο κατάλαβα τον άντρα μου. ΑΝΤΡΑΣ και όχι αντράκι. Ο ψυχολόγος κατάλαβε πόσο με αγαπούσε και έκλαψε διότι όπως μου είπε διοτι κατάλαβε τι σημαίνει πραγματική αγάπη από άντρα. Έκλαψε διότι είδε έναν ΑΝΤΡΑ να παραμένει πιστός στην ζωή του και στις αρχές του ακόμα και αν αυτό σημαίνει μόνιμη δυστυχία. Κάποια στιγμή πριν από καμία εβδομάδα που πλέον μιλάμε σαν φίλες μου είπε ότι έγραψε εναν άρθρο με τίτλο η ειλικρίνεια σαν αποτέλεσμα εσωτερικής δύναμης.
Εμένα ένας τέτοιος άντρας μάλλον δεν μου ταιριάζει. Τελικά δεν θέλω αυτό του είδους τον άντρα. Θέλω κάτι λιγότερο συγκροτημένο. Λίγο πιο παιδί.
Εμένα αυτή η σχέση με κατέστρεψε κυριολεκτικά. Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να ξεφύγω.
Η άλλη γυναίκα ... Πλάκα έχει διότι δεν ξέρω εάν ήταν ποτέ η άλλη γυναίκα ... δεν.αντεξε την ειλικρίνεια αυτή. Ήταν ερωτευμένη μαζί του χωρίς να τον έχει. Τίποτα δεν είχε και τον ερωτεύτηκε.
Τώρα καταλαβαίνω γιατί του έβγαλα τόση κακία. Ήθελα να τον διώξω. Να διώξω την αγάπη του. Να ξεφύγω από τον τέλειο ΑΝΤΡΑ.
Κάποια στιγμή μου λέει η ψυχολόγος έχεις καταλάβει πόσο πολύ σε αγαπάει που ενώ τον έχεις απατήσει, τον έχεις διαλύσει, του κατέστρεψες την ζωή, τον έστειλες σε ψυχίατρο που δεν θα μπορούσε να τον βοηθήσει συνεχίζει και σου κάνει έρωτα χωρίς φιλιά? Όχι της λέω δεν με νοιάζει πλέον.
Ο γκόμενος με άφησε εξαιτίας του άντρα μου. Έβλεπε επάνω μου ότι δεν μπορώ να ξεφύγω από τον τρόπο που με είχε μάθει. Με έκανε και εμένα να ψάχνω την ειλικρίνεια. Να μην παίζω με ανθρώπους. Τον μίσησα για αυτό. Με έχει καταστρέψει. Μου στερεί την δυνατότητα να αγαπήσω ξανά και να ισορροπήσω. Να γίνω ευτυχισμένη.
Για όλους αυτούς τους λόγους γράφω τόσα πολλά. Προσπαθώ να ξεφύγω.
Έχω ευχηθεί πολλές φορές να μην τον είχα συναντήσει στα 18. Ήμουνα πολύ μικρή για να παλέψω τέτοιο χαρακτήρα. Να σας πω την αλήθεια ούτε στα 30, 40 δεν θα τον ήθελα.
Η ψυχοθεραπεία είναι για πιο πραγματικά προβλήματα. Εμένα δεν με βοήθησε ιδιαίτερα. Ούτε τα φάρμακα. Με αρρώστησε ψυχικά και σωματικά.
Τον αγάπησα πολύ. Τον αγάπησα ειλικρινά. Πέρασα μοναδικές στιγμές. Ένιωσα στα ουράνια. Έμαθα πολλά δίπλα του. Έμαθα να σκέφτομαι, έμαθα να επιλέγω, έμαθα να κάνω έρωτα.
Στο τέλος έμαθα ότι κάτι τέτοιο σε σκοτώνει.Last edited by mariasilk; 10-01-2021 at 17:39.
10-01-2021, 17:47 #718
Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...
10-01-2021, 18:07 #719
Σου είπα γιατί δεν ήθελε να ερωτευτεί. Κάτσε βρε Αλεξια 10 να σε καταλάβω. Ερωτεύεσαι κάποιον αυθόρμητα. Εκείνος σου λέει ότι θα ήθελα αλλά δεν το κάνω διότι θα σε πληγώσω και θα νιώθεις πάντα σαν να μην με έχεις. Δεν θα σκεφτείς ότι έπεσα σε ένα άντρα που θέλει να με προστατέψει και να μην με πληγώσει?
Σου είπα ότι πλέον δεν ψάχνω. Θα ήθελα έναν λιγότερο τέλειο άντρα .
10-01-2021, 19:01 #720
Ρωτάς εμένα προσωπικά τι θα σκεφτώ? Εγώ σκέφτομαι ότι δεν υπάρχει τέτοιος άντρας όπως τον περιγράφεις. Μπορεί βέβαια έτσι να τον βλέπεις εσύ και αν τον είχα εγώ να τον έβλεπα αλλιώς. Τι να σου πω....
Αλλά αυτό που πραγματικά θα σκεφτόμουν ΑΝ μου έλεγε αυτό που λες, δεν θα το πω εδώ γιατί δεν είναι ωραίο.Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...