Τι είναι αυτό που νιώθω; - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 31 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast
Results 376 to 390 of 454
    Senior Member
    Δηλαδή η κοπέλα σου που σου αποσπούσε την προσοχή ήταν πιο αποδεκτή; Μια ζωή έτσι θα ήταν πιστεύεις η κατάσταση; Στο λέω επειδή έχω μεγαλώσει με γονιό με χρόνιο πρόβλημα υγείας και πτωτική πορεία για πάνω από δεκαετία, μετά από κάποια χρόνια αναγκαστικά κοιτάζεις και τον εαυτό σου καλώς ή κακώς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Soulbird View Post
    Δεν νομίζω ότι θα ασχολιόμουν με άλλον άντρα αν είχα τον αδερφό μου. Δεν θα χα διάθεση και χρόνο. Εγώ όσο τον είχα η ζωή μου ήταν απλή. Σχολή, γυμναστήριο, αδερφός, σχέση (όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά πιο πολύ με χρονική σειρά μέσα στη μερα).
    O δικός μου δεν είχε πτωτική πορεία, είχε ένα θέμα υγείας και πορευόταν με αυτό. Στην ουσία μπορούσε να έχει μια φυσιολογική ζωή αρκεί να έπαιρνε το φάρμακό του κκαι να μην είχε τραυματισμούς. Και εγώ ήμουν υπερπροστατευτικός μαζί του. Κατέληξε από κάτι άλλο, άσχετο. Τον εαυτό μου πάντα τον κοίταζα γιατί στην ουσία είχα τη σχολή-δουλειά μου, είχα το γυμναστήριο μου που μάρεσε και είχα και την κοπέλα μου, ήμουν πλήρης,

Senior Member
    Ενώ τώρα δεν είσαι πλήρης επειδή ο κούριερ δεν είναι γυναίκα; Καταλαβαίνω πως ενδεχομένως είσαι καλό παιδί με καλές προθέσεις, ωστόσο κάτι πρέπει να κσνειςμ με τον κούριερ τα έχεις συζητήσει όλα αυτά;

Senior Member
    Quote Originally Posted by End_of_an_era View Post
    Ενώ τώρα δεν είσαι πλήρης επειδή ο κούριερ δεν είναι γυναίκα; Καταλαβαίνω πως ενδεχομένως είσαι καλό παιδί με καλές προθέσεις, ωστόσο κάτι πρέπει να κσνειςμ με τον κούριερ τα έχεις συζητήσει όλα αυτά;
    Μετά τον θάνατο του αδερφού μου δεν νομίζω ότι θα είμαι ποτέ πλήρης ξανά. Απλά νιώθω ότι δεν οδηγεί κάπου με άντρα. οκ δική μου στερεοτυπική αντίληψη, αλλά σκέφτομαι ότι τι νόημα έχει να είναι δύο άντρες μαζί; Θα γεράουν και θα πεθάνουν μόνοι χωρίς να έχουν δημιουργήσει έναν απόγονο.

Senior Member
    Πρώτον δεν θέλουν να κάνουν όλοι παιδιά και δεύτερον η ζωή είναι στο τώρα, στο παρόν. Φάση αν η γυναίκα σου στο μέλλον υποθετικά δεν μπορούσε να κάνει παιδιά θα την έδιωχνε σαν τρίχα από το ζυμάρι;

Senior Member
    Ρε θεματοθετη, ειλικρινά, πόσα θες να μας τρελάνεις? Τη μια μας λες δεν θες γάμο και παιδιά και την άλλη μας λες ότι δύο άντρες δεν είναι σωστο να είναι μαζί, επειδή δεν θα μπορέσουν να κάνουν παιδιά? Έλεος βρε σαουλμπερντ, χαλάρωσε λίγο. είδες αυτά που σου λέμε όλοι ότι τα έχεις μπερδεμένα στο μυαλό σου? Και αυτό το μπέρδεμα δεν πηγάζει από κάπου αλλού, παρά μόνο από τη δυσκολία σου να αποδείξεις αυτό που είσαι και τις στερεοτυπικά αντιλήψεις που έχεις, όπως σωστά το εθεσες. Συγγνώμη, αλλά και με την κοπέλα σου δεν θα είχες μέλλον, εφόσον μας είχες απορρίψει εδώ το ενδεχόμενο γάμου και παιδιών. Οπότε?

Marilou
    Guest
    Αυτό με τον αδερφό μου ενώ άλλο εννοώ, άλλο καταλαβαίνετε, ίσως δεν το θέτω σωστά. Όταν είχα τον αδερφό μου, ήταν μια μόνιμη έγνοια μου. Δηλαδή συναισθηματικά ήμουν μη διαθέσιμος. Όλα αυτά τα βράδια που πέρασα με τον κούριερ θα ήταν με τον αδερφό μου. Άνετα με σκέφτομαι να λέω "μα καλά έχω τον αδερφό μου μόνο σπίτι και είμαι εδώ με αυτόν;" ενώ με την κοπέλα μου όσο ήμουν δεν είχα τέτοια σκέεψη. Αλλά με τονν κολλητό μου όταν ήμουν δεν ήθελα ναν τον αφ΄φηνω πολύ μόνο του. Απλά δεν νομίζω ότι θα κοίταζα αλλού. Δεν λέω ότι επειδή δεν έχω τον αδερφό μου στρέφω αυτή τη στορργή αλλού. Λέω ότι αν τον είχα δεν θα είχα χρόνο/διάθεση για άλλον. Το αν έχω ανάγκκη να προσέξσω κάποιον όπως πρόσεχα τον αδερφό μου είναι άλλο θέμα.

Kαλημερα !

Soul εχεις καταλαβει οτι παιζεις με τις λεξεις αλλα το νοημα και το συμπερασμα που προκυπτει ειναι το ιδιο?Εμεις καλα καταλαβαινουμε εσυ παιζεις με αυτες κουκουλωνοντας ετσι την αληθεια σου και πτην πραγματικη σου επιθυμια .
    Το λες αμεσως μετα

Δεν νομίζω ότι θα ασχολιόμουν με άλλον άντρα αν είχα τον αδερφό μου. Δεν θα χα διάθεση και χρόνο. Εγώ όσο τον είχα η ζωή μου ήταν απλή. Σχολή, γυμναστήριο, αδερφός, σχέση (όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά πιο πολύ με χρονική σειρά μέσα στη μερα).
    O δικός μου δεν είχε πτωτική πορεία, είχε ένα θέμα υγείας και πορευόταν με αυτό. Στην ουσία μπορούσε να έχει μια φυσιολογική ζωή αρκεί να έπαιρνε το φάρμακό του κκαι να μην είχε τραυματισμούς. Και εγώ ήμουν υπερπροστατευτικός μαζί του. Κατέληξε από κάτι άλλο, άσχετο. Τον εαυτό μου πάντα τον κοίταζα γιατί στην ουσία είχα τη σχολή-δουλειά μου, είχα το γυμναστήριο μου που μάρεσε και είχα και την κοπέλα μου, ήμουν πλήρης,
    Μετά τον θάνατο του αδερφού μου δεν νομίζω ότι θα είμαι ποτέ πλήρης ξανά. Απλά νιώθω ότι δεν οδηγεί κάπου με άντρα. οκ δική μου στερεοτυπική αντίληψη, αλλά σκέφτομαι ότι τι νόημα έχει να είναι δύο άντρες μαζί; Θα γεράουν και θα πεθάνουν μόνοι χωρίς να έχουν δημιουργήσει έναν απόγονο.

Βλεπεις οτι ειναι αυτο που ειπα να προσεξεις ?
    Στον κουριερ βρηκες αυτα που ηθελες να εχεις και με τον αδελφο σου απλα προχωρησε λιγο παραπανω ,τα φιλια ,και πλεον πιστευω οτι αν ησουν καθαρα ομοφυλοφυλος θα ειχατε προχωρησει και στο σεξουαλικο κομματι,αυτα δεν τα οριζεις ουτε τα καταπιεζεις οταν να στο πω χυμα τα εχεις στο πιατο ,απλα αρπαζεις ευκαιριες εφοσον τα ποθεις και τα απολαμβανεις και ολες οι σκεψεις πανε στην ακρη εκεινη την ωρα ...
    Απλα τα πραγματα και κακκος τα αναλυεις ....δηλαδη επιστημη ειναι να καταλαβεις πως οταν λαχταρας κατι , το εχεις μπροστα σου και ειναι διαθεσιμο ολες οι ενοχες ,οι σκεψεις πανε στο βροντο ?Να το ζήσεις θες εκεινη την στιγμη, μη σκεπτόμενος τις συνέπειες μετα .Αυτο συμβαινει σε οποιαδηποτε ερωτικη σχεση.....
    Θα σου εβγαινε οπως σου βγηκαν και ολα τα αλλα μαζι του και ουτε καν θα τον σκεφτόμουνα ...

Ειχες δυο ανθρωπους στην ζωη σου ,την κοπελα σου που σε καλυπτε πληρως στο καθαρα σεξουαλικο κομματι σου αλλα δεν ειχες την δυνατοτητα να εκδηλωνεις ολο αυτη την υπερπροστατευτικοτητα σου και απο την αλλη τον κουριερ που σου εδειξε πως ειναι πληρως εξαρτημένος απο εσενα σε αφησε να βγαλεις ολη την υπερπροσαττευτικοτητα που θελεις να εχεις στην ζωη σου και να την δειχνεις για ενα ανθρωπο αλλα δυστηχως δεν σου βγαινει το σεξουαλικο ...

Εχεις σκεφτει οτι αν στην θεση του κουριερ ηταν μια γυναικα τι θα γινοταν ?
    ή αν κοπελα σου ηταν ενας ανθρωπος που σου κάλυπτε αυτη σου την αναγκη θα προχωρουσες τοσο πολυ με τον κουριερ ?

Εγω νομιζω πλεον οτι αν ειχες τον αδελφο σου θα συνεχιζες και με την κοπελα σου ,θα επερνες αυτο που εχεις αναγκη απο τον καθενα και τοτε θα ησουν πραγματικα καλα .
    Εχεις μπερδεψεις την υπερπροστατευτικοτητα σου με την σεξουαλικοτητα σου ...
    Ανετα δυο εννοιες που μπορουμε να της εκδιλωνουμε σε εναν ανθρωπο και να ειναι πολυτα φυσιολογικο και να μας κανει να αισθανομαστε πληρης και ευτυχισμενοι ,σε εσενα ομως αυτα τα δυο βρεθηκαν σε δυο διαφορετικα ατομα και μαλιστα διαφορετικου φυλου .
    Οντως πολυ μπερδεμα .....

Ξερεις κατι ,αφου δεν θες να κανεις ψυχοθεραπεια και εγω το σεβομαι γιατι οσο και να επιμενουμε οτι ειναι το σωστο αν δεν το θες εσυ ο ιδιος και να πας δεν θα βγει κατι απο τη στιγμη που εισαι αρνητικος ,προσπαθεισε να μην πιεστής και να μην βιαστεις σε καμια κινηση μαζι του .
    Ξεκαθαρισε του οτι θες να μεινεται σε αυτο το σημειο που ειστε τωρα για οσο χρονο χρειαστεις για να συνηδειτοποιησεις τι ειναι αυτο που λαμβανεις απο αυτον και εισαι ευτυχισμενος .
    Αν ειναι μονο αυτο, θα το κρατησεις ως εδω και φυσικα αν και ο ιδιος το θελει γιατι εκεινος ειναι πληρως κατασταλαγμενος τι του αρεσει .
    Μην πιεστεις και προχωρησεις σε καμια ερωτικη πραξη μαζι του εαν πραγματικα δεν την θελεις γιατι μετα τα αποτελεσματα θα ειναι ακομα χειροτερα και τραυματικα για εσενα .

Senior Member
    μα, αν η ελξη σου δεν ηταν σεξουαλικη, θα ασχολιοσουν με τον κουριερ (λογω του ελευθερου χρονου σου και της ελλειψης τουα δερφου) ΑΛΛΑ ΦΙΛΙΚΑ. ΕΣΥ, ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΕΡΩΤΙΚΑ/ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ. δεν εχει σχεση που δεν κανατε ακομα σεξ. αυτο συμβαινει επειδη εχεις ταμπου κι επειδη εισαι απειρος στο σεξ. τα ερωτικα φιλια και η διαθεση σου ειναι ξεκαρθαρα, σεξουαλικα..
    δηλαδη, αν υποθεσουμε οτι οντως δεν θα ειχες ασχοληθει αν υπηρχε ο αδερφος, αυτο δεν θα αλλαζε κατι στην σεξουαλικοτητα σου, απλα θα συνεχιζες να την καταπιεζεις για να μην την αντιμετωπισεις.
    δεν γινεται καποιος γκει η μπαι, επειδη πεθανε ενας δικος του..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μα, αν η ελξη σου δεν ηταν σεξουαλικη, θα ασχολιοσουν με τον κουριερ (λογω του ελευθερου χρονου σου και της ελλειψης τουα δερφου) ΑΛΛΑ ΦΙΛΙΚΑ. ΕΣΥ, ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΕΡΩΤΙΚΑ/ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ. δεν εχει σχεση που δεν κανατε ακομα σεξ. αυτο συμβαινει επειδη εχεις ταμπου κι επειδη εισαι απειρος στο σεξ. τα ερωτικα φιλια και η διαθεση σου ειναι ξεκαρθαρα, σεξουαλικα..
    δηλαδη, αν υποθεσουμε οτι οντως δεν θα ειχες ασχοληθει αν υπηρχε ο αδερφος, αυτο δεν θα αλλαζε κατι στην σεξουαλικοτητα σου, απλα θα συνεχιζες να την καταπιεζεις για να μην την αντιμετωπισεις.
    δεν γινεται καποιος γκει η μπαι, επειδη πεθανε ενας δικος του..
    Δεν θα είχα ανακαλύψει αν θες ότι ένας άντρας μπορεί να με ενδιαφέρει ερωτικά. Δεν καταπίεζα κάτι. Απλώς δεν το ήξερα. Και σκεπτόμενος τον εαυτό μου τότε, ένιωθα πλήρης και χαρούμενος.

Senior Member
    Δεν θα είχα ανακαλύψει αν θες ότι ένας άντρας μπορεί να με ενδιαφέρει ερωτικά. Δεν καταπίεζα κάτι. Απλώς δεν το ήξερα. Και σκεπτόμενος τον εαυτό μου τότε, ένιωθα πλήρης και χαρούμενος.
    Ρε θεματοθετη, γιατί προσπαθείς να βρεις διαρκώς δικαιολογίες? Έχεις καταλάβει ότι συνδέεις άσχετα πράγματα μεταξύ τους για να μην αποδεχθείς η για να βρεις άλλοθι για τη σεξουαλικότητα σου? Τι σχέση έχει ο θάνατος του αδελφού σου με τον κούριερ? Τον αδελφό σου θα τον αγαπούσες αδελφικά. Τον κούριερ τον θες ερωτικά. Αν ζούσε ο αδελφός σου θα τον γουστάρες? Ακούς τι λες?

Ταλαιπωρείσαι μονίμως με ένα αν. Αλλά τα αν βασανίζουν το μυαλό με στείρες ερωτήσεις χωρίς να δίνουν σίγουρη απάντηση. Αν η γιαγιά σου είχε Ρόδες, θα ήταν τρόλεϊ. Δεν είχε όμως, επομένως τσάμπα θα σε απασχολήσει το ερώτημα τι θα είχε γίνει ΑΝ είχε Ρόδες.

Με τον κούριερ πως τα πάτε?

Senior Member
    αυτο, ειναι εντελως αυθαιρετο. εφοσον υπαρχει αυτη η προτιμηση μεσα σου, θα βρισκοντουσαν χιλιες αλλες αφορμες και θα το ανακαλυπτες, ειτε τωρα, ειτε νωριτερα, ειτε αργοτερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yugi m View Post
    Ρε θεματοθετη, γιατί προσπαθείς να βρεις διαρκώς δικαιολογίες? Έχεις καταλάβει ότι συνδέεις άσχετα πράγματα μεταξύ τους για να μην αποδεχθείς η για να βρεις άλλοθι για τη σεξουαλικότητα σου? Τι σχέση έχει ο θάνατος του αδελφού σου με τον κούριερ? Τον αδελφό σου θα τον αγαπούσες αδελφικά. Τον κούριερ τον θες ερωτικά. Αν ζούσε ο αδελφός σου θα τον γουστάρες? Ακούς τι λες?

Ταλαιπωρείσαι μονίμως με ένα αν. Αλλά τα αν βασανίζουν το μυαλό με στείρες ερωτήσεις χωρίς να δίνουν σίγουρη απάντηση. Αν η γιαγιά σου είχε Ρόδες, θα ήταν τρόλεϊ. Δεν είχε όμως, επομένως τσάμπα θα σε απασχολήσει το ερώτημα τι θα είχε γίνει ΑΝ είχε Ρόδες.

Με τον κούριερ πως τα πάτε?
    Δεν βρίσκω δικαιολογίες, απλώς λέω ότι δεν θα το είχα ανακαλύψει ποτέ. Αν ζούσε ο αδερφός μου απλά θα συνέχιζα να είμαι με την κοπέλα μου και να προσέχω τον αδερφό μου. Ήταν αρκετά στάνταρ.

Με τον κούριερ πολύ ωραία, αν δεν ήμουν τόσο κουρασμένος. Χτες γύρισα στο σπίτι, αυτός είχε κάνει μπάνιο με περίμενε, μύριζε πολύ όμορφα. Σίγουρα ήθελε να προχωρήσουμε. Αλλά την πάτησε όταν άρχισε να μου κάνει μασαγ γιατί με πήρε ο ύπνος :P Δεχόμουν τα χάδια του χωρίς να "κλτσωάω" είχα χαλαρώσει φουλ. Ανν ήμουν λιγότερο κουρασμέννος ίσως να μην είχα κολώσει.

Senior Member
    Εντάξει, θα συμβεί, αν το θες. Μην κολλάς στο αν.

Senior Member
    Πάντως ο κούριερ φαίνεται να είναι ένα άτομο που σε σέβεται και σε θέλει.

Senior Member
    Δεν βρίσκω δικαιολογίες, απλώς λέω ότι δεν θα το είχα ανακαλύψει ποτέ. Αν ζούσε ο αδερφός μου απλά θα συνέχιζα να είμαι με την κοπέλα μου και να προσέχω τον αδερφό μου. Ήταν αρκετά στάνταρ.

Με τον κούριερ πολύ ωραία, αν δεν ήμουν τόσο κουρασμένος. Χτες γύρισα στο σπίτι, αυτός είχε κάνει μπάνιο με περίμενε, μύριζε πολύ όμορφα. Σίγουρα ήθελε να προχωρήσουμε. Αλλά την πάτησε όταν άρχισε να μου κάνει μασαγ γιατί με πήρε ο ύπνος :P Δεχόμουν τα χάδια του χωρίς να "κλτσωάω" είχα χαλαρώσει φουλ. Ανν ήμουν λιγότερο κουρασμέννος ίσως να μην είχα κολώσει.
    Ειλικρινά αυτή την οπτική σου δεν μπορώ να την καταλάβω. Ούτε μπορώ μόνα καταλάβω που στηρίζεται. Ούτε μπορώ να καταλάβω γιατί εμμένεις σε ένα αν...
    Αν ζούσε ο αδελφός σου μπορεί να γουσταρες κανένα φίλο του. Δική μου υπόθεση εργασίας. Γιατί το δικό σου το αν να είναι ισχυρότερο από τόσα ίδιο μου?

Page 26 of 31 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast