Κρατώντας έναν χαμένο φίλο μέσα μου - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 183
    Senior Member
    @Marilou δεν έχω καταλάβει καθόλου τι εννοείς Επίσης δεν μαρεσει η λεξη ιδιαιτεροτητα, θεωρω οτι χρησιμοποιηθηκε γιατι η λεξη γκει δεν μπορουσε να υποθεί. Δεν είναι κάτι παράξενο ούτε σπάνιο για να λέγεται ιδιαιτερότητα.

για τις προγαμιαιες ειπα απλα οτι η εκκλησια γεμιζει ενοχες τους ανθρωπους για το σεξ.

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by Noctis View Post
    @Marilou δεν έχω καταλάβει καθόλου τι εννοείς Επίσης δεν μαρεσει η λεξη ιδιαιτεροτητα, θεωρω οτι χρησιμοποιηθηκε γιατι η λεξη γκει δεν μπορουσε να υποθεί. Δεν είναι κάτι παράξενο ούτε σπάνιο για να λέγεται ιδιαιτερότητα.

για τις προγαμιαιες ειπα απλα οτι η εκκλησια γεμιζει ενοχες τους ανθρωπους για το σεξ.
    Εννοώ ότι εσύ κρίνεις και χαρακτηρίζεις ανθρώπους που δεν θέλουν προγαμιαίες σχέσεις ενώ όταν κάποιοι το κάνουν για εσένα προσβαλεσαι ..

Για εμένα ειναι ιδιαιτερότητα ενός ανθρώπου όλο αυτό όπως είναι και πολλές άλλες .
    Δεν κατάλαβα γιατί ταμπού και με αυτή την λέξη ?
    Ούτε προσβλητική είναι ούτε δηλώνει ότι δεν αποδέχομαι κάτι ..

Γενικά αναφέρεις συνέχεια ότι κολλάς σε λέξεις και δεν τις αποδέχεσαι ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Εννοώ ότι εσύ κρίνεις και χαρακτηρίζεις ανθρώπους που δεν θέλουν προγαμιαίες σχέσεις ενώ όταν κάποιοι το κάνουν για εσένα προσβαλεσαι ..

Για εμένα ειναι ιδιαιτερότητα ενός ανθρώπου όλο αυτό όπως είναι και πολλές άλλες .
    Δεν κατάλαβα γιατί ταμπού και με αυτή την λέξη ?
    Ούτε προσβλητική είναι ούτε δηλώνει ότι δεν αποδέχομαι κάτι ..

Γενικά αναφέρεις συνέχεια ότι κολλάς σε λέξεις και δεν τις αποδέχεσαι ...
    η κάθε λέξη προσφέρει μια ερμηνεία της έννοιας που περιγράφει οπότε κάποιες ερμηνείες δεν μαρεσουν. Εγώ μίλησα για την εκκλησία. Τώρα αν εσυ εισαι αυτης της αποψης, κοντα στην εκκλησία αλλά θες να το παιζεις άνετη και στη μεση οδό δεν ξέρω. Μου φαίνεται αστείο να συζητάω για προγαμιαίες σχέσεις αλήθεια.

Marilou
    Guest
    η κάθε λέξη προσφέρει μια ερμηνεία της έννοιας που περιγράφει οπότε κάποιες ερμηνείες δεν μαρεσουν. Εγώ μίλησα για την εκκλησία. Τώρα αν εσυ εισαι αυτης της αποψης, κοντα στην εκκλησία αλλά θες να το παιζεις άνετη και στη μεση οδό δεν ξέρω. Μου φαίνεται αστείο να συζητάω για προγαμιαίες σχέσεις αλήθεια.

Πως θα σου φαινόταν να ερχόταν ένα άτομο και να σου έλεγε
    Θα μου φαινόταν αστείο να συζητάω για τους γκέι ?

Senior Member
    Πως θα σου φαινόταν να ερχόταν ένα άτομο και να σου έλεγε
    Θα μου φαινόταν αστείο να συζητάω για τους γκέι ?
    λιγοτερο αστειο απο το να μου παριστανε καποιος θρησκοληπτος τον ισαποστασάκια.

Marilou
    Guest
    λιγοτερο αστειο απο το να μου παριστανε καποιος θρησκοληπτος τον ισαποστασάκια.
    Τι σχέση έχει αυτή απάντηση με αυτό που σε ρώτησα ..
    Βλέπεις κάνα θρησκόληπτων εδώ μέσα ?

Περιμένω μια απάντηση σε αυτό που σε ρωτάω ..θα στο ρωτήσω και αλλιώς ..
    Δεν θα σου φαινόταν η άποψη του ρατσιστική ?

Senior Member
    Τι σχέση έχει αυτή απάντηση με αυτό που σε ρώτησα ..
    Βλέπεις κάνα θρησκόληπτων εδώ μέσα ?

Περιμένω μια απάντηση σε αυτό που σε ρωτάω ..θα στο ρωτήσω και αλλιώς ..
    Δεν θα σου φαινόταν η άποψη του ρατσιστική ?

τι να πω ο δόλιος; ότι το να μην κανεις σεξ επειδη πιστευεις παραμυθια και οτι θα πας στην κολαση ειναι οκ και αν πω το αναποδο θα ειμαι ρατσιστης;
    ελεος

Marilou
    Guest
    τι να πω ο δόλιος; ότι το να μην κανεις σεξ επειδη πιστευεις παραμυθια και οτι θα πας στην κολαση ειναι οκ και αν πω το αναποδο θα ειμαι ρατσιστης;
    ελεος
    Εντάξει άλλα λόγια να αγαπιόμαστε είσαι ..
    Μάλλον δεν θες να απαντήσεις μου φαίνεται και μόνο να εξαπολύει ς χαρακτηρισμούς για μια άλλη μερίδα ανθρώπων ..

Ξέρεις που θέλω να καταλήξω ?
    Εσύ δεν αισθάνεσαι ωραία και τα βάζεις συνέχεια με αυτούς που σε κρίνουν , ωραία?
    Όπως τότε που ο άλλος σε φώναξε πουστρακ@ και ενοιωσες άσχημα ...

Εσύ τώρα τι κάνεις καλό μου?
    Δεν κρίνεις έναν άνθρωπο και τον θεωρείς όλο αυτό που είναι αστείο ?

Μόνο δόλιος δεν είσαι όταν κρίνεις τις ζωές των άλλων ανθρώπων επειδή ακριβώς δεν δέχεσαι τις ιδιαιτερότητές τους και μάλιστα τις χλευάζεις κιόλας ..
    Αυτό πως λέγεται ?

Οπότε παρουσιάζεις άλλο ένα στοιχείο που ο ψυχολόγος θα σε βοηθούσε πάρα πολύ .
    Κοίτα να αποδεχτείς εσύ τον ευατο σου να μπορείς να ζεις ελεύθερα και να κυκλοφορείς χωρίς να σε νοιάζουν τι θα πούνε οι άλλοι ,στην ουσία δηλαδή και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε νοιάζει και εσένα τόσο πολύ γιατί ο καθένας έχει διαλέξει να εκφράζεται διαφορετικά στο κρεβάτι του απ' ότι εσύ ...

Μας έχεις βγάλει άκυρες σεξουαλικά όλες τις γυναίκες, τώρα σε πειράζουν οι άνθρωποι που δεν θέλουν προγαμιαίες σχέσεις ,μπορείς να μου πεις ποια μερίδα ανθρώπων είναι σεβαστή για εσένα και το κυριότερο να μην κρίνεται με βάση το σεξ?

Το να κρατάς μια ουδέτερη στάση σε όλα δεν δηλώνει ούτε ότι είσαι θρησκόληπτος όπως πολύ ατυχές το ανέφερες ούτε τίποτα ακραίο .

Ουδετερότητα σημαίνει ότι είμαι πολύ καλά με τον ευατο μου ,στηρίζω την δική μου επιλογή και δεν ντρέπομαι για αυτή είτε την δέχεται η κοινωνία είτε όχι και τα πάω καλά με όλους γιατί πολύ απλά ΣΕΒΟΜΑΙ τον τρόπο που έχουν επιλέξει κάποιοι ώστε να είναι καλά .

Senior Member
    Εντάξει άλλα λόγια να αγαπιόμαστε είσαι ..
    Μάλλον δεν θες να απαντήσεις μου φαίνεται και μόνο να εξαπολύει ς χαρακτηρισμούς για μια άλλη μερίδα ανθρώπων ..

Ξέρεις που θέλω να καταλήξω ?
    Εσύ δεν αισθάνεσαι ωραία και τα βάζεις συνέχεια με αυτούς που σε κρίνουν , ωραία?
    Όπως τότε που ο άλλος σε φώναξε πουστρακ@ και ενοιωσες άσχημα ...

Εσύ τώρα τι κάνεις καλό μου?
    Δεν κρίνεις έναν άνθρωπο και τον θεωρείς όλο αυτό που είναι αστείο ?

Μόνο δόλιος δεν είσαι όταν κρίνεις τις ζωές των άλλων ανθρώπων επειδή ακριβώς δεν δέχεσαι τις ιδιαιτερότητές τους και μάλιστα τις χλευάζεις κιόλας ..
    Αυτό πως λέγεται ?

Οπότε παρουσιάζεις άλλο ένα στοιχείο που ο ψυχολόγος θα σε βοηθούσε πάρα πολύ .
    Κοίτα να αποδεχτείς εσύ τον ευατο σου να μπορείς να ζεις ελεύθερα και να κυκλοφορείς χωρίς να σε νοιάζουν τι θα πούνε οι άλλοι ,στην ουσία δηλαδή και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε νοιάζει και εσένα τόσο πολύ γιατί ο καθένας έχει διαλέξει να εκφράζεται διαφορετικά στο κρεβάτι του απ' ότι εσύ ...

Μας έχεις βγάλει άκυρες σεξουαλικά όλες τις γυναίκες, τώρα σε πειράζουν οι άνθρωποι που δεν θέλουν προγαμιαίες σχέσεις ,μπορείς να μου πεις ποια μερίδα ανθρώπων είναι σεβαστή για εσένα και το κυριότερο να μην κρίνεται με βάση το σεξ?

Το να κρατάς μια ουδέτερη στάση σε όλα δεν δηλώνει ούτε ότι είσαι θρησκόληπτος όπως πολύ ατυχές το ανέφερες ούτε τίποτα ακραίο .

Ουδετερότητα σημαίνει ότι είμαι πολύ καλά με τον ευατο μου ,στηρίζω την δική μου επιλογή και δεν ντρέπομαι για αυτή είτε την δέχεται η κοινωνία είτε όχι και τα πάω καλά με όλους γιατί πολύ απλά ΣΕΒΟΜΑΙ τον τρόπο που έχουν επιλέξει κάποιοι ώστε να είναι καλά .
    Δεν έχουν καμία σχέση αυτά μεταξύ τους. τι ακριβώς συγκρίνεις το να αποδέχεται κάποιος ότι εγώ γουστάρω άντρες και το να αποδέχομα εγω την θρησκευτική καταπίεση για τι-ς προγαμιαίες σχέσεις; και την μπουγκα δεν εγκρίνω το θεωρώ σημάδι σκλαβιάς και υποτέλειας. Γιατί απλά δεν λες ότι είσαι με το μέρος της εκκλησίας και μου αρχίζεις τα περι ρατσισμού και αποδοχής; Γιατί ξέρεις ότι δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο, απλά σε πειράζει να ακούς ότι δεν είναι νορμαλ για τον αννθρωπο να καταπιέζει τις σεξουαλικές του ανάγκες επειδή ένα βιβλίο έγραφε κάτι. Δεν έχω κατι παραπανω να πω, εγώ δε ντρεπομαι να πω οτι ειμαι γκει, εσυ ντρεπεσαι να πεις τις ιδεες σου και απλά το παιζεις οτι δεν θελεις ρατσισμό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οταν καποιοι ομοφυλοφιλοι εχουν απορριψει την εκκλησια για την σταση της στους ομοφυλοφιλους (και πολλα αλλα θεματα), ειναι η καλη περιπτωση.
    το δραμα ειναι οτι πολλοι ομοφυλοφιλοι, παρολα αυτα, πιστευουν στην κανονικη πιστη, με εκκλησια και απ ολα και νοιωθουν μια ζωη τα κατακαθια της κοινωνιας... οτι μια ζωη δεν φτανει για να βγαλουν απο πανω τους την απιστευτη αμαρτια να θελουν ομοφυλους τους... οτι ο,τι και να κανουν θα καουν στα κααζνια της κολασεως.. εκτος αν περασουν την υπολοιπη ζωη τους μετανοωντας, απαρνουμενοι την αληθινη τους φυση και κοβοντας δια βιου το σεξ...
    δυστυχισμενοι ανθρωποι.. καθονται και τυρανιουνται αντι ν ανοιξουν τα ματια τους και να γυρισουν την πλατη τους στον σκοταδισμο.
    Αυτή είναι η περίπτωση του φίλου μου που ανέφερα κάπου.
    Γκει σε άρνηση και ανθρωπος της εκκλησιας σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Όχι τρομερά φανατισμένος αλλά θεωρώ πολυ επηρεασμένος απ το τι θεωρείται "σωστό" και τι όχι.
    Προσωπικά ναι τον θεωρώ βαθια δυστυχή οπως και καθε ανθρωπο που αναγκαζεται να καταπιεζει ολο του το ειναι για να "χωρεσει" καπου

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Αυτή είναι η περίπτωση του φίλου μου που ανέφερα κάπου.
    Γκει σε άρνηση και ανθρωπος της εκκλησιας σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Όχι τρομερά φανατισμένος αλλά θεωρώ πολυ επηρεασμένος απ το τι θεωρείται "σωστό" και τι όχι.
    Προσωπικά ναι τον θεωρώ βαθια δυστυχή οπως και καθε ανθρωπο που αναγκαζεται να καταπιεζει ολο του το ειναι για να "χωρεσει" καπου
    Πιο παλιά είχα κάνει ένα πείραμα με τον εαυτό μου να μην κάνω σεξ ή να τον παίξω για 10 μέρες. Απο την 3η ειχα φτασει σε οριακο σημειο ηθελα συνεχεια σεξ, οποιος αντρας περναγε διπλα μου με ερεθιζε. Μπορω να πω οτι μου μυριζαν και πιο εντονα οι αντρες. Για μενα το σεξ δεν ειναι ενοχή η παθος, είναι χαρά και απόλαυση. Το να περάσει κάποιος τη ζωη του ανεραστος ειναι θλιβερο. Οπως και το να καθυστερείς υπερβολικα το να κανεις σεξ, γιατι χανεις ομορφες στιγμες που δεν θα ξαναρθουν.

Senior Member
    E καλα δεν ηταν και ο Μπραντ Πιτ. Τοτε εγω έμπαινα σιγουρα πάντως. Ειχε μια ωραια ισορροπία, ελαφρώς αλητάκι χωρις ναι μαλακας και καλό σώμα. Στους γκει παιζει πολύ σε μια παρεα να χουν παει όλοι με όλους και να μην τους πειραζει. Για αυτο και το τριο δουλευει καλυτερα. Στους στρ8 φανταζομαι ειναι περιεργο γτ αν ειναι με 2 γυναικες εσυ δεν θα θες την αλλη. Επίσης ως γκει θα θελα να δω ενα στρ8 τριο με 2 αντρες.

Κάποτε ειχα δει σε μια σειρα ενα ωραιο "ο θεος να σε φυλαει απο αυτους που δρουν στο ονομα του". χαχα εχεις δικιο. Σαν να σου λεει δε φτανει που δε σε καιμε ζωντανο εχεις και την απαιτηση να θεωρεισαι και ίσος προς τους αλλους. για να μην πω οτι στη φυση υπαρχουν γκει ζωα αλλα οχι ζωα παπαδες :P
    Ομολογώ πως γέλασα πολύ με αυτή την ατάκα! χαχαχα

Πάντως δεν ξέρω αν παίζει σε όλους τους γκει αυτό που λες. Φαντάζομαι όχι. Έναν φίλο γκει που είχα (εχουμε χαθεί τωρα λόγω αποστάσεων αλλά κάναμε πολυ παρεα παλιότερα) είχε μια σταθερή σχέση που δεν έβλεπα να διαφέρει σε τίποτα από τις σχέσεις των στρειτ πχ. Ηταν ερωτευμένοι, είχαν τις γνωστές "ζηλειες" που έχουμε όλοι όταν είμαστε σε μια σχέση...δεν έβλεπα τίποτα διαφορετικό. Μάλιστα για τον φίλο μου ήταν η πρωτη του σχέση μιας και μέχρι τότε ζούσε κι εκείνος αυτό το παραλογισμό που η μανα του περίμενε να της πάει μια κοπέλα στο σπίτι ως νύφη, φοβόταν ότι δεν θα τον αποδεχτεί κανείς αν έλεγε πως είναι γκει κτλ οπότε είχε καθυστερήσει να μπει στο παιχνίδι των σχέσεων γενικότερα.

Senior Member
    Πιο παλιά είχα κάνει ένα πείραμα με τον εαυτό μου να μην κάνω σεξ ή να τον παίξω για 10 μέρες. Απο την 3η ειχα φτασει σε οριακο σημειο ηθελα συνεχεια σεξ, οποιος αντρας περναγε διπλα μου με ερεθιζε. Μπορω να πω οτι μου μυριζαν και πιο εντονα οι αντρες. Για μενα το σεξ δεν ειναι ενοχή η παθος, είναι χαρά και απόλαυση. Το να περάσει κάποιος τη ζωη του ανεραστος ειναι θλιβερο. Οπως και το να καθυστερείς υπερβολικα το να κανεις σεξ, γιατι χανεις ομορφες στιγμες που δεν θα ξαναρθουν.
    Κοίτα η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε όλοι οι άνθρωποι την ίδια σεξουαλικότητα. Δεν μιλώ για το φύλο, γενικά το θέτω σε άντρες και γυναίκες. Υπάρχουν άνθρωποι όπως λες εσύ που δεν αντέχουν χωρίς σεξ, υπάρχουν άλλοι που δεν το χουν τόση ανάγκη...ως τους εντελώς ασέξουαλ που δεν το χουν ανάγκη καθόλου. Ο άλλος που επιλέγει πχ λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων να μην κάνει σεξ πριν τον γάμο δεν ξέρεις σε ποια κατηγορία ανήκει. Μπορεί να είναι όπως είπες καταπιεσμένος γκει, μπορεί να έχει ορμές και να καταπιέζεται τρομερά, μπορεί όμως να μην τον πολυκαίει κιόλας ή να ναι ασεξουαλ. Δεν ξέρεις. Βέβαια και το ποσοστό των ασεξουαλ δεν ξέρω ποσο μεγάλο είναι, φαντάζομαι είναι σχετικά μικρό....οι περισσότεροι άνθρωποι έχουμε ανάγκη το σεξ ώστε να μπορούμε να λειτουργούμε φυσιολογικά.

Το να περάσει καποιος τη ζωή του ανέραστος λόγω πεποιθήσεων ναι συμφωνώ πως είναι θλιβερό

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Ομολογώ πως γέλασα πολύ με αυτή την ατάκα! χαχαχα

Πάντως δεν ξέρω αν παίζει σε όλους τους γκει αυτό που λες. Φαντάζομαι όχι. Έναν φίλο γκει που είχα (εχουμε χαθεί τωρα λόγω αποστάσεων αλλά κάναμε πολυ παρεα παλιότερα) είχε μια σταθερή σχέση που δεν έβλεπα να διαφέρει σε τίποτα από τις σχέσεις των στρειτ πχ. Ηταν ερωτευμένοι, είχαν τις γνωστές "ζηλειες" που έχουμε όλοι όταν είμαστε σε μια σχέση...δεν έβλεπα τίποτα διαφορετικό. Μάλιστα για τον φίλο μου ήταν η πρωτη του σχέση μιας και μέχρι τότε ζούσε κι εκείνος αυτό το παραλογισμό που η μανα του περίμενε να της πάει μια κοπέλα στο σπίτι ως νύφη, φοβόταν ότι δεν θα τον αποδεχτεί κανείς αν έλεγε πως είναι γκει κτλ οπότε είχε καθυστερήσει να μπει στο παιχνίδι των σχέσεων γενικότερα.
    Τίποτα δεν ισχύει για όλους. Απλά είναι πιο εύκολο για τους γκει. Δεν ισχύει για όλους τους γκει. Το βασικό που διαφέρει θεωρώ στους γκει ειναι οτι επειδη δεν κανουν παιδια, η σχεση συνηθως κραταει οσο υπάρχει ενδιαφερον (exceptions to apply). Επίσης θεωρώ τους γκει αντρες τυχερους σε σχεση με τις γκει λεσβιες στο σεξ γιατι εμεις μπορουμε να φτιαχνομαστε με δύο τελείως αντίθετους τροπους (ενεργητικοι παθητικοι). Απο την αλλη λυπαμαι λιγο τους στρ8 που ενα κομματι του κορμιου τους θεωρειται ξενη περιοχη (ανηκει στους γκει το κωλαρακι) και το αφηνουν ανεξερευνητο πολλες φορές. Μου φαινεται πολυ αστειο οτι το να παιζεις με ενα σημειο του σωματος σου μπορει να σημαινει κατι για τη σεξουαλικοτητα σου. Εγώ αν πιάνω τον π*** μου γιατι δεν θεωρουμαι στρ8 με αυτη τη λογικη; :P

Marilou
    Guest
    Δεν έχουν καμία σχέση αυτά μεταξύ τους. τι ακριβώς συγκρίνεις το να αποδέχεται κάποιος ότι εγώ γουστάρω άντρες και το να αποδέχομα εγω την θρησκευτική καταπίεση για τι-ς προγαμιαίες σχέσεις; και την μπουγκα δεν εγκρίνω το θεωρώ σημάδι σκλαβιάς και υποτέλειας. Γιατί απλά δεν λες ότι είσαι με το μέρος της εκκλησίας και μου αρχίζεις τα περι ρατσισμού και αποδοχής; Γιατί ξέρεις ότι δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο, απλά σε πειράζει να ακούς ότι δεν είναι νορμαλ για τον αννθρωπο να καταπιέζει τις σεξουαλικές του ανάγκες επειδή ένα βιβλίο έγραφε κάτι. Δεν έχω κατι παραπανω να πω, εγώ δε ντρεπομαι να πω οτι ειμαι γκει, εσυ ντρεπεσαι να πεις τις ιδεες σου και απλά το παιζεις οτι δεν θελεις ρατσισμό.
    Εσύ το λες αυτό με το δικό σου το μυαλό που είναι γεμάτο φοβίες και συνεχίζεις να είσαι επιθετικός σε εμένα ενώ σου λέω ξεκάθαρα ότι αυτό που δεν θες να σου κάνουν οι άλλοι το κάνεις εσύ σε αυτούς ..

Μην φοβάσαι καλό μου εγώ στην ζωή μου δεν φοβάμαι για τίποτα και δεν κρύβω απλά κανέναν τίποτα .
    Αν ανατρέξεις στο ιστορικό μου θα δεις τι υποστηρίζω και δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου γι αυτό και ούτε φυσικά ντρεπομαι να παραδεχτώ που πιστεύω ..
    Άλλωστε έχω κάνει τόσα πολλά στην ζωή μου ,δεν καταπιεστικά και δεν κρύφτηκα ποτέ από κανέναν οπότε για φόβους εμένα δεν θα μου μιλάς ,αυτά είναι δικά σου θεματακια και τα συζητάμε τόσο καιρό ...

Αυτό όμως είναι το θέμα ?
    Τι πιστεύω εγώ που το έχω δηλώσει και συνεχίζω να το υποστηρίζω ή τι πιστεύεις εσυ και φοβάσαι όπως έχεις δηλώσει να το ξεστομίσεις ?

Μην καθρεπτιζεις δικές σου συμπεριφορές σε άλλους και το κυριότερο μάθε να καταλαβαίνεις αυτά που σου λένε κι όχι να φοβάσαι και να παίζεις με τις λέξεις ...

Για ποια θρησκευτική καταπίεση μιλάς δεν κατάλαβα ..
    Όταν ένας άνθρωπος δεν θέλει να πηγαίνει με άλλους ανθρώπους είναι καταπιεσμένος ?
    Πλάκα μου κάνεις τώρα ?
    Το γεγονός ότι μπορεί να το βρίσκει σαν πάτημα την θρησκεία το απορρίπτεις .
    Εσύ ολόκληρο θέατρο εστυνες στην μαμά σου με γυναίκες για να το αποφύγεις και τώρα κατηγορείς κάτι που μπορεί αυτός που το κάνει να το βρήκε σαν λύση για την δική του ιδιαιτεροτητα ?
    Εσύ τον άλλων τον κρίνεις από το φαίνεστε μόνο ?
    Κακώς και πάρε τι δικό σου παράδειγμα ...
    Λίγοι είναι αυτοί που προτιμούν την μοναχικότητα και στο σεξουαλικό κομμάτι ?
    Γιατί λοιπόν πρέπει να χαρακτηριστούν και να κριθούν από εσένα ?

Ποιος είσαι εσύ στην τελική ή εγώ που θα τους κρίνω ?

Νότη μάθε να ξεχωρίζεις ιδιαιτερότητες ανθρώπων ..
    Όλα στην ζωή δεν μετριούνται με βάση το σεξ ..

Εσύ είσαι με ένα σύντροφο που φοβάσαι να τον μιλήσεις και κανείς κρητική σε εμένα για το αν φοβάμαι να πω το οτιδήποτε ?
    Τι παίρνεις από αυτό τον σύντροφό μόνο ένα συνεχές πήδημα ?
    Να εκφραστεί δεν μπορείς γιατί λες ότι ζηλεύει ,να κυκλοφορήσει μαζι πάλι δεν μπορείς γιατί πάλι εσύ φοβάσαι να αποδεκτός τον ίδιο σου τον ευατο και μιλάς εσύ σε εμένα για φοβίες ?

Μαθε στην ζωή σου να μιλάς και να εκτονονεσαι εκεί που πρέπει και όχι αλλού γιατί ζεις μια καταπιεσμενη ζωή ...
    Ένας άνθρωπος δεν εκτιμάται μόνο με το αν κάνει σεξ και πόσες φορές το κάνει ..
    Είπαμε δε είμαστε κουνέλια και όλα δεν γυρνάνε γύρω από το πουλ@ σου .
    Οι άνθρωποι έχουν ιδεολογίες ,πιστεύω ,θέλουν να εξελίσσονται και όχι να βαλτώνουν σε καταστάσεις .

Άσε λοιπόν την κριτηκη στους άλλους για το τι φοβούνται και κοίτα να δεχτείς τις δικές σου φοβίες και να μιλήσεις για αυτές ..

Αν αποδεχτείς ότι κάποιοι ζουν και χωρίς σεξ όχι επειδή είναι θρησκόληπτοι τότε έλα να μου πεις εσύ εμένα για φοβίες και κριτική .

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast