Κρατώντας έναν χαμένο φίλο μέσα μου - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 13 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 183
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Εσύ το λες αυτό με το δικό σου το μυαλό που είναι γεμάτο φοβίες και συνεχίζεις να είσαι επιθετικός σε εμένα ενώ σου λέω ξεκάθαρα ότι αυτό που δεν θες να σου κάνουν οι άλλοι το κάνεις εσύ σε αυτούς ..

Μην φοβάσαι καλό μου εγώ στην ζωή μου δεν φοβάμαι για τίποτα και δεν κρύβω απλά κανέναν τίποτα .
    Αν ανατρέξεις στο ιστορικό μου θα δεις τι υποστηρίζω και δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου γι αυτό και ούτε φυσικά ντρεπομαι να παραδεχτώ που πιστεύω ..
    Άλλωστε έχω κάνει τόσα πολλά στην ζωή μου ,δεν καταπιεστικά και δεν κρύφτηκα ποτέ από κανέναν οπότε για φόβους εμένα δεν θα μου μιλάς ,αυτά είναι δικά σου θεματακια και τα συζητάμε τόσο καιρό ...

Αυτό όμως είναι το θέμα ?
    Τι πιστεύω εγώ που το έχω δηλώσει και συνεχίζω να το υποστηρίζω ή τι πιστεύεις εσυ και φοβάσαι όπως έχεις δηλώσει να το ξεστομίσεις ?

Μην καθρεπτιζεις δικές σου συμπεριφορές σε άλλους και το κυριότερο μάθε να καταλαβαίνεις αυτά που σου λένε κι όχι να φοβάσαι και να παίζεις με τις λέξεις ...

Για ποια θρησκευτική καταπίεση μιλάς δεν κατάλαβα ..
    Όταν ένας άνθρωπος δεν θέλει να πηγαίνει με άλλους ανθρώπους είναι καταπιεσμένος ?
    Πλάκα μου κάνεις τώρα ?
    Το γεγονός ότι μπορεί να το βρίσκει σαν πάτημα την θρησκεία το απορρίπτεις .
    Εσύ ολόκληρο θέατρο εστυνες στην μαμά σου με γυναίκες για να το αποφύγεις και τώρα κατηγορείς κάτι που μπορεί αυτός που το κάνει να το βρήκε σαν λύση για την δική του ιδιαιτεροτητα ?
    Εσύ τον άλλων τον κρίνεις από το φαίνεστε μόνο ?
    Κακώς και πάρε τι δικό σου παράδειγμα ...
    Λίγοι είναι αυτοί που προτιμούν την μοναχικότητα και στο σεξουαλικό κομμάτι ?
    Γιατί λοιπόν πρέπει να χαρακτηριστούν και να κριθούν από εσένα ?

Ποιος είσαι εσύ στην τελική ή εγώ που θα τους κρίνω ?

Νότη μάθε να ξεχωρίζεις ιδιαιτερότητες ανθρώπων ..
    Όλα στην ζωή δεν μετριούνται με βάση το σεξ ..

Εσύ είσαι με ένα σύντροφο που φοβάσαι να τον μιλήσεις και κανείς κρητική σε εμένα για το αν φοβάμαι να πω το οτιδήποτε ?
    Τι παίρνεις από αυτό τον σύντροφό μόνο ένα συνεχές πήδημα ?
    Να εκφραστεί δεν μπορείς γιατί λες ότι ζηλεύει ,να κυκλοφορήσει μαζι πάλι δεν μπορείς γιατί πάλι εσύ φοβάσαι να αποδεκτός τον ίδιο σου τον ευατο και μιλάς εσύ σε εμένα για φοβίες ?

Μαθε στην ζωή σου να μιλάς και να εκτονονεσαι εκεί που πρέπει και όχι αλλού γιατί ζεις μια καταπιεσμενη ζωή ...
    Ένας άνθρωπος δεν εκτιμάται μόνο με το αν κάνει σεξ και πόσες φορές το κάνει ..
    Είπαμε δε είμαστε κουνέλια και όλα δεν γυρνάνε γύρω από το πουλ@ σου .
    Οι άνθρωποι έχουν ιδεολογίες ,πιστεύω ,θέλουν να εξελίσσονται και όχι να βαλτώνουν σε καταστάσεις .

Άσε λοιπόν την κριτηκη στους άλλους για το τι φοβούνται και κοίτα να δεχτείς τις δικές σου φοβίες και να μιλήσεις για αυτές ..

Αν αποδεχτείς ότι κάποιοι ζουν και χωρίς σεξ όχι επειδή είναι θρησκόληπτοι τότε έλα να μου πεις εσύ εμένα για φοβίες και κριτική .
    Όπως μου είπες πριν οτι με ενοχλουν ορισμενες λεξεις, βαλε αλλη μια, το καλο μου. Κάπως μου ρχεται.

Στο ιστορικο σου δεν εχω ψαξει οποτε δεν ξερω τις αποψεις σου, μονο σ οσα θεματα εχει τυχει να σε δω να γραφεις.
    Επίσης δεν καταλαβαινω την έκρηξη σου :P
    Είπα, οτι βρισκω γελοίο 2 άνθρωποι να μην έχουν προγαμίαιες σχέσεις. Το να μην πηγαίνει με άλλους ανθρώπους που είπες εσυ μπορεί να σημαίνει ότι ειναι ασεξουαλ η οτιδηποτε. Επιμένω οτι ειναι γελοιο να μην κανω σεξ με την γυναικα μου πριν τον γαμο. Και προφανως και το σεξ ειναι σημαντικο για το γαμο.
    Τώρα το ποιος ειμαι εγω το γνωριζω, το ποια εισαι εσυ ελπιζω να το γνωριζεις και εσυ αντιστοιχα.
    Αρχικά είπα τη γνώμη μου, δεν άσκηση κριτική (spell check). Μήπως τοση ωρα νομιζεις οτι ειπα οτιμε πειραζουν οι ανθρωποι που δεν κανουν σεξ; Ειπα οι ανθρωποι που λογω των ιδεολοψιών των θρησκειών δεν κανουν σεξ επειδή παροτι το θελουν η θρησκεια το απαγορευει. Και για μενα αυτοι οι ανθρωποι υποφερουν και δεν το ξερουν γιατι πνιγονται σε μια αντιληψη που πνέει τα λίσθια (βασικα ηδη μας εχει αφησει χρονους αλλα αναχρονιστες υπαρχουν πάντα).

Επίσης εχεις πιαστει απο το πηδημα και λες οτι να ναι για να μου την πεις. Αλλα δεν εχω καταλαβει ποια η θεση σου για το σεξ (χωρις πλάκα).

Επίσης για μια υστατη φορά θα ηθελα να πω οτι αναφερομουν σε ανθρωπους που δεν κανου σεξ λογω θρησκειας οχι λογω ελλειψης ενδιαφεροντος.

Marilou
    Guest
    Δεν ασκείς κριτική ?
    Και η φράση σου το τι είμαι εγώ και αν φοβάμαι να το πω τι ήταν ?
    Δική μου φαντασίωση πάλι ?

Κοίτα και εγώ στο ξαναλέω ..
    Πετάς κουβέντες και μετά δεν ξέρεις πως να τις μαζέψεις ..
    Καμία εκρηξη δεν είδες πίστεψέ με και ούτε πρόκειται να δεις εδώ μέσα γιατί πολύ απλά στο είπα .
    Δεν φοβάμαι για τίποτα από όσα πιστεύω και δεν περιμένω εδώ μέσα να μου αλλάξουν αξίες και ηθικές χρόνων με τις οποίες μάλιστα εγώ κάνει και οικογένεια έχω μεγαλώσει και παιδιά ..

Τώρα για το σεξ και την άποψη μου ποιος ι λόγος να την βγάλω εδώ μέσα .
    Ότι κάνω στο δικό μου κρεβάτι το γουστάρω απίστευτα το απολαμβάνω και αν έχω θέμα θα το συζητήσω μενού με τον άμεσα ενδιαφερόμενο για να βρω λύση ..
    Είτε αυτός λέγεται άντρας ,είτε συζηγος είτε γκόμενος ηυ και εγώ δεν ξέρω τι ..
    Να αρχίσω να λέω πότε το κάνω και πόσες φορές που αποσκοπεί όλο αυτό ?

Και εγώ σου είπα και το κλείνω εδώ αλλά ΔΕΝ ΘΕΣ να το καταλάβεις γιατί πολύ απλά βγάζεις και εδώ θεματακια .

Το γεγονός ότι κάποιοι ΚΡΥΒΟΥΝ την μη σεξουαλικότητας τους πίσω από την θρησκεία την έχεις σκεφτεί?

Όχι φυσικά ,αλλιώς δεν θα εκρινες έναν που δεν ξέρεις τον λόγο που το κάνει .
    Δεν μιλάμε με συγκεκριμένα παραδείγματα .
    Μιλάμε για γενικά ιδιατεροτητες ..

Τώρα για τις λέξεις που σε ενοχλούν δεν μπορώ να κάνω κάτι δυστηχως γιατί εμένα το λεξιλόγιο μου αυτό είναι .
    Αν έβριζα κάποιον προφανώς και θα σεβομουν την άποψη σου .
    Αλλά σε δημόσιο διάλογο δεν μπορώ να επιβάλλω στον άλλον δικές μου ιδιατεροτητες πάλι .
    Πιστεύω να κατανοείς αυτό που λέω και να μην το δεις ΠΑΛΙ αλλιώς .

Senior Member
    Δεν ασκείς κριτική ?

Καμία εκρηξη δεν είδες πίστεψέ με και ούτε πρόκειται να δεις εδώ μέσα γιατί πολύ απλά στο είπα .
    Δεν φοβάμαι για τίποτα από όσα πιστεύω και δεν περιμένω εδώ μέσα να μου αλλάξουν αξίες και ηθικές χρόνων με τις οποίες μάλιστα εγώ κάνει και οικογένεια έχω μεγαλώσει και παιδιά ..

Ότι κάνω στο δικό μου κρεβάτι το γουστάρω απίστευτα το απολαμβάνω και αν έχω θέμα θα το συζητήσω μενού με τον άμεσα ενδιαφερόμενο για να βρω λύση ..

Και εγώ σου είπα και το κλείνω εδώ αλλά ΔΕΝ ΘΕΣ να το καταλάβεις γιατί πολύ απλά βγάζεις και εδώ θεματακια .

Το γεγονός ότι κάποιοι ΚΡΥΒΟΥΝ την μη σεξουαλικότητας τους πίσω από την θρησκεία την έχεις σκεφτεί?

Τώρα για τις λέξεις που σε ενοχλούν δεν μπορώ να κάνω κάτι δυστηχως γιατί εμένα το λεξιλόγιο μου αυτό είναι .

Αλλά σε δημόσιο διάλογο δεν μπορώ να επιβάλλω στον άλλον δικές μου ιδιατεροτητες πάλι .
    Προσπαθώ να καταλάβω την άποψη σου, παρόλα αυτά έξαλλη "φαίνεσαι". Δεν μαζεύω κάτι, προσπαθώ να αποσαφηνίσω ότι θεωρώ πως δεν έγινε κατανοητό. Τώρα γιατι σε επιασει ντελιριο με τους ασεξουαλ δεν ξερω, σεβομαι τα θεματα του καθενός.

Senior Member
    Πάντως δεν μιλούσαμε για τους ασέξουαλ.
    Γιαυτούς που ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΝΤΑΙ και θεωρούν το σεξ αμαρτία μιλούσαμε. Και το πώς η στάση αυτή της εκκλησίας έχει επηρεάσει όλόκληρα κομματιά της κοινωνίας με αποτέλεσμα ακόμα και σήμερα χιλιάδες άνθρωποι να ζουν καταπιεσμένοι και δυστυχείς.

Είναι γνωστό στους πάντες ότι ένα μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων της εκκλησίας είτε κληρικών είτε όχι, είναι γκει πχ και προκειμένου να κρύψουν αυτό, μιλούν για αμαρτωλό σεξ κ άλλες τέτοιες παπαριες.

Senior Member
    Δεν ασκείς κριτική ?

Πάντως μαριλου εντελώς φιλικά, έχω την αίσθηση οτι πολλές φορές χρησιμοποιείς άκυρες λέξεις κι άλλαζει το νόημα αυτων που θες να πεις χωρις να το καταλαβαίνεις. Και μάλλον γιαυτο γίνονται και παρεξηγήσεις.
    Η λέξη ιδιαιτερότητα σημαίνει ότι ο άλλος έχει κάτι που τον κάνει να διαφέρει απτο κοινωνικό συνόλο. Οταν την χρησιμοποιούμε για να μιλήσουμε για σεξουαλικές προτιμήσεις, δείχνει εμμέσως πλην σαφώς πως δεν τις αποδεχόμαστε και τις αντιμετωπίζουμε ως κάτι μη φυσιολογικό. Είναι σεξουαλικός προσανατολισμός, δεν είναι ιδιαιτερότητα. Ιδιαιτερότητα είναι να χω γεννηθεί πχ με ένα μάτι μπλε κι ενα καστανο. Αυτό με κάνει να διαφέρω γιατί δεν υπάρχει αρκετά μεγάλο τμήμα του πλυθυσμου με το ίδιο χαρακτηριστικό.

Επίσης και παρακάτω που το χρησιμοποιείς για τον εαυτό σου, πάλι χρησιμοποιείς την λέξη λάθος.
    "Αλλά σε δημοσιο διαλογο δεν μπορω να επιβαλλω στον αλλον δικες μου ιδιαιτεροτητες ". Μάλλον ήθελες να πεις "παραξενιές" ή "προτιμήσεις".

Δεν στα λέω δασκαλιστικα, απλα προσπαθω να διευκολυνω την συνεννόηση γιατί το χω προσέξει κι άλλες φορες ότι χρησιμοποιείς λάθος λέξεις και γίνεται παρεξήγηση γιατί ο αλλος δεν καταλαβαινει τι του λες και μπερδευεται.

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by Noctis View Post
    Προσπαθώ να καταλάβω την άποψη σου, παρόλα αυτά έξαλλη "φαίνεσαι". Δεν μαζεύω κάτι, προσπαθώ να αποσαφηνίσω ότι θεωρώ πως δεν έγινε κατανοητό. Τώρα γιατι σε επιασει ντελιριο με τους ασεξουαλ δεν ξερω, σεβομαι τα θεματα του καθενός.
    Δεν είμαι έξαλλη και στο ξαναλέω και μην επιμένεις απροσαβατολιζοντας την ουσία ..

Σου είπα δεν θα γίνω για κανέναν εδώ μέσα και πραγματικά γέλασα μόλις το διάβασα χωρίς πλάκα τώρα οπότε άστο αυτό το θεματακι ..

Πάλι όμως δεν έχεις καταλάβει ..
    Αντιδρώ, εγώ θα έλεγα (γιατί αυτό κάνω) με το να κατακεραυνώνει κάποιον που είναι ασεξουαλ ..

Γενικά ξέρεις κάτι ?
    Και να μπει κάποιος εδώ μέσα και να αρχίζει να εναντιώνεται με τους γκέι το ίδιο θα αντιδράσω.

Με ενοχλεί ο διαχωρισμός πως να στο πω .
    Αυτή η ταμπελοποιηση ανθρώπων μου κάθεται πολύ άσχημα ειδικά όταν σχολιάζονται από μια μερίδα άλλων ανθρώπων είτε αρνητικά είτε ειρωνικά και ακόμα χειρότερα υβριστικά ..

Μην στεκεσαι σου είπα και το ξαναλεω στο τι μπορεί να είναι κάποιος ..
    Ακόμα και θρησκόληπτος να είναι ρε συ τι πειράζει ?
    Ει άι εκείνος καλά ?
    Γιατί νομίζεις ότι όσοι το κάνουν καταπιέζονται εν έτη 2021 ?

Που ζούμε ?
    Να μιλήσουμε για καταπιέσει όλου αυτού τώρα που είναι επίκαιρο με τους Ταλιμπάν εκεί να συμφωνήσουμε και είμαι μαζί σου .

Τώρα όμως γιατί ?
    Σου ήρθε κανένας και σου έκανε παράπονα ότι θέλει να ζήσει αλλιώς και δεν το κάνει γιατί φοβάται κάτι ?
    Χειροπιαστα πράγματα θέλω να μου πεις και όχι όπως τα έχει φτιάξει ο καθένας στο μυαλό του για να καλύπτει καθαρά την δική του ανάγκη ..

Πάντως επειδή εγώ μιλάω μόνο με χειροπιαστα παράδειγμα δεν ξέρω ΟΥΤ Ε ΕΝΑΝ για δείγμα που να είναι με την εκκλησία ,όπως και να είναι και να καταπιέζονται σε αυτό το θέμα ..
    Κανένας γιατί όλοι ζουν την ζωή τους χωρίς να την εγκλωβίζουν σε στερεότυπα και αρχέγονες θεωρείες .

Εν έτη 2021 δεν υπάρχει κανένας που να καταπιέζεται σε αυτό το τομέα και να λέει ότι το κάνει λόγο θρησκείας .
    Μην μου πεις όμως για άλλα δόγματα οι αιρέσεις που υποστηρίζουν ότι είναι χριστιανοί ..

Τώρα για να το γυρίσουμε και λίγο στην πλάκα γιατί πραγματικά παρεξηγεισαι και εύκολα ..
    Μου θυμίζει όλο αυτό μια που ελεγε ότι ακόμα και παντρεμένος να είσαι το σεξ μέσα στο γάμο θεωρείται αμαρτία αν δεν γίνεται καθαρά για τεκνοποίηση ..

Άρα εγώ που είμαι παντρεμένη ή το έχω κάνει μόνο δύο φορές στα τόσα χρόνια με τον άντρα μου γιατί έχω μόνο δύο παιδιά ή θα έπρεπε να είμαι κουνελα και να έχω και εγώ δεν ξέρω πόσα παιδιά για να αποδείξω ότι δεν το έχω κάνει μόνο δύο φορές αλλά είμαι καλά και με τον ευατο μου και με την πίστη μου ..

Άρα η παντρεμένη ή πεινασμένη είναι ή κουνελα βάση τα δικά της λεγόμενα και όχι του χριστιανισμού ..
    Πραγματικά γελάς με κάτι τέτοια ..

Senior Member
    @Marilou λέγαμε κατι αλλο με την ελισαβετ, αλλο καταλαβες μαλλον και τωρα δεν εχω καταλαβει με τι εχεις αρπαχτει αληθεια

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Πάντως μαριλου εντελώς φιλικά, έχω την αίσθηση οτι πολλές φορές χρησιμοποιείς άκυρες λέξεις κι άλλαζει το νόημα αυτων που θες να πεις χωρις να το καταλαβαίνεις. Και μάλλον γιαυτο γίνονται και παρεξηγήσεις.
    Η λέξη ιδιαιτερότητα σημαίνει ότι ο άλλος έχει κάτι που τον κάνει να διαφέρει απτο κοινωνικό συνόλο. Οταν την χρησιμοποιούμε για να μιλήσουμε για σεξουαλικές προτιμήσεις, δείχνει εμμέσως πλην σαφώς πως δεν τις αποδεχόμαστε και τις αντιμετωπίζουμε ως κάτι μη φυσιολογικό. Είναι σεξουαλικός προσανατολισμός, δεν είναι ιδιαιτερότητα. Ιδιαιτερότητα είναι να χω γεννηθεί πχ με ένα μάτι μπλε κι ενα καστανο. Αυτό με κάνει να διαφέρω γιατί δεν υπάρχει αρκετά μεγάλο τμήμα του πλυθυσμου με το ίδιο χαρακτηριστικό.

Επίσης και παρακάτω που το χρησιμοποιείς για τον εαυτό σου, πάλι χρησιμοποιείς την λέξη λάθος.
    "Αλλά σε δημοσιο διαλογο δεν μπορω να επιβαλλω στον αλλον δικες μου ιδιαιτεροτητες ". Μάλλον ήθελες να πεις "παραξενιές" ή "προτιμήσεις".

Δεν στα λέω δασκαλιστικα, απλα προσπαθω να διευκολυνω την συνεννόηση γιατί το χω προσέξει κι άλλες φορες ότι χρησιμοποιείς λάθος λέξεις και γίνεται παρεξήγηση γιατί ο αλλος δεν καταλαβαινει τι του λες και μπερδευεται.
    Πολύ μεγάλο λάθος όλο αυτό .
    Μάλλον εσύ το έχεις αντιληφθεί έτσι ..
    Ιδιαιτερότητα είναι γιατί βάση της φύσης του ανθρώπου είναι κάτι διαφορετικό .

Δεν το χρησημοποιω ούτε με δόλο φυσικά γιατί ως γνωστό για εμένα είναι πλήρως αποδεκτοι,ούτε λάθος όπως υποστηρίζεις .

Είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος με τα δικά του χαρακτηριστικά τις δικές του προτιμήσεις (είτε αυτές είναι σεξουαλικές είτε οτιδήποτε άλλο) και τις δικές του ευαισθησίες .

Κανείς πολύ λάθος σε όλο αυτό που λες και γνωρίζω πολύ καλά τι λέω και γιατί την χρησημοποιω .

Διαφοροποίηση από το κοινωνικό σύνολο δεν είναι αυτοί οι άνθρωποι εξού και η μη αποδοχή τους από το κοινωνικό σύνολο ?

Το ξαναλέω και εγώ τελείως φιλικά ότι κάποιοι παίζεται με τις λέξεις γιατί τις έχετε τοποθετήσει έτσι στο μυαλό σας .
    Τα δικά σας στερεότυπα και ιδεοληψίες σας κάνουν να βλέπετε αρνητικά ορισμένες λέξεις που δηλώνουν κάτι τελείως αποδεκτό!

Senior Member
    Δεν είμαι έξαλλη και στο ξαναλέω και μην επιμένεις απροσαβατολιζοντας την ουσία ..

Σου είπα δεν θα γίνω για κανέναν εδώ μέσα και πραγματικά γέλασα μόλις το διάβασα χωρίς πλάκα τώρα οπότε άστο αυτό το θεματακι ..

Πάλι όμως δεν έχεις καταλάβει ..
    Αντιδρώ, εγώ θα έλεγα (γιατί αυτό κάνω) με το να κατακεραυνώνει κάποιον που είναι ασεξουαλ ..

Γενικά ξέρεις κάτι ?
    Και να μπει κάποιος εδώ μέσα και να αρχίζει να εναντιώνεται με τους γκέι το ίδιο θα αντιδράσω.

Με ενοχλεί ο διαχωρισμός πως να στο πω .
    Αυτή η ταμπελοποιηση ανθρώπων μου κάθεται πολύ άσχημα ειδικά όταν σχολιάζονται από μια μερίδα άλλων ανθρώπων είτε αρνητικά είτε ειρωνικά και ακόμα χειρότερα υβριστικά ..

Μην στεκεσαι σου είπα και το ξαναλεω στο τι μπορεί να είναι κάποιος ..
    Ακόμα και θρησκόληπτος να είναι ρε συ τι πειράζει ?
    Ει άι εκείνος καλά ?
    Γιατί νομίζεις ότι όσοι το κάνουν καταπιέζονται εν έτη 2021 ?

Που ζούμε ?
    Να μιλήσουμε για καταπιέσει όλου αυτού τώρα που είναι επίκαιρο με τους Ταλιμπάν εκεί να συμφωνήσουμε και είμαι μαζί σου .

Τώρα όμως γιατί ?
    Σου ήρθε κανένας και σου έκανε παράπονα ότι θέλει να ζήσει αλλιώς και δεν το κάνει γιατί φοβάται κάτι ?
    Χειροπιαστα πράγματα θέλω να μου πεις και όχι όπως τα έχει φτιάξει ο καθένας στο μυαλό του για να καλύπτει καθαρά την δική του ανάγκη ..

Πάντως επειδή εγώ μιλάω μόνο με χειροπιαστα παράδειγμα δεν ξέρω ΟΥΤ Ε ΕΝΑΝ για δείγμα που να είναι με την εκκλησία ,όπως και να είναι και να καταπιέζονται σε αυτό το θέμα ..
    Κανένας γιατί όλοι ζουν την ζωή τους χωρίς να την εγκλωβίζουν σε στερεότυπα και αρχέγονες θεωρείες .

Εν έτη 2021 δεν υπάρχει κανένας που να καταπιέζεται σε αυτό το τομέα και να λέει ότι το κάνει λόγο θρησκείας .
    Μην μου πεις όμως για άλλα δόγματα οι αιρέσεις που υποστηρίζουν ότι είναι χριστιανοί ..

Τώρα για να το γυρίσουμε και λίγο στην πλάκα γιατί πραγματικά παρεξηγεισαι και εύκολα ..
    Μου θυμίζει όλο αυτό μια που ελεγε ότι ακόμα και παντρεμένος να είσαι το σεξ μέσα στο γάμο θεωρείται αμαρτία αν δεν γίνεται καθαρά για τεκνοποίηση ..

Άρα εγώ που είμαι παντρεμένη ή το έχω κάνει μόνο δύο φορές στα τόσα χρόνια με τον άντρα μου γιατί έχω μόνο δύο παιδιά ή θα έπρεπε να είμαι κουνελα και να έχω και εγώ δεν ξέρω πόσα παιδιά για να αποδείξω ότι δεν το έχω κάνει μόνο δύο φορές αλλά είμαι καλά και με τον ευατο μου και με την πίστη μου ..

Άρα η παντρεμένη ή πεινασμένη είναι ή κουνελα βάση τα δικά της λεγόμενα και όχι του χριστιανισμού ..
    Πραγματικά γελάς με κάτι τέτοια ..
    Δεν μπορεί να σοβαρολογείς τώρα με αυτό!!! Αλήθεια? Δεν υπάρχουν καταπιέσμενοι άνθρωποι επειδή είχαν την ατυχία να μεγαλώνουν με θρησκόληπτους γονεις;;; Τι χειροπιαστά θες? να σου πω ονόματα ένα ένα; Πλακα κάνουμε τώρα? Σε ποια χωρα ζεις εσυ και δεν τα βλεπεις αυτα;;;

Marilou
    Guest
    @Marilou λέγαμε κατι αλλο με την ελισαβετ, αλλο καταλαβες μαλλον και τωρα δεν εχω καταλαβει με τι εχεις αρπαχτει αληθεια
    Κούρασες Νότη αλήθεια τώρα και δεν έχω καμία διάθεση να απολογουμε θαρρείς και μιλάω σε πεντάχρονο ρε συ .
    Ξεκαθάρισα ότι δεν έχω αρπαχτει ουκ ολίγες φορές .

Αν εσύ μένεις σε αυτό και όχι στην κριτική που ασκείς σε μια μερίδα ανθρώπων οκ δεν έχω κάτι άλλο να πω ..

Εγώ πάντως αυτό κρατάω εσύ κρατάς αυτό που μονίμως έχεις φτιάξει στο μυαλό σου και σε καλύπτει .
    Δεν είναι όμως έτσι η ζωή ,πρέπει να αναλαμβάνουμε και το κόστος αυτών που λέμε .

Άντε το ξαναλέω τελευταία φορά ..ΗΡΕΜΑ !!

Αν

Senior Member
    Δεν μπορεί να σοβαρολογείς τώρα με αυτό!!! Αλήθεια? Δεν υπάρχουν καταπιέσμενοι άνθρωποι επειδή είχαν την ατυχία να μεγαλώνουν με θρησκόληπτους γονεις;;; Τι χειροπιαστά θες? να σου πω ονόματα ένα ένα; Πλακα κάνουμε τώρα? Σε ποια χωρα ζεις εσυ και δεν τα βλεπεις αυτα;;;
    ρε ευτυχως που γραφεις και εσυ γιατι δε βγαζω ακρη :P

Marilou
    Guest
    Στην Ελλάδα ζω καλή μου και σε μια πολη αρκετά μεγάλη ...
    Βλέπω ειδήσεις και τόσες περιπτώσεις κακοποιησεις και καταπίεσης βλέπουμε κάθε μέρα και ούτε μία δεν βασίζεται καθαρά σε αυτό ..

Είπαμε μην παρουσιάζουμε όπως θέλουμε τα πράγματα ..

Σίγουρα κάπου υπάρχουν ,είναι όμως ελάχιστοι πλέον έως και μηδαμινοι .
    Ναι θέλω να μου παρουσιάζεις ονόματα όπως αν μιλάμε για δολοφονίες γυναικών ή σεξουαλικές κακοποιήσεις ανηλίκων έχουμε αντρανταχτα δημόσια παραδείγματα ..

Το αν σοβαρολογο εγώ ή αν κάποιο είναι φανατισμένοι και θέλουν να τα βλέπουν έτσι Ελισάβετ έχει μεγάλη απόσταση το ένα με το άλλο ..
    Τώρα αν είναι να ανοίξεις θέμα για την θρησκεία σε ευχαριστώ δεν θα πάρω ..

Marilou
    Guest
    ρε ευτυχως που γραφεις και εσυ γιατι δε βγαζω ακρη :P
    Ναι και ?
    Επειδή εσείς οι δύο είστε ενάντια σε μια θρησκεία ή ιδεολογία ή πιστευω αυτό κάνει και τον κανόνα μιας κοινωνίας.?

Αλήθεια τώρα ?
    Πολύ υγιές και δημοκρατικό όλο αυτό να το εφαρμόζεται και στις ζωές σας..
    Δεν δέχομαι τίποτε άλλο πέραν από την δική μου αντίληψη γιατί.μονο αυτη είναι η σωστη και όλοι οι άλλοι είναι λάθος ..

Εντάξει συζητήσετε μαζί τότε βγάλτε όλα σας τα αποθημενα αλλά δεχτειται ότι υπάρχουν και άλλες κοσμοθεωρίες έξω από τις δικές σας και δεν είναι ανάγκη όλοι να είναι μαζί σας γιατί μόνο εσείς είστε οι σωστοί ..

Οπως λοιπόν κρίνεις εσύ κάποιον γι αυτο έτσι θα κριθεις και εσύ για το ότι είσαι γκέι οποτε μην διαμαρτυρεσαι αν μια κοινωνία δεν σε δέχεται γιατί πολύ απλά και εσύ με την σειρά σου δεν δέχεσαι ένα άλλο κομμάτι της ...

Αυτό λέω από την αρχή αλλά εσύ στον κόσμο σου .
    Δεξου και τους θρησκόληπτος και τους άθεους και όλους και οκ!
    Κάποιοι το κάνουν χωρίς να καταπιέζονται

Εσύ μόνο καταπιέζεσαι και νευριάζεις μαζί τους !

Senior Member
    Ναι και ?
    Επειδή εσείς οι δύο είστε ενάντια σε μια θρησκεία ή ιδεολογία ή πιστευω αυτό κάνει και τον κανόνα μιας κοινωνίας.?

Αλήθεια τώρα ?
    Πολύ υγιές και δημοκρατικό όλο αυτό να το εφαρμόζεται και στις ζωές σας..
    Δεν δέχομαι τίποτε άλλο πέραν από την δική μου αντίληψη γιατί.μονο αυτη είναι η σωστη και όλοι οι άλλοι είναι λάθος ..

Εντάξει συζητήσετε μαζί τότε βγάλτε όλα σας τα αποθημενα αλλά δεχτειται ότι υπάρχουν και άλλες κοσμοθεωρίες έξω από τις δικές σας και δεν είναι ανάγκη όλοι να είναι μαζί σας γιατί μόνο εσείς είστε οι σωστοί ..

Οπως λοιπόν κρίνεις εσύ κάποιον γι αυτο έτσι θα κριθεις και εσύ για το ότι είσαι γκέι οποτε μην διαμαρτυρεσαι αν μια κοινωνία δεν σε δέχεται γιατί πολύ απλά και εσύ με την σειρά σου δεν δέχεσαι ένα άλλο κομμάτι της ...

Αυτό λέω από την αρχή αλλά εσύ στον κόσμο σου .
    Δεξου και τους θρησκόληπτος και τους άθεους και όλους και οκ!
    Κάποιοι το κάνουν χωρίς να καταπιέζονται

Εσύ μόνο καταπιέζεσαι και νευριάζεις μαζί τους !
    Κοίτα θεωρώ ότι εισαι σε ντελίριο και οτι και να πω θα βρει τοίχο. Παρολα αυτα επειδη δεν κανω κατι τωρα, εχω χρονο για χασιμ

Έχεις λυσσάξει χωρις να καταλαβαίνω γιατί. Δεν καταλαβαίνω καν για τι πράγμα μιλάς. Είσαι μέσα στα νεύρα και λες πως δεν εισαι.
    Τους θρησκοληπτους ποτε δεν θα τους δεχτώ. Οι θρησκοληπτοι θεωρούν τους γκει αμαρτωλούς και ενδεχομένως θεωρούν ότι πρέπει να πεθάνουν και ίσως βοηθήσουν σε αυτούς. Και γενικώς θα στραφούν με κάθε αφορμή εναντίον ανθρώπων. Οι θρησκόληπτοι δεν πιστεύουν στην επιστήμη. Οι θρησκόληπτοι θεωρούν τις γυναίκες κατώτερες. Οι θρησκόληπτοι στο Αφγανισταν βλέπεις τι κάνουν. Αν ειναι ετσι ας δεχτουμε και το ναζισμό.

Δεν νευριάζω καθόλου, από τα μηνύματα φαίνεται ότι εσύ είσαι νευριασμένη. Τώρα γιατι τι να σου πω. Δικό σου θέμα.

Senior Member
    Πολύ μεγάλο λάθος όλο αυτό .
    Μάλλον εσύ το έχεις αντιληφθεί έτσι ..
    Ιδιαιτερότητα είναι γιατί βάση της φύσης του ανθρώπου είναι κάτι διαφορετικό .

Δεν το χρησημοποιω ούτε με δόλο φυσικά γιατί ως γνωστό για εμένα είναι πλήρως αποδεκτοι,ούτε λάθος όπως υποστηρίζεις .

Είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος με τα δικά του χαρακτηριστικά τις δικές του προτιμήσεις (είτε αυτές είναι σεξουαλικές είτε οτιδήποτε άλλο) και τις δικές του ευαισθησίες .

Κανείς πολύ λάθος σε όλο αυτό που λες και γνωρίζω πολύ καλά τι λέω και γιατί την χρησημοποιω .

Διαφοροποίηση από το κοινωνικό σύνολο δεν είναι αυτοί οι άνθρωποι εξού και η μη αποδοχή τους από το κοινωνικό σύνολο ?

Το ξαναλέω και εγώ τελείως φιλικά ότι κάποιοι παίζεται με τις λέξεις γιατί τις έχετε τοποθετήσει έτσι στο μυαλό σας .
    Τα δικά σας στερεότυπα και ιδεοληψίες σας κάνουν να βλέπετε αρνητικά ορισμένες λέξεις που δηλώνουν κάτι τελείως αποδεκτό!
    Οχι δεν είναι στερεότυπο η σημασία κάθε λέξης. Είναι απλα η σημασία κάθε λέξης για να μποροούμε να συνενοουμαστε μεταξύ μας, αλλιώς θα ημασταν Βαβελ.

Ιδιαιτεροι ειμαστε ΟΛΟΙ ο άνθρωποι. Άλλο πράγμα να είσαι ιδιαίτερος, άλλο πράγμα να λέμε οτι έχεις μια ιδιαιτερότητα. Εντελώς άσχετα είναι αυτά τα δύο.

Στο είπα καλοπροαίρετα αν θες ακουσε το και σου ανέφερα κι άλλο παράδειγμα που την χρησιμοποιήσες λάθος. Το χω παρατηρήσει και σε άλλα σου μνμ με διάφορες λέξεις σε βαθμό που μαλιστα μου δημιουργηθηκε η απορια μηπως έχεις καταγωγή από κάποια άλλη χώρα και γιαυτό δυσκολεύεσαι με την ελληνική γλώσσα και κάποιες εκφράσεις της. Απλά δεν έτυχε και δεν σε ρώτησα ως ώρας γιατί αυτό θα εξηγούσε τον τρόπο που γραφεις.

Page 8 of 13 FirstFirst ... 678910 ... LastLast