Οριακή μου αγάπη Vol. 2 - Page 92
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 92 of 114 FirstFirst ... 42829091929394102 ... LastLast
Results 1,366 to 1,380 of 1696
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Dpath View Post
    Δεν το είχε ζητήσει. Το είχε αναφέρει κάποτε νομίζω. Αλλά αν ήθελε θα μου το είχε πει. Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο. Ούτε θυμάμαι να αγοράσαμε ποτέ. Οι γυναίκες οριακή διαταραχή ολοκληρώνουν δύσκολα και θεωρεί ότι δεν χαλαρωνε. Δεν μου ζήτησε ποτέ, απλά νομίζω κάποτε το είχε αναφέρει ως μήπως.
    Ναι είναι κι αυτό ότι θα πρέπει να μυρίζεις τα δάχτυλά σου ή τέλος πάντων να μαντεύεις το τι μπορεί να σκέφτονται, ή να νοιώθουν, γιατί αν δεν το κάνεις, δε νοιάζεσαι αρκετά.

Senior Member
    Εμένα πάντως μου έκανε επίθεση ακριβώς για το αντίθετο, επειδή φορούσα πάντα προφυλακτικό. Αυτό φυσικά ήταν απόδειξη ότι δεν την ήθελα αρκετά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by aeolus74 View Post
    Μάλλον δεν έχεις διαβάσει όλα τα σχόλια αυτού του θρεντ. Λογικό γιατί ειναι και πολλά.
    Διαισθάνομαι ότι τρέφεις ακόμα ελπίδες ότι θα σωθεί αυτός ο γάμος. Σωστά; Νομίζεις ότι αν βρεις κάποιο τρόπο που να την δώσεις να καταλάβει ότι ειναι οριακή, θα διορθωθούν τα πάντα. Δε θα συμβεί αυτό. Πρόκειται για μία αυταπάτη που θέλουμε να πιστεύουμε. Και ειναι και το άλλο, ποιος εισαι εσύ που θα βγάλεις διάγνωση; και μάλιστα σε μία ψυχολόγο; Θα μπλέξεις αγαπητέ.

Αν έχουμε καταλάβει ή υποπτευθεί ότι η σύντροφός μας ειναι οριακή, της το λέμε, μόνο σε μία περίπτωση. Όταν έχουμε αποφασίσει να βγούμε από τη σχέση 100%. Το λέμε όχι ως διάγνωση αλλά ως προσωπική διαπίστωση και δεν προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι έχουμε δίκιο. Το λέμε για να δικαιολογήσουμε την απόφασή μας να βγούμε από τη σχέση και όχι για να τιμωρήσουμε ή να πληγώσουμε. Και σίγουρα δεν το λέμε για να πάει να θεραπευτεί ώστε να λειτουργήσει η σχέση. Αν το πούμε η σχέση έχει τελειώσει για πάντα.
    Και πάλι δίκιο έχεις. Υποκλίνομαι τι να πω.
    Το θέμα είναι πως βγαίνεις με δύο παιδιά? Από εβδομάδες θα δω μια ειδικό (?). Μόλις μιλήσω λίγο λογικά γίνεται έκρηξη και νιώθει ότι την κατηγορώ. Μόλις χαλαρώνει να δώσουμε χρόνο.
    Η συμπεριφορά τώρα. Χαλαρός ή μουτρωμενος? Παραγγειλα να φάω ενώ είναι να πάρει ο καθένας το δρόμο του και μου ήρθε να φάει. Και μετά μου λέει να δώσουμε χρόνο, ενώ το απόγευμα μου έλεγε να φύγω από το σπίτι του πατέρα μου.

Senior Member
    Δεν το είχε ζητήσει. Το είχε αναφέρει κάποτε νομίζω. Αλλά αν ήθελε θα μου το είχε πει. Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο. Ούτε θυμάμαι να αγοράσαμε ποτέ. Οι γυναίκες οριακή διαταραχή ολοκληρώνουν δύσκολα και θεωρεί ότι δεν χαλαρωνε. Δεν μου ζήτησε ποτέ, απλά νομίζω κάποτε το είχε αναφέρει ως μήπως.
    Α, συγχωρεμένος τότε. Αλλά είναι βασικό θέμα, απορώ πως δεν συζητήθηκε.

Senior Member
    Εμένα πάντως μου έκανε επίθεση ακριβώς για το αντίθετο, επειδή φορούσα πάντα προφυλακτικό. Αυτό φυσικά ήταν απόδειξη ότι δεν την ήθελα αρκετά.
    Δεν τους πιάνεις πουθενά...

Senior Member
    Και πάλι δίκιο έχεις. Υποκλίνομαι τι να πω.
    Το θέμα είναι πως βγαίνεις με δύο παιδιά? Από εβδομάδες θα δω μια ειδικό (?). Μόλις μιλήσω λίγο λογικά γίνεται έκρηξη και νιώθει ότι την κατηγορώ. Μόλις χαλαρώνει να δώσουμε χρόνο.
    Η συμπεριφορά τώρα. Χαλαρός ή μουτρωμενος? Παραγγειλα να φάω ενώ είναι να πάρει ο καθένας το δρόμο του και μου ήρθε να φάει. Και μετά μου λέει να δώσουμε χρόνο, ενώ το απόγευμα μου έλεγε να φύγω από το σπίτι του πατέρα μου.
    Μα η λογική συζήτηση είναι απολύτως αδύνατη με αυτούς... Μια συζήτηση με τη λογική αιτίου - αιτιατού και λοιπά τους είναι ξένη. Μόνο συναισθηματικά μπορείς να μιλήσεις. Εγώ έχω πιάσει τον εαυτό μου να χρησιμοποιεί επίτηδες λέξεις όπως : καταλαβαίνω, νιώθω, συμπάσχω (κι ας μην καταλαβαίνω ούτε συμπάσχω εκείνη τη στιγμή με τις παλαβομάρες του)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Epsilon View Post
    Μα η λογική συζήτηση είναι απολύτως αδύνατη με αυτούς... Μια συζήτηση με τη λογική αιτίου - αιτιατού και λοιπά τους είναι ξένη. Μόνο συναισθηματικά μπορείς να μιλήσεις. Εγώ έχω πιάσει τον εαυτό μου να χρησιμοποιεί επίτηδες λέξεις όπως : καταλαβαίνω, νιώθω, συμπάσχω (κι ας μην καταλαβαίνω ούτε συμπάσχω εκείνη τη στιγμή με τις παλαβομάρες του)
    Το ίδιο κάνω κι εγώ

Senior Member
    Το ίδιο κάνω κι εγώ
    Το έχω πάρει στην πλάκα, καλό ή κακό?

Senior Member
    Το έχω πάρει στην πλάκα, καλό ή κακό?
    Αν το είχες πάρει στην πλάκα δεν θα ήσουν εδώ τώρα. Είναι ανθρώπινο το να θέλεις να το δεις έτσι αλλά δυστυχώς στις περιπτώσεις αυτές όσο κι αν θέλουμε να αποφύγουμε τον πόνο, αυτό ειναι αδύνατο.

Senior Member
    Αν το είχες πάρει στην πλάκα δεν θα ήσουν εδώ τώρα. Είναι ανθρώπινο το να θέλεις να το δεις έτσι αλλά δυστυχώς στις περιπτώσεις αυτές όσο κι αν θέλουμε να αποφύγουμε τον πόνο, αυτό ειναι αδύνατο.
    Μπα.εχω ξενερώσει. Τη κόρη μου σκέφτομαι.που μου έχει αδυναμία. Ο μικρός είναι οκ με την μάνα του.
    Δεν έχω να δώσω αλλά.

Senior Member
    Μπα.εχω ξενερώσει. Τη κόρη μου σκέφτομαι.που μου έχει αδυναμία. Ο μικρός είναι οκ με την μάνα του.
    Δεν έχω να δώσω αλλά.
    Απλά να ρωτήσω, πώς μπορώ να μην φέρνω τα πράγματα στα άκρα? Δηλαδή πως πρέπει να μιλάς με έναν οριακό για να μην ταράζεται?

Senior Member
    Καλημέρα. Αν πραγματικά έχεις φτάσει στα όριά σου, θα σου κάνει καλό να χωρίσετε. Μόνο που αυτή δεν θα σε αφήσει εύκολα και ειδικά αν της πεις εσύ να χωρίσετε. Θα πρέπει να αισθάνεται ότι σε αφήνει αυτή, επειδή φταις εσύ για κάτι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Epsilon View Post
    Καλημέρα. Αν πραγματικά έχεις φτάσει στα όριά σου, θα σου κάνει καλό να χωρίσετε. Μόνο που αυτή δεν θα σε αφήσει εύκολα και ειδικά αν της πεις εσύ να χωρίσετε. Θα πρέπει να αισθάνεται ότι σε αφήνει αυτή, επειδή φταις εσύ για κάτι.
    Σωστά τα λες.

Senior Member
    Σωστά τα λες.
    Την καταπιεζα

Senior Member
    Την καταπιεζα
    Έτσι λέει σήμερα;

Page 92 of 114 FirstFirst ... 42829091929394102 ... LastLast