Results 3,391 to 3,405 of 3862
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ?
-
05-10-2021, 15:56 #3391
Ξέρεις δεν ζουμε στο 1980 ωστε οι φωνες των μηχανηματων να μοιαζουν ρομποτικες. Η φαντασια σου εχει μεινει πισω τεχνολογικα. Και για μια τοσο μεγαλη συνομωσια οσο αυτη που περιγραφεις, γιατι ασχολουνται με σενα; Τι το σημαντικο εχεις σε σχεση με αλλους;
- 05-10-2021, 19:17 #3392
η θα μαζεψεις ολους αυτους τους κατασκοπους φαντασμα που μου κουβαλησες στη συνδεση που χρησιμοποιω η θα σε ψελνω συνεχεια μεχρι να το εμπεδωσεις οτι δε προκειτε να πιστεψω το παραμυθι που νομιζεις οτι θα μου πασαρεις για να εξυπηρετησεις τα συμφεροντα της πατριδας σου σπουδαια πατριωτισα που τοσο καιρο εβαλες τη χωρα σου σε ενα θρονο και τη προσκυνας μερα νυχτα παριστανοντας οτι εισαι ερωτευμενη μαζι μου το μονο που εισαι ερωτευμενη με αυτο ειναι με τη πατριδα σου και τα συμφεροντα της και για τα υπολυπα ουτε που σε ενδιαφερει αφου μολις σου εστειλαν σηματα μορς οι αδερφοι σου οτι δεν ειναι πια στη πρωτη θεση ετρεξες σαν σιφουνας να μου παραστησεις την ερωτευμενη για να πουλησεις φιγουρα στους ομοιους σου στη πατριδα σου και να λενε οτι εισαι η σπουδαιοτερη κατασκοπος που με εξαπατησε και με κοροιδεψε το μονο που σε ενδιαφερει γι αυτο παρατα με και κοψε το δουλεμα γιατι αν νομιζεις οτι μετα απο οσα εκανες θα με εκβιασεις να σε παντρευτω για να γινεις πρωτοσελιδο στη σπουδαια πατριδα σου και να λενε οτι με εξαπατησες πουλοντας μου ψευτικους ερωτες σε γελασανε αφου ειμαι πολυ εξυπνοτερος απο σενα και βρηκες το πιο παρατηριτικο ανθρωπο που ηρθε στη γη αυτη για να του διχνεις πραγματα μπροστα στα ματια του και να μη τα αντιλαμανετε οπως νομιζεις οταν απο μικρο παιδι γενηθηκα για να ανακαλυπτω τα παντα το πεπλο επεσε το πρωσοπειο σου πηγε περιπατο και ειδα ποια εισαι.
05-10-2021, 20:42 #3393
Κλείσε καλύτερα τό Ίντερνετ νά ησυχάσεις! Φύγε από τό δίκτυο τελείως.
Πήγαινε καμία βόλτα
Διέκοψε την σύνδεση σού Με τόν όποιον πάροχο.
Έτσι δεν θά κρατά κάνεις τά δεδομένα σού που λες.
Ξέρεις κρατάνε τά κουκις ολες οι σελίδες για νά μας βγάζουν διαφημίσεις σχετικά με τά ενδιαφέρονται μας καί αυτά που ψάχνουμε στο γκουγκλ.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ασχολείται κανείς Με τόν καθε ένα από μας καί ότι θά μας κάνουν κάτι.
Άλλη δουλειά δεν είχαν.
05-10-2021, 20:51 #3394
06-10-2021, 09:18 #3395
Τόσα χρόνια που ζω και κινούμε σ' αυτόν τον κόσμο δεν μου είπε κανείς έλα ρε φίλε, γνωριζόμαστε που γνωριζόμαστε, να σε πάω με το αμάξι μου να μην ταλαιπωρήσαι, έλα στην παρέα μας και συ, έλα να βγεις μαζί μας για ένα καφέ, ένα ποτό, να με πάρει κάποιος τηλέφωνο να μου πει τι κάνεις, πως είσαι? Τόσες φορές έδειξα πρόθυμος, άφησα να νοηθεί πως ενδιαφέρομαι, αλλά καμιά ανταπόκριση!
γιάννης
06-10-2021, 09:26 #3396
προσπαθειτε να απαντησετε με λογικα επιχειρηματα σε καποιον που δεν ειναι σε θεση να συζητησει και χρειαζεται επειγοντως τον γιατρο του...
06-10-2021, 15:05 #3397
06-10-2021, 15:09 #3398
εδω και καιρο εχουν στησει μια συνομωσια που νομιζουν οτι θα με χωρισει απ τους γονεις μου γιατι νομιζουν οτι με το τροπο αυτο θα με κανουν οτι θελουν αλλα δε ξερουν με πιον εχουν να κανουν κατελαβαν τη συνδεση του ρουτερ που χρησιμοποιω και με αποσυνδεουν απ το διαδικτυο για να με κανουν να νομιζω οτι συνομωτες ειναι οσοι μιλαω αλλα δε θα τους περασει θα κανω οτι μπορω για να βγει στη φορα η χουντα φαντασμα που βρισκετε πισω απ ολα αυτα και ελεγχει τα παντα κινοντας τα νηματα στο παρασκηνιο νομιζοντας οτι κανεις δε θα τη παρει χαμπαρι εγω συνεχιζω τη μουρμουρα μεχρι να δουμε ποιος θα τρελανει πιον.
06-10-2021, 15:15 #3399
06-10-2021, 22:21 #3400kopela93GuestΔεν ξέρω τι να πω. Η φίλη μου περνούσε τόσα δύσκολα και δε με άφησε να είμαι δίπλα της. Όσες φορές την καλούσα δεν το σήκωνε κι όσες φορές με κάλεσε την καλούσα πίσω και δεν το σήκωνε. Μηνύματα δεν έστελνε γιατί κάποιες εφαρμογές τις έσβησε και κάποιες άλλες είπε ότι χάλασε το κινητό της. Αν τα ακούσεις όλα αυτά θα πιστέψεις ότι σίγουρα με αποφεύγει. Χθες μιλήσαμε και μού είπε όσα της συνέβησαν αυτόν τον καιρό. Ο παππούς της κοντεύει να πεθάνει, μάλωσε με τον γκομενο βριστηκανε άσχημα και πήγε να την χτυπήσει και on top of that την απέλυσαν και από τη δουλειά. Πήγε να κλείσει εισιτήρια για εξωτερικό να μεταναστεύσει. Όλα αυτά μαζί. Είχαμε να μιλήσουμε 10 μέρες και η ζωή της γύρισε ανάποδα. Μού είπε "σκέφτηκα ότι έκανα λάθος που δε σου εξήγησα τίποτα ούτε ένα μήνυμα και εξαφανίστηκα έτσι και πίστεψα πως θα παρεξηγηθείς" και της λέω ναι εγώ πίστεψα πως ήθελες να με ξεφορτωθείς αλλά το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τη δουλειά σου γιατί μου το είχες πει ότι μπορεί να τη χάσεις.
Γενικά δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη. Μού είπε ότι έκλαιγε κιόλας. Αλλά δεν ήθελε να μιλήσει σε κανέναν. Εντάξει. Εγώ ήθελα να βοηθήσω. Δεν πειράζει. Ίσως η καλύτερη βοήθεια για αυτήν ήταν που δεν την έπρηζα. Αλλά τώρα θα φύγει. Εξωτερικό. Οπότε θα χαθούμε και εντελώς.
07-10-2021, 21:57 #3401kopela93GuestΤελικά η φίλη μου φεύγει στο εξωτερικό στις 18 του μηνός έκλεισε εισιτήριο μου το είπε σήμερα στο τηλέφωνο αυτή με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ρε δεν το πιστεύω ότι θα αποχωριστούμε και της λέω λογικό είναι αφού θα φύγεις έξω και εγώ θα μαι εδώ πέρα και μου λέει έλα και εσύ ρε και της λέω κάποια στιγμή εφόσον τα πράγματα οικονομικά δεν είναι καλά στην Ελλάδα μπορεί να έρθω αλλά δεν ξέρω . Αύριο θα βγούμε για καφέ και θα της πω ότι πιστεύω ότι θα χαθούμε τώρα που θα φύγει να δω τι θα μου πει και αυτή αλλά εγώ πιστεύω ότι σίγουρα θα χαθούμε γιατί θα δουλεύει πολλές ώρες και γενικά όταν δεν βλέπεσαι με κάποιον ξεχνιέσαι οπότε θα με ξεχάσει θα την ξεχάσω θα δουλεύω κιόλας θα δουλεύει και αυτή δεν θα υπάρχει χρόνος το πολύ-πολύ να στέλνουμε λίγα μηνύματα στην αρχή και μετά θα αραιώσουμε και εφόσον πιστεύω ότι θα κάτσει για όλη της τη Ζωή εκεί πέρα δεν παίζει να μην κάνει το δικό της κύκλο προφανώς και θα το κάνει και μπράβο της και έτσι πρέπει αλλά δεν θεωρώ ότι η φιλία μας είναι τόσο δυνατή για να κρατήσει .Πολύ ωραία η φωνητική πληκτρολόγηση θα το καθιερώσω.
08-10-2021, 07:35 #3402kopela93GuestΞύπνησα στις 3 μετά στις 7...Δεν είμαι καλά,το ξέρω. Δεν θέλω να κάνω τίποτα παραγωγικό. Θέλω απλά να κάθομαι και να κλαίω τη μοίρα μου αυτό θέλω να κάνω όσο καημένο και να ακούγεται δεν έχω όρεξη να είμαι κοντά σε κόσμο όλοι με απογοητεύουν ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα και γενικά αυτές οι σκέψεις είναι μέσα στο μυαλό μου όλη την ώρα. το ξέρω ότι υπάρχει ελπίδα και δεν θα χάσω ποτέ την Ελπίδα πραγματικά σίγουρα υπάρχει κόσμος εκεί έξω που είναι διαφορετικός και αξίζει να τον έχεις στη ζωή σου αλλά τον τελευταίο καιρό έχω απογοητευτεί πάρα πολύ γιατί βλέπω ότι ο κόσμος κοιτάει τον εαυτό του το συμφέρον του την καλοπέρασή του και δεν ξέρω τι άλλο. Πιστεύω ότι ο καθένας είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να χαλάσει μία σχέση επειδή κάτι δεν θα του πηγαίνει καλά στη ζωή του ο κόσμος δεν κάνει κόπο για να κρατήσει σχέσεις και ο,τι έχτισε δεν τον ενδιαφέρει και να χαλάσει. Αρκεί να έχει βρει κάτι καλύτερο για να σε εγκαταλείψει κάποιος ένα μέρος έναν άλλον άνθρωπο μία άλλη παρέα οτιδήποτε δεν είναι καθόλου δύσκολο να σου γυρίσει την πλάτη και να μην ξανά μιλήσετε οι σχέσεις θέλουν κόπο και λίγοι κάνουν κόπο πραγματικά γιατί μπορούν να βρουν εναλλακτικές παντού και αυτό είναι λίγο λυπηρό από τη μία είμαστε πάρα πολλοι στον κόσμο δισεκατομμύρια λογικό δεν είναι να γίνεται αυτό; Είναι ένας καλός μηχανισμός ειδικά για να ξεφεύγεις από άτομα που είναι τοξικά και χειριστικά . Αλλά πόσος κόσμος έχει χαλάσει σχέσεις για το τίποτα και είναι κρίμα. Τελικά μόνοι μας είμαστε ο καθένας μόνος του γεννιέται και πεθαίνει και δεν έχεις πουθενά στήριγμα μόνος σου πας μόνος σου φεύγεις για αυτό είναι δίκαιο για όλους δεν υπάρχει αδικία σε αυτό το κομμάτι.
08-10-2021, 18:30 #3403
πες σε ολους αυτους τους κατασκοπους που μου κουβαλησες στη συνδεση που τοσο καιρο προσπαθουν να με εκβιασουν να σου μιλησω να πανε απο κει που ηρθαν πατριωτησα που τοσο καιρο με κοροιδευες για να εξυπηρετισεις τα συμφεροντα της χωρας σου παριστανοντας την ερωτευμενη αλλιως θα σε ψελνω μερα νυχτα μεχρι να ξεκουμπιστεις απ τη συνδεση που χρησιμοποιω αν νομιζεις οτι θα με εκβιασεις αποφασιζοντας εσυ ποτε θα συνδεθω και ποτε οχι δε ξερεις με πιον εχεις να κανεις αφου το μονο που μπορεις να πετυχεις ειναι να σε συχαινομαι και σενα και τη ........... σου αφου τοσο καιρο κανεις τα παντα γι αυτο που μπροστα στα ματια μου τους εδωσες εντολες να καταλαβουν τη συνδεση που χρησιμοποιω και να αποφασιζουν αυτοι ποτε θα συνδεθω και αν νομιζεις οτι θα σου περασει θα κανω οτι μπορω για να σε κανω ρεζιλι παντου μεχρι να μη αφησεις ησυχο και συ και τους φιλους μου γιατι οτι και να κανεις δε προκειται να πιστεψω τα χιλιαδες ψεματα που νομιζεις οτι θα μου πουλησεις για να υπερασπισεις τα συμφεροντα της παριδας σου αφου για αυτη σκιζεσε παριστανοντας την ερωτευμενη μαζι μου ενω το μονο πραγμα που ερωτευτηκες ειναι τη πατριδα σου εχω αποδειξεις για οσα λεω απο τους εισβολεις που μου κουβαλησες απο το παρακρατος φαντασμα και εκτος αυτου εχουν ανεβει ............ στο ιντερνετ που διχνουν αυτο που λεω ακριβως αφου εισαι τοσο εξυπνη που το παραδεχτηκες και εσυ η ιδια μου εδωσες τις αποδειξεις για οσα λεω.
08-10-2021, 18:42 #3404
ΕΙΔΗ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΗΡΕ Ο .......... ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΦΑΝΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ ΑΦΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΙΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΤΟΥ
ΑΡΑ ΑΥΤΗ Η ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΠΟΛΑΙΗ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΧΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟ ΘΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΤΑΧΑ ΕΝΩ ΣΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΣΕ ............ ΚΑΙ ΣΕ .............. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑ ΝΑ ΜΗ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΒΑΖΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΗΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ
08-10-2021, 20:20 #3405