Results 76 to 90 of 180
-
12-10-2021, 13:39 #76
Δεν ειναι τοσο ευκολο πιο συχνα, γιατι δουλευει συχνα βραδυ αυτο το διαστημα. Οποτε σκ ειναι πιο ευκολο.
Δεν ειναι λιγο εγωιστικο να θες να μενει μονος του; Μπορει να μη βγαινει ο αλλος οικονομικα. Εσενα θα σαρεσε να σε απορριπτουν επειδη δε μενεις μονη;
- 12-10-2021, 16:39 #77
12-10-2021, 16:50 #78
Για τη φαση που ειναι νορμαλ το βρισκω. Δουλευει πολλα βραδια οποτε δεν γινεται αλλιως. Και εμεις που μενουμε μαζι πχ δεν εχουμε ανταλλαξει κουβεντα απο χτες με δουλειες, υπνο κτλ.
Συνεχιζω ομως να βρισκω αδικο να μην θες καποιον επειδη δεν μενει μονος την στιγμη που ουτε και εσυ μενεις μονη. Μπορει και για αυτον να ειναι προσωρινο. Και ποσοι εχουν ανεση βα μενουν χωρις συγκατοικο;
12-10-2021, 16:54 #79
Αρχικα δεν πολυισχυει αυτο που λες για τα ωράρια.Και ο πρώην μου δούλευε κυκλικο και βρισκόμασταν σχεδόν κάθε μέρα.Εκτος αν δουλευει δώδεκα ωρες τη μερα οποτε πάω πασο.Τωρα οσον αφορα αυτο που λες οχι δεν ειναι αδικο.Ο καθενας μας εχει τα δικα του κριτηρια για το τι θα επιλεξει.Εγω θελω να κανω σεξ πχ και να φωναζω ειμαι υποχρεωμένη να βαλω σιγαστήρα επειδή ο άλλος δεν είναι αξιος να ζησει μόνος;
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
12-10-2021, 17:08 #80
12-10-2021, 17:11 #81
οχι, δεν ειναι αμοιβαιο.
δεν εννοω η αγαπη. αυτη μονο ειναι αμοιβαια.
αλλα αυτη η ανησυχια πουε χεις μηπως μεινετε χωριστα λογω σχεσεων κλπ.
και ξερεις γιατι δεν ειναι αμοιβαιο;
γιατι αν ηταν, δεν θα ανησυχουσες, θα στο ειχε ηδη πει οτι ουτε αυτος θελει να χωρισετε ποτε και θα μεινετε μαζι, μπακουρια να γηροκομησετε ο ενας τον αλλον και να βλεπετε αγκαλια νετφλιξ ως τα βαθια γεραματα.
μονοπλευρο ειναι.
12-10-2021, 17:16 #82
Eγω γλυκουλη μου μαζευω λεφτα για να ΑΓΟΡΑΣΩ σπιτι ενω ηδη εχουν οι γονεις μου αρκετά ακίνητα αλλα δε θέλω να τα βρω έτοιμα.Οποτε ναι θα μείνω για περίπου δυο χρονια ακομα και μετα θα εχω το δικο μου σπίτι χωρίς να εχω ενοικια.Οσο για τα ωραρια του αδερφου σου μια χαρα ειναι.Ανετα θα μπορουσαν να βρισκόταν μεσα στη μερα εκτος αν η κοπέλα δουλεύει το απογευμα
12-10-2021, 17:17 #83
μα ουτε εγω του εχω πει να μεινουμε για "παντα" μαζι. Ουτε θελω να γερασουμε μαζι. Με την εννοια οτι θελουμε να κανουμε παιδια (τωρα θα μου πεις μπορει τα παιδια να μην ερθουν, καποιοι δεν μπορουν να κανουν παιδια, αλλα αυτο θελουμε). Το να μεινουν 2 ανθρωποι μαζι χωρις παιδια μου φαινεται θλιβερο. Θεωρω πως ειναι αμοιβαιοαλλα δεν καταληγει καπου. Απο την αλλη μπορει αυριο να πεθανουμε και οι 2 και η αποφαση του να μη ζησουμε μαζι γιατι να γερασουμε μαζιθα ναι ασχημο να ηταν ακυρη.
Ουτως η αλλως οι αντρες πεθαινουμε νωριτερα. θεωρω πως ειναι αμοιβαιο, απλα δεν το συζηταμε.
12-10-2021, 17:27 #84
αν ηταν αμοιβαιο, θα ηταν πολυ ευκολο να γινει.
οπως ειπες, ουτε τα παιδια γινονται κατα παραγγελια, ουτε μπορει να χαντακωσει την ζωη του με εναν ανθρωπο που δεν θελει διπλα του, επειδη (μαλλον) θα κανουν παιδια.
οι ανθρωποι μενουν μαζι για να ζουν μαζι την καθημερινοτητα τους, για να πηγαινουν βολτες, εκδρομες, να βλεπουν αγκαλια νετφλιξ, για να κανουν σεξ, κλπ. τα παιδια δεν τα θελουν ολοι, κι οσοι τα θελουν, τα κανουν κι αυτα
απλα παραμυθιαζεσαι οτι αυτο που θα σας χωρισει ειναι η επιθυμια για παιδια, για να υποβιβασεις την επιθυμια του για μια γυναικα..
αυτο που θα σας χωρισει θα ειναι η επιθυμια να ζησει με την γυναικα που θα αγαπα (ασχετως αν θα ειναι η τωρινη η καποια αλλη) . οχι η επιθυμια για παιδια...
12-10-2021, 17:34 #85
Το οτι ειναι αμοιβαιο δεν ξερω αν σημαινει οτι ειναι ευκολο να γινει. Υπήρχε μια καθημερινη σειρα στο mega που λεγοταν απαγορευμενη αγαπη. Δεν θυμαμαι το στορυ αλλα προφανως ειχαν ερωτευτει καποιοι που δεν επρεπε. Εννοω οτι αν κοινωνικά δεν πρεπει, δεν το κανει καθολου ευκολο. Αυτο το λεω επειδη ειπες οτι αν ειναι αμοιβαιο ειναι ευκολο.
Θεωρω επισης πως απο ενα σημειο και μετα, πολλες φορες αντρες και γυναικες χαντακωνοννται για χαρη των παιδιων τους. Ξεκινανε αγαπημενοι αλλα στο τελος δεν περνανε ωραια (πολλες φορες λεω, οχι παντα).
Τωρα για το αυτο που θα μας χωρισει.. δεν ξερω. Δεν θα μαρεσε να ημουν σε μια σχεση χωρις να μπορω να κανω παιδια. Δεν θεωρω οτι ζει καποιον θυελλωδη ερωτα που θα ξεχασει τα παντα. Μαλλον θεωρω οτι "αξιζει" να με κανει λιγο στην ακρη για χαρη των παιδιων του και της οικογενειας του.
Αν/όταν μεινουμε χωρια δεν θα του πω κατι. τον αγαπω πολυ, μπορω να ζησω χωρις εκεινον εφοσον ειναι ευτυχισμενος. Αλλα θα μαι πικραμενος.
12-10-2021, 21:23 #86
Είσαι ερωτευμένος, για μενα ειναι ξεκαθαρο. Δεν ξερω πως το σκεφτεσαι. Δεν μας εχεις πει τι νιωθει. Ισως το σεξ σε βραχυκυκλωνει καπως. Η σκεψη του να τον φιλας στο στομα πως σε κανει να νιωθεις;
12-10-2021, 23:08 #87
Δεν θα ελεγα ερωτευμενος. Ειναι διαφορετικο. Μπορει καποιος ερωτευμενος να ζησει χωρις το ταιρι του; Αν ημουν θα τον διεκδικουσα. Τωρα απλα στεναχωριεμαι.
Θελω το καλυτερο για εκεινον. Αν το βρηκε στη σχεση του ας προχωρησει. Δεν με νοιαζει να μαι στενναχωρημεννος η εστω καποιες φορες να μαι στεναχωρημενος αν αυτος ειναι καλα. Περσι εκανα δευτερη δουλεια και κολλησα covid. Οταν του το πα εκλαιγε και μου ελεγε οτι απετυχε να με προστατεψει. Γιατι χρειαστηκε να κανω δευτερη δουλεια και ειχε σχεση με κοβιντ. Δεν εφταιγα εγω (ουτε αυτος φυσικα) αλλα σκιστηκε η καρδια μου στα δυο που εκλαιγε
13-10-2021, 01:15 #88
Ουτε ζευγάρι έτσι.Στο λεμε τόσα ατομα.Αποδεξου το.
13-10-2021, 06:59 #89
13-10-2021, 08:46 #90
δεν εννοω κοινωνικα ευκολο.
εννοω οτι αν ηταν αμοιβαιο θα στο ειχε πει οτι σκεφτεται ετσι κι αυτος κι οτι αυτο που θαθελε ειναι να μεινετε για παντα μαζι και οχι με καποιους αλλους...
εχμ ναι... απαγορευμενη αγαπη..
αυτο σου λεμε τοσο καιρο. οτι αυτο που νοιωθεις ειναι ερωτας και οχι αδελφικη αγαπη... δεν εχει να κανει το οτι δεν εχεις σεξουαλικες σκεψεις. μπορει να το εχεις δει στον υπνο σου. στον ξυπνιο σου, δεν τολμας.
κι επιμενω οτι εισαι γκει...
πολλοι ανθρωποι δεν ειναι καταλληλοι για γονεις και κανουν παιδια γιατι το θεωρουν αυτονοητο οτι αυτο πρεπει να κανουν. ειναι μεγαλη η κοινωνικη πιεση για να κανει καποιος παιδια και ειδικα αν καποιος παντρευτει μικρος, δεν εχει τον χρονο και την ωριμοτητα να ψαξει αν αυτο που παει να κανει το θελει πραγματικα.
οπως, και πολλοι ανθρωποι ξεκινανε ερωτευμενοι και στο τελος σκοτωνονται και τελικα αποτυγχανουν στον γαμο τους και χωριζουν.
και; τι σημαινει αυτο; οτι η σωστη επιλογη θα ηταν να παντρευτουν τα αδερφια τους;;;;
αν αποτυχεις, χωριζεις και ψαχνεις αλλον να ερωτευτεις..
αυτο, δεν εχει καμια σχεση με το οτι εισαι ερωτευμενος με τον αδερφο σου.
επιμενεις να υποβιβαζεις την σχεση του η καποια μελλοντικη του σχεση στο θεμα "παιδιων". δεν μπορεις με τπτ να παραδεχτεις οτι θα θελει να ζησει με μια γναικα επειδη την θελει, θελει να ζει μαζι της την καθημερινοτητα του.
αλλα αυτο συμβαινει.
δεν παντρευεται ο κοσμος για να κανει παιδι. παντρευεται επειδη βρισκει αυτον που θελει να ζησει μαζι..