Πανικός κατά το ξύπνημα - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 125
    Senior Member
    Quote Originally Posted by alexramer View Post
    Που μενεις αλήθεια; Εγώ ώρες ώρες σκέφτομαι να επιστρέψω στη δουλειά μήπως ξεφύγει το μυαλό αλλά.μετα φοβάμαι κ για κρούσματα κ μήπως μου προσθέσει ένα ακόμα άγχος. Αλλά κ η απεργία τώρα με.τρελαινςι....γιατι λόγω άγχους δεν χαίρεσαι ούτε τον καφέ σου,ούτε να δεις μια ταινία,ούτε να καταφέρεις να κοιμηθείς μεσημέρι,τίποτα...
    Πάτρα μένω. Εσύ ;
    Εγώ περιμένω να αισθανθώ καλύτερα για να κάνω οτιδήποτε . Ακριβώς όπως τα λες. Δεν υπάρχει ευχαρίστηση σε κάτι πλέον.

Senior Member
    Πάτρα κι εγώ

Senior Member
    Πάτρα κι εγώ
    Κοίτα τύχη !!!
    Καλημέρα !! Ελπίζω να είχες καλό ύπνο !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by EutuxiaSt View Post
    Κοίτα τύχη !!!
    Καλημέρα !! Ελπίζω να είχες καλό ύπνο !!!
    Καλημέρα...λοιπόν ίσως είναι σημαδι να γνωριστούμε! Κοιμήθηκα ευτυχώς 7 ώρες χωρις να ξυπνήσω αυτή τη φορά. Βέβαια πάλι τον ύπνο σκέφτομαι.εσυ πως κοιμήθηκες;

Senior Member
    Καλημέρα...λοιπόν ίσως είναι σημαδι να γνωριστούμε! Κοιμήθηκα ευτυχώς 7 ώρες χωρις να ξυπνήσω αυτή τη φορά. Βέβαια πάλι τον ύπνο σκέφτομαι.εσυ πως κοιμήθηκες;
    Όχι πολύ καλά σήμερα. Τις προηγούμενες δύο ημέρες ήμουν καλύτερα . Σήμερα ξυπνούσα πάλι και πάλι. Και ο πανικός πάλι έντονος χωρίς να καταλαβαίνω γιατί !!!!!!! Αφού καλύτερα πήγαινε.
    Χαίρομαι πολύ για εσένα !! Είδες; Έστω αυτές οι αλλαγές μας δίνουν κουράγιο .
    Εννοείται να γνωριστούμε . Στην ίδια πόλη ; Με την ίδια τρέλα ; Ας βοηθήσουμε κι άλλο η μία την άλλη !!!

Senior Member
    Να αυτό που λες έχω πάθει αυτές τις μέρες. Ένιωσα δύο μέρες καλύτερα έστω κ λίγο με σκέψεις κ ύπνο. Κ με το που δυσκολεύτηκα πάλι ,φουλ απόγοητευση κ αύξηση άγχους. Κ μετά φοβάμαι ότι δεν θα ξεφύγω ποτέ από αυτή την την κατάσταση. Αυτή τη φορά υπάρχει τόσο έντονα αυτό το μπρος πίσω ..νιώθω σαν να κάνω ένα βήμα μπροστά κ μετά πέντε πίσω.σαν να περνάει ο καιρός κ να προστίθενται κι άλλα να διαχειριστώ γιατί πλέον έχω κουραστεί πολύ κ τ σώμα δεν μας βοηθά όταν συνεχώς κάτι πονάει ή όλο έχεις αυτόν τον κόμπο στο στομάχι που παλαιότερα δεν υπήρχε.
    Θα κανονίσουμε να πάμε για περπάτημα !! Είναι σημαντικό να γνωρίζεις άτομα κ να νιώθεις ότι δεν εισαι μόνος σε όλο αυτο

Senior Member
    Δηλ πόσο κατάφερες να κοιμηθείς σήμερα;

Senior Member
    Δηλ πόσο κατάφερες να κοιμηθείς σήμερα;
    Λίγες ώρες, με αρκετά ξυπνήματα . Δηλαδή πάλι ξύπνησα από τις 4 το πρωϊ , και μετά σερί έτσι . Όπως τις πρώτες μέρες δηλαδή. Δεν ξέρω γιατί αυτό... Πίστευα ότι πήγαινε καλύτερα. Ναι να κανονίσουμε . Δεν ξέρω πως και από εδώ σου στέλνω προσωπικότητα μήνυμα , να σου δώσω κάτι πιο άμεσο να μιλάμε ...

Senior Member
    Κ τι κανεις από τις 4? Πώς περνάνε οι ώρες;ναι δεν ξέρω κι εγώ πως μπορώ να σ στείλω προσωπικό μήνυμα

Senior Member
    Κ τι κανεις από τις 4? Πώς περνάνε οι ώρες;ναι δεν ξέρω κι εγώ πως μπορώ να σ στείλω προσωπικό μήνυμα
    Υποφέρω . Με πανικό ταραχή άγχος... Κλαμματα. Και όλο αυτό να γίνεται ακόμα χειρότερα. Να αισθάνομαι ταχυπαλμια. Όρθια να μη μπορώ να καθίσω . Κοντεύω να τρελαθώ πάλι !!

Senior Member
    Σου έστειλα προσωπικό !
    Τσεκαρε αν το βλέπεις....

Senior Member
    Σου έστειλα προσωπικό !
    Τσεκαρε αν το βλέπεις....
    Σου έχει δώσει ο γιατρός κάποιο αγχολυτικό μέχρι να δράσει το αντικαταθλιπτικο???

Senior Member
    Quote Originally Posted by MK.89 View Post
    Σου έχει δώσει ο γιατρός κάποιο αγχολυτικό μέχρι να δράσει το αντικαταθλιπτικο???
    Ναι βέβαια. Ζαναξ..... Στους περισσότερους αυτό δίνουν θεωρώ. Όχι ότι βλέπω κάποια τραγική διαφορά. Αλλά το παίρνω και πριν ξεκινήσω την αγωγή εγώ ...

Senior Member
    Ναι βέβαια. Ζαναξ..... Στους περισσότερους αυτό δίνουν θεωρώ. Όχι ότι βλέπω κάποια τραγική διαφορά. Αλλά το παίρνω και πριν ξεκινήσω την αγωγή εγώ ...
    Κ εγώ έχω κ ζαναξ κ λεξοτανιλ αλλά δεν είναι ότι νιώθω να κάνουν κατι...τι δοσολογία παίρνετε;τόσο άγχος έχουμε που δεν πιανουν;

Senior Member
    0.25 - 0.25 - 0.50
    Και όταν χρειάζεται, προσθέτω κι άλλο. Δεν με αγγίζει καν όμως ... Δυστυχώς !

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast