Μήπως είμαι παράλογη ; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Αυτό βγάζει συμπεράσματα σχετικά με αυτήν , που δεν αφορούν το θέμα που άνοιξες εδώ. Και σχετικά με το πόσο δυστυχής είναι ο φουκαράς που είναι μαζί της, που υπομένει την ξυνίλα της. Ας μη στεναχωριέται πάντως , το πρήξιμο δεν θα είναι για πολύ . Οι σκύλοι και οι γάτες , που έπονται δεν πρήζουν !
    σοβαρα τωρα; δηλαδη, δεν υπαρχουν κάγκουρες που οταν φλερταρουν γινονται γελοιοι κι οχι μονο δεν ειναι ελκυστικοι, αλλα ενοχλητικοι;
    θεωρεις οτι μια γυναικα, πρεπει να καλοδεχεται τις καφριλες οποιουδηποτε παπαρα, επειδη ετσι εκφραζεται, ή ετσι του κατεβηκε, για να μην τον πληγωσει;
    η κοπελα οπως διαβασες εχει σχεση με τον φιλο του. ουτε με γατες ουτε με βατραχους. αυτος να δουμε που θα βρει γατες αν συνεχισει να ρεζιλευεται και τον παρατησει κι η δικια του..

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως να το χειριστώ και τι να του πω γιατί σίγουρα δεν θα το παραδεχτεί και θα με βγάλει ζηλιάρα .Ακόμα δεν του έχω πει κάτι αυτός μου μιλάει σαν να μην συμβαίνει τίποτα.Έχει κλονιστεί αρκετά η εμπιστοσύνη μου,

Senior Member
    Θυμάμαι και το προηγούμενο θέμα σου και έχω μία εντύπωση ότι έτσι είναι γενικά ο τρόπος επικοινωνιας του με τις γυναίκες. Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ, να του το πεις, αλλά δεν νομίζω ότι είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει, εκτός κι αν αρχίσει να τρώει κράξιμο συνεχώς από όσες ενοχλούνται κι αν αυτές είναι πράγματι πολλές. Αν οι περισσότερες στις συναναστροφές τους δεν ενοχλούνται ή δεν του δείχνουν καθερά της ενόχλησή τους, δεν νομίζω να το αλλάξει ποτέ. Ο χαρακτήρας και ο τρόπος επικοινωνίας ενός ανθρώπου αλλάζει πολύ δύσκολα.

Για να είμαι ειλικρινής μαζί σου, στην συγκεκριμένη περίπτωση που περιγράφεις, δεν θα με ενοχλούσε ή θα με ένοιαζε τόσο αν νομίζει ότι φλερτάρει έτσι, θα με ενοχλούσε ότι γινόταν πατροναριστικός, εξυπνάκιας και σπαζαρχίδας και δεν είχε καμία ενσυναίσθηση ότι η κοπέλα αισθανόταν άσχημα. Αν φέρεται γενικά με τέτοιο τρόπο, συγγνώμη που θα το πω, αλλά τι τον θες τον παπάρα;

Καλημέρα .Μιλήσαμε χτες και μου είπε ότι δεν κατάλαβε ότι το έκανε τόσο και δεν το πήρε χαμπάρι ότι το παράκανε.Επίσης λέει στις κοπέλες των φίλων μου που τους ξέρω χρόνια φέρομαι και σε αυτές το ίδιο σαν να είναι φιλαράκια μου .Επισης εκνευρίστηκε που δεν του είπε η κοπέλα κάτι και το είπε σε μένα . Πραγματικά δεν ξέρω τι να πιστέψω.

Senior Member
    Δηλαδή τα φιλαράκια του τα ακυρώνει όλη την ώρα και τους τη λέει;

Αλήθεια, ο φίλος του τι στάση είχε σε όλο αυτό;

Είναι άλλη φάση τα πειράγματα και η πλάκα και η καλή επικοινωνία με τις κοπέλες της παρέας που έγραψες σε άλλο μήνυμα και άλλο η συμπεριφορά που περιγράφεις εδώ.

kopela93
    Guest
    Εκνευρίστηκε που δεν το είπε σε αυτόν αλλά το είπε σε σένα
    Μου φαίνεται ή μήπως θέλει με το ζόρι η κοπέλα να έχει οικειότητα μαζί του; Επειδή θέλει να έχει φιλαράκια τις κοπέλες των φίλων του δε σημαίνει ότι θέλουν και αυτές.

Ο φίλος τίποτα χαζό γελούσε και αυτός Πράγματικα αρχίζω να πιστεύω ότι δεν φλέρταρε και απλά το παιδί είναι χαζό δεν ξέρω τι είναι χειρότερο

Senior Member
    Εντάξει, μπορεί κάποια άλλη να του το έκοβε ή να μην έδινε ιδιαίτερη σημασία. Παρατήρησε στις παρέες που έχεις αναφέρει ξανά, πως αντιδράνε γενικά στη συμπεριφορά του οι άλλες κοπελιές. Με κάποιες μπορεί να έχει οικειότητα και να το παίρνουν στην πλάκα ή να μην συμπεριφέρεται έτσι και αυτό το σκηνικό να ήταν απλά μία ατυχής περίπτωση. Πάντως λες το φιλικό ζευγάρι είναι χρόνια μαζί και το άλλο παιδί υποθέτω χρόνια φίλος του. Άρα με την κοπέλα δεν γνωρίζεται ήδη ο δικός σου; Ίσως να μην έχουνε ιδιαίτερες σχέσεις και να μην έπιασε την ενόχλησή της, αν και μου κάνει εντύπωση. Κράτησε το σκηνικό στην άκρη του μυαλού σου και δες αν είναι μεμονωμένο ή όχι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by lindsay_ed View Post
    Καλημέρα .Μιλήσαμε χτες και μου είπε ότι δεν κατάλαβε ότι το έκανε τόσο και δεν το πήρε χαμπάρι ότι το παράκανε.Επίσης λέει στις κοπέλες των φίλων μου που τους ξέρω χρόνια φέρομαι και σε αυτές το ίδιο σαν να είναι φιλαράκια μου .Επισης εκνευρίστηκε που δεν του είπε η κοπέλα κάτι και το είπε σε μένα . Πραγματικά δεν ξέρω τι να πιστέψω.
    ποσο;; αρα ηξερε πολυ καλα οτι το εκανε. απλα δεν περιμενε ουτε να ειναι υπερβολικο και να το καταλαβαινεις κι εσυ, ουτε βεβαια να φαει ακυρο απο την κοπελα.
    εκνευριστηκε, επειδη τον ετσουξε η δυσφορια της...
    αυτος νομιζε οτι κανει τον ωραιο και ηλπιζε οτι της ειναι ευχαριστο να της κολλαει.
    πιστευω οτι ειναι καλυμμενο φλερτ. τοσο καλυμμενο που ισως δεν καταλαβαινει ουτε ο ιδιος οτι ειναι φλερτ. νομιζει οτι ειναι "αστειακια".
    αισθανεται ασφαλης να φλερταρει μπροστα σε ολους, ακριβως γιατι κανεις δεν μπορει να φανταστει οτι θα το εκανε και αυτος θα λεει οτι απλα κανει πλακα. επιπλεον, πιθανοτατα ακομα κι αν του την επεφτε κανονικα μια απο αυτες τις κοπελες, να μην ανταποκρινοταν, επειδη ειναι κοπελες φιλων του.

το θεμα ειναι ποσο ασφαλης μπορει να νοιωθεις εσυ οτι δεν θα εξελιχθει παραπανω αν καποια γουσταρει.
    εχε τα ματια σου ανοιχτα...

Ναι είναι δυο τρία χρόνια μαζί απλά λόγω κοβιντ δεν βγαίνανε ιδιαίτερα σαν παρέα.Δεν του είπα τίποτα ότι μου φάνηκε σαν φλερτ όλο αυτό γιατί είμαι σίγουρη ότι θα το αρνιόταν απλά ότι μας έφερε σε δύσκολη θέση με τα πειράγματα του. Αυτός έστειλε μήνυμα στον φίλο του και τον ρώτησε αν παρεξηγήθηκε η κοπέλα και αυτός είπε ότι όχι όλα καλά ….

Με πληγώνει το γεγονός ότι ξέρει ότι έχω σπαστεί με την συμπεριφορά του στο ταξίδι και έχουν περάσει τόσες μέρες και δεν μου είπε να βρεθούμε από κοντά να το λύσουμε ενώ βρίσκεται με τους φίλους του σαν να μην συμβαίνει τίποτα και περιμένει από μένα να του πω να βρεθούμε

Senior Member
    Τώρα μπαίνεις πιο βαθιά στο θέμα. Μάλλον κάτι δεν σου καλύπτει ο τύπος, δεν έχετε τόσο καλή επικοινωνία και για αυτό έχεις ανασφάλεια, ενώ έχεις ανοίξει θέματα για τη ζήλια και αν φλερτάρει. Μήπως αισθάνεσαι ότι είναι αδιάφορος και εσύ τον κυνηγάς;

Senior Member
    Καλησπέρα! Διαβάζοντας το thread σου θυμήθηκα μια δική μου παρόμοια ιστορία και καταλαβίνω ακριβώς πώς νιώθεις. Οι σχέσεις μας με τους ανθρώπους, είτε είναι φιλικές είτε ερωτικές, πρέπει να μας καλύπτουν και καταλαβαίνω και εγώ, ότι δεν είσαι 100% ικανοποιημένη με τη σχέση που έχεις και οτι έχεις προβληματιστεί αρκετά με το σκηνικό. Πόσο μάλλον που ο σύντροφος σου φαίνεται να υποβαθμίζει το γεγονός και το πώς ένιωσες και προτιμά να βρεθεί με φίλους παρά με εσένα για να το συζητήσετε από κοντά και να σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια. Για εμένα καλύτερα να μετρήσεις πραγματικά αν θέλεις να είσαι μαζί του, βλέποντας τη γενικότερη εικόνα. Είσαι χαρούμενη; Είναι μια σχέση που σε εξελίσσει ως άνθρωπο ή έχεις συχνά αρνητικά συναισθήματα & παράπονα;

Λοιπόν βρεθήκαμε σήμερα και του είπα τι με ενόχλησε μου είπε ότι έτσι είναι σαν άνθρωπος σατιρίζει τα πάντα και ως ένα σημείο υσχυει.Μου λέει της φέρθηκα σαν φίλος αλλά αν δεν το θέλει το καταλαβαίνω.Επίσης αν δεν μπορώ να το δεχτώ που είναι έτσι σαν άνθρωπος μάλλον δεν ταιριάζουμε και αν πιστευω ότι δεν με σέβεται ας χωρίσουμε καλύτερα γιατί αυτός πιστεύει ότι το κάνει και τον πληγώνουν να λέω τέτοιες βαριές κουβέντες. Μου ζητήσε συγνωμη για αυτα που έκανε αν με στεναχώρησαν .Του είπα αρκετά πάνω στα νεύρα μου είναι η αλήθεια ( ότι δεν με σέβεται .δεν τον νοιζει αν κάνει κάτι μπροστά μου και να με πειράξει )Στο τέλος μου είπε ότι θέλει χρόνο να σκεφτεί γιατί τον πλήγωσαν οι βαριές δηλώσεις μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by lindsay_ed View Post
    Λοιπόν βρεθήκαμε σήμερα και του είπα τι με ενόχλησε μου είπε ότι έτσι είναι σαν άνθρωπος σατιρίζει τα πάντα και ως ένα σημείο υσχυει.Μου λέει της φέρθηκα σαν φίλος αλλά αν δεν το θέλει το καταλαβαίνω.Επίσης αν δεν μπορώ να το δεχτώ που είναι έτσι σαν άνθρωπος μάλλον δεν ταιριάζουμε και αν πιστευω ότι δεν με σέβεται ας χωρίσουμε καλύτερα γιατί αυτός πιστεύει ότι το κάνει και τον πληγώνουν να λέω τέτοιες βαριές κουβέντες. Μου ζητήσε συγνωμη για αυτα που έκανε αν με στεναχώρησαν .Του είπα αρκετά πάνω στα νεύρα μου είναι η αλήθεια ( ότι δεν με σέβεται .δεν τον νοιζει αν κάνει κάτι μπροστά μου και να με πειράξει )Στο τέλος μου είπε ότι θέλει χρόνο να σκεφτεί γιατί τον πλήγωσαν οι βαριές δηλώσεις μου.
    Εγω θα ελεγα ότι δε σέβεται ούτε εσενα ούτε την άλλη κοπέλα που φαινεται να ενοχλήθηκε.Κ η πλάκα έχει ενα όριο..
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast