Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 374 FirstFirst ... 6789101858108 ... LastLast
Results 106 to 120 of 5610
    Banned
    φανταζομαι οτι για να ειμαι καλος επρεπε να πω οκ εγω ειμαι ο ................ οποιος θελει ας κανει οτι του κανει κεφι στο λαπτοπ μου και γω απλα θα κοιτω εγω ομως δε θα κατσω με σταυρωμενα χερια θα αρχισω να μιλαω και αν νομιζουν οτι θα με φανε ειναι γελασμενοι θα τα πω ολα μεχρι να το μετανιωσουν αφου καπιους τους εχουν φωτογραφισει να αλαζουν μορφη αφου ειναι αναμεσα μας ενω δε τους ξερει κανενας

Banned
    το μονο συμπερασμα που κατεληξα ειναι οτι θησιαζεσε για να βοηθησεις τους αλλους και αυτοι θυσιαζουν εσενα αυτο ειναι το ευχαριστω για οτι προσφερεις και δυστιχως πρεπει να το εμπεδωσεις για να συνεχισεις αυτο ειναι το μονο πραγμα που πηρα απο τη ζωη αυτη και μετα μου λενε οτι ειμαι απο πετρα γιατι αυτος ηταν ο μονος τροπος να τα βγαλω περα

Banned
    .................................................. .............
    Last edited by αλεξανδρος_77; 18-03-2022 at 21:13.

Senior Member
    Δεν υπαρχει κανενα λαθοσ ολα ειναι καλα αυτα που σασ ειπα τα ειχα πει και στο στρατηγο κι ειχε βρει τα παντα επι πασοκ μεχρι το 04 τα ειχαμε βρει ολα το θεμα ειναι οτι ο τσιπρασ ηθελε να σασ τα ξαναπω κι εγινε τησ *******σ ασε που ο πουτιν ειπε πεστα κ βλεπουμε τι θα σε κανουμε κ μαλλον θα με σκοτωσουν που να ξερω εγω οτι κανατε σεξ απο μικρα που ειμασταν αντι να παιζετε κ να μαθαινετε δουλειεσ για οταν θα μεγαλωσετε εγω ετσι μεγαλωσα τωρα στα γεραματα εμαθα τι κανατε οταν ειμασταν μικρα τεσπα εγω ημουν πασοκ το πασοκ ηταν μια κατασταση μαγικη και δουλευαμε κι ολασ τωρα ο τσιπρασ ντεμεκ μειωσε τα λεφτα παπαρια με τον 3πλασιασμο ειναι τα ιδια κοινωσ τιποτα δεν αλλαξε κι αυτα που σασ λενε ειναι ορολογια για διαφορα θεματα

Honorata
    Guest
    Σκέφτομαι ότι δεν θα έπρεπε να σκέφτομαι πολύ.

Honorata
    Guest

Banned
    Quote Originally Posted by Honorata View Post
    : ( : ( : (
    ο μονος τροπος να τα βγαλεις περα ειναι να παριστανεις το χαζο αφου ετσι ελκεις τους αλλους αφου οσο πιο ικανος εισαι τοσο περισσοτερο σε αντιπαθουν πεταει ο καναμπες πεταει

kopela93
    Guest
    Από κει που όλη μέρα καθόμουν μέσα στην κατάθλιψη και την
    υπερ-σκέψη,τώρα έχω αυτή τη δουλειά και άλλες μικρές δουλειές μόνη μου τριγύρω και παραδίπλα. Αγχώνομαι να τα προλάβω όλα. Αυτά για μένα είναι πολλά. Έχω συνηθίσει να σκέφτομαι πάρα πολύ και να μην κάνω τίποτα. Και τώρα έχω να κάνω πράγματα και δεν έχω χρόνο να τα σκεφτώ όλα αυτά και νιώθω πως το να μην έχω χρόνο να τα σκεφτώ είναι άβολο. Είμαι τόσο εθισμένη στη σκέψη και στη νωθρότητα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kopela93 View Post
    Από κει που όλη μέρα καθόμουν μέσα στην κατάθλιψη και την
    υπερ-σκέψη,τώρα έχω αυτή τη δουλειά και άλλες μικρές δουλειές μόνη μου τριγύρω και παραδίπλα. Αγχώνομαι να τα προλάβω όλα. Αυτά για μένα είναι πολλά. Έχω συνηθίσει να σκέφτομαι πάρα πολύ και να μην κάνω τίποτα. Και τώρα έχω να κάνω πράγματα και δεν έχω χρόνο να τα σκεφτώ όλα αυτά και νιώθω πως το να μην έχω χρόνο να τα σκεφτώ είναι άβολο. Είμαι τόσο εθισμένη στη σκέψη και στη νωθρότητα.
    Ποια ζωή προτιμάς αυτή πριν δουλειάς ή αυτή που κάνεις τώρα;; Εγώ θα προτιμούσα μια ζωή με δουλειά που να μην έχω αφεντικά πάνω από το κεφάλι μου και παρέες να βγαίνω, το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά αυτό θέλω!

Banned
    απο οτι φαινετε οι συνομωσιες μαλον χαζεψαν αυτους που ηθελαν να με κανουν χαζο και επεσαν στο λακο που μου ετοιμαζαν ετσι εξηγιται πως εφτασαν σε τοσο υψιλο IQ

kopela93
    Guest
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Ποια ζωή προτιμάς αυτή πριν δουλειάς ή αυτή που κάνεις τώρα;; Εγώ θα προτιμούσα μια ζωή με δουλειά που να μην έχω αφεντικά πάνω από το κεφάλι μου και παρέες να βγαίνω, το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά αυτό θέλω!
    Προτιμώ τη δουλειά γιατί με κάνει δημιουργική. Η ζωή χωρίς τη δουλειά είναι αρκετά δύσκολη από πολλές απόψεις.
    Χωρίς αφεντικά είναι τέλειο. Εμένα η αφεντικινα μου είναι τέλεια μέχρι τώρα όσες μέρες είμαι εκεί μου έχει φερθεί τέλεια. Θα δείξει όμως φοβάμαι όταν όλα είναι τέλεια.
    Παρέες να βγαίνω φυσικά! Πολύ σημαντικό. Τι να κάνεις τη ζωή χωρίς παρέες;
    Δεν είναι πολύ δύσκολο. Αν βρεις τη δουλειά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kopela93 View Post
    Παρέες να βγαίνω φυσικά! Πολύ σημαντικό. Τι να κάνεις τη ζωή χωρίς παρέες; .
    πολυ σωστο το σχολιο σου, οι κοινωνικες συναστροφες ειναι θεραπευτικες ......

Banned
    καθε φορα που βλεπω κατι στο ιντερνετ μετα ξηνομαι χωρις να εχω κατι και αυτο φαινετε να ειναι αποτελεσμα συνομωσιας αφου δε βρισκω αλλη εξηγιση

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    πολυ σωστο το σχολιο σου, οι κοινωνικες συναστροφες ειναι θεραπευτικες ......
    Συμφωνώ και εγώ, όταν βρίσκομαι με γνωστούς και συζητάμε διάφορα ξεχνάω αλλά προβλήματα!

Honorata
    Guest
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ο μονος τροπος να τα βγαλεις περα ειναι να παριστανεις το χαζο αφου ετσι ελκεις τους αλλους αφου οσο πιο ικανος εισαι τοσο περισσοτερο σε αντιπαθουν πεταει ο καναμπες πεταει
    Συμφωνώ, να παριστάνεις τον χαζό είναι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσεις γιατί όποιος σκέφτεται και υπεραναλυει πνίγεται σε μια κουταλιά νερό

Page 8 of 374 FirstFirst ... 6789101858108 ... LastLast