Results 106 to 120 of 192
Thread: κιλά και σχέσεις
-
07-06-2022, 10:07 #106MarilouGuest
Τι λες βρε mind ,πραγματικα σοβαρολογεις για την Γλυφαδα τωρα ???..
Ξεχνας να πεις οτι εκτος απο καλλονες ειναι και αυτες με τους χορηγους οι οποιοι χρωστανε σε οποιο μιλανε ελληνικα
Η Γλυφαδα ειναι το κατεξοχην μερος για ψωνισμενους που ο καλυτερος εκει που μοστράρει το αυτοκινητακι του και παει στο καλο εστιατροριο χρωστα ακομα και στην μανα του χαχα!
Ελα τα πραγματικα πακετα δεν ειναι εκει
- 07-06-2022, 10:56 #107
Δεν τον γουσταρω σε καμία τον ανθρωπο! Aντικειμενικα ειπα οτι ηταν-ειναι ωραιος. Παντως πριν απο αυτην ειχε μακροχρονια σχεση και παντρευτηκε και νεος, σιγουρα θα χε και καποιες αλλες.
Στα υπόλοιπα συμφωνω ...εγραψα οσα εγραψα γιατί διαβαζω διαρκως να λενε πως οι καλλονες εχουν τους πλουσιους πραγμα που δεν ισχύει! Αυτο ειναι το point...και οπως ξερουμε ποσες καλλονες κανουν βιζιτες; Οι περισσοτερες! Αν ηταν ετσι ολες θα χαν τους πλουσιους και δεν θα χρειαζοταν. Ειναι μυθος αυτο το πράγμα! Και εμενα μου την επεσε ενα κατα πασα πιθανότητα ευκατάστατος και ειναι μεγαλυτερος μου αρκετα και δεν μου αρεσει και καθολου! Ε τι να το κανεις; Ευκαιρίες για μεγάλους και χαλια και πλουσιους μπορει να εχουν αλλα ποια τους θελει αυτους; Και ειδικα να τους τρωει στην μαπα μια ζωη;
Στα αλλα οπως ειπα θα συμφωνήσω..απλα οταν και εσυ εχεις αρκετά καλά χαρακτηριστικά λες γιατι να μην βρω κάτι όσο καλύτερο γινεται. Δεν ειναι στοχος μου να ναι πλουσιος αλλα δεν θα με χαλαγε κιολας. Δεν ειναι το 1ο πραγμα που κοιταω παντως σιγουρα! Ας εχει ολα τα αλλα που ζηταω και μια δουλεία και οκ πιστευω θα μαι υπερευχαριστημένη. Αλλα να σου πω κατι ΤΗΝ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ δεν την μπορω!!!!!!!!!!! ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Αν δω πως ο αλλος ειναι τσιγκούνης ξενερώνω αφάνταστα. Δεν ξερω αν μπορω να τον δω ερωτικά ειναι λες και βγαινω με μια φιλη μου εξω.Last edited by little; 07-06-2022 at 11:27.
07-06-2022, 11:33 #108
Το πώς απο "κιλα και σχεσεις" το θεμα αλλαξε σε"λεφτα και σχεσεις" ειναι αξιον αποριας....ή μηπως αυτη ειναι η ουσια?!
07-06-2022, 12:00 #109
καλα, μην νομιζεις οτι επειδη ηταν μεγαλος και χαλια, ηταν και ευκαταστατος...
υπαρχει πολυ θρασσος εκει εξω.
επισης, μη νομιζεις οτι αν εκανες κατι μαζι του, θα σε παντρευοταν κιολας, μονο επειδη ηταν χαλιας... ξερεις ποσοι "χαλιες"- πλουσιοι , τις πετανε 5-5 τις κοπελιτσες που ονειρευονται γαμους;
υπαρχουν πλουσιοι που ονειρευονται ενωση περιουσιων, υπαρχουν και πλουσιοι που ονειρευονται να εχουν την πιο ομορφη γυναικα που θα μπορεσουν να βρουν.
αυτοι οι δευτεροι, εχουν παντα καλλονες, αλλα εχουν παρατησει πολλες καλλονες πριν καταληξουν... δεν εχει καθε καλλονη κι απο εναν εφοπλιστη... πολλοι εχουν παντρευτει πρωην βιζιτες πολυτελειας (οχι φτωχάλες). δεν τις πηραν απο παρθεναγωγεια..
υπαρχουν και καποιοι πλουσιοι που θελουν να αγαπησουν, να περνανε καλα κλπ. εκει θα δεις, ουτε την καρακαλονα να εχει, ουτε την εφοπλιστινα...
ο,τι , μα Ο,ΤΙ χαρακτηριστικα εχει καποιος/καποια, αν εχει αυτοπεποιθηση θελει να βρει το καλυτερο που μπορει.
και ομορφη να νοιωθεις, υπαρχουν πολλοι που δεν τους αρεσεις. και ασχημη να νοιωθεις, υπαρχουν καποιοι που τους αρεσεις.
αν αγεσαι και φερεσαι απο το πως σε βλεπουν οι αλλοι, ΚΑΗΚΕΣ.
εσυ, διεκδικεις αυτον που γουσταρεις.
αν σε γουσταρει κι αυτος, θα γινει δουλιτσα. αν δεν, ΔΕΝ....
07-06-2022, 12:28 #110
Καλά προφανως και το ευκαταστατος το ειπα απο στοιχεια που εδωσε Δουλεια, περιοχη κλπ. Δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου! Οχι πως του πήρα και το Ε9...δεν με απασχολεί αλλωστε δεν μου αρεσε καθολου.
Καλα τωρα και μια βίζιτα πολυτελείας δεν νομιζω να χει βγαλει τοσα πολλα ωστε να την θελει ενας εφοπλιστής για τα λεφτα της!!!
Τους αρεσουν οι βιζιτες και τις προτιμούν λόγω του χαρακτήρα τους.
Δεν ανεφερα πουθενα πως άγομαι και φέρομαι συμφωνα με το πως με βλεπουν οι αλλοι, δεν ξερω πως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα.
Οσο για την τελευταία σου προταση το ειπα ενα κάρο φορες πως δεν ειναι πως βρίσκω άντρα όπως τον θελω και δεν με θελει αυτος.....εγω δεν τους θελω! Δεν βρισκω καποιον να πληρεί τα κριτήρια μου !Οπότε αυτο ειναι το θεμα αν εβρισκα και καμια 10αρια να μου αρεσαν θα χα μεγαλύτερες πιθανότητες να ταιριάξω με καποιον. Αν δεν βρίσκω κανεναν τι γινεται;
Δυστυχως το παν ειναι οι γνωριμίες......οι αντρες πανε στα ΣΙΓΟΥΡΑ! Πχ α αυτην την ξερω..την βλεπω συχνα ε ας της μιλησω.
07-06-2022, 12:42 #111MarilouGuest
07-06-2022, 12:43 #112
δεν καταλαβες.
αυτοι που θελουν πλουσιες, δεν παντρευονται βιζιτες... κορες εφοπλιστων παντρευονται.
αυτοι που θελουν καλλονες, συχνα παντρευονται βιζιτες, γιατι πολυ συχνα, οι καλλονες που κανουν παρεα με πλουσιους, ειναι βιζιτες...
και δεν τις προτιμουν για τον χαρακτηρα τους, αλλα για την ομορφια τους..
αν δεν βρισκεις ανδρα να σου αρεσει, σημαινει οτι δεν εισαι αρκετα κοινωνικοποιημενη...
τωρα, αν ΟΤΑΝ τον βρεις του αρεσεις κι εσυ, θα φανει...
εγω δεν εχω την αισθηση οτι οι ανδρες πηγαινουν στα σιγουρα. αν τους αρεσει καποια και δεν ειναι συνεσταλμενοι, της το δειχνουν, της μιλανε, κλπ..
07-06-2022, 16:14 #113
07-06-2022, 21:18 #114
Εγώ δεν θεωρώ πως δεν μπορεί καποιος να βρει όμορφη αλλα οχι βιζιτα ! Πιστεύω πως πανε μαζι τους γιατι εχουν τις ίδιες πεποιθήσεις με αυτες, αλλιως ΘΑ ΑΗΔΙΑΖΑΝ που θα ξεραν πως κανουν βιζιτες... Εγω ημουν συγκλονισμένη με περιστατικο που ηξερε ο αλλος πως ειναι βιζιτα και την παντρεύτηκε. Αν ηταν και θελαν απλα όμορφες θα την πεφταν σε ακυρες κοπελες στο δρομο, σε μαγαζια κλπ, θα καναν τα παντα αρκει να βρουν μια ομορφη και ηθική κοπέλα. Που δεν νομίζω οι πλουσιοι να το κανουν. Τις θελουν γιατι εχουν και αυτοι τα ιδια μυαλα με αυτες. Πανε και αυτοι με βιζιτες και ισως επειδη ειναι πλουσιοπαιδα τους φαινεται νορμαλ, απο το να πανε να την πεσουν σε καποια και να τρώνε απόρριψη. Και δεν ξερουμε και τι κοινωνικές δεξιότητες έχουν! Οταν ο αλλος ειναι κακομαθημένος πχ μπορει να ΑΠΑΙΤΕΙ πως βγηκες κερασε οφείλεις να του κατσεις; Θα καθόντουσαν αυτοι να περιμένουν και να κανουν υπομονή με μια κοπελα; Μαλλον οχι, εδω και οι φτωχοι δεν το κανουν. Τα θελουν ολα στο πιατο. Συν οτι οι βιζιτες ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ στον γαμο; Ωραια θα κανουν ο,τι τους πουν. Τρωνε κερατο, δεν μιλανε! Μια που δεν ειναι βιζιτα θα ανεχόταν τα παντα; ΟΧΙ !
Τι να σου πω Remedy ξερεις τι "κοτες" ειναι τα νεα αγορια; Πόσοι κοιτανε αλλα δεν μιλανε; Μου εχει τυχει να πληρωσουν σε διπλανο τραπεζι και πληρωσαν για να ναι σε επιφυλακή να με παρουν απο πισω οταν φυγω (μια φιλη μου το πε η πονηρή πως το επιασε δεν ξερω) και ετσι εγινε. Και ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ! Απλα κοιταζαν. Δεν ειναι ετσι οπως τα λες ειναι οι πιο μεγάλοι άντρες που εχουν το θάρρος να μιλανε σε καποια. Οι νέοι το κάνουν αλλά σπανίως. Τα περιμένουν ολα απο τις κοπέλες! Μέσω σοσιαλ δεν ξερω τι παίζει δεν εχω.Last edited by little; 07-06-2022 at 22:00.
08-06-2022, 03:02 #115
Είναι μια συναλλαγη και τιποτα περισσοτερο. Δινεις ένα ποσό για καποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα όπου στην εκπνοή του η δεσποινίδα έσκορτ φεύγει και αυτό ειναι που κερδίζει ο συναλλασσόμενος. Την ελευθερία του και το ότι δεν θα έχει κάποια στο σπιτι να τον ρωτησει που ηταν, γιατι άργησε, γιατι το ένα, γιατι το άλλο, θέλω να πάμε έξω, θέλω να πάμε τριήμερο, μην κοιμάσαι, γιατι κοιμασαι, γιατι δεν κοιμασαι, γιατι έφαγες έξω, γιατι, γιατι, γιατι. Ολα αυτά ένας ευκατάστατος τα αποφεύγει με μια απλή συναλλαγή που κάνει με καποια η οποία είναι δεκάρι στα μάτια του αλλά και στο σεξ και το μονο που της χρωστάει είναι ένα α ποσό τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγότερο.
Υ.Γ Ο απαιδευτος βλάκας το δεκαρι θα το παντρευτει, ο εξυπνος ξερει πως το δεκάρι έχει ημερομηνία λήξης οποτε και γιατι να το παντρευτει....
08-06-2022, 05:46 #116
Ακριβως αυτο! Αλλιως καλές και ομορφες μπορουν να βρουν χωρις να ναι πρωην βίζιτες. Επιλέγουν συνειδητά βιζιτες! Και εγω απορούσα παλια πως ειναι δυνατόν. Και να λεω ομορφη και εγω ειμαι και απο πολλες πολυ περισσότερο.......οι περισσοτερες γινονται χαλια τελικα απο τις πλαστικες και τα ναρκωτικα μεχρι να παντρευτουν τον πλουσιο. Και να λεω μα πως γινεται, μα πως γινεται; ΑΥΤΕΣ Θελουν τελικα και παντρεύονται αυτες.
Πρεπει να τους κανουν και παιδια για αυτο τις παντρεύονται, που θα αφησουν τα λεφτα;
Ενταξει μπορει να τα βρίσκουν παντως μεταξυ τους, δεν μου πέφτει λόγος. Η αλλη χεσμενο θα τον εχει δε μπα να τρωει το κερατο του αιωνα, θα λεει ΕΓΩ ΕΞΑΣΦΑΛΊΣΤΗΚΑ και περναω ΤΕΛΕΙΑ, παίρνω τις μαρκες μου, παω τις διακοπες μουΜια χαρα περνανε! Δεν τις κατηγορώ απλα οπως ειπα και πιο πανω δεν ειναι οπως νομιζει ο κοσμος οτι εισαι ομορφη βρήκες τον λεφτα! Και το εχουν κανει καραμέλα, νομιζουν πως η εμφανιση εξασφαλίζει τα παντα ενω πραγματικα δεν εξασφαλίζει τιποτα. Αντε να μπορεις να βρει πιο ωραιους γκομενους απο καποια αλλη...ή πιο πολλους ΩΣ ΕΚΕΙ ! Που αν εισαι και ησυχη οπως εγω και ψαχνεις συναισθημα παλι οφελος μεγαλο δεν εχεις!
Οι πολύ πλουσιοι αν δουν καλή κοπελα παιζει να την αποφεύγουν κιολας...Οταν υπαρχουν τοσες υπακουες βιζιτες. Εσενα δεν σε θελουν γιατι να τους τα πρήζεις και να θες και σχεση με αισθήματα και πίστη. Δεν συμφέρεις.
Ενταξει ολα αυτα ειπα πως δεν θα με χαλαγε να χε και λεφτα ως εκει, δεν εχω στοχο ζωής τον πλουσιο σε καμια περιπτωση. Αυτο που "ζηλευω" ειναι βρε παιδια μια κοπελα απο την σχολη ειναι ΖΑΜΠΛΟΥΤΗ δεν μπορω να σας περιγράψω γιατι πλούτη μιλαμε! Τι τυχερη αληθεια, ουτε να κρέμεται απο τα @@@ κανενος. Και μιλαμε για τρελα λεφτα......το χα πει σε εναν φιλο μου δεν με πιστεψε με λεει "ελα μωρε ετσι τα βαζουν στο ινσταγκραμ" του στελνω το ινσταγκραμ της και επαθε πλακα λεει τι απιστευτη χλιδή ειναι αυτη;
Αυτη ηρθε απλα για να γλεντήσει την ζωη και εμεις υποφέρουμε ρε γαμωτο. Δεν λεω πως και οι πλουσιοι δεν εχουν προβληματα αλλα τα προβληματα τους και εμεις τα εχουμε ΣΥΝ οτι δεν εχουμε και λεφτα. Σας λεω εχω ειχα συγκλονιστεί οταν ειδα το ινστα της. Δεν το εχω ξαναδει στην ζωη μου τετοιο πραγμα. Και εννοειται πως κανει μπαμ οτι δεν ειναι στα τα ινσταγκραμ των "μοντελων"- βιζιτων. Φαινεται πως μιλαμε για ΤΡΕΛΑ λεφτα.
Tων διασημων τα προφιλ ειναι λες και πεινάνε μπροστα στο δικο της. Και ολα αυτα χωρις να χρειαστει να κατσει σε κανεναν! Απο τους γονεις της! Τι τυχη αληθεια ! Και δεν ειναι μονο το χρημα το θεμα ειναι πολλα! Ειναι οτι δεν θα παει σε μια δουλεια να της φερονται σκατα καθε μερα να υποφερει! Δεν θα παει σε αλλα δυσκολα περιβαλλοντα με τον καθε αξεστο κλπ. Και το αλλο που παρατηρησα επειδη οκ χαζευω να μαι ειλικρινης αν ανεβασει κατι...ή με φιλες κλπ. Πως φιλη της πχ βαζει ενα εντελως προκλητικο μπλουζακι μονο η θηλή δεν φαινονται. και γενικα ολα τα πλουσιοκοριτσα ειναι φουλ στο να μοστραρουν τα οπισθια τους και τα κάλλη τους. (Δεν ειναι βιζιτες σε καμια περιπτωση) Αλλα ολα οκ....γιατι εχουν τον αερα της πλουσιας!!!!! Αυτες οτι και να βαλουν παλι σεβασμο λαμβάνουν! Αν το βαλεις εσυ θα σε πουν βιζιτα που ψαχνεις χορηγο. Τοση δυναμη πια εχει το χρημα!Αν καμια αλλη βαλει λιγοτερες προκλητικες φωτο απο αυτες θα της λενε τα προστυχα στα σχολια και πως ειναι βιζιτα, ψαχνει χορηγο. Αυτες ΟΛΑ ΚΑΛΑ ! Εμ αφου φαινεται απο χιλιομετρα πως τα εχουν ! Σου λενε χορηγο αυτες δεν ψαχνουν σιγουρα. Αλλα υπαρχει τελικα ρατσισμος αν δεν εχεις λεφτα!
Last edited by little; 08-06-2022 at 06:07.
08-06-2022, 10:28 #117
θα σας πω οτι ωσ τωρα τρεις γυναικες μου εχουν πει οτι δεν με ηθελαν γιατι δεν ειχα φραγκα..... παλια παιρνουσα πολυ δυσκολα, φοιτητης τα εβγαζα δυσκολα περα.....
08-06-2022, 11:15 #118MarilouGuestχαχαχα
που ξερεις που μενω βρε καλο μου πλεον μονιμα ?
ασε που τα τελευα χρονια η Αθηνα ειναι δευτερο σπιτι μου !!!
Πολυ ατυχες το επιχειρημα σου για την υποτιμηση του λογο μου ,το ομολογο
Ο Αλιμος σου κανει σαν περιοχη για να εχουμε πληρη εικονα για την Γλυφαδα τι λες ?
Αλλωστε σε αυτο τον κυκλο καποιοι εχουν περισσοτερες γνωριμιες
επειτα ειναι γνωστη η δικη σου σχεση με το χρημα και πως αξιολογεις μια γυναικα βαση αυτου και μονο !
Φιλια να περνας ομορφα και μακρυα απο αυτες τις κυριες
08-06-2022, 11:17 #119MarilouGuest
08-06-2022, 11:20 #120garfieldGuestΚαλά μη νομίζετε ότι για τις γυναίκες είναι διαφορετικά. Ποιος θα έβγαινε με μια άνεργη π.χ. που δεν θα μπορούσε να πληρώσει στις εξόδους; Και μη μου πείτε ναι άλλα αυτή μπορεί να βρει πλούσιο άντρα γιατί ούτε όλοι είναι πλούσιοι ούτε όλοι θέλουν να πληρώνουν και είναι και καλύτερα να μην το δέχεται η γυναίκα το κέρασμα εκτός αν ο άλλος θέλει πραγματικά να το κάνει.
Εμένα μου έχει τύχει να βγω να πληρώσει ο άλλος δυο τρεις φορές συνολικά και μετά να μου το κοπανάει οτι με κερνουσε ενώ τις άλλες φορές πλήρωνα εγω τα δικά μου.
Γι αυτό τώρα προτιμώ αν δεν έχω λεφτά να μη βγω καθόλου.
Γενικά τα λεφτά ειναι ένα θέμα.