Απελπισία.... - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 60 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 241 to 255 of 900
    Quote Originally Posted by Honorata View Post
    Κρίμα πραγματικά. Να στερείσαι τη ζωή σου για ένα "πρόβλημα" που δεν είναι καν πρόβλημα.

Φυσικά και δεν είσαι η μοναδική παρθένα. Δεν είσαι συχνή περίπτωση σίγουρα αλλα δεν εισαι η μόνη και δεν μπορεις να ξέρεις πόσοι είναι έτσι Γιατί όλοι κρύβονται.

Άλλοι έχουν προβλήματα σοβαρά δες την κοπέλα με το οξύ που καταστράφηκε όλη της η ζωή και παρόλα αυτά το παλεύει. Και βρήκε είχαν πει κι συντροφο. Ή άτομα που λόγω ατυχημάτων έμειναν ανάπηροι και όμως έφτιαξαν τη ζωή τους. Έλα τώρα. Εγώ είμαι σίγουρη ότι με έναν άντρα που θα σε αναψει και θα ξέρει λίγο να σε χειριστεί καλά και όχι σαν κάφρος θα το καταφέρεις δεν είναι τόσο δύσκολη από όσο νομίζεις. Να ντυθείς να βγεις έξω να κάνεις παρέες να βγεις από το καβούκι σου και να περνάς καλά και ότι είναι να έρθει θα έρθει
    Ναι δίκιο έχεις σε όλα αυτά. Υπάρχουν άτομα με μεγάλη δύναμη που παρα τα πιό σοβαρά προβληματα τους έχουν καταφερει πολλά.
    Δεν με πάει πίσω μόνο το σεξ που δεν έκανα. Με πάνε πίσω κι άλλα. Ασχετα από το σεξ άμα γνωρίσω κάποιον αναρωτιέμαι αυτός τώρα γιατι μου είπε να βγουμε?αποκλειεται να του αρεσω για κάποιο άλλο λόγο έρχεται μαζί μου. Στραβος είναι τόσες άλλες όμορφες κυκλοφορουν και άλλες τέτοιες σκέψεις καθοριζουν το μυαλό μου με αποτέλεσμα να σαμποταρω τον ίδιο μου τον εαυτό. Πως να στο πω αισθάνομαι λιγη για να με ερωτευτεί κάποιος. Και ότι εκπέμπεις αυτό είσαι και προσελκυεις ατομα που στο επιβεβαιωνουν.

Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    35 δεν είσαι ; Έχεις καλά χρόνια ακόμη. Υπάρχει και το άλλο . Ζεις στην Ελλάδα. Μη φανταστείς ότι οι άλλες γύρω, όσες δεν είναι παρθένες (δεν είσαι η μόνη παρθένα στα 35, μην ακούς τις απελευθερωμένες του πληκτρολογίου , μόνο στα λόγια είναι η απελευθέρωση των ελληνίδων και στα αίσχη στα δικαστήρια διαζυγίων) μην νομίσεις ότι είναι μηχανές του σεξ. Πολύ συνηθισμένη περίπτωση σεξουαλικής συμμετοχής, είναι αυτή του ... πτώματος , ξαπλώνει δηλαδή η άλλη κι ανοίγει τα πόδια. Ο ... ανταγωνισμός που έχεις από άλλες δηλαδή και το μέτρο σύγκρισης των ανδρών , το μαύρο του το χάλι είναι . ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ.

Τα είπα όλα. Στα 35 έχεις καλά χρόνια. Μην έρθεις και λες τα ίδια στα 45 ή στα 50 ....

Κακά τα ψέμματα , μπορεί να μη σου αρέσει ... αλλά όλες οι ιστορίες που άκουσα που ξεφτίλισαν άτομα οι ερωτικοί παρτενέρ τους, λόγω της ... παρθενιάς ... μάντεψε τι φύλου ήταν !
    Δεν θα σου αρέσει . Γυναίκες που έκαναν παρθένους άνδρες ρεντίκολα ήταν . Όλες οι ιστορίες που έχω ακούσει . Ποτέ το αντίστροφο .
    Γυναίκα αν δεν είναι καμιά εναλλακτική , κουλτουριάρα ή πιτσιρίκα , αν μάθει για κάποιον ότι είναι παρθένος και τον έστειλε και θα τον κάνει ρεζίλι των σκυλιών .
    Σεξ μαζί του δεν κάνει πάντως. Απλά δεν θα το πει έτσι . Θα του αποδώσει 1000 άλλα κουσούρια.
    Ναι 34 είμαι. Και πάλι εγώ θεωρώ ότι τα εχασα το χρόνια μου.
    Εντάξει μηχανές του σεξ λίγες θα είναι αλλά σίγουρα όλες είναι καλύτερες από εμένα σε αυτό το θέμα. Αλλά για 34 και παρθενα δεν πιστεύω να υπάρχουν πολλες.φοβάμαι ότι όσο χρόνια και να περασουν δεν θα αλλαξει κάτι. Απλώς πρέπει να απόδεχτω οτι είμαι ασεξουαλ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Ναι δίκιο έχεις σε όλα αυτά. Υπάρχουν άτομα με μεγάλη δύναμη που παρα τα πιό σοβαρά προβληματα τους έχουν καταφερει πολλά.
    Δεν με πάει πίσω μόνο το σεξ που δεν έκανα. Με πάνε πίσω κι άλλα. Ασχετα από το σεξ άμα γνωρίσω κάποιον αναρωτιέμαι αυτός τώρα γιατι μου είπε να βγουμε?αποκλειεται να του αρεσω για κάποιο άλλο λόγο έρχεται μαζί μου. Στραβος είναι τόσες άλλες όμορφες κυκλοφορουν και άλλες τέτοιες σκέψεις καθοριζουν το μυαλό μου με αποτέλεσμα να σαμποταρω τον ίδιο μου τον εαυτό. Πως να στο πω αισθάνομαι λιγη για να με ερωτευτεί κάποιος. Και ότι εκπέμπεις αυτό είσαι και προσελκυεις ατομα που στο επιβεβαιωνουν.
    εμ... γι αυτο λεμε οτι χρειαζεσαι ψυχοθεραπεια κι οχι σεξ...
    οταν σε καποιον αρεσεις, δεν σκεφτεται οπως φοβασαι. του αρεσεις πραγματικα. αν δεν μπορεις να το καταλαβεις, χρειαζεσαι ψυχοθεραπεια..

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ολα σεξ ειναι.
    μην κομπλεξαρεσαι χωρις λογο.
    ο,τι κανεις με τον αλλο για να φτασετε σε οργασμο, σεξ ειναι.
    υπαρχουν γυναικες που χωρις να πονανε, δεν θελουν διεισδυση. πχ καποιες ομοφυλοφιλες (οχι ολες)
    αυτες, δεν κανουν σεξ δηλαδη;
    το μονο κολλημα ειναι οτι και οι δυο παρτενερ πρεπει να ικανοποιουνται.
    αν καποιος ικανοποιειται ΜΟΝΟ με την διεισδυση , τοτε ναι, καποια στιγμη θα φυγει.
    αλλα 1-2-3 που λες, ειναι πολυ λιγες για να φυγει.
    πιθανολογω οτι και ο πρωτος σου απειρος ηταν.
    ενας εμπειρος ανδρας μπορει να το κανει, εαν νοιωθεις ανετα με τα παιχνιδια και τον ποθεις πραγματικα, χωρις να εισαι τοσο μεγαλο θεμα οσο νομιζεις.
    Ο πρώτος όχι δεν ήταν άπειρος ειχε κάποιες σχέσεις στο παρελθόν.Ο πρώτος δεν με πήγε καν σε κρεβατι.περίμενε να κάνουμε σεξ πρώτη φορα στο αμαξι και στην εξοχη.ασε.θα μου πεις όποια θέλει σεξ κάνει παντου αλλά τέλος πάντων δεν έγινε ούτε με αυτόν γιατί το προβλημα ήμουν εγώ.

εμ... γι αυτο λεμε οτι χρειαζεσαι ψυχοθεραπεια κι οχι σεξ...
    οταν σε καποιον αρεσεις, δεν σκεφτεται οπως φοβασαι. του αρεσεις πραγματικα. αν δεν μπορεις να το καταλαβεις, χρειαζεσαι ψυχοθεραπεια..
    Πάνω σε αυτό το κομμάτι ειδικά με την ψυχολογο δεν βοηθηθηκα καθόλου.δεν ξέρω πως μπορείς να βοηθησεις κάποιον που ειναι ασχημος νά νοιωσει όμορφος και να αγαπησει τον εαυτό του.αφού ειναι ασχημος δεν αλλαζει αυτό.

Senior Member
    Ο πρώτος όχι δεν ήταν άπειρος ειχες κάποιες σχέσεις στο παρελθόν.Ο πρώτος δεν με πήγε καν σε κρεβατι.περίμενε να κάνουμε σεξ πρώτη φορα στο αμαξι και στην εξοχη.ασε.θα μου πεις όποια θέλει σεξ κάνει παντου αλλά τέλος πάντων δεν έγινε ούτε με αυτόν γιατί το προβλημα ήμουν εγώ.
    ε οχι ρε φιλε!!!!
    εφοσον εχεις κολλημα, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ.
    δεν γυρναμε τσοντα!!!
    το κανεις οπου νοιωσεις ανετα και ασφαλης και μπορεις να μεινεις οσες ωρες θελησεις.
    δεν εξρω τι σεξ ειχε κανει μεχρι τοτε στην ζωη του.
    πολλοι επειδη πηδανε σαν τα λαγουδακια σε ολη τους την ζωη, μπορει να εχουν παει και 40 και 50 να νομιζουν οτι ειναι εμπειροι αλλα δεν ξερουν την τυφλα τους, κι ουτε να ικανοποιησουν μια γυναικα.
    αν ειχε την παραμικρη πειρα και την παραμικρη ενσυναισθηση, θα ηξερε οτι εφοσον εισαι διστακτικη, πρεπει να γινει οπου εσυ νοιωθεις ανετα. και φυσικα δεν ειναι αυταποδεικτο οτι θα σου αρεσει/ βολευει να το κανεις για πρωτη φορα στο αυτοκινητο..
    αυτος ηταντ ο προβλημα, δεν ησουν εσυ.
    ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ το προβλημα , γιατι καθεσαι 10 χρονια με καποιον με σεξουαλικη δυσλειτουργια που δεν ποθεις καν και δεν σε ποθει, για να μην παρεις την ζωη σου στα χερια σου..

Senior Member
    Πάνω σε αυτό το κομμάτι ειδικά με την ψυχολογο δεν βοηθηθηκα καθόλου.δεν ξέρω πως μπορείς να βοηθησεις κάποιον που ειναι ασχημος νά νοιωσει όμορφος και να αγαπησει τον εαυτό του.αφού ειναι ασχημος δεν αλλαζει αυτό.
    πιθανως πηγες σε λαθος ψυχολογο. δοκιμασε καποια αλλη.
    εσυ εβγαλες το πορισμα οτι εισαι ασχημη. αυτο δεν σημαινει οτι εισαι οντως.

Senior Member
    Πως να στο πω αισθάνομαι λιγη για να με ερωτευτεί κάποιος.
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

Και μόνο που σκέφτεσαι να ικανοποιήσεις τον σύντροφο σου, σε κάνει να υπερτερείς απο πολλές άλλες.
    Και μόνο αυτό σαν τρόπος σκέψης αρκεί για να είναι κάποιος ερωτευμένος μαζί σου.

Αποφεύγω να κάνω τέτοια σχόλια αλλά με έσκασες!

Senior Member
    Εντάξει μηχανές του σεξ λίγες θα είναι αλλά σίγουρα όλες είναι καλύτερες από εμένα σε αυτό το θέμα. Αλλά για 34 και παρθενα δεν πιστεύω να υπάρχουν πολλες.φοβάμαι ότι όσο χρόνια και να περασουν δεν θα αλλαξει κάτι. Απλώς πρέπει να απόδεχτω οτι είμαι ασεξουαλ.
    Πάλι κάνεις προβλέψεις για το μέλλον και υποθετικές συγκρίσεις. Μάλλον πρέπει να αποφασίσεις ... να ξεκινήσεις να ζεις. Η ανάλυση κάνει κακό . Και να γεμίσεις ίσως το χρόνο σου, να μην έχεις ελεύθερο χρόνο να σκέφτεσαι αηδίες.

ε οχι ρε φιλε!!!!
    εφοσον εχεις κολλημα, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ.
    δεν γυρναμε τσοντα!!!
    το κανεις οπου νοιωσεις ανετα και ασφαλης και μπορεις να μεινεις οσες ωρες θελησεις.
    δεν εξρω τι σεξ ειχε κανει μεχρι τοτε στην ζωη του.
    πολλοι επειδη πηδανε σαν τα λαγουδακια σε ολη τους την ζωη, μπορει να εχουν παει και 40 και 50 να νομιζουν οτι ειναι εμπειροι αλλα δεν ξερουν την τυφλα τους, κι ουτε να ικανοποιησουν μια γυναικα.
    αν ειχε την παραμικρη πειρα και την παραμικρη ενσυναισθηση, θα ηξερε οτι εφοσον εισαι διστακτικη, πρεπει να γινει οπου εσυ νοιωθεις ανετα. και φυσικα δεν ειναι αυταποδεικτο οτι θα σου αρεσει/ βολευει να το κανεις για πρωτη φορα στο αυτοκινητο..
    αυτος ηταντ ο προβλημα, δεν ησουν εσυ.
    ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ το προβλημα , γιατι καθεσαι 10 χρονια με καποιον με σεξουαλικη δυσλειτουργια που δεν ποθεις καν και δεν σε ποθει, για να μην παρεις την ζωη σου στα χερια σου..
    Για αυτό βγήκα με αυτόν που ποθω τωρα για να κάνω σεξ.αλλά κι αυτός μια εξαφανιζεται μια έρχεται. Ούτε έτσι μπορω να λειτουργησω.Αν ήθελε όντως να κάνουμε σεξ θα κανονιζε κάτι εκτός δουλειάς για εμένα κι ας ήταν και κρυφά. Αυτός ολο λέει θέλει θέλει και τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω που τους βρισκω.εντάξει να πει ψεματα εντάξει που είναι παντρεμένος αλλά να τρελενεσαι να τον δεις και αυτός να εξαφανιζεται δηλαδή καπου λες είμαι τόσο μπάζο και μου φέρονται ετσι.
    Όταν παω να κάνω κάτι με τον φίλο μου ρώτα σκεφτομαι τον άλλον και λέω αυτο που νοιωθω για αυτόν με αυτό που νοιώθω για τον παντρευμενο δε συγκρινεται.

Quote Originally Posted by Cmos View Post
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

Και μόνο που σκέφτεσαι να ικανοποιήσεις τον σύντροφο σου, σε κάνει να υπερτερείς απο πολλές άλλες.
    Και μόνο αυτό σαν τρόπος σκέψης αρκεί για να είναι κάποιος ερωτευμένος μαζί σου.

Αποφεύγω να κάνω τέτοια σχόλια αλλά με έσκασες!
    Δεν το είχα σκεφτει ποτε έτσι χαχα.
    Και φυσικά πρώτον πάντα θα εβαζαν τον άλλον. Ειδικά άμα ήμουν και ερωτευμένη όπως με τον παντρεμενο χαλί θα γινόμουν. Εδώ είμαι έτσι με τον φίλο μου που δεν νοιωθω και μεγάλη καψουρα.
    Ίσως αυτό να είναι και το λάθος μου.είμαι παντα το θυμα.Πάντως αν προχωρουσε τίποτα με τον παντρεμενο δεν θα του έλεγα όχι σε τίποτα.

Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Πάλι κάνεις προβλέψεις για το μέλλον και υποθετικές συγκρίσεις. Μάλλον πρέπει να αποφασίσεις ... να ξεκινήσεις να ζεις. Η ανάλυση κάνει κακό . Και να γεμίσεις ίσως το χρόνο σου, να μην έχεις ελεύθερο χρόνο να σκέφτεσαι αηδίες.
    Σε αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα. Τα σαββατοκύριακα που δεν έχω δουλειά με τρελενουν όλες αυτές οι σκέψεις. Τις άλλες μέρες είμαι νορμάλ δεν σκέφτομαι το πρόβλημα μου.θα φροντίζω να γεμίσω και αυτές τις μέρες να μην έχει το μυαλό περιθωρια σκεψεις.

Senior Member
    Πάντως αν προχωρουσε τίποτα με τον παντρεμενο δεν θα του έλεγα όχι σε τίποτα.
    Ξέχνα τον παντρεμένο. Μην τον αναφέρεις ποτέ σε επόμενη σχέση.
    Άνοιξε το facebook, και συνέχισε να βγαίνεις με άλλους μέχρι να νοιώσεις κάτι παρόμοιο.
    Να ξεκαθαρίζεις απο την αρχή την κατάσταση, και σε όποιον αρέσει.
    Δεν έχει σημασία πόσες φορές θα χρείαστουν. 5? 10? 100? Δεν παίζει ρόλο.
    Αργά ή γρήγορα θα βρεις τον άνθρωπο σου. Είναι θέμα χρόνου αν πας προς αυτή τη κατεύθυνση.

Senior Member

Lightbulb

σιγά δεν σε πήραν τα χρόνια
    τα φαινόμενα απατούν σίγουρα την ξέρεις αυτήν την έκφραση
    μπορεί κάποια/κάποιον να τον νομίζεις ότι είναι μηχανή στο σεξ και τελικά να αποδεχτεί ότι δεν είναι αλλά και το αντίθετο κάποιος/κάποια που θα λες σίγουρα θα είναι ξενέρωτος και να φανεί μηχανή

γιατί σου έχει κολλήσει ότι είσαι ασεξουαλ? !! Εδώ μας έχεις πει ότι έχεις φαντασίες ότι κάνεις σεξ αν ήσουν ασεξουαλ δεν θα σου περνούσε καν από το μυαλό ούτε καν για φιλί
    ξέρω γιατί έχω γνωρίσει ασεξουαλ και το απαιχθανοταν σαν ιδέα

Quote Originally Posted by Cmos View Post
    Ξέχνα τον παντρεμένο. Μην τον αναφέρεις ποτέ σε επόμενη σχέση.
    Άνοιξε το facebook, και συνέχισε να βγαίνεις με άλλους μέχρι να νοιώσεις κάτι παρόμοιο.
    Να ξεκαθαρίζεις απο την αρχή την κατάσταση, και σε όποιον αρέσει.
    Δεν έχει σημασία πόσες φορές θα χρείαστουν. 5? 10? 100? Δεν παίζει ρόλο.
    Αργά ή γρήγορα θα βρεις τον άνθρωπο σου. Είναι θέμα χρόνου αν πας προς αυτή τη κατεύθυνση.
    Πως να τον ξεχάσω και αυτον?αφού με αυτόν έχω φαντάστει να κάνω σεξ.βέβαια σίγουρα πρέπει να φύγω και θα το κανω αλλά με βαριά καρδια.και με τον φόβο ότι δεν θα ξανά νοιώσω έτσι. Δεν είναι και ευκολο να ερωτευεσαι ετσι.

Page 17 of 60 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast