Απελπισία.... - Page 36
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 36 of 60 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast
Results 526 to 540 of 900
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Προς το παρόν δεν μπορώ να πάω διακοπές. Ξεσπαω σε ρούχα παπούτσια και τέτοια. Είναι και αυτό μια εκτονωση.
    τα έχεις όμως ανάγκη τα ρούχα ή απλώς το κάνεις σαν ψυχοθεραπεία?
    Θα μπορούσες κάλλιστα τα λεφτά που δίνεις στα ρούχα να τα κρατούσες για ένα 3ημερο

οκ επιλογή σου είναι να διαθέσεις τα λεφτά σου όπου θες, απλά σου λέω τι θα επέλεγα εγώ

αυτά που σου έγραψα στο πμ δεν σε βοήθησαν?

Οχι τι να αλλαξει δηλαδή?

αν ήταν ειλικρινής μαζί σου και εσύ ήσουν 20 χρόνων πιστεύεις θα έκανες άλληεπιλογή?

Quote Originally Posted by kopela93 View Post
    Δεν ξέρει κανείς για σένα. Εσύ ξέρεις. Πάρε τον έλεγχο της ζωής σου. Μη δίνεις βάση και μην πετάς το μπαλάκι στον άλλον ότι ο άλλος ξέρει καλύτερα για σένα.
    Βλέπουμε κάποιες συμπεριφορές και κρίνουμε αναλόγως. Η κοινή λογική είναι ότι αν κάποιος δεν κάνει κίνηση δε διεκδικεί και δεν κυνηγάει ένα θέμα, σημαίνει ότι δεν το θέλει αρκετά δεν το θέλει τόσο ώστε να κοπιάσει. Μερικά πράγματα είναι σίγουρα. όπως πχ αυτό
    Πχ αν σε φοβίζει αυτό ή εκείνο, δε θα το κάνεις. Θα προτιμήσεις να κάτσεις στ'αυγά σου και θα πεις προτιμώ να μη ρισκάρω. Άμεσα καταλαβαίνεις ότι για να μη ρισκάρεις για να μην κοπιάζεις σημαίνει ότι δεν το θες πραγματικά.
    Αυτό που ήθελα το διεκδικησα.τον παντρεμενο δηλαδή. Παρολες τις αναστολες μου βγήκα μαζί του.ηταν και αυτό σημαντικό για μενα.
    Τώρα η συνέχεια μαζί του δεν είναι εφικτή. Οπότε δεν το λες και παραιτηση.

Quote Originally Posted by panos19 View Post
    τα έχεις όμως ανάγκη τα ρούχα ή απλώς το κάνεις σαν ψυχοθεραπεία?
    Θα μπορούσες κάλλιστα τα λεφτά που δίνεις στα ρούχα να τα κρατούσες για ένα 3ημερο

οκ επιλογή σου είναι να διαθέσεις τα λεφτά σου όπου θες, απλά σου λέω τι θα επέλεγα εγώ

αυτά που σου έγραψα στο πμ δεν σε βοήθησαν?

αν ήταν ειλικρινής μαζί σου και εσύ ήσουν 20 χρόνων πιστεύεις θα έκανες άλληεπιλογή?
    Δεν τα έχω ανάγκη τα ρούχα απλώς με κάνουν και αισθάνομαι όμορφη. Το έχω αναγκη αυτο.τριημερο έτσι κι αλλιώς δεν εχω με ποιον να παω.

Αν ήταν ειλικρινής μαζι μου και μου έδινε έστω και ένα μικρό δείγμα ότι ενδιαφέρεται λιγο για εμένα θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Θα ήμουν και εγώ ειλικρινής.και ας διαλέγε μετα αν ήθελε.

Senior Member
    Δεν τα έχω ανάγκη τα ρούχα απλώς με κάνουν και αισθάνομαι όμορφη. Το έχω αναγκη αυτο.τριημερο έτσι κι αλλιώς δεν εχω με ποιον να παω.

Αν ήταν ειλικρινής μαζι μου και μου έδινε έστω και ένα μικρό δείγμα ότι ενδιαφέρεται λιγο για εμένα θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Θα ήμουν και εγώ ειλικρινής.και ας διαλέγε μετα αν ήθελε.
    μπορείς να φτιάξεις τα νύχια και τα μαλλιά, υποθέτω είναι λίγο οικονομικά
    μπορείς να πας μόνη σου να χαλαρώσεις

μπορείς να φτιάξεις τα νύχια και τα μαλλιά, υποθέτω είναι λίγο οικονομικά
    μπορείς να πας μόνη σου να χαλαρώσεις
    Τα κάνω βρε όλα αυτά μόνη μου.Από περιποίηση είμαι πάρα πάνω από το κανονικο.στα αλλά έχω το προβλήμα.

Senior Member
    Τα κάνω βρε όλα αυτά μόνη μου.Από περιποίηση είμαι πάρα πάνω από το κανονικο.στα αλλά έχω το προβλήμα.
    τι να σου πω βρε αποστολια σου έστειλα πμ μήπως βοηθήσω και τα παιδιά εδώ φτάσαμε 36 σελίδες, δεν μπορούμε να σου πούμε κάτι άλλο, αν δεν το πάρεις απόφαση και τραβήξεις κόκκινη γραμμή όπως λέει και το τραγούδι και να προχωρήσεις

τι να σου πω βρε αποστολια σου έστειλα πμ μήπως βοηθήσω και τα παιδιά εδώ φτάσαμε 36 σελίδες, δεν μπορούμε να σου πούμε κάτι άλλο, αν δεν το πάρεις απόφαση και τραβήξεις κόκκινη γραμμή όπως λέει και το τραγούδι και να προχωρήσεις
    Ναι Πάνο μου.σας ευχαριστώ πολύ όλους.και εσύ με βοηθησες με αυτά που μου είπες.

Senior Member
    Θα προτιμουσα να είμαι 20 25.τώρα θα πάω 35.την έχω χάσει την μπάλα.
    Αν τώρα είσαι 34, στα 33 ή στα 30 ή στα 25 δεν μπορείς να κάνεις πολύ σεξ . Στα 34 όμως μπορείς να κάνεις. Το παρελθόν πάει . Το παρόν και το μέλλον όχι .
    Αν δεν κάνεις στα 34 , τώρα , του χρόνου , θα έχουν χαθεί και τα 34.
    Το άλλο που λες ότι σεξ βρίσκεται εύκολα ... μέχρι μια ηλικία. Μετά πιο δύσκολα.

Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Αν τώρα είσαι 34, στα 33 ή στα 30 ή στα 25 δεν μπορείς να κάνεις πολύ σεξ . Στα 34 όμως μπορείς να κάνεις. Το παρελθόν πάει . Το παρόν και το μέλλον όχι .
    Αν δεν κάνεις στα 34 , τώρα , του χρόνου , θα έχουν χαθεί και τα 34.
    Το άλλο που λες ότι σεξ βρίσκεται εύκολα ... μέχρι μια ηλικία. Μετά πιο δύσκολα.
    Σίγουρα σε κάθε ηλικία αλλαζουν οι ευκαιρίες. Δεν έχεις στα 20 ίδιες στα 30 και στα 40.

Γενικά σύμφωνω με αυτά που λες αλλα εισαι κάπως απόλυτος και δεν είναι ωραίο αυτό.τουλάχιστον εσύ με το σεξ τα πας καλά? Γιατί άμα διαβάσω όλα αυτά που γράφεις μόνο το σεξ θεωρεις σημαντικο σε μια σχέση. Δεν μιλας ποτέ για συναισθημα.από περιεργεια ρωταω αν θες δεν απαντάς.

Senior Member
    Ναι Πάνο μου.σας ευχαριστώ πολύ όλους.και εσύ με βοηθησες με αυτά που μου είπες.

δεν το ειπα για αν με ευχαριστησης,μου αρκει να εβαλα και εγω το λιθαρακι μου ωστε να σε βοηθησω
    οποτε θες μπορεις να μου στειλεις πμ

Σίγουρα σε κάθε ηλικία αλλαζουν οι ευκαιρίες. Δεν έχεις στα 20 ίδιες στα 30 και στα 40.
    αναλογα παντα,καποιοι μεγαλονωντας γινοται,ποιο ωραιοι και ποθητοι!

δεν το ειπα για αν με ευχαριστησης,μου αρκει να εβαλα και εγω το λιθαρακι μου ωστε να σε βοηθησω
    οποτε θες μπορεις να μου στειλεις πμ

αναλογα παντα,καποιοι μεγαλονωντας γινοται,ποιο ωραιοι και ποθητοι!
    Φυσικά βοήθησες και εσύ όπως όλοι σας.

Senior Member
    όπως όλοι σας.
    ευχαριστω................

Senior Member
    Γενικά σύμφωνω με αυτά που λες αλλα εισαι κάπως απόλυτος και δεν είναι ωραίο αυτό.τουλάχιστον εσύ με το σεξ τα πας καλά? Γιατί άμα διαβάσω όλα αυτά που γράφεις μόνο το σεξ θεωρεις σημαντικο σε μια σχέση. Δεν μιλας ποτέ για συναισθημα.από περιεργεια ρωταω αν θες δεν απαντάς.
    Τίποτε το απόλυτο . Απλά χωρίς σεξ , δεν υπάρχει σεξ . Από την άλλη , με άτομα που έχεις κάνει σεξ , υπάρχει άλλη επικοινωνία και δέσιμο , ακόμη κι αν δεν υπήρξε ποτέ σχέση . Με διάρκεια , εννοώ. Αυτό σηκώνει εκτενείς περιγραφές και δεν ταιριάζει εδώ. Σε άλλο θέμα, άλλη φορά.

Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Τίποτε το απόλυτο . Απλά χωρίς σεξ , δεν υπάρχει σεξ . Από την άλλη , με άτομα που έχεις κάνει σεξ , υπάρχει άλλη επικοινωνία και δέσιμο , ακόμη κι αν δεν υπήρξε ποτέ σχέση . Με διάρκεια , εννοώ. Αυτό σηκώνει εκτενείς περιγραφές και δεν ταιριάζει εδώ. Σε άλλο θέμα, άλλη φορά.
    Δεν κατάλαβα αυτό που σε ρώτησα αλλα οκ.σε άλλο θέμα αλλη φορά.

Senior Member
    Δεν κατάλαβα αυτό που σε ρώτησα αλλα οκ.σε άλλο θέμα αλλη φορά.
    Ρώτησες αν θεωρώ μόνο το σεξ δημαντικό σε μια σχέση . ΟΧΙ . Απλά , χωρίς σεξ, δεν υπάρχει σχέση . Δεν είναι το μόνο σημαντικό , απλά χωρίς αυτό δεν υπάρχει τίποτε.
    Αν υπάρχει αυτό , μπορεί να υπάρξει σχέση. Αν δεν υπάρχει, είναι γνωριμία. Αν υπάρχει σεξ , μετά εξετάζουμε και άλλους παράγοντες.

Page 36 of 60 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast