Απελπισία.... - Page 52
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 52 of 60 FirstFirst ... 2425051525354 ... LastLast
Results 766 to 780 of 900
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Όλα αυτά που εγραψες τους καθιστουν δυστυχισμενους.

Φαντάσου πως θα ήσουν εσύ χωρίς συναίσθημα. Χωρίς να μπορείς να νοιωσεις ερωτευμενη.Χωρίς να καίγεσαι από παθος για κάποιον.
    Εγώ αν ήμουν έτσι θα ήμουν σαν νεκρη.δεν υπάρχει μεγάλυτερη ευχαριστηση από το να είσαι ερωτευμένος.Απλώς μετά σε πολλές περιπτώσεις έρχεται και η απογοήτευση. Αλλά ακόμη και εκεί νιώθεις. Είσαι ζωντανη .
    Αυτοί είναι νεκροί μεσα τους.έτσι πιστεύω. Μπορεί και να κάνω λάθος.
    Αλλά ποιος ευτυχισμενος άντρας θα γυρίζε δεξιά και αριστερά με κάθε πατσαβουρα για να κανει σεξ η να πάρει επιβεβαίωση?μόνο ενας δυστυχισμενος που δεν έχει άλλες επιλογές.
    Mπορει να ναι ετσι και να χεις δικιο!
    Αλλα ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ τους εχουν κανει μάγκες για αυτο εχει φτασει η αυτοπεποιθηση τους στο θεο και σας εμπαίζουν. Ξερουν την δυναμη τους! Οποτε αποκτήστε αυτοσυγκράτηση και αυτοέλεγχο !
    Αυτοι χανουν οχι εσεις. Σιγα μην κλάψω για το όφελος του αλλουνου !

Quote Originally Posted by little View Post
    Mπορει να ναι ετσι και να χεις δικιο!
    Αλλα ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ τους εχουν κανει μάγκες για αυτο εχει φτασει η αυτοπεποιθηση τους στο θεο και σας εμπαίζουν. Ξερουν την δυναμη τους! Οποτε αποκτήστε αυτοσυγκράτηση και αυτοέλεγχο !
    Αυτοι χανουν οχι εσεις. Σιγα μην κλάψω για το όφελος του αλλουνου !
    Θεωρώ ότι οι γυναίκες τους κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή τους έχουν χεσμενους γιατί έχουν καταλάβει ότι είναι άνθρωποι χωρίς συναίσθημα.Οπως φερθηκε σε μενα με την ιδια ψυχροτητα θα φερεται και στη γυναικα του.Άμα τους είχαν Θεους δεν θα κοιτούσαν αλλού. Οπότε ορίστε η δυστυχια τους.

Αυτοσυγκρατηση και αυτοέλεγχος στον έρωτα δεν υπαρχει.Η τα δίνεις όλα η τίποτα. Και κλαιω και πέφτω ψυχολογικα και κατάθλιψη παθαινω και όλα. Δεν ντρέπομαι για αυτά που νιωθω.ας ντραπουν αυτοί που δεν νιώθουν και κοροιδευουν.Εγώ είμαι αληθινή.

Senior Member
    Όταν είσαι ερωτευμένος Πανο είσαι στραβος.δεν βλέπεις τίποτα.
    Δεν μου εδινε σημασία εννοω ποτέ δεν αφιερωσε ούτε μια ώρα από τον ελεύθερο του χρόνο για να με δει.μόνο καβατζα για τις βαρετες ώρες τις δουλειάς.
    Παρόλα αυτά αν μου στελνε κάτι πάλι θα πηγαινα.δεν σέβομαι τον εαυτό μου και δεν βλέπω πως μου φέρονται οι άλλοι. Εκεί που με διωχνουν εκεί πηγαινω εγώ.
    το γνωριζω!
    και εσυ επρεπε να του κανεις μια κουβεντα

γιατι δεν το σεβεσαι?πρεπει να υπαρχει και λιγο ο εγωισμος

Quote Originally Posted by panos19 View Post
    το γνωριζω!
    και εσυ επρεπε να του κανεις μια κουβεντα

γιατι δεν το σεβεσαι?πρεπει να υπαρχει και λιγο ο εγωισμος
    Του το είχα πει το γνώριζε. Για αυτό του είπα τέλος.και αυτός δεν είχε πρόβλημα αφού δεν με ξανά ενοχλησε.

Senior Member
    Θεωρώ ότι οι γυναίκες τους κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή τους έχουν χεσμενους γιατί έχουν καταλάβει ότι είναι άνθρωποι χωρίς συναίσθημα.Οπως φερθηκε σε μενα με την ιδια ψυχροτητα θα φερεται και στη γυναικα του.Άμα τους είχαν Θεους δεν θα κοιτούσαν αλλού. Οπότε ορίστε η δυστυχια τους.

Αυτοσυγκρατηση και αυτοέλεγχος στον έρωτα δεν υπαρχει.Η τα δίνεις όλα η τίποτα. Και κλαιω και πέφτω ψυχολογικα και κατάθλιψη παθαινω και όλα. Δεν ντρέπομαι για αυτά που νιωθω.ας ντραπουν αυτοί που δεν νιώθουν και κοροιδευουν.Εγώ είμαι αληθινή.
    Oι γυναικες τους μπορει με τα χρονια να τους μαθαν τι φαρα ειναι και να τους εχουν χεσμενους. Πριν παντρευτουν θα χαν βρει ομως πολλες χαζες να τους καναν θεους και Ολο και καμια χαζη βρίσκουν και ως παντρεμενοι και νοιωθουν πως μετρανε. ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ !

kopela93
    Guest
    Πρέπει να κερδίζει ο άλλος μόνο αν το αξίζει. Όχι να κερδίζει μέσα από τις ανασφάλειες μας. Πολύ συμφωνώ

Quote Originally Posted by little View Post
    Oι γυναικες τους μπορει με τα χρονια να τους μαθαν τι φαρα ειναι και να τους εχουν χεσμενους. Πριν παντρευτουν θα χαν βρει ομως πολλες χαζες να τους καναν θεους και Ολο και καμια χαζη βρίσκουν και ως παντρεμενοι και νοιωθουν πως μετρανε. ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ !
    Δηλαδη οποία δειξει ότι γουσταρει κάποιον και τον θέλει πολύ είναι χαζη?
    Εμείς πως περιμένουμε από τους άντρες να μας κάνουν Θεες?Μήπως ψάχνουμε και εμείς χαζους?

Quote Originally Posted by kopela93 View Post
    Πρέπει να κερδίζει ο άλλος μόνο αν το αξίζει. Όχι να κερδίζει μέσα από τις ανασφάλειες μας. Πολύ συμφωνώ
    Όσες ανασφαλειες και να έχουμε αργά ή γρήγορα και εμεις οι ιδιες όταν δεν μας κάνει ο άλλος φευγουμε.Δεν μας άρεσαν γιατί είχαμε ανασφαλειες.μας άρεσαν γιατί πολύ απλά τους γουσταραμε ενώ αυτοί όχι.
    Last edited by Αποστολια; 23-07-2022 at 08:36.

kopela93
    Guest
    Όσες ανασφαλειες και να έχουμε αργά ή γρήγορα και εμεις οι ιδιες όταν δεν μας κάνει ο άλλος φευγουμε.Δεν μας άρεσαν γιατί είχαμε ανασφαλειες.μας άρεσαν γιατί πολύ απλά τους γουσταραμε ενώ αυτοί όχι.
    Φεύγουμε για πολλούς λόγους. Αλλά εδώ θα διαφωνήσω. Οι ανασφάλειες πολλές φορές σε κάνουν να νομίζεις ότι θες κάποιον.
    Μπορεί να τον θες 20% και 80% να τον θέλει η ανασφάλεια σου.
    Εγώ αυτό πιστεύω. Μπορεί και να διαφωνείς. Εγώ όμως έτσι το έχω βιώσει από μένα, έτσι έχω δει.

Quote Originally Posted by kopela93 View Post
    Φεύγουμε για πολλούς λόγους. Αλλά εδώ θα διαφωνήσω. Οι ανασφάλειες πολλές φορές σε κάνουν να νομίζεις ότι θες κάποιον.
    Μπορεί να τον θες 20% και 80% να τον θέλει η ανασφάλεια σου.
    Εγώ αυτό πιστεύω. Μπορεί και να διαφωνείς. Εγώ όμως έτσι το έχω βιώσει από μένα, έτσι έχω δει.
    Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό τουλάχιστον σε εμένα. Δεν μπορώ και να το διαχωρισω ομως.Σημασία έχει να βρούμε καποιον να μας θέλει όπως εμεις αυτόν.

Senior Member
    Του το είχα πει το γνώριζε. Για αυτό του είπα τέλος.και αυτός δεν είχε πρόβλημα αφού δεν με ξανά ενοχλησε.
    ψυχρος ο τυπος,ειδε οτι δεν του προσφερες το σεξ και δεν του εκανες και ειπε να σε αδειασει

ψυχρος ο τυπος,ειδε οτι δεν του προσφερες το σεξ και δεν του εκανες και ειπε να σε αδειασει
    Γνωριζα ότι με ήθελε μόνο για το σεξ.απλά θεωρησα με το χαζό μου μυαλό ότι αν βρισκομασταν πιο πολλές φορές ίσως τον κερδιζε ο χαρακτήρας ίσως ισως.νόμιζα ότι κάτι θα νοιωσει.Είδες που και η αυτοπεποιθηση δεν κάνει καλό τελικά. Πιστεύεις ότι θα αρεσεις σε κάποιον και θα τον κερδιζεις και σε οδηγει σε ψευτικες ελπιδες.
    Εκείνο που με πειραξε περισσότερο είναι ότι δεν μου ζήτησε ούτε μια συγνώμη για τα ψέματα του που υποτίθεται εμαθα τώρα. Αυτο μαχαιρι στην καρδιά ήταν.

Senior Member
    Γνωριζα ότι με ήθελε μόνο για το σεξ.απλά θεωρησα με το χαζό μου μυαλό ότι αν βρισκομασταν πιο πολλές φορές ίσως τον κερδιζε ο χαρακτήρας ίσως ισως.νόμιζα ότι κάτι θα νοιωσει.Είδες που και η αυτοπεποιθηση δεν κάνει καλό τελικά. Πιστεύεις ότι θα αρεσεις σε κάποιον και θα τον κερδιζεις και σε οδηγει σε ψευτικες ελπιδες.
    Εκείνο που με πειραξε περισσότερο είναι ότι δεν μου ζήτησε ούτε μια συγνώμη για τα ψέματα του που υποτίθεται εμαθα τώρα. Αυτο μαχαιρι στην καρδιά ήταν.
    το ειπες και μονη σου ΙΣΩΣ
    ως προς ποιον παραγοντα δεν κανει καλο η αυτοπεποιθηση?μα δεν ειναι θεμα αυτοπεποιθησης δικια σου που εχει τετοια συμπεριφορα ο αλλος

ας πουμε ερχοταν μια μερα ακι σου ελεγε συγνωμη και να ξεκινησετε παλι απο την αρχη,χωρις ψεματα κλπ θα τον δεχοσουν?

το ειπες και μονη σου ΙΣΩΣ
    ως προς ποιον παραγοντα δεν κανει καλο η αυτοπεποιθηση?μα δεν ειναι θεμα αυτοπεποιθησης δικια σου που εχει τετοια συμπεριφορα ο αλλος

ας πουμε ερχοταν μια μερα ακι σου ελεγε συγνωμη και να ξεκινησετε παλι απο την αρχη,χωρις ψεματα κλπ θα τον δεχοσουν?
    Θα δέχομουν ναι.χωρίς δεύτερη σκεψη.γιατί ξέρω πόσο δύσκολο είναι να ερωτευτεις ξανά από την αρχη.Περιμενα να σου πω την αλήθεια ότι θα μου εστελνε ένα μήνυμα να μου πει συγνώμη και να το συζητήσουμε από κοντά. Αλλά τελικά δεν το έκανε.εκεί κολλάει και η αυτοπεποιθηση που σου λέω. Πιστευα οτι του αρεσα με αυτά που ελεγε.τελικα μου απεδειξε ότι έχω δίκιο σε οσα πίστευω εξαρχης για μένα.

Senior Member
    Θα δέχομουν ναι.χωρίς δεύτερη σκεψη.γιατί ξέρω πόσο δύσκολο είναι να ερωτευτεις ξανά από την αρχη.Περιμενα να σου πω την αλήθεια ότι θα μου εστελνε ένα μήνυμα να μου πει συγνώμη και να το συζητήσουμε από κοντά. Αλλά τελικά δεν το έκανε.εκεί κολλάει και η αυτοπεποιθηση που σου λέω. Πιστευα οτι του αρεσα με αυτά που ελεγε.τελικα μου απεδειξε ότι έχω δίκιο σε οσα πίστευω εξαρχης για μένα.
    με τοσα που σου εχει κανει και θες να επιστρεψεις σε αυτον τι να πω!!
    καλα λενε οτι εχουν περασει τα κακα παιδια

και τι σημαινει αυτο να εισαι με καποιον που δεν σου φερθηκε καλα

Page 52 of 60 FirstFirst ... 2425051525354 ... LastLast