Απελπισία.... - Page 54
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 54 of 60 FirstFirst ... 4445253545556 ... LastLast
Results 796 to 810 of 900
    kopela93
    Guest
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Ε άμα ξανά στείλει με τόσα που του είπες είναι επιεικώς ηλιθιος.εσύ θες να ξανά στείλει?
    Δεν ξέρω τι είναι. Είναι ηλίθιος;;;;
    Ή μήπως κάτι άλλο;
    Εγώ δε θέλω να στείλει δεν οδηγεί πουθενά αυτό.
    Απλά όταν στέλνει κάθε φορά χαμογελάω

Quote Originally Posted by kopela93 View Post
    Δεν ξέρω τι είναι. Είναι ηλίθιος;;;;
    Ή μήπως κάτι άλλο;
    Εγώ δε θέλω να στείλει δεν οδηγεί πουθενά αυτό.
    Απλά όταν στέλνει κάθε φορά χαμογελάω
    Αν μπορείς κοψτο και εσύ μην ξανά απαντήσεις στα μηνύματα του.εσένα χαλάει άλλωστε όλο αυτό.

Senior Member
    Δεν έχω φλερτ γιατί είμαι κλεισμενη μέσα. Μόνο δουλειά πηγαίνω τελευταια.δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο να σου πω με γοητευει αυτό η το άλλο.
    Την απιστια εφόσον έκανα σεξ δεν θα την συγχωρουσα.τώρα και να απιστησει κάποιος αν είναι μαζί μου καλά θα κάνει. Βέβαια θα μου πεις ας σε χωρισει οποιος θέλει. Αυτό γίνεται δηλαδή.
    αν ειχες ομως θα ησουν ανοικτη?
    δεν πηγαινεις γυμναστηριο,σε καποιο παρκο για περπατημα
    εχεις καποιο κατοικιδιο?

γιατι καλα να κανει?γιατι υποτιμας τον εαυτοσ σου?
    αν επιτρεπεται θα ηθελες να μου περιγραψεις πως εισαι εξωτερικα?ή εδω ή σε πμ αν θες

Quote Originally Posted by panos19 View Post
    αν ειχες ομως θα ησουν ανοικτη?
    δεν πηγαινεις γυμναστηριο,σε καποιο παρκο για περπατημα
    εχεις καποιο κατοικιδιο?

γιατι καλα να κανει?γιατι υποτιμας τον εαυτοσ σου?
    αν επιτρεπεται θα ηθελες να μου περιγραψεις πως εισαι εξωτερικα?ή εδω ή σε πμ αν θες
    Αν είχα φλερτ που να μου άρεσε ο αλλος θα ήμουν ανοιχτη ναι.αλλά ξέρω ότι σπάνια μου αρέσει κάποιος πολύ.
    Μένω σε χωριό. Και ο φιλος μου σε πολη.τώρα το καλοκαιρι δεν πηγαίνω σχεδόν καθόλου στον φίλο μου.όποτε μένω χωριό. Έχω σκύλο.αλλά στο χωριό δεν υπάρχει τίποτα μη νομίζεις και όσοι με φλερταραν δεν μου αρεσαν.άσε που δεν θα διάλεγα από το χωριό για να γινω ρεζιλι μετά με το προβλημα μου.

Όταν είσαι με κάποιον και δεν κάνεις σεξ σίγουρα ο άλλος κάτι θα κάνει με άλλη φυσιολογικό μου ακούγεται.ειναι ανάγκη που εμείς οι ασεξουαλ δεν έχουμε.

Περιγραφη να σου κάνω και από εδώ.Είμαι 49 κιλά κοντη 1.61 ξανθό μάλλι βαμμενο βέβαια όχι φυσικό και κάστανα ματιά. Αλλα δεν λέει κάτι ή περιγραφή αν δεν δεις τον άλλον από κοντά.

Senior Member
    Αν είχα φλερτ που να μου άρεσε ο αλλος θα ήμουν ανοιχτη ναι.αλλά ξέρω ότι σπάνια μου αρέσει κάποιος πολύ.
    Μένω σε χωριό. Και ο φιλος μου σε πολη.τώρα το καλοκαιρι δεν πηγαίνω σχεδόν καθόλου στον φίλο μου.όποτε μένω χωριό. Έχω σκύλο.αλλά στο χωριό δεν υπάρχει τίποτα μη νομίζεις και όσοι με φλερταραν δεν μου αρεσαν.άσε που δεν θα διάλεγα από το χωριό για να γινω ρεζιλι μετά με το προβλημα μου.

Όταν είσαι με κάποιον και δεν κάνεις σεξ σίγουρα ο άλλος κάτι θα κάνει με άλλη φυσιολογικό μου ακούγεται.ειναι ανάγκη που εμείς οι ασεξουαλ δεν έχουμε.

Περιγραφη να σου κάνω και από εδώ.Είμαι 49 κιλά κοντη 1.61 ξανθό μάλλι βαμμενο βέβαια όχι φυσικό και κάστανα ματιά. Αλλα δεν λέει κάτι ή περιγραφή αν δεν δεις τον άλλον από κοντά.

μηπως δεν θελεις να αγαπησεις αλλον,περιμενοντας τον παντρεμενο?
    σε διπλανα χωρια δεν υπαρχει καποιος καλος?για μπανια δεν πας?

εσυ ομως θελεις να κανεις σεξ,εχεις φαντασιωσεις αλλα κατα καποιον λογω φοβασε,οχι οτι το απεχθανεσαι,αρα δεν θεωρησε ασεξουαλ με αυτην την εννοια

απο περιγραφη μια χαρα μου φαινεσαι,την λεξη κοντη καλυτερρα να την αλλαξεις και να λες μικροκαμωμενη ακουγεται ποιο καλα

Senior Member
    Μα δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω. Εχω κλειστει στον εαυτο μου χειρότερα από πριν.ή μοναξιά αγγιζει το ταβανι.και η παρηγορια μου είναι αυτες οι σελιδες που αγγίζουν τους αθλιους του Ουγκω.Επίσης το να μιλάω με κορίτσια με προβληματα στις σχεσεις του με βοηθαει να βλέπω και εγώ τα πράγματα αλλιως.

Σου αρέσει η κλάψα. Μπορείς να παίξεις με άλλους. Θα πάψεις να ασχολείσαι με καμμένες , τελειωμένες ιστορίες. Το να συζητάς για αυτές, δεν βγάζει τίποτε. Δαπάνη χρόνου.

μηπως δεν θελεις να αγαπησεις αλλον,περιμενοντας τον παντρεμενο?
    σε διπλανα χωρια δεν υπαρχει καποιος καλος?για μπανια δεν πας?

εσυ ομως θελεις να κανεις σεξ,εχεις φαντασιωσεις αλλα κατα καποιον λογω φοβασε,οχι οτι το απεχθανεσαι,αρα δεν θεωρησε ασεξουαλ με αυτην την εννοια

απο περιγραφη μια χαρα μου φαινεσαι,την λεξη κοντη καλυτερρα να την αλλαξεις και να λες μικροκαμωμενη ακουγεται ποιο καλα
    Ακόμη σκέφτομαι τον παντρεμενο.ασε που είναι δύσκολο να βρω κάποιον. Και από τη δουλειά όλοι ξέρουν οτι έχω σχέση. Οπότε δύσκολο.

Για μπανιο πηγαίνω στο τροχοσπιτο που έχουν οι δικοι μου σε ένα μέρος που δεν έχει πολυ κόσμο. Και έχει κυρίως πιο μεγάλους σε ηλικια.

Ούτε οι ασεξουαλ το απεχθανονται.απλώς δεν έχουν την ανάγκη να το κάνουν. Εγώ έχω επιθυμια που και που το σκέφτομαι συνεχως αλλά δεν έχω τόση ανάγκη να το κάνω νομιζω.μεγαλύτερη ανάγκη έχω να αισθανθω ποθητη ότι κάποιος με γουστάρει πραγματικα.

Senior Member
    Ακόμη σκέφτομαι τον παντρεμενο.ασε που είναι δύσκολο να βρω κάποιον. Και από τη δουλειά όλοι ξέρουν οτι έχω σχέση. Οπότε δύσκολο.

Για μπανιο πηγαίνω στο τροχοσπιτο που έχουν οι δικοι μου σε ένα μέρος που δεν έχει πολυ κόσμο. Και έχει κυρίως πιο μεγάλους σε ηλικια.

Ούτε οι ασεξουαλ το απεχθανονται.απλώς δεν έχουν την ανάγκη να το κάνουν. Εγώ έχω επιθυμια που και που το σκέφτομαι συνεχως αλλά δεν έχω τόση ανάγκη να το κάνω νομιζω.μεγαλύτερη ανάγκη έχω να αισθανθω ποθητη ότι κάποιος με γουστάρει πραγματικα.
    γνωριμιες απο το ιντερνετ θα εκανες?
    αν δεν ηξεραν οτι εχεςι σχεση,εκανες σχεση απο την δουλεια?

γιατι πας και εσυ εκει που πανε ηλικιωμενοι?

Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Σου αρέσει η κλάψα. Μπορείς να παίξεις με άλλους. Θα πάψεις να ασχολείσαι με καμμένες , τελειωμένες ιστορίες. Το να συζητάς για αυτές, δεν βγάζει τίποτε. Δαπάνη χρόνου.
    Ναι μωρε οκ μου αρέσει η κλαψα.

Να παιξω?βλέπεις να παιζω με κανεναν?

Αν με ανακουφιζει η συζητηση εμένα εσύ τι πρόβλημα εχεις?

Εδώ είναι φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης.δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει. Γιατί και προηγούμενως είδα μια απαραδεκτη απάντηση σου σε μια κοπέλα λεγοντας την ανεραστη αν θυμάμαι καλά ενώ η ίδια είπε ότι έχει κατάθλιψη και είναι λογικό να είναι έτσι.Γνωριζεις από καταθλιψη?Σου εύχομαι ποτέ να μην έρθεις στην θέση μας Και νοιωσεις σε όλα τα επίπεδα ακομη και στο σεξουαλικο πεθαμενος.
    Τώρα απ έξω από το χορο μπορεις να πεις πολλά τραγούδια.

γνωριμιες απο το ιντερνετ θα εκανες?
    αν δεν ηξεραν οτι εχεςι σχεση,εκανες σχεση απο την δουλεια?

γιατι πας και εσυ εκει που πανε ηλικιωμενοι?
    Γνωριμιες από το ίντερνετ όχι ποτέ. Δεν έχω σοσιαλ δεν έχω τίποτα.
    Από τη δουλεια με πελατη είχα βγει.τον πρωην.θα ξανά εβγαινα ναι.

Δεν έχω παρεες να πάω και αλλού.

Senior Member
    Γνωριμιες από το ίντερνετ όχι ποτέ. Δεν έχω σοσιαλ δεν έχω τίποτα.
    Από τη δουλεια με πελατη είχα βγει.τον πρωην.θα ξανά εβγαινα ναι.

Δεν έχω παρεες να πάω και αλλού.
    να μπεις σε site γνωριμιων καθαρα,οχι μεσω social

ααφου θα εβγαινες,τι σε εμποδιζει απο το να αρχισεις μεσω τις δουλειας?

πας μονη σου,εκει γινονται παιχνιδια στην θαλασσα

να μπεις σε site γνωριμιων καθαρα,οχι μεσω social

ααφου θα εβγαινες,τι σε εμποδιζει απο το να αρχισεις μεσω τις δουλειας?

πας μονη σου,εκει γινονται παιχνιδια στην θαλασσα
    Δεν θα γνωριζα ποτέ από site γνωριμιών.

Δεν υπάρχει κάποιος από την δουλειά που να θέλει να βγούμε τώρα.

Μόνη πάω ναι.

Senior Member
    Ναι μωρε οκ μου αρέσει η κλαψα.

Να παιξω?βλέπεις να παιζω με κανεναν?

Αν με ανακουφιζει η συζητηση εμένα εσύ τι πρόβλημα εχεις?

Εδώ είναι φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης.δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει. Γιατί και προηγούμενως είδα μια απαραδεκτη απάντηση σου σε μια κοπέλα λεγοντας την ανεραστη αν θυμάμαι καλά ενώ η ίδια είπε ότι έχει κατάθλιψη και είναι λογικό να είναι έτσι.Γνωριζεις από καταθλιψη?Σου εύχομαι ποτέ να μην έρθεις στην θέση μας Και νοιωσεις σε όλα τα επίπεδα ακομη και στο σεξουαλικο πεθαμενος.
    Τώρα απ έξω από το χορο μπορεις να πεις πολλά τραγούδια.
    Κοίτα , είχα αντιμετωπίσει δυσκολίες, που άλλοι πάθαν κατάθλιψη Απλά ήμουν άνθρωπος της δράσης.
    Όσο είναι ζωντανός κάποιος , μπορεί να πηγαίνει μπροστά και να αφήνει τα προβλήματα πίσω.
    Η άλλη ρώταγε αν θέλουν οι άνδρες να κάνουν φιλίες με γυναίκες και να βγαίνουν σαν φιλαράκια ... και της είπα ότι όχι δεν το θέλουν.
    Αυτά τα κάνουν κάτι μόμολα, δειλοί , ανέραστοι και συνδιασμός και των τριών . Ρεαλιστική απάντηση , που αφορά τους άνδρες που ζουν τη ζωή.
    Αν θέλει να πιστεύει κάτι άλλο , με γεια της και χαρά της. Αν ρωτάει όμως , ειδικά σε ανοιχτά μέρη , που μπορεί να κυκλοφορούν
    πρωτόγονοι που θέλουν να κάνουν σεξ με γυναίκες και δεν είναι ... ασέξουαλ ... υπάρχει κίνδυνος να πάρει τέτοιες απαντήσεις. Δυσάρεστες για αυτήν όπως φάνηκε.

Αν είναι δυνατόν.

-Γεια σου κοριτσάκι. Μου αρέσεις πολύ. Θέλεις να γίνουμε φίλοι ;
    -Ναι Λούλη, να γίνουμε φίλοι , απλά να μου υποσχεθείς ότι θα πίνουμε μόνο τήλιο και δεν θα μου πιάσεις τον πωπό.
    -Εντάξει κοριτσάκι , μη φοβάσαι , θα έχω μόνιμα στο παντελόνι το Λούτσο.

Θυμίζει το ανέκδοτο με τον Τοτό και τη Μαίρη που κοιμήθηκαν στο ίδιο κρεβάτι και της είπε, ότι για να τον πάρει ο ύπνος, πρέπει να βάλει το δαχτυλάκι του στον αφαλό της.
    -ΜΑ ΤΟΤΕ ... ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΑΛΟΣ ΜΟΥ ...
    -ΓΙΑΤΙ, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ;

Senior Member
    Δεν θα γνωριζα ποτέ από site γνωριμιών.

Δεν υπάρχει κάποιος από την δουλειά που να θέλει να βγούμε τώρα.

Μόνη πάω ναι.
    πηγαινε ομως σε παραλιες με νεο κοσμο για να κανεςι καμια γνωριμια
    αδερφη,ξαδερφες δεν εχετε σχεση?

Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Κοίτα , είχα αντιμετωπίσει δυσκολίες, που άλλοι πάθαν κατάθλιψη Απλά ήμουν άνθρωπος της δράσης.
    Όσο είναι ζωντανός κάποιος , μπορεί να πηγαίνει μπροστά και να αφήνει τα προβλήματα πίσω.
    Η άλλη ρώταγε αν θέλουν οι άνδρες να κάνουν φιλίες με γυναίκες και να βγαίνουν σαν φιλαράκια ... και της είπα ότι όχι δεν το θέλουν.
    Αυτά τα κάνουν κάτι μόμολα, δειλοί , ανέραστοι και συνδιασμός και των τριών . Ρεαλιστική απάντηση , που αφορά τους άνδρες που ζουν τη ζωή.
    Αν θέλει να πιστεύει κάτι άλλο , με γεια της και χαρά της. Αν ρωτάει όμως , ειδικά σε ανοιχτά μέρη , που μπορεί να κυκλοφορούν
    πρωτόγονοι που θέλουν να κάνουν σεξ με γυναίκες και δεν είναι ... ασέξουαλ ... υπάρχει κίνδυνος να πάρει τέτοιες απαντήσεις. Δυσάρεστες για αυτήν όπως φάνηκε.

Αν είναι δυνατόν.

-Γεια σου κοριτσάκι. Μου αρέσεις πολύ. Θέλεις να γίνουμε φίλοι ;
    -Ναι Λούλη, να γίνουμε φίλοι , απλά να μου υποσχεθείς ότι θα πίνουμε μόνο τήλιο και δεν θα μου πιάσεις τον πωπό.
    -Εντάξει κοριτσάκι , μη φοβάσαι , θα έχω μόνιμα στο παντελόνι το Λούτσο.

Θυμίζει το ανέκδοτο με τον Τοτό και τη Μαίρη που κοιμήθηκαν στο ίδιο κρεβάτι και της είπε, ότι για να τον πάρει ο ύπνος, πρέπει να βάλει το δαχτυλάκι του στον αφαλό της.
    -ΜΑ ΤΟΤΕ ... ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΑΛΟΣ ΜΟΥ ...
    -ΓΙΑΤΙ, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ;
    Εσύ είσαι άλλη περίπτωση. Εμείς ίσως έχουμε την προδιαθεση για καταθλιψή.είναι και το γονιδιακο βλεπεις.Όλοι ζωντανοι ειμαστε οκ.Αν πιστεύεις ότι το κάνουμε επιτηδες και δεν υπάρχει καταθλιψη και την δημιουργουμε εμείς θα σου ξανά πω ότι αν δεν ζησεις κάτι μην το κρινεις ποτέ.

Γιατί να μη θέλει ένας άντρας να κάνει φίλες γυναίκες?Δεν τις βλεπουν όλες σεξουαλικα.εσένα όλες οι γυναίκες που γνωρισες ήταν γκομεναρες σου άρεσαν όλες?Κάλλιστα θα μπορουσες να έχεις φίλη μια που δεν είναι στα γούστα σου και δεν θα σου αρεσε σα γυναίκα.

Page 54 of 60 FirstFirst ... 4445253545556 ... LastLast