Σχέση με παρθένο (και οχι στο ζωδιο) - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 22 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 322
    Senior Member
    Ακούγεται λίγο σαν τακτική για να κάνεις τον εαυτό σου να ενδιαφερθεί ερωτικά για αυτόν επειδή φαίνεται καλό παιδί κι είναι εμφανίσιμος.
    Δεν ακούγεσαι ούτε ενθουσιασμένη ούτε τίποτα. Οπότε γιατί να κυνηγήσεις μία χλιαρή γνωριμία με έναν άνθρωπο που εμφανίζει προβληματική συμπεριφορά;
    Αν είχες ενθουσιαστεί και είχε γίνει κάτι παραπάνω μπορεί να μην έβρισκες καν προβληματική τη συμπεριφορά του ξέρω 'γω. Αλλά τώρα η κατάσταση μπάζει από παντού.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Ακούγεται λίγο σαν τακτική για να κάνεις τον εαυτό σου να ενδιαφερθεί ερωτικά για αυτόν επειδή φαίνεται καλό παιδί κι είναι εμφανίσιμος.
    Δεν ακούγεσαι ούτε ενθουσιασμένη ούτε τίποτα. Οπότε γιατί να κυνηγήσεις μία χλιαρή γνωριμία με έναν άνθρωπο που εμφανίζει προβληματική συμπεριφορά;
    Αν είχες ενθουσιαστεί και είχε γίνει κάτι παραπάνω μπορεί να μην έβρισκες καν προβληματική τη συμπεριφορά του ξέρω 'γω. Αλλά τώρα η κατάσταση μπάζει από παντού.
    Τη πρώτη φορα που τον ειδα ημουν πράγματα ενθουσιασμένη.Δεν ηθελα να τελειώσει το ραντεβού.Μεχρι σπίτι μου τον εφερα που δε νομίζω να το εχω ξανακάνει μς αλλον τοσο σύντομα.Αλλα με απώθησε η συμπεριφορά του.Επισης ερωτική έλξη νιώθω για αυτον κατι που για μενα ειναι πολυ βασικό..Δε πιέζομαι δλδ καπου.Εχω στο μυαλο μου οτι οι συμπεριφορα του μπορείς να φτιαχτει..Μπορει να ειμαι και λαθος.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    μου θυμιζει ερωτευμένο δεκαπένταχρονο.
    Μην υποτιμάς τους 15χρονους. Το θέμα σου είναι και να κάνετε σεξ ... τι ακριβώς περιμένεις ; μπες βγες θα είναι ! Μετά από πόσο καιρό θα ... μάθει ; Το έχεις ξαναζήσει είπες.
    Για το αν θα φύγει , επειδή θα θέλει να έχει εμπειρίες ... μπορεί ; Μέχρι τα 30 δεν είχε καμία. Μετά θα γίνει ο Τσάρλυ Σην ; Και να θελήσει να κάνει απιστίες, μάλλον δεν θα μπορεί , οπότε μόνιμο θα τον έχεις.

Προσωπικά θεωρώ την κατάσταση χάλι . Πιστεύω ακράδαντα ότι αν δεν έχει κάποιος κατακτήσεις να ξεκινάει νωρίς, ξεκινάει με πληρωμένες. Αλλιώς φτάνει παρθένος τα 30.
    Για τη "μικρή" 22χρονη που δεν ήταν έτοιμη ... δεν σχολίασε κανείς ! Είναι από αυτές που λέει ότι δεν υπάρχουν η σοφή remedy ... άλλη μία !

Senior Member
    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Μην υποτιμάς τους 15χρονους. Το θέμα σου είναι και να κάνετε σεξ ... τι ακριβώς περιμένεις ; μπες βγες θα είναι ! Μετά από πόσο καιρό θα ... μάθει ; Το έχεις ξαναζήσει είπες.
    Για το αν θα φύγει , επειδή θα θέλει να έχει εμπειρίες ... μπορεί ; Μέχρι τα 30 δεν είχε καμία. Μετά θα γίνει ο Τσάρλυ Σην ; Και να θελήσει να κάνει απιστίες, μάλλον δεν θα μπορεί , οπότε μόνιμο θα τον έχεις.

Προσωπικά θεωρώ την κατάσταση χάλι . Πιστεύω ακράδαντα ότι αν δεν έχει κάποιος κατακτήσεις να ξεκινάει νωρίς, ξεκινάει με πληρωμένες. Αλλιώς φτάνει παρθένος τα 30.
    Για τη "μικρή" 22χρονη που δεν ήταν έτοιμη ... δεν σχολίασε κανείς ! Είναι από αυτές που λέει ότι δεν υπάρχουν η σοφή remedy ... άλλη μία !
    Δεν ειναι ετσι ρε συ.με τον πρώην που ήταν παρθένος εκανα καταπληκτικό σεξ.Ειναι στον άνθρωπο θεωρώ.Το θέμα ειναι γιατί μέχρι στιγμής δεν εχει κάνει κάτι...

Senior Member
    Το θέμα ειναι γιατί μέχρι στιγμής δεν εχει κάνει κάτι...

Σε αυτό είναι απλή η απάντηση . Δεν είχε θάρρος να πάει με πληρωμένες, μπορεί να τον είχαν επηρεάσει και παρέες , ότι είναι κακό να πάει με πόρνες κτλ . Επίσης δεν είχε τίποτε φοβερές γνωριμίες, δεν ήταν πέφτουλας και πιθανόν γνώριζε όλο περιπτώσεις σαν την 22χρονη που δεν ήταν έτοιμη ή σαν τη Λέμον.
    Κάτι τέτοιες 22χρονες "που δεν είναι έτοιμες" και κάτι 27χρονες Λεμον , δημιουργούν παρθένους μέχρι και στην ηλικία της εθνικής σύνταξης, τα 67 δηλαδή.

Από την άλλη ... όταν εγώ λέω για σεξ με τη γνωριμία ... λέτε ότι είμαι πρωτόγονος ... αυτός που είναι καλόπαιδο ... και δεν ... τον βγάζετε προβληματικό !
    Τι θέλετε στην τελική ;;;;;

Άβυσσος ! Για αυτό καλύτερα να ζητάς ως άνδρας σεξ , τσακ μπαμ και ας σε λένε Μπήχτη , παρά να σε βγάζουν ζαβό !

Senior Member
    Σε αυτό είναι απλή η απάντηση . Δεν είχε θάρρος να πάει με πληρωμένες, μπορεί να τον είχαν επηρεάσει και παρέες , ότι είναι κακό να πάει με πόρνες κτλ . Επίσης δεν είχε τίποτε φοβερές γνωριμίες, δεν ήταν πέφτουλας και πιθανόν γνώριζε όλο περιπτώσεις σαν την 22χρονη που δεν ήταν έτοιμη ή σαν τη Λέμον.
    Κάτι τέτοιες 22χρονες "που δεν είναι έτοιμες" και κάτι 27χρονες Λεμον , δημιουργούν παρθένους μέχρι και στην ηλικία της εθνικής σύνταξης, τα 67 δηλαδή.

Από την άλλη ... όταν εγώ λέω για σεξ με τη γνωριμία ... λέτε ότι είμαι πρωτόγονος ... αυτός που είναι καλόπαιδο ... και δεν ... τον βγάζετε προβληματικό !
    Τι θέλετε στην τελική ;;;;;

Άβυσσος ! Για αυτό καλύτερα να ζητάς ως άνδρας σεξ , τσακ μπαμ και ας σε λένε Μπήχτη , παρά να σε βγάζουν ζαβό !
    Α σχωρα με αλλα το θεωρώ πολυ υγιές ενας αντρας να ζητάει σεξ.Δε θα τον θεωρούσα καθόλου μπιχτη

Senior Member
    Για να καταλάβω, λες ότι την πρώτη φορά που τον είδες πήγε πολύ καλά, υπήρχε ερωτική διάθεση, πήγατε σπίτι σου και μετά τι; Εκεί σου είπε ότι είναι παρθένος; Και είπε θέλει τον χρόνο του ή σου ήρθε κάπως και σου έφυγε η διάθεση ή τι;

Senior Member
    Για να καταλάβω, λες ότι την πρώτη φορά που τον είδες πήγε πολύ καλά, υπήρχε ερωτική διάθεση, πήγατε σπίτι σου και μετά τι; Εκεί σου είπε ότι είναι παρθένος; Και είπε θέλει τον χρόνο του ή σου ήρθε κάπως και σου έφυγε η διάθεση ή τι;
    Δε κάναμε τίποτα ούτε μου ειπε κάτι στο πρώτο ραντεβού.

Senior Member
    Και μετά στο ξεκούδουνο άρχισε να σε λέει αγάπη μου και να είναι αγκαλίτσες και φιλάκια;

Senior Member
    Και μετά στο ξεκούδουνο άρχισε να σε λέει αγάπη μου και να είναι αγκαλίτσες και φιλάκια;
    Δυστυχώς ναι... τη πρώτη φορά άντε μα δωσαμε και ένα πεταχτο μεχρι εκει

Senior Member
    Οπότε τι σκέφτεσαι να κάνεις;

Senior Member
    Οπότε τι σκέφτεσαι να κάνεις;
    Σκεφτομαι να του δωσω λιγες μερες...

Senior Member
    Α σχωρα με αλλα το θεωρώ πολυ υγιές ενας αντρας να ζητάει σεξ.Δε θα τον θεωρούσα καθόλου μπιχτη
    Επιτέλους ! Μία ... νορμάλ ! Εντυπωσιάστηκα. Μπράβο ! Είσαι στη μικρή μειοψηφία των φυσιολογικών !
    Το ίδιο ακριβώς πιστεύω κι εγώ. Αν είναι για παρεούλα , βγαίνουμε και με άνδρες φίλους ! Και χαβαλέ κτλ κτλ .
    Η ειδοποιός διαφορά όταν βγαίνεις με γυναίκες, είναι το σεξουαλικό στοιχείο !!!!

Senior Member
    Επιτέλους ! Μία ... νορμάλ ! Εντυπωσιάστηκα. Μπράβο ! Είσαι στη μικρή μειοψηφία των φυσιολογικών !
    Το ίδιο ακριβώς πιστεύω κι εγώ. Αν είναι για παρεούλα , βγαίνουμε και με άνδρες φίλους ! Και χαβαλέ κτλ κτλ .
    Η ειδοποιός διαφορά όταν βγαίνεις με γυναίκες, είναι το σεξουαλικό στοιχείο !!!!
    Το σεξ είναι υγεια αγαπητε.

Senior Member
    1. Το οτι ειναι παρθενος σε αυτην την ηλικια, δεν υποκρυπτει απαραιτητα κατι το ψυχιατρικο. Πολλοι ανθρωποι φθσνουν σε.μεγαλες ηλικιες και δεν εχουν κανει.σεξ. Τα αιτια ειναι πολλες φορες κυριως εξωγενη κι εχουν να κανουν με την εποχη μας: π.χ. παλαια οι ανθρωποι ηταν αυτονοητο πως θα παντρευτουν κι οντως παντρευονταν.και καναν σεξ απο μικρη ηλικια, τωρα πια βγαινεις στην αρενα αναζητησης συντροφου, και μπορει να αποτυχεις λογω π.χ. εμφανισης, χαρακτηρα. Το οτι οι παρθενοι σε μεγαλη ηλικια φερονται παραξενα εχει να κανει και με.τον.τροπο που τους αντιμετωπιζουν οι αλλοι, μοιραια επηρρεαζονται.και.ψυχολογι κα, οποτε.... Επισης, οι σχεσεις και το σεξ δεν ειναι ο μονος τροπος να απολαυσεις τη ζωη, υπαρχουν κι ανθρωποι που δεν γουσταρουν ουτε το σεξ ουτε τις σχεσεις. Γιατι αυτο να ειναι απαραιτητα προβληματικο; Επειδη οι περισσοτεροι πιστευουν.το αντιθετο; 2. Εσυ τι επιδιωκεις; γαμο και παιδια; Εγγυησεις δεν υπαρχουν σε αυτο ειτε ο αλλος εχει εμπειρειες ειτε οχι. Απλα, εαν το πας για μια σταθερη σχεση, εισαι πιο προσεκτικη κι εχεις περισσοτερες απαιτησεις απο τον.αλλον και την ιδια τη σχεση. 3. Μου δειχνεις απο αυτα που γραφειε σαν να πιεζεις τον εαυτο.σου να σου αρεσει. Οταν με τον αλλον.μπαινεις σε τετοια αναλυση, αστα βραστα.

Page 4 of 22 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast