ΓΑΔ - Ψυχοσωματικά - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 127
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mary1993 View Post
    Σήμερα είχα ρεπό, οχι ακομα δεν συνηλθα αν και παντα απογευμα βραδι υποχωρούν τα συμπτώματα, λες να περιμενε το ρεπό μου για να εκδηλωθεί έτσι βαριά;
    Μπορεί κοριτσάκι μου, επειδή χαλάρωσες ίσως σου βγήκε. Μη το βάζεις κάτω.

Senior Member
    Και εγώ έχω περάσει από σαράντα κύματα με τα σωματικά συμπτώματα είχα κ έχω τα ίδια με εσένα,ναυτία άπειρη αλλά δεν έχω κόψει την αγωγή τώρα πιο σπάνια με πιάνει ναυτία ζάλη συχνά κάνω υπομονή δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

Καλησπερα σε ολους ,δυστυχώς ουτε τωρα το βραδι μου πέρασε η ναυτια, παρολα αυτα μολις επέστρεψα απο το περπάτημα μου. Ειλικρινά ελπιζω με τον ύπνο να μου περασει και να σηκωθω αύριο χωρις ναυτια να παω στην δουλειά. Τι τραβαμε και εμεις τζοκερ παιζουμε με τι συπτωμα θα ξυπνήσουμε. Καλο βραδι, σε ολους θα σας ενημερώσω το πρωί για την κατάσταση

Senior Member
    Καλησπερα σε ολους ,δυστυχώς ουτε τωρα το βραδι μου πέρασε η ναυτια, παρολα αυτα μολις επέστρεψα απο το περπάτημα μου. Ειλικρινά ελπιζω με τον ύπνο να μου περασει και να σηκωθω αύριο χωρις ναυτια να παω στην δουλειά. Τι τραβαμε και εμεις τζοκερ παιζουμε με τι συπτωμα θα ξυπνήσουμε. Καλο βραδι, σε ολους θα σας ενημερώσω το πρωί για την κατάσταση
    Καλό βραδυ κορίτσι μου. Ελπίζω αύριο να είσαι καλύτερα!

4:22 το πρωι και ολα γυρίζουν, ξύπνησα εντρομη απο τον ύπνο μου με ενα αισθημα οτι πεφτω , ολα σκοτεινα και στο κεφαλι μου γυρίζουν τα παντα , ακομα και το κινητο που κραταω δεν μπορω να εστιασω. Απο τις δυσκολοτερες νυχτες. Δεν μου κανει συμπτωμα αγχους πιο κοντα σε παρενέργεια του ζολοφτ, εκτός τι να πω αν με επιασε λαβύρινθος ή κατι άλλο παθολογικό . Ετσι, οπως ειμαστε εμεις θα μας πιάσει καποια στιγμή, οντως, κατι παθολογικο και θα νομιζουμε οτι ειναι αγχος. Περιμενω να ξημερωσει να παρω τηλέφωνο την ψυχίατρο μου να με καθοδηγησει τι να κανω

Junior Member
    Καλημέρα σε όλους και καλή βδομάδα! Μαίρη κορίτσι μου, διάβασα ότι είχες καλές και πιο δύσκολες μέρες..σιγά σιγά θα είναι πιο πολλές οι καλές μέχρι οι δύσκολες να έχουν να κάνουν με τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζεις έτσι κ αλλιώς και όχι με το ανεξέλεγκτο άγχος... Πες μας τι σου είπε ο γιατρός σήμερα!

καλησπέρα σε ολους και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, δουλεια δεν πηγα σημερα. Η γιατρός μου ειπε οτι ειναι παρενέργεια του ζολοφτ , να μειωσω στο ενα χαπι απο το εναμιση που παιρνω και με διαβεβαίωσε πως σε λίγες μερες ο ίλιγγος θα εχει εξαφανιστει. Η αληθεια μου εχει μπει το σπορακι της αμφισβήτησης,μήπως τρεχει κατι παθολογικο, γιατι πραγματικα ο χθεσινος ιλιγγος ηταν εφιάλτης, και με κλειστά τα ματια να γυριζουν ολα, που να σηκωθω κιολας και ποσο μαλλον να δουλέψω. Το πρωί μετα απο πολυ καιρο ξεκινησαν και οι εμετοι. Ελπίζω με την μείωση της δοσης να ερθω στα καλα μου. Καλή συνέχεια σε ολους σας

Junior Member
    καλησπέρα σε ολους και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, δουλεια δεν πηγα σημερα. Η γιατρός μου ειπε οτι ειναι παρενέργεια του ζολοφτ , να μειωσω στο ενα χαπι απο το εναμιση που παιρνω και με διαβεβαίωσε πως σε λίγες μερες ο ίλιγγος θα εχει εξαφανιστει. Η αληθεια μου εχει μπει το σπορακι της αμφισβήτησης,μήπως τρεχει κατι παθολογικο, γιατι πραγματικα ο χθεσινος ιλιγγος ηταν εφιάλτης, και με κλειστά τα ματια να γυριζουν ολα, που να σηκωθω κιολας και ποσο μαλλον να δουλέψω. Το πρωί μετα απο πολυ καιρο ξεκινησαν και οι εμετοι. Ελπίζω με την μείωση της δοσης να ερθω στα καλα μου. Καλή συνέχεια σε ολους σας
    Με νευριάζουν ώρες ώρες οι γιατροί δε σου κρύβω...κάνε το περπάτημα σου σήμερα που σε ηρεμεί κάπως και σε 2-3 μέρες θα έχουν μειωθεί αισθητά οι ζαλάδες...όλα απ' το χάπι είναι, μην ανησυχείς..

Senior Member
    Κάνε λίγο υπομονή κ εγώ που πίνω ζολοφτ 6 μήνες τώρα κάπως βλέπω φως στο τούνελ έχω περάσει πολλά 1 μήνα ήμουν με αναρρωτική ούτε την τηλεργασία δεν μπορούσα να βγάλω τάβλα σε ένα κρεβάτι...

γεια σας, μολις επέστρεψα απο το περπάτημα μου, ευτυχώς δεν με επιασε δυνατος ιλιγγος, το κεφαλι μου ειναι απλά βαρύ, ήδη απο σήμερα μειωσα την δοση στο ενα χαπι. Καλα τα ελεγες it is a long way οτι το ζολοφτ εχει αυτη την παρενέργεια. Εσυ medussa πως πας με τον κοβιντ;

Junior Member
    γεια σας, μολις επέστρεψα απο το περπάτημα μου, ευτυχώς δεν με επιασε δυνατος ιλιγγος, το κεφαλι μου ειναι απλά βαρύ, ήδη απο σήμερα μειωσα την δοση στο ενα χαπι. Καλα τα ελεγες it is a long way οτι το ζολοφτ εχει αυτη την παρενέργεια. Εσυ medussa πως πας με τον κοβιντ;
    Αχ δε φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι που είσαι καλύτερα! Σε έχω έγνοια. Καληνύχτες, αν και μένα το μάτι μου είναι γαρίδα ακόμα .. πφφφ

Junior Member
    Quote Originally Posted by Medussa View Post
    Κάνε λίγο υπομονή κ εγώ που πίνω ζολοφτ 6 μήνες τώρα κάπως βλέπω φως στο τούνελ έχω περάσει πολλά 1 μήνα ήμουν με αναρρωτική ούτε την τηλεργασία δεν μπορούσα να βγάλω τάβλα σε ένα κρεβάτι...
    Τάβλα κανονικά τον πρώτο μήνα, όπως το λες! Περαστικά και σε σένα κορίτσι μου, μπράβο που τα βάζεις σε σειρά και τα λύνεις κι εσύ!

καλησπέρα σας, σημερα σηκώθηκα καλύτερα, δηλαδή ειχα βαρυ κεφαλι αλλα δεν γυριζαν τα παντα, στην αρχη παραπατουσα, δεν ημουν σε πλοιο με δεκα μποφορ , αλλα με ενα τεσσαρακι :P το βραδι οταν πηγα να αλλαξω πλευρο με επιασε αλλα ευτυχως μου πέρασε γρήγορα και κοιμηθηκα. It is a long way πως κοιμηθηκες εσυ;

Junior Member
    καλησπέρα σας, σημερα σηκώθηκα καλύτερα, δηλαδή ειχα βαρυ κεφαλι αλλα δεν γυριζαν τα παντα, στην αρχη παραπατουσα, δεν ημουν σε πλοιο με δεκα μποφορ , αλλα με ενα τεσσαρακι :P το βραδι οταν πηγα να αλλαξω πλευρο με επιασε αλλα ευτυχως μου πέρασε γρήγορα και κοιμηθηκα. It is a long way πως κοιμηθηκες εσυ;
    Μπράβο μπράβο! Αν σταθεροποιηθούν τα επίπεδα του ζολοφτ και περάσει η περίοδος προσαρμογής, θα είσαι πολύ καλά πιστεύω και εύχομαι. Εγώ δεν κοιμήθηκα κ τέλεια.. νταξει το έχω συνηθίσει..έχουν περάσει ανεπιστρεπτί τα χρόνια που κοιμόμουν σαν πουλάκι..δύσκολα θα κοιμηθώ, εύκολα ξυπνάω... σκέφτομαι τις δουλειές που έχω να κάνω και ενεργοποιείται ο εγκέφαλος..
    Την αλλαγή καριέρας μήπως πρέπει να την σκεφτούμε;

Senior Member
    Εγώ σήμερα δεν νιώθω καθόλου καλά 9η μέρα covid ανακατεύομαι τάση λιποθυμίας κ δεν μπορώ να ανασάνω καλά μια κακοαδιαθεσία έλλειψη διαύγειας φοβάμαι δεν ξέρω τι να κάνω.

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast