To πάει αργά... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 134
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    δεν εχεις καταλαβει κατι, ουτε εσυ ουτε πολλες αλλες.

δεν ειστε εσεις οι γυναικες αυτες που θα μας υποδειξετε με ποια κριτιρια θα σας διαλεγουμε. εμεις εχουμε αυτα που θελουμε και αν σας αρεσει. εαν δεν σας αρεσει, προσαρμοστητε, καντε διαιτα, γιογκα, φορεστε τακουνια να ψηλωσετε πατε στο κομωτηριο και καθε βδομαδα αμα θελετε και αγοραστε οσα ρουχα θελετε.
    αχμ...
    ξεχασες μια εκδοχη αρκετα συχνη... τοσο συχνη μαλιστα, που ειναι ο βασικος λογος που καποιοι απο εσας δεν σταυρωνετε ουτε θηλυκια μυγα...

ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΓΥΝΗΔΕΣ!!!
    WIN- WIN!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by konstantina m View Post
    Ναι, ο κάθε άνθρωπος έχει τους ρυθμούς του αλλά όταν αυτό χρησιμοποιείται σαν κριτήριο αξιολογησης εμένα με χαλάει πολύ εν έτη 2023. Δεν είναι βραβείο το σεξ να το δίνουμε σε όποιον είναι καλο παιδάκι και γράψει 10 στο διαγώνισμα.
    Μπράβο Γιωργάκη, σήμερα ήσουν καλό παιδάκι οπότε αποφάσισα να σου κάτσω.
    Αν είναι δυνατόν!
    Ας το κατεβάσει ο κόσμος, άντρες και γυναίκες από το βάθρο του, it is what it is, βιολογική ανάγκη, απόλαυση , όπως θέλει ας το πει ο καθένας αλλά έλεος με την θεοποίηση του και την κατηγοριοποίηση των ανθρώπων σε ευσεβείς και άπιστους με βάση αυτό.
    Κάντε σεξ ρε παιδιά, είναι μια απλή πράξη όπως όλες, όπως το να φας, άλλες φορές αυτό που θα φας θα σου αρέσει, άλλες όχι.
    Έλεος πια με τις εύκολες και τις δύσκολες και τις σοβαρές και τις μη σοβαρές.
    Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι πότε θα κάνει σεξ ο καθένας και η καθεμία και βγαίνουν οι βλαχοδήμαρχοι των μ@@@ων μας να κάψουν τις εύκολες στη πυρά.
    Έλεος!
    το εγραψα και παραπανω. δεν μας ενδιαφερει η φεμινιστικη αποψη σας εμεις διαλεγουμε και με αυτο το κριτιριο τις γυναικες και εχουμε καθε δικαιωμα να το κανουμε.

πιστευω ειναι πολυ σαφες! εχουμε δικαιωμα να το κανουμε!!
    χα χα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αχμ...
    ξεχασες μια εκδοχη αρκετα συχνη... τοσο συχνη μαλιστα, που ειναι ο βασικος λογος που καποιοι απο εσας δεν σταυρωνετε ουτε θηλυκια μυγα...

ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΓΥΝΗΔΕΣ!!!
    WIN- WIN!!!
    ενταξει ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν καταλαβες τι και γιατι το εγραψα. η κωνσταντινα ομως.............
    τωρα ορυεται οπως ο Αγιος Παυλος οταν περασε απο την Αθηνα

kopela93
    Guest
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Ναι, και οι 2 ξεκάθαρες μου φαινονται μαζι του και μπραβο τους . Η πρώτη νομίζω πως ήδη εχει επενδύσει πολλα. Δουλεύει δωδεκάωρα και πάει σπίτι του να τον δει, ειναι στη σκέψη της το πρωί και αντι να απολαυσει τη βολτα με τις φίλες στέλνει σε αυτον. Ερωτοχτυπημένη μου φαίνεται με τη λεπτομέρεια οτι είναι πλατωνικά ερωτοχτυπημένη :p
    Τι να κάνουμε, όλες την κάνουμε καποια στιγμή τη μαλακία λολ

Quote Originally Posted by little View Post
    Μην δίνεις σημασία στις συμβουλές που σου δίνουν εδώ μέσα. Απλά σκάνε από το κακό τους που η 1η κοπέλα ειναι και σοβαρή και εμφανίσιμη και δεν πηγαίνει με όποιον βρει και τους χαλάει την πιάτσα.
    Λογικό το βρίσκω (ασχέτως αν έχει καεί στο παρελθόν ή όχι) να θέλει να σε γνωρίσει πρώτα και να δει και αν όντως ταιριάζετε και να να ναι σίγουρη πως δεν την θες μόνο για σεξ αλλά για σχέση.
    Και σίγουρα ειναι ανήθικο να την κερατώσεις γιατι ουσιαστικά έχετε σχέση απλά δεν έχετε προχωρήσει ακόμα και εκείνη έχει δεθεί μαζί σου! Οπότε είσαι απαράδεκτος ακόμα και που το σκέφτηκες να κάνεις κάτι με άλλη!
    Γνωριζεις αν η κοπελα ειναι παρθενα ή εχει κανει σεξ με αλλους, αλλα εσενα δεν σε εχει ποθησει/ εμπιστευθει προς το παρον;
    Διοτι αν ειναι παρθενα εχει και αλλα κρατηματα που δεν στα εχει πει. Αν ομως εχει κανει σεξ, ή δεν σε εμπιστευεται ή δεν σε ποθει ακομα.
    Οχι έχει κάνει τις σχέσεις της κανονικά. Φυσικα δε ρώτησα τι κ πως, δεν ήθελα να μάθω λεπτομέρειες... μόνο για την τελευταία κ μακροχρόνια (4 χρονια) μ είπε ότι ελειξε πέρσι λόγω ρουτίνας... Κ οτι την έχουν προσεγγίσει πολλοί επισης τον ένα χρόνο αυτόν που ταν ελεύθερη, βγηκε καποια ραντεβού αλλά δεν προχώρησε με κανέναν...

Ρε παιδιά δεν υποβιβασα την 2η κοπέλα επειδή ηθελε αμεσα σεξ, αλλά επειδή απ το λίγο που την γνώρισα κατάλαβα ότι δεν θα ταίριαζα μαζί της. Δε θα μου δίνε την προσοχή κ το ενδιαφέρον που μου δείχνει η 1η κοπέλα σε καμία περίπτωση..
    Προφανως αν δεν ήταν η 1η κοπέλα, κ έβλεπα ωραία κ σωστά πράγματα στην 2η, θα κάνα κ σεξ κ θα μένα κ μαζί της..

Senior Member
    Quote Originally Posted by peter View Post
    Οχι έχει κάνει τις σχέσεις της κανονικά. Φυσικα δε ρώτησα τι κ πως, δεν ήθελα να μάθω λεπτομέρειες... μόνο για την τελευταία κ μακροχρόνια (4 χρονια) μ είπε ότι ελειξε πέρσι λόγω ρουτίνας... Κ οτι την έχουν προσεγγίσει πολλοί επισης τον ένα χρόνο αυτόν που ταν ελεύθερη, βγηκε καποια ραντεβού αλλά δεν προχώρησε με κανέναν...
    ουτε και με σενα, προχωρησε. αρα, στα ιδια ειστε με τις υπολοιπες γνωριμιες της...

Senior Member
    Οι ηλικίες μας έχουν εύρος από 27 ως 33...
    Η 1η κοπέλα μ είχε εξηγηθεί ότι θέλει να καθυστερήσει το ερωτικό για να με γνωρίσει καλύτερα, μιας κ με προηγούμενους ξεκίνησε καλά κ κατέληξε άσχημα. Δε ρώτησα λεπτομέρειες, δε μ ένοιαζε να μάθω... Ειναι μια κοπέλα που μου εμπνέει εμπιστοσύνη παρ όλα αυτά.
    Για την 2η δε ξέρω κ πολλά είναι η αλήθεια, αλλά μου φάνηκε εύκολη απ τον τρόπο της...
    Ρε παιδιά δεν υποβιβασα την 2η κοπέλα επειδή ηθελε αμεσα σεξ, αλλά επειδή απ το λίγο που την γνώρισα κατάλαβα ότι δεν θα ταίριαζα μαζί της. Δε θα μου δίνε την προσοχή κ το ενδιαφέρον που μου δείχνει η 1η κοπέλα σε καμία περίπτωση..
    Προφανως αν δεν ήταν η 1η κοπέλα, κ έβλεπα ωραία κ σωστά πράγματα στην 2η, θα κάνα κ σεξ κ θα μένα κ μαζί της..
    τα γραπτα σου , μαλλον σε διαψευδουν.
    αν δεν την χαρακτηρισες επειδη ηθελε αμεσα σεξ, σε τι ηταν ευκολη; στην ενοργανη;
    λες μαλιστα οτι δεν ξερεις και πολλα!!! που να ξερες κιολας, δηλαδη.

επισης, γυναικες που εχουν κανει σχεσεις και σεξ, αλλα θεωρουν ταμπου να κανουν σεξ πριν τους 3 μηνες οταν θελουν "σοβαρη σχεση", οταν σου λενε οτι εχουν παει με 4 εσυ βαζε 24 και εισαι κοντα...

Senior Member
    Οτι πει η γυναικα επι τρια οτι πει ο ανδρασ διαιρεση με το δεκα

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    το εγραψα και παραπανω. δεν μας ενδιαφερει η φεμινιστικη αποψη σας εμεις διαλεγουμε και με αυτο το κριτιριο τις γυναικες και εχουμε καθε δικαιωμα να το κανουμε.
    !
    Σωστά, αλλά όπως εμείς προτιμάμε τις όμορφες, νεαρές και δε συμμαζεύεται, και έχουμε το δικαίωμα, έτσι κι αυτές προτιμούν τους ψηλούς, πλούσιους κτλ και έχουν κι αυτές το δικαίωμα να το κάνουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Σωστά, αλλά όπως εμείς προτιμάμε τις όμορφες, νεαρές και δε συμμαζεύεται, και έχουμε το δικαίωμα, έτσι κι αυτές προτιμούν τους ψηλούς, πλούσιους κτλ και έχουν κι αυτές το δικαίωμα να το κάνουν.
    δεν αμφιβαλλω καθολου.
    τωρα στο θεμα μας, η κωνσταντινα γνωστη για τις γνωστες γνωμες της... προσπαθει να μας υποδειξει πως θα διαλεγουμε γυναικες και ποιες θα μας αρεσουν.
    οχι, μας αρεσουν οποιες θελουμε με οποια κριτηρια θελουμε εμεις, και λογαριασμο δεν δινουμε σε καμια.

Senior Member
    ΥΓ με αυτη την πολυ σωστη αποψη μου, μερικα μελη αφρισαν τοσο πολυ που αναγκαστηκε η διευθυνση να τους σβησει τα σχολια απαντησεις τους προς εμεναν

UPDATE: Ηρθε σπίτι μ μετα την δουλεια κ σοριαστηκε στον καναπέ... με το ζόρι της έπαιρνα κουβέντα. Μου ζήτησε συγγνώμη κ μ ευχαρίστησε που δείχνω κατανόηση... Burn out, κατάθλιψη δε ξέρω τι περνάει... Κ δε ξέρω πόσο υπομονή να κάνω... Δεν κάνει θεατρο παντως, όντως ζορίζεται... Πριν φύγει με φίλησε με όσες δυνάμεις είχε κ όταν γύρισε σπίτι της με ξαναπήρε να μ ευχαριστήσει...

Senior Member
    UPDATE: Ηρθε σπίτι μ μετα την δουλεια κ σοριαστηκε στον καναπέ... με το ζόρι της έπαιρνα κουβέντα. Μου ζήτησε συγγνώμη κ μ ευχαρίστησε που δείχνω κατανόηση... Burn out, κατάθλιψη δε ξέρω τι περνάει... Κ δε ξέρω πόσο υπομονή να κάνω... Δεν κάνει θεατρο παντως, όντως ζορίζεται... Πριν φύγει με φίλησε με όσες δυνάμεις είχε κ όταν γύρισε σπίτι της με ξαναπήρε να μ ευχαριστήσει...
    οοοκ...
    περνας με ταχεις ρυθμους στο friend zone...
    μαλλον η φιλη σου σε λιγο θα κλαιει στον ωμο σου για καποιον που θελει και την απορριπτει.
    αυτη ειναι η αποψη μου.
    η φιλη σου τραβαει ζορι για αλλον.
    σε εσενα βλεπει "το καλο παιδι" και αντικειμενικα , καταλληλο για σχεση, αλλα δεν χτυπαει η καρδουλα της.
    η καρδουλα της χτυπαει για καποιον που της εχει κανει την ζωη- πατινι.
    εξ ου κι εσυ εισαι στο περιμενε ακομα...

οοοκ...
    περνας με ταχεις ρυθμους στο friend zone...
    μαλλον η φιλη σου σε λιγο θα κλαιει στον ωμο σου για καποιον που θελει και την απορριπτει.
    αυτη ειναι η αποψη μου.
    η φιλη σου τραβαει ζορι για αλλον.
    σε εσενα βλεπει "το καλο παιδι" και αντικειμενικα , καταλληλο για σχεση, αλλα δεν χτυπαει η καρδουλα της.
    η καρδουλα της χτυπαει για καποιον που της εχει κανει την ζωη- πατινι.
    εξ ου κι εσυ εισαι στο περιμενε ακομα...
    Ο άλλος πως προκύπτει? Δεν υπάρχει αλλος... Οτι χρόνο έχει τον αφιερώνει σε μενα. Κ μου το λέει ότι με γουσταρει κ ότι με θελει. Κ ζηλιες εχει κανει βλεποντας με με γυναικες στα σοσιαλ. Έχω δει το κινητό της, την έχω ακούσει να την παιρνουν τηλ κ να λέει ότι είναι σε μενα χαλαρα χωρις να θελει να κρυψει κατι. Δεν κρύβει κατι γκομενικο είναι το μόνο σίγουρο... Ειναι δικό της το θέμα κ το παραδεχεται κ φοβαται να με χάσει μου το πε ξεκάθαρα...

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast