Ποια ταινία είδατε πρόσφατα και σας άρεσε; - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 62 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 241 to 255 of 923
    Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    το Hidden life το έχει ανεβάσει το ερτφλιξ όποιος θέλει να το δει, είναι δωρεάν. δυόμιση ώρες παναΐαμ! δεν θα το δω, το σκέφτηκα λίγο και το απέρηψα λόγω διάρκειας..!!
    Άσε είναι επικής διάρκειας νομίζω άντεξα περίπου 1.30 ώρα, γενικά δεν τα πάω καλά και με τις πολύωρες ταινίες εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

Μιας και αναφέραμε Christian Bale μου είχε αρέσει και το Τελευταίο τρένο για τη Γιουμα (3:10 to Yuma) καλό γουέστερν!
    Hit me with music...

Senior Member
    παλι πορνο εβλεπα,
    μαλιστα συγκινηθηκα τοσο απο το σεναριο ου ειχα και ακουσιο οργασμο, πραμα που δεν συμβαινει ουτε με τις τενειες που εχουν παρει ΝΟΜΠΕΛ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Behappy View Post
    Και εμένα μου αρέσει ο Christian Bale αλλά στο πιο ψωμωμενο του βρε παιδί μου
    Δηλαδή έτσι https://www.mldspot.com/trending/ext...christian-bale ας πούμε ΒeHappy;;; Χα χααα
    San μπράβος είναι εδώ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    παλι πορνο εβλεπα,
    μαλιστα συγκινηθηκα τοσο απο το σεναριο ου ειχα και ακουσιο οργασμο, πραμα που δεν συμβαινει ουτε με τις τενειες που εχουν παρει ΝΟΜΠΕΛ
    Καλά, κι εσύ για ΝΟΜΠΕΛ είσαι αλλά τι να σου κάνουμε....

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Δηλαδή έτσι https://www.mldspot.com/trending/ext...christian-bale ας πούμε ΒeHappy;;; Χα χααα
    San μπράβος είναι εδώ!
    Όχι εντάξει κάτι πιο ενδιάμεσο είναι οκ, χα χα Πάντως απίστευτες μεταμορφώσεις σώματος και εμφάνισης έχει κάνει αυτός ο ηθοποιός για ρόλους!
    Hit me with music...

Senior Member
    Όχι εντάξει κάτι πιο ενδιάμεσο είναι οκ, χα χα Πάντως απίστευτες μεταμορφώσεις σώματος και εμφάνισης έχει κάνει αυτός ο ηθοποιός για ρόλους!
    Οντως φανταστικός!

Senior Member
    Χθές είδα το τελευταίο Spider-Man καλουτσικο ήταν, παραγωγής 2021

Senior Member
    Είδα ενα εκπληκτικό ντοκιμαντέρ για τον Μινωικό πολιτισμό,ξανά μετα από 15 χρόνια,το οποίο ήταν και η αφορμή να αναπτύξω πάθος για την αρχαιολογία,ιδιαίτερα την προιστορική...Κορυφαίο.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Ταινίες που είδα πρόσφατα ή σχετικά πρόσφατα και μου άρεσαν.
    Α. Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ (συγγραφέας BURNETT F.H. (FRANCES HODGSON-BURNETT), μεταγλωττισμένο άριστα στα ελληνικά με πρωταγωνιστές παιδιά. Χώρς που εκτυλίσσεται ένα παλιό μεγάλο αρχοντικό μέσα σε ένα πανέμορφο από άνθη, δέντρα λιμνούλες και ρυάκια, τεράστιο φανταστικό κήπο. Μέσα από την καλλιέργεια της διαπροσωπικής σύνδεσης και με τη συνοδεία του πιστού σκύλου τον οποίο γνοιάζονται ιδιαίτερα, προσπαθούν όχι απλά να απολαύσουν την ομορφιά του κήπου αλλά και να μπουν και να ανακαλύψουν την ομορφιά του μυστικού κήπου μέσα στον κήπο, μέσα στον οποίο εκτυλίχθηκαν όμορφες στιγμές χαράς ανάμεσα στις μητέρες των παιδιών και τα παιδιά τους σαν μια οικογένεια. Κεντρική ιδέα της διαπροσωπικής σχέσης των παιιδών είναι το να βοηθήσουν το παιδί που λόγω αναπηρίας και απογοήτευσης από περιστατικά της ζωής κλείστηκε στο δωμάτιο και στον ευατό του, ιδίως από το κορίτσι που γνώρισμα του είναι ο δυναμισμός, το συναίσθημα και η αισιοδοξία, κι έτσι όλοι μαζί να χαρούν τον κήπο, το μυστικό του μέρος αλλά και τις χαρές της παιδικής ηλικίας μέσα σ' αυτή την πανδαισία της τελειότητας του τοπίου.

Β. Η ταινία αυτή έχει πολλά κοινά, ως προς τους πρωταγωνιστές, φαντασία, συναίσθημα, ομορφιά τοπίου, είσοδος σε φανταστικό - κρυμμένο χώρο, με μια άλλη ταινία που είδα παλιά "To Χρονικό της Νάρνια: Το Λιοντάρι, η Μάγισσα και η Ντουλάπα", όπου η ευχάριστη όλο αγνότητα περιπέτεια τελειώνει με τον άδοξο αποχαιρετισμό της επιστροφής στον πραγματικό κόσμο.

Γ. Ο γάμος αλα ελληνικά, τον οποίο πολυπροβάλλουν τα τηλεοπτικά κανάλια τώρα που φαίνεται δεν βρίσκουν κάτι άλλο σε λογική τιμή ποιοτικό να προβάλουν. Ωραία εκτύλιξη σεναρίου, άψογοι ρόλοι με πετυχημένες συζητήσεις ταιριάσματος του ελληνικού στοιχείου στην διασπορά με το ξένικο στοιχείο, που κρατάνε αδιάπτωτο το ενδιαφέρον. Μόνο που κάποτε το παρακάνουν με το ελληνικό στοιχείο, σε βαθμό υπερβολής για το πως βιώνουν την ελληνική καταγωγή οι απόδημοι και δη δεύτερης κυρίως γενιάς, όπως όλες οι επιγραφές στους επαγγελματικούς τους χώρους παραπέμπουν σε Ελλάδα, μα κυρίως το σφαγμένο αρνί για οβελία για να υποδεχθούν τα μελλοντικά πεθερικά και το προσκλητήριο γάμου με ελληνική σημαία για εξώφυλλο. Αλλά και το συγκηνιτικό κλείσιμο με το δώρο σπίτι στους νεόνυμφους από τον μπαμπά της νύφης.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ταινίες που είδα πρόσφατα ή σχετικά πρόσφατα και μου άρεσαν.
    Α. Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ (συγγραφέας BURNETT F.H. (FRANCES HODGSON-BURNETT), μεταγλωττισμένο άριστα στα ελληνικά με πρωταγωνιστές παιδιά. Χώρς που εκτυλίσσεται ένα παλιό μεγάλο αρχοντικό μέσα σε ένα πανέμορφο από άνθη, δέντρα λιμνούλες και ρυάκια, τεράστιο φανταστικό κήπο. Μέσα από την καλλιέργεια της διαπροσωπικής σύνδεσης και με τη συνοδεία του πιστού σκύλου τον οποίο γνοιάζονται ιδιαίτερα, προσπαθούν όχι απλά να απολαύσουν την ομορφιά του κήπου αλλά και να μπουν και να ανακαλύψουν την ομορφιά του μυστικού κήπου μέσα στον κήπο, μέσα στον οποίο εκτυλίχθηκαν όμορφες στιγμές χαράς ανάμεσα στις μητέρες των παιδιών και τα παιδιά τους σαν μια οικογένεια. Κεντρική ιδέα της διαπροσωπικής σχέσης των παιιδών είναι το να βοηθήσουν το παιδί που λόγω αναπηρίας και απογοήτευσης από περιστατικά της ζωής κλείστηκε στο δωμάτιο και στον ευατό του, ιδίως από το κορίτσι που γνώρισμα του είναι ο δυναμισμός, το συναίσθημα και η αισιοδοξία, κι έτσι όλοι μαζί να χαρούν τον κήπο, το μυστικό του μέρος αλλά και τις χαρές της παιδικής ηλικίας μέσα σ' αυτή την πανδαισία της τελειότητας του τοπίου.
    Γεια σου ioannis2, την είχα δει και εγώ πριν κάποια χρόνια αυτήν την ταινία, όχι μεταγλωττισμένη απ' ότι θυμάμαι, πολύ μου είχε αρέσει και εμένα, σου αφήνει μια αίσθηση αισιοδοξίας και ο κήπος φανταστικός... πολύ θα ήθελα να υπάρχει στην πραγματικότητα!
    Hit me with music...

Γεια σου ioannis2, την είχα δει και εγώ πριν κάποια χρόνια αυτήν την ταινία, όχι μεταγλωττισμένη απ' ότι θυμάμαι, πολύ μου είχε αρέσει και εμένα, σου αφήνει μια αίσθηση αισιοδοξίας και ο κήπος φανταστικός... πολύ θα ήθελα να υπάρχει στην πραγματικότητα!
    Όλοι μας θα θέλαμε να υπάρχει στην πραγματικότητα και κυρίως να είμασταν με τέτοιους χαρακτήρες σαν και τα παιιδά στην ταινία ώστε να τον χαιρόμασταν, κι ίσως να μη θέλαμε να φύγουμε ποτέ από εκεί.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Όλοι μας θα θέλαμε να υπάρχει στην πραγματικότητα και κυρίως να είμασταν με τέτοιους χαρακτήρες σαν και τα παιιδά στην ταινία ώστε να τον χαιρόμασταν, κι ίσως να μη θέλαμε να φύγουμε ποτέ από εκεί.
    αυτη η ταινια, γυριστηκε το 1993 και ξαναγυριστηκε απο αλλους το 2020. ποια ειναι η εκδοση που σας αρεσε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτη η ταινια, γυριστηκε το 1993 και ξαναγυριστηκε απο αλλους το 2020. ποια ειναι η εκδοση που σας αρεσε;
    Εγώ αυτή του 1993 έχω δει μόνο, αυτήν εδώ
    https://youtu.be/1zeqqhA5Z3A
    Hit me with music...

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Θα πρέπει να ναι αυτή του 2020, διότι από τα σκηνικά, κλπ - σκηνοθεσία αλλά και τη γλώσσα (μεταγλώττιση στα ελληνικά) φαινόταν κάπως πρόσφατο το γύρισμα.Από τηλεοπτικό κανάλι την είδα.
    γιάννης

Senior Member
    Τι ψάχνουμε να βρούμε?...Τι μας λείπει?
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Page 17 of 62 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast