Σχεση με μόνο καλό sex γινεται..? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Δεν μίλησε εδώ ένας άντρας και είπε "τα παιδιά μου".. Μίλησες εσύ και είπες για τη γυναίκα και τα παιδιά του άντρα της. Αν έλεγες για τον άντρα και τα παιδιά της γυναίκα του, ναι θα είχα ίδια αντίδραση.
    δυσκολευομαι να καταλαβω την διαφορα εγω το βρικα αστειο και το εγραψα

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    δυσκολευομαι να καταλαβω την διαφορα εγω το βρικα αστειο και το εγραψα
    Αν είχα παιδιά και έλεγα "θα πάω με τα παιδιά μου στο σουπερμάρκετ", δεν είναι κακό.
    Αν όμως πω Η γυναίκα θα φροντίζει τα παιδιά του άντρα της.. Όλο είναι λάθος.
    Όπως και αν πω Ο άντρας θα φροντίζει τα παιδιά της γυναίκας του.
    Από την στιγμή που είναι παιδιά τους.. Και των δύο.

Δεν είπες μόνο αυτό όμως.. Είπες κι άλλα για τις γυναίκες. Από αυτά τα πετυχημένα που λες κάθε φορά.

Senior Member
    Νικο εγω που σε συμπαθω ο χαρακτηρισμοσ που χρησιμοποιησεσ δεν επιτρεπεται για τισ γυναικεσ εγω ειμαι μισογυνησ σχετικα αυτα τα θεωρω κακοπροαιρετεσ παπαντζεσ που δεν πρεπει να λεγονται γιατι διαμορφωνουν συνειδησεισ κ πληγωνουν κοσμο αυτεσ τισ παπαντζεσ που τισ ακουσ στην κουλτουρα των ουσιων παρακαλω μην τισ λεσ ειναι ολα πολυ κακοπροαιρετα εγω μολισ τα εμαθα απορησα λεω ετσι σασ μιλανε γι αυτο εχετε ολεσ προβλημα γενικα καλα τα λεσ αλλα ξεχνα τα αυτα σε παρακαλω αυτα τα λενε μερικοι που παιρνουν ουσιεσ ξεχνα τα σε παρακαλω πολυ

Senior Member
    Θα σου πω για μενα εγω βριζω γενικα κ ασχημα οταν βγηκα απο το στρατο το μυαλο μου ηταν κουρκουτι απο το μπινελικι που εφαγα εκει μεσα πηρα χαπια κ σε 5 ημερεσ περασε γτ δεν ηταν απο ουσιεσ αυτα τα ακουσα μετα κι επαθα πλακα κ τα λενε κ δεν καταλαβαινουν κι εγω καπνιζω κ πινω καφε αλλα τετοια δεν λεω δεν κανει να μιλατε τοσο ασχημα ειναι υβρεισ απεναντι στον συναθρωπο χωρισ λογο να μιλατε ετσι τουλαχιστον να μαθετε οτι δεν επιτρεπετε τετοια συμπεριφορα

Senior Member
    Και για να μη παρεξηγηθω οι ουσιεσ δεν κανουν τιποτα κι εγω καπνιζω κ πινω καφεδεσ το θεμα ειναι η κουλτουρα αυτη βλαπτει απο οτι καταλαβα δηλαδη εγω που τα παιρνω για δουλεια ειναι σαν να μην παιρνω τιποτα

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    γιατι; τι περισσοτερο εκτος απο κρεββατι κανει μια γυναικα μεσα σε μια οικογενεια;
    αμα μπορει να θηλασει τα παιδια του συζυγου της, δεν ειναι βρωμιαρα δεν πινει και δεν γκομενιζει
    ειναι παντα μια αξια μητερα και συζυγος και υποδειγμα για ολες τις αλλες αρκει να ειναι και ομορφη.

για αυτο οι αντρες παντα την ομορφια κοιτανε πρωτα σε μια γυναικα διοτι απο την φυση τους ειναι αυτονομοι και ανεξαρτητοι και δεν ζητανε πολλα περισσοτερα απο τις γυναικες
    Καλημερα !

Πραγματικα θα ηθελα να σε γνωρισω βρε Νικο μου να κανουμε μια συζητηση .......ποσο πικρα κρυβεις ...
    Πολυ θα ηθελα να ακουσω την αποψη σου για την γυναικα που σε γεννησε και σε μαγαλωσε τι αποψη εχεις γιατι μαλλον καπου εκει βρισκετε ολο αυτο ....

Senior Member
    Νικο δεν ειναι δικαστηριο εδω δε σε κρινουμε αλλα απεφυγε τα αυτα σε παρακαλω εχουμε πολλουσ μπροουκεν εδω μεσα το ελεγα παλια οτι εδω ειναι ναος εχει τα παντα μεσα εγω που μιλαω καπωσ παιρνω διαφορα πραγματα για να δουλευω δε λεω οτι ειναι καλο αλλα ετσι μου ετυχε

Senior Member
    γεια σς παιδια εγω τα εγραψα γιατι τα βρηκα αρκετα αστεια αν και εχουν μεγαλη δοση αληθειας. πιο πανω στο ιδιο νημα πιο πανω μαλλον σχολιασα αρκετα σοβαρα

Senior Member
    Αυτο με την αληθεια να την λεσ οσο μπορεισ πιο ευγενικα γτ κυκλοφορουν κακοπροαιρετεσ παπαντζεσ ασ πουμε γι τα παιδια στο σουπερ μαρκετ λενε οτι βαζουν τισ σαλατεσ στα κιουπια παπαντζα για τουσ σερβιτορουσ λενε οτι κουβαλανε καφεδεσ αλλη μια παπαντζα κυκλοφορουν πολλοι που λενε την αληθεια κ στην ουσια λενε κακοπροαιρετεσ ατακεσ κ γενικα ολο αυτο με τα ζωα εγω ειμαι γουρουνι η μυρμηγκι γενικα κυκλοφορουν κι αυτα παντωσ τα φιλαρακια μου οι σερβιτοροι μασ πουλανε κ μασ αγοραζουν δεν ειναι τοσο αθωοι ωστε μονο να κουβαλανε καφεδεσ αλλα αυτο υποτιθεται ειναι αληθεια εμενα δε μ αρεσει

Senior Member
    Γενικα αν εχετε αμφιβολιεσ για την ζωη σασ κ θελετε να βρειτε την αληθεια η αληθεια τα καλυπτει ολα δηλαδη εγω σκεφτηκα καποια πραγματα που μου ειπαν κ τα θεωρησα βλακειεσ τωρα στα 40 καταλαβα τι μου ειπαν ολοι αυτοι κ τελικα ειναι εξυπνοι εγω ημουν ο χαζοσ που δεν καταλαβα σασ προτεινω να το κανετε κι εσεισ αν θελετε

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αυτο με την αληθεια να την λεσ οσο μπορεισ πιο ευγενικα γτ κυκλοφορουν κακοπροαιρετεσ παπαντζεσ ασ πουμε γι τα παιδια στο σουπερ μαρκετ λενε οτι βαζουν τισ σαλατεσ στα κιουπια παπαντζα για τουσ σερβιτορουσ λενε οτι κουβαλανε καφεδεσ αλλη μια παπαντζα κυκλοφορουν πολλοι που λενε την αληθεια κ στην ουσια λενε κακοπροαιρετεσ ατακεσ κ γενικα ολο αυτο με τα ζωα εγω ειμαι γουρουνι η μυρμηγκι γενικα κυκλοφορουν κι αυτα παντωσ τα φιλαρακια μου οι σερβιτοροι μασ πουλανε κ μασ αγοραζουν δεν ειναι τοσο αθωοι ωστε μονο να κουβαλανε καφεδεσ αλλα αυτο υποτιθεται ειναι αληθεια εμενα δε μ αρεσει
    Ελις το ξερεις οτι εσενα σε αγαπω ετσι ,δεν χρειαζεται να επαναλαμβανομαι ?Απο την πρωτη μερα οπως και να εισαι με οποια σκαμπανεβασματα και να εχεις και ειναι απολυτα ¨φυσιολογικα ¨για εσενα !!!

Χαιρομαι που σε βρισκω να γραφεις πολυ καλυτερα απο την τελευταια φορα ,αρα κατι σημαινει αυτο !

Να ξερεις κανενανς ανθρωπος δεν θα χαρακτηρίσει τον αλλο σκουπιδι ή μυρμιγκι ...το κανει μονο ενας που θελει να υποβιβάσει τον αλλο γιατι μεσα απο τον υποβιβασμό και τον χλευασμο καταφερνει να φανει εκεινος !!
    Ζουμε σε μα άκρως Ναρκισσσιτικη κοινωνια πλεον ,ας μαθουμε να βαζουμε ορια σε ολους για να εχουμε ψυχικη ηρεμια εμεις !

Να προσεχείς !!!!

Senior Member
    Εσυ με εσωσεσ ρε μαριλου μου ελεγεσ εσυ εισαι ο σωστοσ κι ο αλλοσ ειναι μαλακασ κι απο αυτα που μου ελεγεσ μπηκα στο σκεπτικο των γυναικων κ βρηκα τα παντα τι κανετε κ τι δεν κανετε πλεον μπορω να συνενοηθω με ολεσ θυμασαι που ημουν χαλια εκανα δουλεια στο σπιτι πλεον ξερω πεντε εξι σκεπτικα κ λεω μαλακιεσ φυσικα γτ δεν ξερω πωσ παει ο αλλοσ με τι υπολογιζει την αληθεια εμενα μου αρεσεσ στα αληθεια μαριλου εγω δεν σου αρεσα

Senior Member
    Εγω ασχολουμαι με πατεντεσ μαστοριλικια τισ γυναικεσ τισ βλεπω σαν εξωγηινουσ ειμαι στραβαδι εσυ με εβαλεσ στο νοημα κι ελπιζω κι εγω να σε βοηθησα

Senior Member
    Μαριλου εσυ εισαι κακια κι οι αλλεσ ειναι καλεσ ολοι για τον πουτσο ειμαστε κι εγω που κυκλοφορω τι νομιζεισ καλοσ ειμαι απλα ειχα δουλεια κ ασχολιομουν με αυτα ξεκολα

Senior Member
    Τωρα καταλαβα η ενεργεια σασ εχει θεμα που δεν κανετε γυμναστικη οπωσ ενα αμαξι μεσα στη πολη για χρονια μπουκωνει κ θελει περιφεριακο κ τρεξιμο ετσι κι εσεισ δεν εχετε τιποτα απλα δεν αναπνευσατε οι περισσοτεροι οξυγονο για να ανοιξει ο οργανισμοσ εγω ετσι πιστευω

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast