δεν με θέλει κανένας άντρας - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 120
    Senior Member
    Το θέμα είναι ότι δεν είσαι ευχαριστημένη με τη ζωή σου και θεωρείς πως αν παντρευτείς θα είσαι ευτυχισμένη.. Γάμος δεν σημαίνει ευτυχία. Ούτε δυστυχία. Είναι πως θα στα φέρει η ζωή. Υπάρχουν άνθρωποι καλά στο γάμο τους και άλλοι που πνίγονται. Αν καταλάβεις πως ο γάμος δεν σε ολοκληρώνει σαν άνθρωπο, αλλά ούτε πως είναι η συνταγή για να είσαι ευτυχισμένη τότε θα δεις αν όντως θες να παντρευτείς ή αν η μάνα σου με τα σχόλια της σε έκανε να πιστεύεις πως αυτό θες.

Πάντως για να γνωρίσεις κάποιον, είτε για σχέση, είτε για μόνο σεξ, είτε για γαμο
    . Θα πρέπει να βγαίνεις από το σπίτι σου και να δίνεις ευκαιρίες.

biscochicco
    Guest
    Γεια σου Δελφινι, τα παντα εχουν να κανουν με την οπτικη που τα βλεπεις. Γιατι δηλαδη θελουν να χασεις κιλα? Σου λενε αμα ησουν λιγοτερα θα σε ηθελαν? Εγω ανεκαθεν στην ζωη μου ημουν υπερβαρη, ολοι μου ελεγαν αν χασω καποια κιλα θα ειμαι πανεμορφη και μπλα μπλα. Λοιπον πριν δυο χρονια οντως εχασα τα περισσοτερα κιλα, εκει μου λεγαν οι κοντινοι μου οτι με ειχες συνηθησει αλλιως και πως φαινομαι "κομμενη". Αλλοι που δεν με γνωριζαν μου ελεγαν οτι αμα χασω 5 κιλα θα ειμαι τελεια. Αυτα τα κιλα δυστιχως τα πηρα πισω λογω αγωγης. Τωρα δεν με ενδιαφερει η γνωμη κανενος εφοσον οπως και να ημουν κατι θα ειχαν να πουν.

biscochicco
    Guest
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Όχι δεν εννοώ μόνο από ομορφιά Αλλά και από χαρακτήρα εξυπνάδα θέλουν τις χειροτερες από μένα
    Πρεπει να αποδεχεσαι τα θελω των αλλων, μην συγκρινεσαι με αλλες. Αυτο σου φερνει αρνητικη ενεργεια και αντικατοπτριζεται ακομα και στην εξωτερικη εμφανιση. Αυτοπεποιθηση θελει και που μαλλον δεν εχεις και δεν θα εχεις αν τρως την ενεργεις σου στο να συγκρινεσαι με τις αλλες. Δωσε ενεργεια στην προσωπικη υγεια σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    βεβαιως. αλλα και το αντιθετο, ισχυει....
    ΝΑΙ δεν διαφωνώ σε αυτό!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by biscochicco View Post
    Γεια σου Δελφινι, τα παντα εχουν να κανουν με την οπτικη που τα βλεπεις. Γιατι δηλαδη θελουν να χασεις κιλα? Σου λενε αμα ησουν λιγοτερα θα σε ηθελαν? Εγω ανεκαθεν στην ζωη μου ημουν υπερβαρη, ολοι μου ελεγαν αν χασω καποια κιλα θα ειμαι πανεμορφη και μπλα μπλα. Λοιπον πριν δυο χρονια οντως εχασα τα περισσοτερα κιλα, εκει μου λεγαν οι κοντινοι μου οτι με ειχες συνηθησει αλλιως και πως φαινομαι "κομμενη". Αλλοι που δεν με γνωριζαν μου ελεγαν οτι αμα χασω 5 κιλα θα ειμαι τελεια. Αυτα τα κιλα δυστιχως τα πηρα πισω λογω αγωγης. Τωρα δεν με ενδιαφερει η γνωμη κανενος εφοσον οπως και να ημουν κατι θα ειχαν να πουν.
    Σχεδόν έτσι μου είπανε ότι αν ήμουνα αδύνατη θα με ήθελαν! εντωμεταξύ εγώ δεν μπορώ να αδυνατίσω μου είναι δύσκολο

Senior Member
    Δεν ξέρω αλλά θα ήθελα να είχα μια σχέση κάποιον να νοιάζεται για μένα να είναι και οκ το σεξ μαζί του να μου αρέσει δηλάδη , δεν δίνω σημασία στο σεξ τόσο πολύ ! Τώρα σιγα σιγά που θα φύγουν οι γονείς μου θα ήθελα να μην είμαι μόνη μου! Δεν ξέρω αν φταίει το ότι είμαι χοντρή ή κάτι άλλο αλλά αυτό το όνειρό μου δεν γίνεται πραγματικότητα .

biscochicco
    Guest
    Εσυ κοιτα να προσπαθεις για σενα και ασε τι σου λενε οι αλλοι. Μη μπαινεις σε αυτο το τριπακι γιατι αν διαβασες το μηνυμα μου ολο, σου λεω οτι παντα θα εχουν κατι να πουν. Οι ανθρωποι που κοιτουν μονο την εμφανιση ειναι καλυτερο να τους αποφευγεις εξ αρχης. Εστω οτι καποιον που σε θελει αδυνατη "υποχωρησει" και τελικα ειστε μαζι πιστεψε θα ειναι χειροτερο γιατι θα σε θελει μονο με την προυποθεση να σε αλλαξει για να γινεις οπως θελει εκεινος. Ολη την ωρα θα εχεις ψυχολογικο πολεμο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by biscochicco View Post
    Εσυ κοιτα να προσπαθεις για σενα και ασε τι σου λενε οι αλλοι. Μη μπαινεις σε αυτο το τριπακι γιατι αν διαβασες το μηνυμα μου ολο, σου λεω οτι παντα θα εχουν κατι να πουν. Οι ανθρωποι που κοιτουν μονο την εμφανιση ειναι καλυτερο να τους αποφευγεις εξ αρχης. Εστω οτι καποιον που σε θελει αδυνατη "υποχωρησει" και τελικα ειστε μαζι πιστεψε θα ειναι χειροτερο γιατι θα σε θελει μονο με την προυποθεση να σε αλλαξει για να γινεις οπως θελει εκεινος. Ολη την ωρα θα εχεις ψυχολογικο πολεμο.
    Σε συτό συμφωνώ!

biscochicco
    Guest
    Δεν ξέρω αλλά θα ήθελα να είχα μια σχέση κάποιον να νοιάζεται για μένα να είναι και οκ το σεξ μαζί του να μου αρέσει δηλάδη , δεν δίνω σημασία στο σεξ τόσο πολύ ! Τώρα σιγα σιγά που θα φύγουν οι γονείς μου θα ήθελα να μην είμαι μόνη μου! Δεν ξέρω αν φταίει το ότι είμαι χοντρή ή κάτι άλλο αλλά αυτό το όνειρό μου δεν γίνεται πραγματικότητα .
    Τα ΟΝΕΙΡΑ μας πρεπει δυστυχως να περιεχουν μονο εμας. Η συντροφικοτητα ειναι καλη αρκει να μην κλονιζει την ψυχικη μας ηρεμια. Δε φταιει το οτι εισαι χοντρη, το mainset φταιει και ελπιζω να κανεις κατι για να το αλλαξεις. Μπορεις να το φερεις σαν θεμα στην ψυχοθεραπεια γιατι ειναι μεγαλο λαθος να μηδενιζεις τον εαυτο σου απο ενα "ελατωμα" πως εχεις.

Marilou
    Guest
    Θα φυγουν ?Τι εννοεις ?
    Απο την ζωη ?

Τελικα τι φοβασαι ,την μοναξια ή εχεις πραγματικη αναγκη απο ενα ερωτικο συντροφο ο οποιος ΔΕΝ θα καλυψει μονο την ανασφαλεια της μοναξιας σου ?

Senior Member
    Όλα μαζί γιατί κακό είναι?

Marilou
    Guest
    Όλα μαζί γιατί κακό είναι?
    οχι δελφινι μου τιποτα δεν ειναι κακο ΑΡΚΕΙ να μην σε οδηγει σε λαθος επιλογες ..

Δες αυτο που σου εγραψα και πριν ...μην μπαινει μπροστα η καλυψη της αναγκης σου οσο αφορα την μοναξια και σε οδηγει σε λαθος και αναγκαστικές επιλογες ,

Αγαπησε λιγο και αυτο το κομματι της ανθρωπινης φυσης μας !Την επιλογη της μοναχικοτητας ωστε να μην οδηγείσαι σε βιαστικες κινησεις με συντροφους που πραγματικα δεν σε εκτιμουν και δεν σου αξιζουν .

Επειτα να ξερεις πως τιποτε στην ζωη δεν εινια προδιεγεγραμμενο ...Το οτι θα φυγουν πρωτα οι γονεις και μετα τα παιδια ειναι θα ελεγε η ¨φυσιολογική ¨εξελιξη της ανθρωπινης ζωης ,ποτέ ομως δεν το ξερεις ποιος θα φυγει πρωτος ,αρα αυτο το γεγονος βγαλτω σαν παραγοντα ο οποιος σε πιεζει ακομα περισσοτερο χρονικα ωστε να κανεις επιπόλαιες επιλογες

Senior Member
    και εγω εχω τα ιδια θεματα χοντρη μεγαλη αντιπαθοφατσα θα μεινω μονη εντελος οταν φυγει η μανα μου απ την ζωη. καλη κακη ειν μια συντροφια κατι ενω οταν εισαι μονος τα θεριά γυρω κοιτανε πως να φανε κι φυσικά οχι να σου σταθούν. προσοχη μεγαλη οταν εισαι μονος φιλοι σπανια να πλησιάσουν μα πιο πολυ κακοπροερετοι . χοντροι αδυνατοι ομορφοι ασχημοι ας παλεψουμε να επιβιωσουμε καλος κακος μονοι η με παρεα καποιο ανθρπο σωστο. αν δε βρουμε καλυτερα μονοι μας οτι μπορουμε θα κανουμε . τοσος κοσμος ζει μονος του δε ειναι ολλοι τυχεροι να εχουν γυρο κοσμο να τους αγαπουν.
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    τι μπορώ να κάνω για να βρω κάποιον αυτους που ξέρω δεν με θέλουνε

Senior Member
    τι μπορώ να κάνω για να βρω κάποιον αυτους που ξέρω δεν με θέλουνε
    το διαδικτιο οπως φεισμπουκ ειναι γεματο σελιδες γνωριμιων. ειναι πολυ ευκολο να κανεις μια γνωριμια αρκει να ξερεις να φιλτραρεις σωστα για να μην χανεις τσαμπα χρονο

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast