δεν με θέλει κανένας άντρας - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 120
    Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Όταν λέω ότι δεν βλέπομαι έτσι με λέει η μαμά μου ότι είμαι πολύ χοντρή
    Τις μανάδες ... παράτα τες .... ζουν σε άλλον κόσμο . Κοίτα να χάσεις κιλά και οι κατακτήσεις έρχονται .
    Κόψε τα γλυκά .... τρώγε μερίδα εστιατορίου ....... όχι γεύμα 3 ώρες προ του ύπνου ...... πολύ νερό ... περπάτημα ....... και θα χάσεις κιλά !
    Δεν αναφέρεις κάποιο παθολογικό πρόβλημα. Οπότε σίγουρα μπορείς. ΑΝ παίζει κάτι παθολογικό συμβουλέψου εννοείται και το ιατρό σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Τις μανάδες ... παράτα τες .... ζουν σε άλλον κόσμο . Κοίτα να χάσεις κιλά και οι κατακτήσεις έρχονται .
    Κόψε τα γλυκά .... τρώγε μερίδα εστιατορίου ....... όχι γεύμα 3 ώρες προ του ύπνου ...... πολύ νερό ... περπάτημα ....... και θα χάσεις κιλά !
    Δεν αναφέρεις κάποιο παθολογικό πρόβλημα. Οπότε σίγουρα μπορείς. ΑΝ παίζει κάτι παθολογικό συμβουλέψου εννοείται και το ιατρό σου.
    Είσαι φαύλος. Την μία της λες ότι η μητέρα της κάνει λάθος,
    την άλλη της λες ότι όντως πρέπει να αδυνατήσει, αυτό που της λέει και η μητέρα της δηλαδή.
    Αποφάσισε.

Senior Member
    αντιφατικο ε ?? πιθανον το λεει καλοπροερετα σε εκεινη για την υγεια της αυτο νομιζω. η μανα της το λεει με κακια και με ζηλια να την τσικλισει σα την δικη μου που κι αυτη να δεις τι μου λεει το τι ακουω πωωωωωωωω .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Είσαι φαύλος. Την μία της λες ότι η μητέρα της κάνει λάθος,
    την άλλη της λες ότι όντως πρέπει να αδυνατήσει, αυτό που της λέει και η μητέρα της δηλαδή.
    Αποφάσισε.
    Απλά οι μανάδες πρήζουν .... έτερον εκάτερον ........
    Δεν είσαι κάποιου είδους διαιτητής/επόπτης εδώ , για να εγκαλείς τους άλλους και να προστάζεις ......

Senior Member
    Ό,τι και να συμβεί πάντα θα πιστεύεις ότι είσαι άσχημη αφού έχεις εσωτερικεύσει το τι σου λέει
    η μητέρα σου για σένα. Σε κρίνει εκείνη, σε κρίνεις κι εσύ. Αντί να είσαι σύμμαχος του εαυτού σου
    γίνεσαι κι εσύ κριτής του.

Senior Member
    οι μανες επιρεαζουν τα παιδια τους η τα βοηθάν γιατι τα αγαπούν ολόψυχα η τα καταστρέφουνε γιατι εχουν εγωισμο τερμα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    αντιφατικο ε ?? πιθανον το λεει καλοπροερετα σε εκεινη για την υγεια της αυτο νομιζω. η μανα της το λεει με κακια και με ζηλια να την τσικλισει σα την δικη μου που κι αυτη να δεις τι μου λεει το τι ακουω πωωωωωωωω .
    Δεν το είπε για την υγεία της, το είπε για να βρει άντρα. Αυτό είναι το θέμα εξ άλλου πώς να χάσει κιλά για να βρει άντρα της λένε όλοι!
    Φαντάζομαι το τι ακούς κι εσύ γλυκιά μου άσπεργκερ αλλά τι να κάνεις κοπελάρα μου, μη δίνεις σημασία. Να κρατιέσαι δυνατή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Απλά οι μανάδες πρήζουν .... έτερον εκάτερον ........
    Δεν είσαι κάποιου είδους διαιτητής/επόπτης εδώ , για να εγκαλείς τους άλλους και να προστάζεις ......
    Ενώ εσύ δε πρήζεις όταν της λες τα ίδια... Άσε βρε Al_Bundy.
    Eπιπλέον ναι οκ... έγραψα κάτι και κάτι τρέχει στα γύφτικα τώρα.

Senior Member
    ηθελα να το δω καλοπροερετα οτι μπορει να το ειπε με καλοσύνη αλα οχι ε ?? κριμα που κοιτα ο ενας να θίξει τον αλον .

Senior Member
    Όταν λέω ότι δεν βλέπομαι έτσι με λέει η μαμά μου ότι είμαι πολύ χοντρή
    Και εγώ παχουλός είμαι και άρχισα διατροφή και γυμναστική.
    Γιατί δεν προσπαθείς και εσύ το ίδιο; Επιπλέον είναι και θέμα υγείας.

Senior Member
    https://www.youtube.com/watch?v=74jl6rhQLIk αυτο εδω θα βοηθισει ατομα που ζουμε ασχημες καταστασεις με γονεις που μας σακατεψαν ψυχικα .

Senior Member
    με θέλουνε όλοι αδύνατη να γίνω 60 κιλά από 95 που είμαι . Γίνεται αυτό ? Αυτό είναι ακατόρθωτο για μένα
    Ξεκινάς με 90 --- 85 --- είναι ήδη βελτίωση . Και βλέπεις.

Senior Member
    https://www.youtube.com/watch?v=pSjSd0HNfPM Πώς απαντάω σε αδιάκριτους ανθρώπους που με ρωτάνε γιατί πάχυνα; Και σε αγενείς στο τηλέφωνο;

Senior Member
    Δηλαδή πρέπει να χάσει κιλά για να την ΑΓΑΠΗΣΕΙ κάποιος. Κι αυτό τώρα δεν είναι εξευτελιστικό.
    Δηλαδή για να μας ΑΓΑΠΗΣΕΙ κάποιος πρέπει να έχουμε σώμα, αν δεν έχουμε σώμα είμαστε για τα σκουπίδια. Αυτό της λέτε.
    Ουάου!
    Να το βράσει κι αυτή. Αν είναι κάποιος να την αγαπήσει να την αγαπήσει γι' αυτό που είναι όχι επειδή θα γίνει μοντέλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Δηλαδή πρέπει να χάσει κιλά για να την ΑΓΑΠΗΣΕΙ κάποιος. Κι αυτό τώρα δεν είναι εξευτελιστικό.
    Δηλαδή για να μας ΑΓΑΠΗΣΕΙ κάποιος πρέπει να έχουμε σώμα, αν δεν έχουμε σώμα είμαστε για τα σκουπίδια. Αυτό της λέτε.
    Ουάου!
    Να το βράσει κι αυτή. Αν είναι κάποιος να την αγαπήσει να την αγαπήσει γι' αυτό που είναι όχι επειδή θα γίνει μοντέλο.
    καλα τα λες, μονο που κανοντας μια γνωριμια, ουτε ξερει, ουτε μπορει να ξερει καποιος αν δεν μας γνωρισει καλα, τον πλουσιο εσωτερικο μας κοσμο. παντα η αρχη της γνωριμιας θα ειναι η εξωτερικη μας εικονα και τα κοινωνικα μας skills.... η προσωπικοτητα, οι γνωσεις και η καλωσυνη ερχονται πολυ μετα... εκτος αν εχεις την τυχη να γνωρισεις καποιον μεσα απο πολλη τριβη και σε εκτιμησει. δλδ απο δουλεια, απο κοινη παρεα, κλπ.

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast