Πρώτο ραντεβού - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 182
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    το οτι παραπονιουντε καποιοι ανθρωποι οτι τους απορρίπτουν δε νομιζω να το κανουν για να τους λυπουνται λενε τον πονο τους οπως κι εγω εχω περασει κι περναω τετοια στη ζωη μου. δε ξερω τωρα ο ανθρωπος εδω που γραφει πως το βλεπει το θεμα ομως ζηταμε απλα καπου να τα πουμε μηπως μας νιώσουν κι αλοι ανθρωποι που τα εχουν περασει αυτα. :(
    Σε νιώθουμε asperger39 , και έχουμε καταλάβει ότι είσαι και πολύ καλή ψυχή

Senior Member
    κι εσυ εισαι γλυκοψυχο φιλαρακι κι ωραιο παρεακι εδω να διαβαζω οπως κι αλες ακομα πολυ γλυκιες ψυχες εδω που μιλω κι νιωθω μια παρεα νοερα οτι εχω . :)
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by alex942023 View Post
    Γενικα μου αρεσει να ζω σε εναν φανταστικο κοσμο επειδη η πραγμστικοτητα ειναι συνδεδεμενη με πολλα προβληματα
    κααατσεε κατσ κατσ κατσ !!!!
    επειδη η πραγματικοτητα εχει πολλα προβληματα, διαλεγεις να ζεις σε εναν φανταστικο κοσμο, ωστε να αισθανεσαι καλυτερα, και ο φανταστικος κοσμος που διαλεξες για να νοιωσεις καλυτερα, ειναι οτι δεν εχεις γνωρισει γυναικα στην ζωη σου, κανεις γκαφες σε ολες τις γνωριμιες σου και ολες σε απορριπτουν, κλαις μονος σου τα βραδια γιατι ποτε μια γυναικα δεν σου εχει πει οτι της αρεσεις η οτι σε αγαπαει;;;
    αυτος ειναι ο ομορφος φανταστικος κοσμος που ζεις για να ξεπερασεις την ασχημη πραγματικοτητα;

να σου πω τι νομιζω εγω ρε αλεξανδρες η οπως αλλιως σε λενε;
    οτι εχεις μοναξιες και σκεφτηκες οτι αν κανεις καποια να σε λυπηθει, μπορει να βρεις γκομενα απο δω μεσα που θα σε λυπηθει και μπηκες να κλαφτεις.
    αυτο νομιζω.
    για τον ιδιο λογο, μολις σου εδειξε λιγο ενδιαφερον το σπουργιτι, αφησες την γενικη συζητηση κι αρχισες να της τριβεσαι.

καλος- κακος, δεν κρινω την καλωσυνη. ολοι καλοι ειμαστε. εσυ παντως εισαι ψευτης.
    γιατι ειτε η πρωτη εκδοχη ειναι αληθινη ειτε η δευτερη, ειτε καποια τριτη- τεταρτη, ψευτης εισαι σιγουρα.
    ισως γι αυτο και δεν σε κανουν παρεα.

Μπας και έφταιγε που είπα ηλικία, να με μαζέψω να μην είμαι τόσο διαχυτική. Νομίζω είναι ξεκάθαρο πως φταίω.

Senior Member
    Επέστρεψα και πάλι δυναμικά συνφορουμίτες με νέο θέμα και με θετική διάθεση για αυτοβελτίωση! Θα ήθελα εξ'αρχής να ξεκαθαρίσω ότι το θέμα αυτό ΔΕΝ έχει καμία σχέση με οίκους ανοχής και τα τοιαύτα. Παράλειψα να αναφέρω στο προηγούμενο νήμα ότι όλο το κακό ξεκίνησε λόγω ενός φίλου που με παρέσυρε στον χώρο της αμαρτίας. Στο νέο θέμα τώρα ποια ήταν η δική σας εμπειρία στο πρώτο ραντεβού? Υπήρχαν στιγμές αμηχανίας που δεν είχατε κάτι να πείτε? Θεωρείτε ότι μια επιτυχημένη προσέγγιση βάζει γερά θεμέλια στην επιτυχία ενός ραντεβού? Επίσης πιστεύετε ότι πρέπει να φιληθεί κάποιος/κάποια από το πρώτο ραντεβού προκειμένου να μην καταλήξει καφές - γνωριμία φιλενάδων?
    Επίσης θέλω να πω ότι δεν έχω το περιθώριο να βασίζομαι σε φίλους μου, πόσο μάλλον σε εκείνον που μου είπε ξεκάθαρα ότι ξενερώνει με συναισθήματα και αγάπες και θέλει μόνο πήδημα. Και του απαντάω πήδα όσο θες και πλήρωνε μια ζωή εγώ δεν πρόκειται να ακολουθήσω τον δρόμο αυτό της καταστροφής που επέλεξες.
    Όχι φίλε του λέω δεν θα κάτσω εγώ με σταυρωμένα τα χέρια και από σήμερα κιόλας έκανα το πρώτο βήμα κοινωνικοποίησης και γράφτηκα στο γυμναστήριο που ήθελα.
    Υ.Γ. Σε αυτό το νήμα θα ήθελα επίσης να ακούσω γνώμες από τις κοπέλες του forum σχετικά με το πρώτο ραντεβού πώς το φαντάζονται και κάθε συμβουλή καλοδεχούμενη.
    Άμα δεν βγεις ραντεβού δεν θα μάθεις ποτέ και δεν θα προοδεύσει σε αυτό το ζήτημα.
    Ότι και να σου πούμε , σκοπός είναι αποκτήσεις δικες σου εμπειρίες με κοπέλες.
    Δεν υπάρχει ιδανικό ραντεβού, κάθε κοπέλα είναι ξεχωριστή , αν νιώσεις την χημεία με την κοπέλα θα σε πάει μόνο του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Μπας και έφταιγε που είπα ηλικία, να με μαζέψω να μην είμαι τόσο διαχυτική. Νομίζω είναι ξεκάθαρο πως φταίω.
    μπα.. μαλλον φταιει που ειναι ψευτης ο αλεξ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Άμα δεν βγεις ραντεβού δεν θα μάθεις ποτέ και δεν θα προοδεύσει σε αυτό το ζήτημα.
    Ότι και να σου πούμε , σκοπός είναι αποκτήσεις δικες σου εμπειρίες με κοπέλες.
    Δεν υπάρχει ιδανικό ραντεβού, κάθε κοπέλα είναι ξεχωριστή , αν νιώσεις την χημεία με την κοπέλα θα σε πάει μόνο του.

Φίλε.. Έγραψε άλλη ιστορία μετά.. Αυτή που σχολίασες είναι άλλη. Τώρα είναι ένας χωρισμένος τύπος που ψάχνει ταίρι. Σαν τον Λούκι Λουκ, μόνος καουμπόης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Απλά του έδωσες σημασία. Δεν έχει να κάνει με την ηλικία.

Η μοναξιά πολλές φορές είναι δύσκολη. Αλλά Άλεξ, με το να λες φανταστικές ιστορίες ναι μεν κερδίζεις λίγη σημασία αλλά δεν ζεις. Πάρε τον χρόνο σου και αν πραγματικά θες να κάνεις καλύτερη την ζωή σου, πήγαινε σε ένα ψυχολόγο, να βρείτε τι φταίει και να κλείσεις τις πληγές σου. Δεν έχεις κανέναν δικαίωμα να κοροϊδεύεις για λίγη σημασία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Φίλε.. Έγραψε άλλη ιστορία μετά.. Αυτή που σχολίασες είναι άλλη. Τώρα είναι ένας χωρισμένος τύπος που ψάχνει ταίρι. Σαν τον Λούκι Λουκ, μόνος καουμπόης.
    Ναι τώρα είδα κάνα δυο σελιδες.
    Κάθε μέρα και ένα καινούργιο τρολ στο φόρουμ, αλλά Μπαν από τον αντμιν δεν βλέπω δυστυχώς.

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Απλά του έδωσες σημασία. Δεν έχει να κάνει με την ηλικία.
    Πλάκα κάνω καλέ, άλλωστε είπε δε θέλει 2-3 χρόνια μεγαλύτερη, εγώ πάω απόσυρση όπως λεει και ο νικος2

Senior Member
    Δεν θα ήταν σωστό να του κάτσει κάποια από εδώ μέσα γτ είμαστε όλοι σαραβαλάκια κι αυτοσ χαζολογαει περνάει την ώρα του παίζοντας με τους χαζούς δε σου λέω να αναρωτηθεί τι άνθρωπος είναι αυτό το αφήνουμε στο Θεό το μόνο που σου λέω αλεξ είναι ΟΤΙ ΠΑΙΞΑΝ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΘΩΟΙ ΕΜΕΝΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

Banned
    Εγω βλεπω οτι ειμαι ο κακος της υποθεσης και η σχεση που ειχα ηταν υπαρκτη δεν ηταν στην φαντασια μου. Καθημερινα βλεπω στο λιμανι τυποι μετριοι να βγαζουν κουκλαρες και απορω πως το κανουν. Ειναι θεμα μαγκιας τι ειναι? Και πως ειχα σχεση 6 χρονια δεν λεει κατι παλι στο σημειο μηδεν ειμαι. Και οχι δεν θα την επεφτα σε καμια μεσα στο φορουμ δεν ειμαι τοσο ανοητος οσο νομιζουν μερικοι. Για χαβαλε το εγραφα με το σπουργιτι. Δεν την εχω δει ποτε μου θα ηταν παραλογο αυτο

Banned
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Ναι τώρα είδα κάνα δυο σελιδες.
    Κάθε μέρα και ένα καινούργιο τρολ στο φόρουμ, αλλά Μπαν από τον αντμιν δεν βλέπω δυστυχώς.
    Δεν ειμαι τρολ αν αυτο καταλαβες λυπαμαι

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κααατσεε κατσ κατσ κατσ !!!!
    επειδη η πραγματικοτητα εχει πολλα προβληματα, διαλεγεις να ζεις σε εναν φανταστικο κοσμο, ωστε να αισθανεσαι καλυτερα, και ο φανταστικος κοσμος που διαλεξες για να νοιωσεις καλυτερα, ειναι οτι δεν εχεις γνωρισει γυναικα στην ζωη σου, κανεις γκαφες σε ολες τις γνωριμιες σου και ολες σε απορριπτουν, κλαις μονος σου τα βραδια γιατι ποτε μια γυναικα δεν σου εχει πει οτι της αρεσεις η οτι σε αγαπαει;;;
    αυτος ειναι ο ομορφος φανταστικος κοσμος που ζεις για να ξεπερασεις την ασχημη πραγματικοτητα;

να σου πω τι νομιζω εγω ρε αλεξανδρες η οπως αλλιως σε λενε;
    οτι εχεις μοναξιες και σκεφτηκες οτι αν κανεις καποια να σε λυπηθει, μπορει να βρεις γκομενα απο δω μεσα που θα σε λυπηθει και μπηκες να κλαφτεις.
    αυτο νομιζω.
    για τον ιδιο λογο, μολις σου εδειξε λιγο ενδιαφερον το σπουργιτι, αφησες την γενικη συζητηση κι αρχισες να της τριβεσαι.

καλος- κακος, δεν κρινω την καλωσυνη. ολοι καλοι ειμαστε. εσυ παντως εισαι ψευτης.
    γιατι ειτε η πρωτη εκδοχη ειναι αληθινη ειτε η δευτερη, ειτε καποια τριτη- τεταρτη, ψευτης εισαι σιγουρα.
    ισως γι αυτο και δεν σε κανουν παρεα.
    Αφου ειπα πιο πανω οτι εχω κανει σχεση και οι 20 σελιδες ηταν απωθημενα και δευτερον δεν μπηκα εδω να βρω γκομενα ημαρτον δηλαδη. Θα ηταν εξωφρενικο αυτο. Για πλακα τα εγραφα για το σπουργιτι αυτα ξεκαθαρα

Senior Member
    Εγω βλεπω οτι ειμαι ο κακος της υποθεσης και η σχεση που ειχα ηταν υπαρκτη δεν ηταν στην φαντασια μου. Καθημερινα βλεπω στο λιμανι τυποι μετριοι να βγαζουν κουκλαρες και απορω πως το κανουν. Ειναι θεμα μαγκιας τι ειναι? Και πως ειχα σχεση 6 χρονια δεν λεει κατι παλι στο σημειο μηδεν ειμαι. Και οχι δεν θα την επεφτα σε καμια μεσα στο φορουμ δεν ειμαι τοσο ανοητος οσο νομιζουν μερικοι. Για χαβαλε το εγραφα με το σπουργιτι. Δεν την εχω δει ποτε μου θα ηταν παραλογο αυτο
    δοκιμασε να μην λες ψεματα. ισως φταιει αυτο...

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast