Αποχη απο σεξουαλικη δραστηριοτητα - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 222
    Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Ο χριστιανισμός είναι η άρνηση της ζωής.

Ο χριστιανισμός είναι η αγάπη για τον θάνατο, η επιζήτηση του θανάτου, η προδοσία απέναντι στη ζωή.
    Ο πονος του θανατου μοιαζει με τον πονο της γεννας γιατι γεννα τον ανθρωπο σε μια αλλη ζωη και ο,τι πεθαινει οταν βγει στο φως της αλλης ζωης και αναπνευσει το καθαρο πνευμα τοτε αντιλαμβανεται τη διαφορα των δυο ζωων, της επιγειας και της επουρανιας, οπως ακριβως συμβαινει με το βρεφος που βγαινει απο τη μητρα και αντικρυζει το φως της ημερας.

Ο Χριστος ειπε στη Μαρθα πριν τν ανασταση του Λαζαρου οτι οποιος πιστευει στο Χριστο ακομα και αν σωματικως πεθανει πνευματικως θα ζησει στη μακαρια ζωη και θα του αποδοθει το σωμα του αναστημενο αφθαρτο και αιωνιο.

Ο αποστολος Παυλος λεει " αν δεν υπαρχει ανασταση νεκρων τοτε ουτε ο Χριστος αναστηθηκε και αν δεν αναστηθηκε ο Χριστος τοτε η πιστη σας ειναι χωρις νοημα"

Πως θα αναστηθουν οι κεκοιμημενοι? Τι μορφη θα εχουν? Την απαντηση δινει ο ιδιος ο Θεος μεσα απο το οραμα του προφητη του Ιεζεκιηλ ηδη απο τη παλαια διαθηκη. Αναφερει οτι ο Κυριος εθεσε το πνευμα του προφητη μεσα σε μια πεδιαδα γεματη ανθρωπινα οστα. Ο Κυριος τοτε ρωτησε αν τα οστα αυτα μπορουν να αποκτησουν ζωη. Ο Ιεζεκιηλ αποκριθηκε και τοτε ο Κυριος μιλησε στα οστα λεγοντας " ιδου εγω φερω εις σας πνευμα ζωης". Τοτε εγινε σεισμος και τα οστα ηρθαν στη φυσικη τους θεση και εγιναν σκελετοι. Και φυτρωσαν πανω νευρα σαρκες και δερμα αλλα δεν υπηρχε ακομα στα σωματα πνοη ζωης. Ο κυριος ειπε στον Ιεζεκιηλ να προφητεψει στο πνευμα της ζωης και στη συνεχεια εδωσε εντολη να προφητεψει " αυτα λεγει ο Κυριος, να εγω θα ανοιξω τους ταφους και θα σας βγαλω απο τα μνηματα σας και θα σας επαναφερω στη ζωη και θα σας δωσω το πνευμα μου και θα μαθετε οτι εγω ειμαι ο Κυριος."

Αρα ο ανθρωπος δεν ειναι ζωντανος αλλα μετεχει της ζωης. Γιατι ζωη ειναι ο Θεος και ο ιδιος εμφυσειται στον ανθρωπο σε μια κοινωνια αγαπης. Ο θανατος ειναι παρα ο υπνος των σωματων τα οποια θα αναστηθουν συμφωνα με τα παραπανω.

Senior Member
    Τρίχες κατσαρές. Μπλα μπλα μπλα, κενά ουσίας, χρησιμότητας και φαντασίας.
    Και μ' έξυνε σήμερα, έλεγα τι θα γίνουν αυτοί οι κεκοιμημένοι, αχαχααα
    Να'σαι καλά, γέλασα και σήμερα. :D

Senior Member
    Sah ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΟΤΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΖΩΗ ΘΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ ΚΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥς ΟΠΩς ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΟΜΩς ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΕΡΟ ΑΙΛΟ .ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΑς ΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩς ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΘΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥς ΘΑ ΕΙΝ ΟΠΩς ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΟΜΩς ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΤΟΥς ΣΩΜΑ. :)
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    Sah ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΟΤΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΖΩΗ ΘΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ ΚΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥς ΟΠΩς ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΟΜΩς ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΕΡΟ ΑΙΛΟ .ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΑς ΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩς ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΘΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥς ΘΑ ΕΙΝ ΟΠΩς ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΟΜΩς ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΤΟΥς ΣΩΜΑ. :)
    Δεν ξερω ασπεργκερ ουτε σιγουρος ειμαι. Παντως ο Χριστος αναστηθηκε οχι με νοερο σωμα αφου ο Θωμας αγγιξε τις πληγες του. Σιγουρα ομως τα σωματα μας θα ειναι καπως παρομοια οπως πλαστηκαμε αρχικως πριν τη πτωση. Δεν ξερω πως ηταν εκεινα τα σωματα

Senior Member
    ΤΟ ΕΙΠΕ ΓΕΡΟΝΤΑς ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΚΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟς ΝΑ ΕΠΙΣΙΜΑΝΕΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΑ ΜΗΝΥΜΑ .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΙΕς ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟΥς ΝΕΚΡΟΥς ΤΟΥς ΕΤΣΙ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΥς ΚΙ ΤΟΥς ΑΚΟΥΜΠΙΣΑΝ ΕΝΙΩΣΑΝ ΣΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥς. Η ΑΓΙΟΥς ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΚΙ ΗΤΑΝ ΣΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΙ ΤΟΥς ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑΝΕ. ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΒΙΩΜΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ. :)

Senior Member
    ΤΟ ΕΙΠΕ ΓΕΡΟΝΤΑς ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΚΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟς ΝΑ ΕΠΙΣΙΜΑΝΕΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΑ ΜΗΝΥΜΑ .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΙΕς ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟΥς ΝΕΚΡΟΥς ΤΟΥς ΕΤΣΙ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΥς ΚΙ ΤΟΥς ΑΚΟΥΜΠΙΣΑΝ ΕΝΙΩΣΑΝ ΣΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥς. Η ΑΓΙΟΥς ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΚΙ ΗΤΑΝ ΣΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΙ ΤΟΥς ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑΝΕ. ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΒΙΩΜΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ. :)
    Αρα μπορει να υπαρχει μια μορφη υλικοτητας πολυ διαφορετικη απο ο,τι ειναι τωρα. Παντως μην αγχωνεσαι οταν οι γραφες εχουν συμβολισμους και να μη σε νοιαζει πως τις ερμηνευουν οι αλλοι. Εμεις οφειλουμε να τα γραφουμε οπως μας παραδοθηκαν

Senior Member
    ΠΟΛΛΑ ΑΠ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΙΌΛΑς ΕΠΙΤΉΔΕΙΟΙ ΒΑΖΟΝΤΑς ΜΕΣΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΛΑΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ Η ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ. ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΦΟΒΊΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΚΙΕς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΤΥΜΟΡΙΕς ΤΡΟΜΟ ΚΙ ΑΥΤΑ . Ο ΘΕΟς ΔΕ ΕΙΝ ΤΙΜΩΡΟς ΜΑ ΟΙ ΠΡΆΞΕΙς ΜΑς ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΚΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΙΝΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΗ ΛΟΥΣΤΟΎΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑΤΟ ΦΕΡΣΙΜΟ ΜΑς . .ΕΜΕΙς ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΛΕΜΕ ΤΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥς ΟΚ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ?? ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑς ΠΙΣΤΕΥΕΙ .:)

Senior Member
    ΚΟΛΑΣΗ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟς ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑς ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΩς ΠΡΑΞΑΜΕ ΚΙ ΑΝ ΔΙΟΡΘΏΣΑΜΕ ΑΣΤΟΧΙΕς ΚΙ ΛΑΘΗ ΜΑς ΕΔΩ ΠΡΙΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ
    Εδω συμφωνω με την επισημανση οτι κ στη τελικη κριση οι ψυχες θα απογυμνωθουν και θα γινουν ολα αυτοματα απο μονες τους θα πασχουν και θα αποκαλυπτονται. Μονες τους θα τραβηξουν τον δρομο τους. Γιατι λεμε ο Θεος θα μας κρινει αλλα αυτο ενεχει τη συμμετοχη του Θεου μυστικως.

Senior Member
    ΠΟΛΛΑ ΑΠ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΙΌΛΑς ΕΠΙΤΉΔΕΙΟΙ ΒΑΖΟΝΤΑς ΜΕΣΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΛΑΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ Η ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ.
    Δεν μου εχει τυχει να συναντησω περιπτωσεις. Κατι ειπε η honeywild οτι θα παραθεσει αλλα δεν ξερω τι εννοει

Senior Member
    ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΕΤΣΙ Ο ΘΕΟς ΜΑς ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΙΚΟΝΑ ΟΜΙΩΗ ΤΟΥ ΕΜΕΙς ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΞΑΜΕ ΞΕΡΟΛΕς ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΚΙΑ .Ο ΘΕΟς ΔΕ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟς ΜΑς ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΛΑΘΟς ΜΑς ΜΟΝΟΝ ΠΛΑΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕς ΦΟΡΕς ΓΙΑΤΙ ΜΑς ΕΔΩΣΕ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΠΡΆΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑς ΕΔΟΚΕ ΟΜΩς ΚΙ ΓΝΩΣΗ ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΎΜΕ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ?? ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΙ ΣΟΦΟ Η ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΚΙ ΒΟΛΙΚΟ?? ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΎΜΕ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑς. ΟΤΙ ΟΜΩς ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΛΟΥΣΤΟΎΜΕ. ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Η WildHoney ΕΧΕΙ ΑΛΗ ΑΠΟΨΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΑΝΩ .

Senior Member
    Sah, βαριέμαι, γιατί μου αρέσουν τα debates που έχουν κάποιο επίπεδο.
    Τώρα τι να κάθομαι να γράφω επιχειρήματα και debunkings, εσύ εδώ γράφεις για αναστάσεις κεκοιμημένων
    κι η άσπεργκερ για τον γέροντα. Μιλάμε για διαφορετικούς κόσμους, όχι γλώσσες και συνειδήσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Είναι αδύνατον να συλλάβουμε την πρωταρχική αιτία της δημιουργίας της ύπαρξης με την νόηση,πόσω δε μάλλον να την επικοινωνήσουμε με την γλώσσα.
    Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει αιτία γαιτί το τίποτα δεν μπορεί να δημιουργήσει το Κατι,οπότε ο υλιστικός μηδενισμός των αθέων πάει στην αποχέτευση ως προιόν άγνοιας.
    ενω η βεβαιοτητα των χριστιανων περι γονιμοποιησης παρθενων και αναστασης νεκρων, ειναι λογικα και αποδεδειγμενα θεματα και γι αυτο ειναι η βαση της πιστης τους...

το τιποτα δεν μπορει να δημιουργησει το κατι , συμφωνα με την δικη σου πεπερασμενη λογικη και γνωση.
    δενε ισαι σε θεση να ξερεις αν ισχυει η οχι , ως αμαθης και ως πεπερασμενων δυνατοτητων ον (και οσοι ισχυριζονται το αντιθετο, το ιδιο).

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    απλα μερικοι, με αφελεια ισχυριζονται οτι οχι μονο την ξερουν, αλλα ξερουν και λεπτομερειες (οι νεκροι ανασταινονται, οι παρθενες γεννανε)...

να μην συζητησω για τον εξοβελισμο του σεξ και των ομοφυλοφιλων , που πραγματικα, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ, ΧΕΣΤΗΚΕ ΑΝ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΗΔΙΕΣΑΙ ΜΕ ΑΝΔΡΕΣ. ΠΙΟ "ΧΕΣΤΗΚΕ", ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...

ΚΙ ΕΣΥ, ΕΧΕΙΣ ΣΤΡΑΓΓΙΞΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΝΕΙΣ!!! ΞΥΠΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΟΟΟ!!! ΔΕΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post

να μην συζητησω για τον εξοβελισμο του σεξ και των ομοφυλοφιλων , που πραγματικα, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ, ΧΕΣΤΗΚΕ ΑΝ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΗΔΙΕΣΑΙ ΜΕ ΑΝΔΡΕΣ. ΠΙΟ "ΧΕΣΤΗΚΕ", ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...

ΚΙ ΕΣΥ, ΕΧΕΙΣ ΣΤΡΑΓΓΙΞΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΝΕΙΣ!!! ΞΥΠΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΟΟΟ!!! ΔΕΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
    Remedy ως προς εμενα για τα λογια σου. Εγω πολυ πριν γινω χριστιανος και πιστος ηθελα να σταματησω το σεξ απλα δεν μπορουσα και να στραφω στη καλλιεργεια της αγνοτητας της ψυχης. Δεν ειναι μονο θρησκευτικο φαινομενο και οι αρχαοι μυστες και σοφοι εκαναν τετοιες ασκησεις. Πολλα συστηματα απο το απωτερο παρελθον ασχοληθηκε και η αρχαια φιλοσοφια εν μερει εδωσε λυσεις. Θελω να πω οτι δεν ειναι μια ταση που εισηχθη απο το χριστιανισμο. Στο συγχρονο κοσμο υπαρχει και το nofap αποδεσμευμενο κινημα απο τη θρησκεια. Πολλοι ανθρωποι ανα το κοσμο κοβουν αυτες τις συνηθειες για την αυτοβελτιωση τους χωρις να ειναι χριστιανοι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sah View Post
    Remedy ως προς εμενα για τα λογια σου. Εγω πολυ πριν γινω χριστιανος και πιστος ηθελα να σταματησω το σεξ απλα δεν μπορουσα και να στραφω στη καλλιεργεια της αγνοτητας της ψυχης. Δεν ειναι μονο θρησκευτικο φαινομενο και οι αρχαοι μυστες και σοφοι εκαναν τετοιες ασκησεις. Πολλα συστηματα απο το απωτερο παρελθον ασχοληθηκε και η αρχαια φιλοσοφια εν μερει εδωσε λυσεις. Θελω να πω οτι δεν ειναι μια ταση που εισηχθη απο το χριστιανισμο. Στο συγχρονο κοσμο υπαρχει και το nofap αποδεσμευμενο κινημα απο τη θρησκεια. Πολλοι ανθρωποι ανα το κοσμο κοβουν αυτες τις συνηθειες για την αυτοβελτιωση τους χωρις να ειναι χριστιανοι.
    sah, δικια σου ειναι η ζωη.
    καντην ο,τι θελεις..

Senior Member
    φιλαρακια ο καθένας θα πιστεύει οτι τον εκφράζει το θεμα ειναι αυτο στο βαθος χρονου να βοηθάει τη ψυχη να γινετε πιο σοφη κι ναχει γαλήνη η καρδια . τωρα ουτε ο ενας μπορει να λεει στον αλλον τι χαζα πιστευεις ουτε το αντιστροφο. γιατι ετσι αυτος που εχει αδικο θα παρει στο λαιμο του τον αλλον κι η συνειδηση αυτα δε τα σηκωνει οταν ερθει η ωρα θα ειναι καπου γραμμενα στα κιταπια αυτα του χρονου κι θα βγουν απ το χρονοντούλαπο μας. τοτε θα γινει πανικουλης αυτοι που ειχαν αδικο θα το νιωσουν κι θα πονεσει πολυ οσοι ειχαν δικιο θα δικαιωθούν .

Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast