Results 46 to 60 of 93
-
03-12-2023, 10:12 #46
Καλημέρα!Όχι δεν μετράω πόντους... ποτέ δεν μέτρησα....Στα έγραψα .μόνο.για να καταλάβεις την κατάσταση...Είμαστε 17 χρόνια μαζί...15 παντρεμένοι και πάντα κάναμε ο ένας για τον άλλο χωρίς να λέμε ..τώρα εγώ .μετά εσύ κτλ κτλ ...Πάντα ηταν αναβλητικός αλλά το διαχειριζομασταν...Εδώ και ενάμισυ χρόνο όμως μετά την έκρηξη έχει περιόδους άρνησης όπως σας έγραψα και έχει βγει έξω από το πρόγραμμα,άφησε πίσω πληρωμές...για παράδειγμα αγόρασε μηχανή μεταχειρισμένη...μου είχε πει ότι την ξεπλήρωσε και πριν 3 μήνες ήρθε και χτύπησε το κουδούνι να με ψάξει ο ιδιοκτήτης της μηχανής ότι του άφησε 800 ευρώ απλήρωτα και ότι τον ψάχνει και δεν του απαντάει στα τηλέφωνα!!! Αυτά ο Αλέξανδρος δεν τα είχε κάνει ποτέ!!Ήταν πολύ τυπικος!!!Πάντα τους λογαριασμούς πριν λήξουν...εγώ ήμουν συνήθως που ξεχνούσα....Είχε ξοδέψει πάρα πολλά σε άσχετα όταν τον έπιασε η παρορμητικότητα του και δεν είχε για να ξεπληρώσει την μηχανή!Όταν του το είπα... ντράπηκε και μάζεψε χρήματα και πήγε και την ξεπλήρωσε...Δεν ξέρω...όλοι όσοι έχουν αυτή την διαταραχή μπορούν να συμπεριφερθούν έτσι?.Μετά ντράπηκε πολύ και άρχισε να έχει ενοχές... Την ίδια περίοδο πέρσυ,εννοώ Νοέμβρη-Δεκέμβρη πέρσυ,τον είχε πιάσει έντονη κρίση... άρνηση...με έβλεπε σαν εχθρό του!...μία μέρα εχθρός..μία πιο ήπια..... Μάρτιο ηρέμησε...άρχισε να μου βγάζει πάλι αγάπη για περισσότερες ημέρες με πάλι ημέρες δύσκολες... στιγμές δύσκολες....μέχρι τώρα που τον ξαναεποιασε πάλι η άρνηση και με ξαναβλεοει σαν εχθρό....πιο ήπια από πέρσυ αλλά όλο αυτό που σας γράφω αυτές τις ημέρες....
Τον αγαπάω ...είναι ο άνθρωπος μου ..δεν θέλω να χωρίσουμε...δεν ξέρω όμως πώς να του το δείξω ...Νομίζω ότι όλες μου οι κινήσεις καταλήγουν να τον νευριάζουν...ότι ότι και να κάνω είναι λάθος.
Εαν έχεις να μου προτείνεις κάποια συμπεριφορά που θα του έκανε καλό αφού μου είπες ότι είσαι μέσα στα πράγματα και εσύ θα με βοηθούσες πάρα πολύ! Σε ευχαριστώ.
- 03-12-2023, 11:21 #47
03-12-2023, 13:47 #48biscochiccoGuest
03-12-2023, 16:08 #49
Δυστυχώς δεν μου ανοίγουν τα προσωπικά μηνύματα....
Bianco Chicco για παράδειγμα χθές μου έλεγε στο τηλέφωνο το βράδυ, πρέπει να δούμε τι να κάνουμε....δεν θα έρχομαι σπίτι .. πρέπει να πάρουμε διαζύγιο και σήμερα εγώ δεν τον πήρα καθόλου τηλέφωνο και ήρθε το πρωί στο σπίτι...Δεν του είπα κάτι... μαγείρευα...ήταν με τα παιδιά...με κοιτούσε λυπημένος από μακριά αλλά κρατήθηκα και ούτε τον ρώτησα ,ούτε τίποτα.....μετά χαιρέτησα έφυγα για την δουλειά και εκείνος έμεινε εκεί με τα παιδιά....
Δεν ξέρω πως να φερθώ....Τι είναι καλύτερο να μην λέω τίποτα η να του πω ότι δεν μπορεί να έρχεται και να φεύγει όποτε θέλει αφού κοιμάται άλλού?
03-12-2023, 16:12 #50
03-12-2023, 16:22 #51
[QUOTE=biscochicco;1234781]βρες με στο τικ τ
04-12-2023, 13:43 #52
παιδια, τα προσωπικα μηνυματα ανοιγουν μετα τα 50 μηνυματα συμμετοχης που γραφεις. η μαγκι εχει πολυ λιγα.
04-12-2023, 13:52 #53
το καλυτερο ειναι να παρετε μια οριστικη αποφαση, ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ, να την πειτε οσο καλυτερα γινεται στα παιδια και να την τηρησετε.
τρελαινετε τα παιδια, μ αυτο που κανετε...
προσωπικη απορια: οταν ο αλλος ενω επι χρονια σου ξυνιζει, σε βριζει και ξενοκοιμαται, μαλιστα σου ζηταει ηδη διαζυγιο, εσυ πως αντεχεις να μην φευγεις; να τον κανεις τι;;; η σχεση με τα παιδια του ειναι αλλη ιστορια και εννοειται οτι θα την διατηρησει.
εγω θα τον ειχα στειλει προ πολλου...
04-12-2023, 20:03 #54
Remedy εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι δεν έχει να κάνει όλο αυτό με την οριακή διαταραχή που έχει διαγνωστεί??
Όλο αυτό το φεύγω αλλά είναι εδώ?
Όλο αυτό το Σ'αγαπάω θα τα φτιάξουμε όλα από τον Μάιο μέχρι τώρα....Την προηγούμενη εβδομάδα έφυγε πάλι....Βασικά κοιμάται σε δωμάτιο ξενοδοχείου μόνος του ...Έχω πάει ...Μπορούσε να μην μου δείξει πιο δωμάτιο έχει εάν είχε να κρύψει κάτι.....Δεν έχω καταλάβει ότι έχει άλλη η κάτι τέτοιο..Τι να πω....
Βασικά τώρα είναι σε φάση μανίας....έτσι κατάλαβα... όπως πέρσυ που τον είχε ξαναπιάσει.....
Δεν ξέρω και εγώ ..να καταλάβω προσπαθώ.
Βασικά αυτές τις ημέρες ενώ όλη την ημέρα είναι σπίτι . Ενώ όταν δεν του δίνω σημασία..δεν το. Παίρνω τηλέφωνο με ψάχνει αυτός....μου λέει ότι δεν θέλει να γυρίσει μαζί μου...ότι του έκανα πολλά..ότι δεν με εμπιστεύεται....Ότι με αγαπάει αλλά όχι όπως θέλω εγώ. Κτλ κτλ....
Μπροστά στα παιδιά δεν μαλώνουμε,δεν συζητάνε τα δικά μας θέματα....και ναι έχεις απόλυτο δίκιο....Ρώτησα την ψυχοθεραπεία εάν χρειάζεται να τα πάω σε παιδοψυχολογο και μου είπε φυσικά όχι γιατί ακόμη δεν ξέρετε τι θέλετε να κάνετε εσείς....Δείτε πρώτα εάν μπορείτε να φτιάξετε εσείς την κατάσταση ..
04-12-2023, 20:11 #55
εχει θεματα με τον εαυτο του αυτος κι πιο πολυ με αυτον τα βαζει και ξεσπα ξώφαλτσα κι στους αλλους. πιθανον να καταλαβαινει οτι δε μπορει να τα παει καλα με τους δικους του κι απομακρυνεται να προστατέψει αυτόν κι τους αλλους απ ξεσπασματα του.
αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα
04-12-2023, 20:54 #56
Και εγώ αυτό καταλαβαίνω...Ότι έχει θέματα με τον εαυτό του και φοβάται γιατί είχε αρχίσει να ξεσπαει και μπροστά στα παιδιά....και δεν έλεγχε ούτε το τι έλεγε...ούτε το πόσο ούρλιαζε !!! Αυτό τον έπιασε πέρσυ τον Αύγουστο τόσο έντονα που έφυγε για πρώτη φορά από το σπίτι μετά από 17 χρόνια που είμαστε μαζί....και τώρα τον Νοέμβριο...δεν κρατιόταν.. έπινε...ξόδευε ασύστολα...δεν τον ένοιαζαν οι λογαριασμοί του σπιτιού .τα έξοδα ..Μου έλεγε ασυναρτησίες όταν θύμωνε... κατηγορίες για πράγματα που δεν έγιναν ποτέ !!!Μιλούσε και ούρλιαζε ασταμάτητα!Μου έλεγε μου κατέστρεψες τη ζωή!!!Κτλ κτλ...Ενώ η διάγνωση για οριακή διαταραχή του έγινε από πέρσι που πήγαμε μαζί στον ψυχίατρο... ποτέ δεν το παραδέχτηκε και φυσικά ούτε ξαναπήγε στον γιατρό!.....Είχε ηρεμήσει όμως...πάλι τα ίδια για μήνες...όλη την ημέρα μαζί μου αλλά πήγαινε το βράδυ να κοιμάται άλλού...Μου έλεγε δεν ξέρω ...Σε αγαπώ αλλά δεν είμαι ευτυχισμένος μαζί σου κτλ κτλ....θυμάμαι ότι κακό έκανες....κτλ...Τον Μάιο γύρισε μόνος του ..Μου είπε ότι κατάλαβε ότι με αγαπάει και ότι θέλει να προσπαθήσουμε να ξαναφτιάξουμε τον γάμο μας.....Βασικά όλους τους προηγούμενους μήνες μήνες βρισκόμασταν κάθε μέρα και μιλούσαμε όσες ώρες δεν ήταν μαζι μου.>Από τον μδιονπου γύρισε πάλι κυλούσαν ήρεμα οι.μηνες...φυσικα πάντα έβλεπα την διαταραχή του εγώ με στιγμές κατάθλιψης... εναλλαγές διάθεσης .χωρίς πρωτοβουλία... χωρίς να ξέρει τι θέλει... μερικές φορές θύμωνε χωρίς λόγο... αποστασιοποίηση....Για παράδειγμα πήγαμε 4 ημέρες σε ένα νησάκι...εγώ τα κανόνισα όλα..περάσαμε 3 ημέρες σαν όνειρο...την 4 είχε βλέμμα αχανές...μας κοιτούσε από μακριά...Ήμασταν στο καράβι και κοιτούσε μόνο τη θάλασσα χωρίς να μας μιλάει!Εγώ τον καταλαβαίνω απο το βλέμμα ότι χάνεται...Όταν γυρίσαμε άρχισε να μου λέει δεν ξέρω κτλ ...και πήγε μόνος του στον ψυχίατρο...χωρίς να μου πει σε ποιον...δεν με θέλει λέει μαζί του σε αυτό.. Το σεβάστηκα.Ημουν χαρούμενη που αποφάσισε να πάει.Οταν τον ρώτησα τι του είπε μου είχε πει ότι του είπε είναι καλά και ότι του είπε ότι έχει μόνο κάποια στοιχεία οριακής διαταραχής αλλά ότι δεν είναι ασθένεια και ότι ούτε υπάρχουν φάρμακα γι'αυτό....
Μετά 2-3 ημέρες ξέχασε πάνω στο κομοδίνο κάτι χάπια...τα έπιασα και ήταν arproya.... Του λέω ξέχασες κάτι χάπια...και τότε μου είπε ότι του έγραψε την χαμηλότερη δόση για να ηρεμήσει λίγο και ότι του διαγνώσει οριακή διαταραχή.Αυτο τώρα τον Νοέμβριο.... ούτε που περίμενε να ηρεμήσει λίγο και τα χάπια...έκανε την έκρηξη του όχι έφυγε πάλι από το σπίτι.. δυστυχώς...
Χθές για παράδειγμα μου είπε ότι εχασε τα κλειδιά του δωματίου και ήρθε να κοιμηθεί σε εμάς......ήθελε όμως να κοιμηθούμε σε διαφορετικά δωμάτια..... Σήμερα όλη την ημέρα σπίτι ...λίγο.πριν εγώ φύγω για τη δουλειά του είπα ....Γύρισε πίσω στο σπίτι μας ..στα παιδάκια μας ..στην αγάπη μας...να ηρεμήσουμε...κτλ κτλ....Θα σε αφήσω ήσυχο χωρίς να ρωτάω...χωρίς να επεμβαίνω...πάρε τον χρόνο σου .. Μπορούμε να κοιμόμαστε όχι σε διαφορετικα δωμάτια για όσο θέλεις.... Τίποτα....Δεν θέλω!!Δεν καταλαβαίνεις?? Έφυγα και αυτό αυτή τη φορά είναι οριστικό!!!Θέλω τη ζωή μου χωρίς εσένα γιατί μου την κατέστρεψες!Μου εκανες πολλά!....
Με κατηγορούσε πέρσυ ότι δεν αγαπούσα,ότι δεν τον πρόσεχα,ότι τον παραμελούσα ...ότι ένιωθε παράσιτο κτλ κτλ....τα οποία δεν ισχύουν!!!Ναι δούλευα πολυ..διάβαζα πολύ...αλλά πάντα ήταν ο θησαυρός μου ...Είναι αυτό που ένιωσε αλλά όχι η πραγματικότητα....
Θέλω να του σταθώ..θέλω να του δείξω ότι είμαι ακομη εδώ γι"αυτόν παρόλα αυτά που μου λέει και που πάει και κοιμάται άλλού...Του μαγειρεύω...του πλένω...τον προσέχω....μετά όμως δεν έχω δυνάμεις γιατί σκέφτομαι...μήπως όντως δεν με θέλει πια σαν γυναίκα του?Μήπως θέλει άλλα από τη ζωή του?Μήπως ερωτεύτηκε κάποια άλλη και δεν έχω πάρει είδηση?...Μήπως είμαι πολύ δεδομένη γιατί είμαι πάντα εκεί???Μήπως να του πω ότι δεν πρέπει να βρισκόμαστε κάθε μέρα αφού μου λέει ότι δεν με θέλει???
04-12-2023, 21:02 #57
νομιζω νιωθει ασχημα με αυτο που εχει πιθανον φοβατε μην κανει κανα κακο σε αλον κι ξεσπαει θυμωνει με τον εαυτο του κι του βγαινει κι σε αλους ξεσπασμα. δε μπορει να το κουμανταρει τρεμει μην τον κρινουν κι οι αλοι κι αυτο κανει κυκλο στενοχωριετε λογικά . θελει θεραπεια αυτο που εχει κι συμβουλες απ ιδικους πως να φτιαξει γενικα με ολο αυτο επιρεαζοντε ολοι σε τετοιες περιπτώσεις . μια απόσταση χριαζετε να ειστε κι μαζι κι μακρια να τα λετε ναχετε επαφη μαζι τηλεφωνα μηνύματα τέτοια μα ας εχει ο καθενας τον χώρο του . ειναι καλυτέρα συχνα η απόσταση παρα το πολυ κολλιτηλικη γιατι αυτο ειν αφορμη για προστριβές οταν παιζουν καταστάσεις τετοιες με θεματα περιεργα . μπορει να συμβούν ατυχήματα κι δε φταίει κανεις απλα θελει προσοχή κι πρόβλεψη μην συμβει κατι λαθος.
Last edited by asperger39; 04-12-2023 at 21:17.
αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα
05-12-2023, 06:07 #58
Σε ευχαριστώ πολύ asperger...... Έτσι νιώθω και εγώ...ότι το κάνει γι'αυτό αλλά όταν μου λέει δεν σε αγαπάω.... πότε θα το καταλάβεις...δεν θέλω πιά να είναι μαζί σου κτλ όλο αυτό με σποκαρδιώνει και λέω μήπως να κάνω ότι φεύγω μήπως και του λείψω?Ένας πολύ γλυκός άνθρωπος που έχει την διαταραχή....Είναι πολύ καλά όμως.. έχει κάνει θεραπεία. μου είπε ότι η γνώμη της είναι να μην του λείψω. Εάν τον αγαπάω να του δείξω ότι είμαι πάντα εκεί ... Εσύ τι άποψη έχεις?
05-12-2023, 07:16 #59
Last edited by Remedy; 05-12-2023 at 13:16.
05-12-2023, 07:37 #60
Remedy σε ευχαριστώ για την άποψη σου...
Προσπαθώ να καταλάβω.... Ξέρεις σε αυτές τις διαταραχές είναι πολύ σημαντικός ο τρόπος που φαίρεσαι. Τουλάχιστον αυτό λένε οι γιατροί... οπότε δεν νομίζω ότι θέλω να γίνω χειριστική.Να κάνω ότι καλύτερο μπορώ θελω...
Τα βλέπεις πολύ εύκολα τα πράγματα..Ξέρεις είμαστε 17 χρόνια μαζί.. έχουμε δύο παιδιά...τον αγαπάω πολύ...νομίζω ότι μου λέει έτσι αλλά κατά βάθος μου ζητάει βοήθεια!.... Γι'αυτό ήθελα την γνώμη των παιδιών που έχουν την διαταραχή η ανθρώπων που έχουν βιώσει τις ίδιες καταστάσεις.... Σεβαστή και η δική σου άποψη..Όλα τα σκέφτομαι....Σκέφτομαι το οτι μπορεί να μην με θέλει πιά αλλά καταλαβαίνεις όταν κάποιος δεν σε θέλει....εδώ τα μάτια του και οι πράξεις του μου λένε άλλα.....Ξέρεις είναι πολλή δύσκολη η κατάσταση ....Last edited by Μάγκι; 05-12-2023 at 10:02.