Υποτροπιαζουσα καταθλιπτικη διαταραχη - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 107
    Senior Member
    Δουλεύεις στο αντικείμενο σου, άρα δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις λάθη ή να μην είσαι καλη.. Αυτο εννοείς; Αρκετά αυστηρή με τον εαυτό σου. Αυτο νομίζω είναι το πρόβλημα. Κι αυτό δεν δημιουργήθηκε ξαφνικά.

Senior Member
    Ακριβως... η αιτια των προβληματων μου μαλλον ειναι χαμηλη αυτοεκτιμηση συμφωνα με γιατρο..
    Απο τραυματα παιδικης ηλικιας ειναι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sunny9 View Post
    Ακριβως... η αιτια των προβληματων μου μαλλον ειναι χαμηλη αυτοεκτιμηση συμφωνα με γιατρο..
    Απο τραυματα παιδικης ηλικιας ειναι
    Έχεις δικαίωμα να κάνεις λάθη, από αυτά μαθαίνεις. Η δουλειά που κάνεις τώρα σαρεσει;

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Έχεις δικαίωμα να κάνεις λάθη, από αυτά μαθαίνεις. Η δουλειά που κάνεις τώρα σαρεσει;
    Μου αρεσει αλλα δε τα καταφερνω ,πολλα λαθη πολλςς δυσκολιες αντιμετωπιζω, εχω και την αρνητικοτητα μου τωρα...απλα παω και ερχομαι με το ζορι

Senior Member
    Συν οτι πιστευω οτι βλεπουν τις ανεπαρκειες μου συναδελφοι και με σχολιαζουν και νιωθω ακομα πιο μειονεκτικα κ αποτυχημενη. Μιλανε και μεταξυ τους ενω με εμενα οχι τοσο θερμα..

Senior Member
    Μήπως είναι η ιδέα σου ότι συμβαίνουν όλα αυτά με τους συναδέλφους επειδή νιώθεις ότι δεν είσαι τόσο καλή στη δουλειά σου;

Senior Member
    Μήπως είναι η ιδέα σου ότι συμβαίνουν όλα αυτά με τους συναδέλφους επειδή νιώθεις ότι δεν είσαι τόσο καλή στη δουλειά σου;
    Δεν μου εχουν πει κατι.... ακουω κτ μισολογα κατι φορες και κου φαινονται περιεργα κ επισης το γεγονος οτι μιλανε αρκετα μεταξυ τους...βεβαια δεν ειμαι και εγω πολυ κοινωνικη λογω της ψυχολογιας μου..

Senior Member
    Δεν μου εχουν πει κατι.... ακουω κτ μισολογα κατι φορες και κου φαινονται περιεργα κ επισης το γεγονος οτι μιλανε αρκετα μεταξυ τους...βεβαια δεν ειμαι και εγω πολυ κοινωνικη λογω της ψυχολογιας μου..
    Οπότε μπορεί να μην συμβαίνει κάτι. Απλά εσύ να μην άφησες χώρο να σε γνωρίσουν καλύτερα. Μίλησες με τον ψυχολογο για την παιδική σου ηλικία, για το άτομο που σε έκρινε τόσο αυστηρά και τώρα το κάνεις εσύ στον εαυτό σου;

Senior Member
    Αυτο δε το συζητήσαμε ακριβώς γενικα συζηταμε πως να τροποποιω το αρνητικο τροπο ακεψης στο τωρα σε πιο ρεαλιστικο καπως...

Senior Member
    Αυτο δε το συζητήσαμε ακριβώς γενικα συζηταμε πως να τροποποιω το αρνητικο τροπο ακεψης στο τωρα σε πιο ρεαλιστικο καπως...
    Θα σε βοηθήσει αν το συζητήσεις. Αν καταλάβεις πως ο τρόπος αυτός είναι συμπεριφορά κάποιου άλλου την οποία συνεχίζεις να έχεις εσύ προς τον εαυτό σου..

Senior Member
    Μου τα ειχε πει κατι τετοια, οταν καναμε στις αρχες ψυχοθεραπεια μαζι κ με το ιστορικο μου... το θεμα ειναι γιατί δεν βοηθιεμαι παλι και πεφτω τοσο χαμηλα...τοσα χρονια

Senior Member
    Μου τα ειχε πει κατι τετοια, οταν καναμε στις αρχες ψυχοθεραπεια μαζι κ με το ιστορικο μου... το θεμα ειναι γιατί δεν βοηθιεμαι παλι και πεφτω τοσο χαμηλα...τοσα χρονια
    Επειδή δεν το συζητησες. Γιατί δεν συζητησες αυτό το θέμα;

Senior Member
    Ναι μου εχει πει

Senior Member
    Ναι μου εχει πει
    Καλημέρα. Θα ήταν καλό να ξαναγίνει συζήτηση γι' αυτό το θέμα. Να μάθεις να βλέπεις τον εαυτό σου και τις δυνατότητες που έχεις μέσα από τα μάτια σου και όχι μέσα από τα μάτια αυτού που σε έχει "μάθει" να είσαι τόσο αυστηρή με σένα. Θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως ο κάθε άνθρωπος αντιλαμβάνεται την ζωή και αντιμετωπίζει τους άλλους οπως έχει μάθει και όχι πάντα όπως "πρέπει". Να αρχίσεις σιγά σιγά να αγαπάς τον εαυτό σου και να του επιτρέπεις να κάνει λάθη.

Senior Member
    Καλημέρα. Θα ήταν καλό να ξαναγίνει συζήτηση γι' αυτό το θέμα. Να μάθεις να βλέπεις τον εαυτό σου και τις δυνατότητες που έχεις μέσα από τα μάτια σου και όχι μέσα από τα μάτια αυτού που σε έχει "μάθει" να είσαι τόσο αυστηρή με σένα. Θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως ο κάθε άνθρωπος αντιλαμβάνεται την ζωή και αντιμετωπίζει τους άλλους οπως έχει μάθει και όχι πάντα όπως "πρέπει". Να αρχίσεις σιγά σιγά να αγαπάς τον εαυτό σου και να του επιτρέπεις να κάνει λάθη.

Ναι ηδη το συζηταμε ξανα...αλλα δε ξερω κατα ποσο βοηθιεμαι τελικα . Ισως χρειαστει να αλλξω ψυχολογο ή ειδος ψυχοθεραπειας..

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast