Κακοποίηση απο την οικογένεια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
    Junior Member
    Όχι σε παρακαλώ μην το καταγγείλεις θα βγώ εγώ ότι τα προκαλώ όλα και φταίω και θα με κλείσουν πουθενά όπως λέει τόσα χρόνια η μάνα μου.
    Δεν μπορώ να αποδείξω την αθώοτητα μου με τίποτα.

Senior Member
    να τα καταγράψεις στο τηλ σου οτι σου λεν κι σου κανουνε . στο τηλ σου κατάγραψε τα λογια τους κι τραβα κρυφα βιντεο αυτο εχω κανει κι εγω γιατι διαφορετικά κανεις δε πιστευει .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Destroyed View Post
    Όχι σε παρακαλώ μην το καταγγείλεις θα βγώ εγώ ότι τα προκαλώ όλα και φταίω και θα με κλείσουν πουθενά όπως λέει τόσα χρόνια η μάνα μου.
    Έτσι αισθάνονται όλοι όσοι φοβούνται να αντιδράσουν , η κακοποίηση χαλάει την ψυχολογία και δεν εχεις δύναμη να αντιδράσεις. Θα μπορούσες να βρεις δουλειά σε νησί να φύγεις για μερικούς μήνες. Ψάξε να βρεις δουλειά με διαμονή ως οικιακή βοηθός και για φροντίδα ηλικιωμένων , κάποιες φορές οι άνθρωποι δεν μπορούν να πληρώσουν σωστά αλλά χρειάζονται έναν άνθρωπο για βοήθεια πρωί μεσημέρι βράδυ και μπορούν να του παρέχουν δωμάτιο στο σπίτι τους με μικρο μισθό.
    Αν ξέρεις να μαγειρεύεις και να καθαρίζεις μπορείς να βοηθήσεις, βλέπω συχνά αγγελίες απο απελπισμένους ανθρώπους που έχουν ηλικιωμένους ή μικρά παιδιά είτε αμεα με κάποια δυσκολία στην αυτοεξυπηρέτηση και όταν ψάχνουν άτομο για βοήθεια δεν βρίσκουν ή δίνουν λίγα λεφτά και δέχονται αρνητικά σχόλια. Υπάρχουν και άνδρες που θέλουν βοήθεια για το σπίτι και ψάχνουν και για γνωριμία αλλα με 600€ δεν μπορείς να ζήσεις μόνος σου πόσο μάλλον και να εχεις σύντροφο.
    Δεν κατάλαβα όμως γιατί σε κατηγορούν τι τους εχεις κάνει και αντιδρούν? Έχετε μεγάλη διαφορά ηλικίας ? Η μητέρα σου μήπως πέρασε τα ίδια? Τα παλιά χρόνια το κορίτσι το είχαν για δούλα στο σπίτι και να τους γηροκομήσει , έπρεπε να σκύβει το κεφάλι και να σέβεται τους γονείς και εννοείτε πως δεν αντιμιλούσε ούτε είχε άποψη για τα οικονομικά , δεν έβγαινε έξω ασυνόδευτη, παιδιά ήταν μόνο τα αγόρια που είχαν μόνο προνόμια. Οι απειλές , οι τιμωρίες και το ξύλο ήταν φυσιολογική μέθοδος διαπαιδαγώγησης. Σε αυτό ποντάρουν και ρίχνουν το φταίξιμο πάνω σου! Οι γνωστοί δεν παίρνουν θέση γιατί δεν θέλουν να μπλέξουν με μια παλιομοδίτικη μητέρα.
    Το άλλο που σκέφτομαι είναι πως δεν σε θέλει , μοιάζει σαν κακιά μητριά ή να σε απέκτησε απο άνδρα που δεν τον ήθελε και την ανάγκασαν να παντρευτεί επειδή έμεινε έγκυος.

Senior Member
    Σημάδια κακοποίησης δεν έχεις πάνω σου για να αποδείξεις ότι λες αλήθεια; Η θλίψη, η απογοήτευση, τα δάκρυα δεν είναι αποτυπωμένα επάνω σου για να σε πιστέψουν αρμόδιοι και να τους τιμωρήσουν; Συγγενείς δεν υπάρχουν να σε βοηθήσουν; Πρέπει να πας στην αστυνομία και να πεις ακριβώς τι σου γίνεται καιρό και να σε κατευθύνουν σε κάποιο ξενώνα κακοποιημένων γυναικών. Πρέπει να ορθοποδήσεις και να βρεις μια εργασία μακριά από τα τέρατα! Αλήθεια, ως προς τι όλη αυτή η κάκιστη και βάναυση συμπεριφορά εναντίον σου;

Senior Member
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    να τα καταγράψεις στο τηλ σου οτι σου λεν κι σου κανουνε . στο τηλ σου κατάγραψε τα λογια τους κι τραβα κρυφα βιντεο αυτο εχω κανει κι εγω γιατι διαφορετικά κανεις δε πιστευει .
    Εγώ έκανα και έψαξα ό,τι μπορούσα... Σε πληροφορώ ότι δεν βρήκα καμία ανταπόκριση... Ο ένας με έστελνε στον άλλον και κανείς δεν ήξερε τι να κάνει. Απογοητεύτηκα.
    Λυπάμαι κοπέλα μου. Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά και να ανακάμψεις. Το e-mail μου ισχύει αν θες βοήθεια.
    Last edited by HarleyQuinn; 19-02-2024 at 20:14.

Senior Member
    Γιατι πιστευεις πως στο ιδρυμα θα εχεις χειροτερη ζωη;

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Γιατι πιστευεις πως στο ιδρυμα θα εχεις χειροτερη ζωη;
    εχω μια γνωστη που εργαζοταν σε ενα ιδιωτικο ιδρυμα για παιδακια με νοητικα προβληματα και σε ολα τα επιπλα ειχαν δηθεν τυχαια κατι παιχνιδια σαν χαρακακια και με αυτα βαραγαν τα παιδια για να τα συνετιζουν. αυτο πρεπει να γινοταν διοτι η καρακαξα που ειχε το ιδρυμα δεν ειχε τον αριθμο υπαλληλων που επρεπε αναλογα με τα παιδακια ετσι τα φοβιζαν για να μπορουν να τα ελεγχουν. αυτο καταλαβα εγω δηλαδη...

Junior Member
    Πρόσφατα έγινε κάτι πάρα πολύ άσχημο.
    Από τον Ιούνιο μέχρι που έγινε ολο αυτό είχαμε προβλήματα επειδή είχαμε πάει διακοπες και μια τοξική νάρκισση συγγενής τους μου φέρθηκε χειρότερα και από σκουπίδι βαλει εκείνη για πολλοστή φορά αντι να την βαλουν στην θέση της, να της βάλει όρια κ.α.
    Τα έβαλε με εμένα για το πώς αντέδρασα, ενώ όταν μου τα έκανε όλα αυτά επειδή ήμασταν σε μαγαζί μέχρι και το προσωπικό στο μαγαζί με λυπήθηκε και ρώταγε τι έχω, επειδή με έκανε να κλαίω με λυγμούς και εκείνη τους έλεγε ψέμματα ότι έπαθα κρίση.
    Ενω είδαν ξεκάθαρα ότι μου έβαλε της φωνές και με έκανε σκουπίδι.
    Μετά πήγα στην τουαλέτα και ήρθαν από το μαγαζί να δουν τι έχω και εκείνη έκανε σαν να μην συνέβει τίποτα.
    Η μάνα μου καθόταν και δεν έκανε τίποτα όπως όταν ήμουν μικρή και την αφηνε να με ξεφτιλίζει λες και είναι η συγγενης της συγχωρεμένη η βασίλισσα Ελισάβετ ή δεν ξέρω και εγώ ποιος, αλλά έτσι δεν είναι μονο με αυτή αλλά με όλους συγγενείς της, τους έχει πιο πάνω και από τον Θεο σε αντίθεση με το «παιδι της»
    Τους επιτρεπει να με κανουν σκουπιδι όπως και ο « πατερας μου» και αν εγώ αρχίσω να φωνάζω, να τους προσβάλλω κ.α. Κάνουν ολόκληρο χαμό και με τραμπουκίζουν άσχημα που τόλμησα να προσβάλλω το βασιλικό σοι τους.
    Όταν γυρνάγαμε πίσω δεν άντεχα άλλο, ήμουν έτοιμη να σκάσω, δεν άντεχα ούτε να το βλεπω αυτό το τέρας και την αδιαφορία της μανας μου, με έπνιγε το δίκιο, τόσες μέρες η συγκεκριμένη συγγενης με είχε φτάσει στο αμην και έτσι άρχιζα να της φωναζω όπως μου φώναζε εκείνη στο μαγαζί, την κατηγορούσα για το πώς μου συμπεριφερετε όλη μου την ζωή και η «μανα μου» μου φώναζε συνέχεια σκάσε και βούλωστο ενώ στο σοι της δεν έχει μιλήσει ποτέ έτσι που εκείνοι τα αρχίζουν όλα και αρχίζουν να μου επιτίθονταν
    Συνέχεια με απειλούσε για το τι θα μου κάνει αν δεν σκάσω ενώ εβλεπε σε τι κατάσταση ήμουν και αδιαφορούσε.
    Μου έλεγε αυριο το πρωί να σηκωθώ να φύγω να έρθει ο πατέρας μου να με πάρει ότι δεν θέλει τέτοιο παιδί κ.α.
    Εγώ έκλαιγα ασταμάτητα και η τοξική συγγενής της μου έκανε silent treatment, δεν έλεγε τίποτα για οτι έκανε και απολάμβανε το οτι με έκανε σκουπίδι, το βράδυ σηκώθηκα και έφυγα, εμείνα στον δρόμο σε κατι ερημιες μέχρι της 2-3 το βράδυ γιατί δεν άντεχα άλλο να είμαι με τέτοια τέρατα ήθελα να πεθάνω.
    Μάλιστα η μανα μου έστελνε μηνύματα και μου μίλαγε άσχημα και μου έλεγε μην περιμένω τίποτα από εκείνη και γενικά με απειλούσε.
    Επειδή με είχαν καταφαει τα κουνούπια και έβλεπα και κάτι σκιές και φοβόμουν μην είναι κανείς εκεί γύρισα πίσω και έπεσα για ύπνο, το πρωί η μάνα μου, με πήρε από τα μούτρα να ετοιμάσω τα πράγματα μου να φύγω, αυτό το τέρας συγγενείς πάλι δεν έλεγε τίποτα, δεν απολογήθηκε για τον τροπο της, ούτε ζήτησε ένα συγγνώμη φέρθηκε με τον ίδιο τροπο μου συμπεριφερόταν μια ζωή με έκανε σκουπίδι και δεν μίλαγε, μια φορά δεν μου έχει ζητήσει κανείς τους μια συγγνώμη έστω και στα ψέμματα αλλά η μανα μου με ανάγκαζε να τους ζητήσω συγγνώμη.
    Έπειτα με πήρε και φύγαμε αρον αρον σαν τους κλέφτες μην ενοχλούμε την βασίλισσα Ελισάβετ, πήγαμε ώρες νωρίτερα στο λιμάνι για να περιμένουμε το πλοίο και περιμέναμε μέσα στην ζέστη σε ένα μαγαζί, μέσα σε όλο αυτόν τον πανικό έσπασε το παπούτσι μου και έχασα ή μου έκλεψαν τα γυαλιά μου.
    Αλλά δεν είναι αυτό το πάρα πολύ άσχημο που έγινε, έγινε κάτι ακόμα χειρότερο.
    Είναι πάρα πολλά αυτά που θέλω να γράψω και δεν ξέρω πώς να τα γράψω ώστε να τα πώ όλα αλλά και να μην βγεί σεντόνι, γιατί μιλάμε νιώθω ότι θα σκάσω.

Junior Member
    Λοιπόν πρίν από λίγο καιρό ξεκινήσαμε να πάμε στο σοι της, στης οικογένεια της καρακάξας που ήμασταν μαζί της.
    Η μανα μου όπως πάντα είχε πάρει ένα σωρό δώρα για να χρυσώσει όπως πάντα το σοι της που ξεφτιλίζει και έχει σκουπίδι το παιδί της, στο αμάξι αρχιζαν να με τραμπουκίζουν μην τολμήσω και μιλήσω και κράξω την καρακάξα, την κατηγορήσω κ.α

Έλεγαν έτσι και μιλήσεις θα γίνει φόνος, θα σε βάλω κάτω, θα σου σπάσω τα μούτρα και γενικά με τραμπούκιζαν άσχημα, εγώ άρχισα να βρίζω το σοι τους γιατί με είχαν κανει τούρμπο και η τελεια μανα ελεγε στον άντρα της να γυρίσει πίσω να με πάει στην αστυνομία, εγώ φώναζα ότι δεν θέλω, πήγαν έξω από την αστυνομία, κατέβηκε και άρχισε να με κατηγορεί σε μια κοπέλα που ήταν στην είσοδο, η κοπέλα που ήταν η μόνη σωστή σε αυτό το τμήμα της είπε και τι θέτε να κάνω που βρίζει το σοι σας, δεν ειμαι ψυχολόγος, ούτε δικαστής, πηγαίντε να παρκάρετε να έρθετε πάνω να δώσετε κατάθεση, πήγαν να ψάξουν να παρκάρουν εγώ φώναζα δεν ήθελα να πάω γιατί σιχαίνομαι την αστυνομία, ξέρω ότι δεν σε βοηθανε μόνο κακό σου κάνουν και επιβεβαιώθηκα με ότι μου έκαναν.
    Εγώ πήρα τηλέφωνο την οικογένεια της καρακάξας να ακούσουν τι μου κάνουν οι «γονείς μου» εξαιτίας τους.

Η τελεια μανα προσπαθούσε να μου πάρει το κινητό μην ενοχλήσω το βασιλικό τους σοί, με χτύπαγε και μου έστριβε το χερι και τα δάχτυλα, σταμάτησαν το αμάξι σε κεντρικό σημείο κατέβηκαν και μου φερθηκαν χειρότερα και από ζώο.
    Μου πήραν με την βία το κινητό, το οποιο και μου χάλασαν και με τράβαγαν να με βγαλουν έξω με το ζόρι να με πάνε στην αστυνομία, εγώ φώναζα ότι δεν ήθελα και προσπαθούσα να τους πάρω τις σακούλες με τα δώρα για να τους σταματήσω και να μου δώσουν το κινητό πίσω.

Επειδή ήμασταν σε κεντρικό σημείο ήρθαν κάποιοι και τους έλεγαν καλά δεν ντρέπεστε χτυπάτε το παιδί σας, εκείνοι θύμωσαν και από πάνω και έλεγαν δεν είναι παιδί αυτό είναι τέρας, είναι ο διάβολος και τα έβαλαν μαζί τους ενώ παράλληλα προσπαθούσαν να με βγάλουν έξω με τις κλωτσιές, μου πήραν το τηλέφωνο και έτσι όπως μίλαγαν και συμπεριφερόντουσαν αναγκασαν όσους σταμάτησαν να καλέσουν την αστυνομία και τους είπαν οτι εκεί ήθελαν να με πάνε αλλά δεν έβρισκαν που να παρκάρουν.
    Επίσης κάποια ανήλικα με έβγαζαν βιντεο.

Μετά από λίγο ήρθαν δύο μπάτσοι και ο ένας μου έλεγε να μην κλαίω γιατί δεν θα με πάρουν στα σοβαρά αν κλαίω και ο άλλος μπήκε στο αμάξι δίπλα μου να πάμε στο τμήμα ενώ του έλεγα ότι δεν θέλω και επίσης επειδή είχα ανοιχτή την τσάντα μου όταν με τράβαγαν να βγώ από το αμάξι και μου χύθηκε όλη στον δρόμο νόμιζα πώς έχασα το πορτοφόλι μου και ήθελα να ψάξω σε εκείνο το μέρος που ήμουν.

Πήγαμε στο τμήμα ενώ τους έλεγα ότι δεν θέλω, μας έβαλαν σε ένα μέρος να περιμένουμε και καθόταν ένας μπάτσος από πάνω μας συνέχεια ειδικά πάνω από εμένα όλη την ώρα, τους έλεγα θέλω να πάω σε αλλο μέρος δεν θέλω να τους βλεπω δεν τους ένοιαξε, τους έλεγα θέλω να ψάξω το πορτοφόλι μου δεν με αφηναν να φύγω και καθόντουσαν από πάνω μου λες και είμαι ο Παλαιοκώστας ή δεν ξέρω και εγώ ποιος.

Καθόμασταν εκεί μέσα στην ζέστη χωρίς νερό από το απόγευμα μέχρι τα μεσανύχτα, τους ειπα τόσες φορές ότι μου έχουν πάρει το κινητό μου και να τους πουν να μου το δώσουν πίσω, εκείνοι μια χαρα είχαν τα κινητά τους εμένα μου το κράταγαν επίτηδες για να φαίνομαι ταραγμένη και εκείνοι ψύχραιμη ώστε να με βγάλουν με πρόβλημα, τόσο χειριστικοί είναι, ποιος θα άντεχε να περιμένει πάνω από 5 ώρες μέσα στην ζέστη χωρίς νερό, χωρίς να μπορεί να πάει τουαλέτα ή σε καποιον άλλον χώρο και με το να του έχουν πάρει το κινητό με την βία;
    Αφήστε που εκεί είχα και τις φωτογραφίες με αποδείξεις ότι με βαράνε.

Μου φέρθηκαν απαίσια, ούτε στον χειρότερο εγκληματία δεν συμπεριφέρονται έτσι, απαράδεκτη συμπεριφορά, κάποια στιγμή ήθελα να πάω τουαλέτα και με έβαλαν σε μια τουαλέτα χειρότερη και από στάβλο με γουρούνια, χειρότερα και από καταυλισμό, χειρότερα από χωματερή.
    Περίμενα τόσες ώρες σε ένα τόσο σκληρό και άβολο κάθισμα που πόναγε η μέση μου, πήραν πρώτα ένα σωρό άλλους, μετά τους μάρτυρες, μετά τους « γονείς μου» και στο τέλος εμένα.
    Πρίν με πάρουν η μανα μου με κατηγορούσε ότι αν κρατήσουν τον πατέρα μου μέσα εξαιτίας μου να ψαξω τρυπα να κρυφτώ και να φύγω από το σπίτι, λες και εγω τους ειπα να με βγαλουν με τις κλωτσιές έξω στην μέση του δρόμου και να προκαλούνε τον κόσμο να καλέσει την αστυνομία.
    Γενικά με κατηγορούσε πολύ άσχημα γιατί περίμενε ότι θα χαϊδέψουν εκείνους και θα κατηγορήσουν μόνο εμένα.
    Όταν ήρθε η σειρά μου που ακόμα δεν είχα πάρει πίσω το κινητό μου με τις αποδείξεις, τους εξήγησα πώς έχουν τα πράγματα, τι βιώνω με τα τερατα που έχω για γονείς, τι βιώνω με το τοξικό σοι τους, ότι έχουν αφήσει συγγενή τους να με βαρέσει όταν ήμουν μικρότερη και ακόμα το δικαιολογουν και λένε ψέμματα ότι έσπασα τον τοίχο ενώ απλά έκλεισα απότομα την πόρτα και το σπίτι δεν ήταν δικό τους ακόμα και αν ήταν αληθεια αυτό που λέει για να τους δικαιολογήσει, παρόλο που μένουν και αυτοι στις διακοπές εμείς έχουμε βαλει τα παντα από πόρτες, πλακάκια επομένως δεν έχουν δικαίωμα να χτυπήσουν ξένο παιδί πόσο μάλλον για κάτι που δεν έχουν πληρώσει.

Αφου ειπα οτι έχω να πώ, μου ειπαν πως έχουν γινει πολύ αυστηρά τα πράγματα και τα μέτρα με την ενδοοικογενειακή βία και πώς κανονικά επρεπε να κρατηθούμε και οι τρείς μέσα σήμερα.
    Και εκεί είναι που επιβεβαιώθηκα πώς σου κανουν περισσότερο κακό παρά καλό.
    Για ποιον λόγο να κρατηθώ και εγώ;
    Και κερατάς και δαρμένος ;
    Αφού εκείνους κατήγγειλαν γιατί επρεπε να κρατήσουν και εμένα;
    Ωραία δικαοσύνη σε αυτή την χωρα.
    Μου ειπαν να προσπαθώ να μη δίνω σημασία στους γονείς μου, οτι η μητέρα μου τους παρακάλεσε να μην μου μαυρίσουν το ποινικό ;
    Για ποιον λόγο να μαυρίσει το δικό μου ποινικό ;
    Οτι με αγαπάνε και ένα σωρό αηδίες, αφού κατάφεραν να τους μανιπουλάρουν και να κάνουν τα θύματα.
    Μου είπαν επειδη έχουν γινει πάρα πολλά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας την επόμενη φορά θα κρατηθούμε και οι τρείς μέσα ή στο ψυχιατρείο δεν ξέρει τι θα γίνει.
    Με όλο αυτό που τραβηξα και με αυτά που μου είπε ένιωσα μεγάλη οργή και μίσος σε όσους κάνουν αυτό το επάγγελμα.

Το ήξερα ότι θα έβγαινα και εγώ κατηγορούμενη για αυτό τόσα χρόνια απέφευγα να το καταγγείλω, γιατί αν αμυνθείς ή συμπεριφερθείς όπως σου συμπεριφέρονται από μικρή βγαίνεις και εσύ θύτης.
    Σιχάθηκα τόσο πολύ όσους κάνουν αυτό το επάγγελμα με ολο αυτό που βιώσα που με είχαν σαν εγκληματία, τους αφηναν να μου έχουν πάρει το κινητό, μου ειπαν ότι θα έχω και εγώ συνέπειες και με κατέγραψαν σε φάκελο.
    Νιώθω τόσο άδικο με και τόσα σοβαρά περιστατικά και ασχολούνται με βλακείες, νιωθω αδικία που μερικοί έχουν κατακλέψει τους πάντες, μπαίνουν σε σπίτια και ανοίγουν ή κλέβουν αμάξια μέρα μεσημέρι τους καταγράφει η κάμερα και δεν κουνιέται φύλλο ούτε τους κρατάνε μέσα και θα κρατήσουν εμενα την επόμενη φορά, νιώθω τόσο θυμό και οργή που με έβαλαν σε φακέλο.
    Νιώθω τόσο άδικα που σε άλλους που κάνουν εγκλήματα δίνουν ευκαιρίες και με εμένα ήταν τόσο σκληροί και απόλυτοι.

Junior Member
    Συγγώμη για τα σεντόνια.
    Έχω μερικές απορίες γιατί δεν έχω έχω από αυτά και δεν θέλω να πιστευω πράγματα που είναι λάθος.
    Επομενως όσοι γνωρίζετε από νομική ή είστε δικηγόροι θέλω να μου δώσετε μερικές απαντήσεις σας παρακαλώ.
    Αν δεν ξέρετε, μήπως ξέρετε κάπου που μπορώ να πάρω δωρέαν νομικές συμβουλές;
    Γιατί οι δικηγόροι σε χρεώνουν με την ώρα και δεν έχω χρήματα.

1) Όλο αυτό που με πήραν στο τμήμα χωρίς να με ρωτήσουν αν επιθυμώ να περάσω σε καταγγελία ή αν θέλω να πάω, που τους παρακαλαγα φύγω και δεν με άφηναν, που τους έλεγα θέλω να πάω στο αμάξι να ψάξω αν είναι εκεί το πορτοφόλι μου ή μου έπεσε στο δρόμο και πρεπει να το βρώ γιατί θα το κλέψουν και αν το δουν στο αμάξι θα το ανοίξουν να το πάρουν και αδιαφόρησαν πλήρως για το οτι θα επεφτα θύμα κλοπής λες και θα μου έδιναν εκείνοι τα λεφτά.
    Το οτι με είχαν τόσες ώρες χωρίς νερό, μέσα στην ζέστη και χωρίς να μπορώ να έχω την δυνατότητα να χρησιμοποιήσω μια αξιοπρεπή τουαλέτα, το οτι δεν είπαν στους «γονείς» μου να μου επιστρέψουν το κινητό μου, δεν με έβαλαν σε άλλο χώρο αναμονής για να μην είμαι μαζί τους και γενικά όλη αυτή η συμπεριφορά και η στάση τους είναι νόμιμη;
    Είναι κάτι από αυτά που έκαναν παράνομο;
    Γιατί αν έκαναν κάτι παράνομο θέλω να κινηθώ νομικά εναντίον τους για ψυχική οδύνη.

2) Το ότι μου πήραν τελευταία κατάθεση είναι σωστό;
    Και οχι μόνο αυτό όλα αυτά που μου ειπε εκείνος που έδωσα κατάθεση, το οτι την επόμενη φορά θα υπάρξουν επιπτώσεις και για τους τρείς, οτι θα με κρατήσουν και εμένα ή θα πάω στο ψυχιατρείο και όλα αυτά ισχύουν ή τους εβαλε η μάνα μου να με τρομάξουν ;

3) Όντως καταγράφηκα σε φάκελο;
    Υπάρχει περίπτωση να σβήσουν αυτόν τον φάκελο και το όνομα μου ή με έχουν καταγράψει για πάντα;
    Μπορώ να μάθω τι ψέμματα έχουν πεί οι «γονείς μου» στις καταθέσεις αυτές εις βαρος μου για να με κατηγορήσουν ότι θα βγώ και εγώ μπλεγμένη;

Υ.Γ. Εκεί που με κρατάγανε τόσες ώρες είχε και ένα παραθυρο και δεν ξέρετε πόσο πολύ ήθελα να πηδήξω στο κενό. μπας και πέρνανε το μάθημα τους όλοι σε αυτόν τον κλάδο, ότι δεν μπορούν να κρατάνε κάποιον χωρίς την θέληση του χειρότερα και από ζώο ή εγκληματία χωρίς να έχει κάνει κάτι κακό.

Συγγνώμη και παλι για τα κατεβατα

Senior Member
    Destroyed πέρασες πολλά και έχεις δίκιο σε όλα. Στο αστυνομικό τμήμα που πήγες φταίει που δεν είχες δικηγόρο. ΑΝ είχες δικηγόρο μια χαρά θα έκλεινες μέσα την μητέρα σου και τον πατέρα σου ή τουλάχιστον θα τους έκανες μια καλή μήνυση. Αλλά τώρα το γεγονός καταγράφηκε ως μια οικογενειακή διένεξη.
    Όσο για τα ερωτήματα που θέτεις

1) Σε προσήγαγαν γιατί αυτό ζήτησαν οι γονείς σου και οι αστυνομικοί δεν ήξεραν σε τι ψυχολογική κατάσταση είσαι (αν έχεις ψυχιατρικό πρόβλημα δηλαδή),ή αν είσαι επικίνδυνη. Ήταν οικογενειακή διένεξη και όντως έπραξαν σωστά, δυστυχώς για εσένα.

2)Αφού οι γονείς σου έκαναν την καταγγελία, τότε ναι από εσένα θα έπαιρναν τελευταία κατάθεση. Αυτά που σου είπαν αληθεύουν γιατί η κατάσταση ήταν σοβαρή. Η μάνα σου σίγουρα δεν μπορεί να επηρεάσει την γνώμη των αστυνομικών. Απλά σας αντιμετώπισαν σαν πρώτη φορά ως οικογενειακή διένεξη αλλά την επόμενη μάλλον θα προβούν σε περαιτέρω μέτρα όπως σου είπαν γιατί έτσι πρέπει.

3)¨Ολα τα περιστατικά καταγράφονται. Αυτό είναι το πρωτόκολλο.

Να μην σκέφτεσαι να κάνεις κακό στον εαυτό σου για εκδίκηση. Ψάξε αν μπορείς να βρεις έναν δικηγόρο που παίρνει λίγα λεφτά να τον έχεις για νομική κάλυψη την επομένη φορά που θα συμβεί κάτι και θα σε τραβήξουν στην αστυνομία να μπορείς να τον καλέσεις να έρθει εκεί να σε στηρίξει. Ίσως βρεις κάποιον στις κακοποιημένες γυναίκες ή στον Δήμο που έχει τμήμα για δωρεάν νομικές συμβουλές.
    Αυτά και κουράγιο. Εύχομαι να σταματήσουν αυτές οι κακοποιητικές συμπεριφορές και να μονιάσετε όλοι αν γίνεται αυτό.
    Last edited by HarleyQuinn; 29-07-2024 at 10:24.

Senior Member
    Επίσης οι γονείς σου θα μπορούσαν να σου κάνουν εισαγγελική για το ψυχιατρείο και να σε κλείσουν μέσα, κάτι που δεν το έκαναν. Άρα προφανώς δεν είναι τόσο ακραίοι.
    Δεν το λέω για να τους υποστηρίξω αλλά σε υποψιάζω για το τι θα μπορούσαν να σου κάνουν αν το ήθελαν. Οπότε καλά είσαι.
    Last edited by HarleyQuinn; 29-07-2024 at 11:52.

Junior Member
    Η ζωή μου καταστράφηκε μακάρι να πεθάνω δεν έχει τιποτα νοήμα πια.
    Ενώ δεν έφταιγα με έγραψαν στα βρωμο αρχεία τους οι βρωμομπάτσοι.
    Μου κατέστρεψαν την ζωή μου με αυτό που έκαναν.
    Εκείνοι με χτυπούσαν και με πέταγαν έξω από το αμάξι αλλά εγώ βγήκα ο θύτης και μου φέρθηκαν χειρότερα και από τον Σειχίδη πώς σκατά τον λένε τα σιχάματα.
    Για την κοπέλα που σκότωσαν έξω από το τμήμα δεν έκαναν τιποτα και την έδιωξαν και για πόσες τόσες άλλες κοπελες που κατέληξαν σε γυναικοκτονίες.
    Αλλά για κάτι νάρκισσους γονείς που θέλουν να κάνουν τους κακομοίρηδες και τα θύματα μου φέρθηκαν χειρότερα και από ζώο.
    Τα σιχάματα δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ για τόσα σοβαρά περιστατικά όπως για συμμορίες ρομα που έχουν κλέψει τους πάντες και τα πάντα, που έχουν όπλα, πλακώνουν κόσμο στο ξύλο, κάνουν επιθέσεις.
    Για ένα σωρό εμπόρους ναρκωντικών, για τόσα εγκλήματα κ.α. που έχουμε γινει χειροτερα από Κολομβία πάλι δεν κανουν τίποτα και κρατήσανε εμένα τόσες ώρες παρά την θέληση μου και ενώ ήμουν το θύμα μου φέρθηκαν σαν θύτη.
    Σε διαφορους εκατομμυριούχους που κάνουν βρώμικες δουλειες εκεί είναι κοτούλες εκεί που τους παίρνει τα κάνουν όλα.
    Μακάρι όλα τα μακάρι σε όλα τα σκουπίδια που κάνουν αυτό το βρωμο επαγγελμα.
    Μακάρι να μπορούσα να κινηθώ εναντίον τους για παράνομη κράτηση.
    Που μπορώ να βρώ δωρεαν δικηγόρο;
    Γιατί να βρεθώ εγώ μπλεγμένη ενώ εκείνη το έκαναν όλο αυτό.
    Τελικά δίκαιο έχουν οι αναρχικοί που τους μισούν κάτι ξέρουν.

Junior Member
    Eχω κι εγώ υποστεί άγρια κακοποίηση από τη μητέρα μου σε πολύ μικρή ηλικία, με συκοφαντίες και τραμπουκισμό από συγγενείς και γειτονιά.
    Οπότε μπορώ να σε νιώσω και να σε καταλάβω.... εγώ όμως ήμουν 5-6-7-8 ετών όταν συνέβαιναν αυτα...εσύ είσαι 30.... Δεν υπήρχε περίπτωση για μένα να μένω σπίτι σε τέτοιες συνθήκες αν μπορούσα να φύγω. Θα εβγαζα φτερά να πετάξω που λέει ο λόγος αν ήμουν ενήλικας, θα έβρισκα τρόπο, θα έφερνα τον κόσμο ανάποδα αλλά θα έφευγα.

Για το δικό σου το καλό ΠΡΕΠΕΙ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να φύγεις για να μπορέσεις να θεραπευτείς. Είσαι 30. Βρες μια δουλειά, έστω με 600. Και μια τρύπα να μένεις, με 200? 250 ευρώ μαξ??
    Την οργή που δικαιολογημένα νιώθεις και συσσωρεύεις μέσα σου διοχέτευσέ την στο να ξεφύγεις και να χτίσεις νέες συνθήκες για σένα. Μπορείς να ζητήσεις φιλοξενία σε κάποιο κέντρο κακοποιημένων γυναικών για αρχή ή σε κάποιο οικοτροφείο της εκκλησίας και να σπουδάσεις κάτι με αντίκρυσμα στην αγορά. Μην εγκλωβίζεσαι στο τρυπάκι ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να ξεφύγεις. ΜΠΟΡΕΙΣ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ.

Senior Member
    Περίεργα πράγματα... Αν περνάς τέτοια βασανιστήρια, πρέπει να επέμβει εισαγγελέας και να σε προστατέψει.

Είπες ότι ψάχνεις για δουλειά, τι αιτίες έχουν επικαλεστεί οι υποψήφιοι εργοδότες και δε σε προσλαμβάνουν όταν τους στέλνεις βιογραφικό ή πας για συνέντευξη; Έχω δει σε πάρα πολλά σουπερμάρκετ και αλυσίδες καταστημάτων απ' έξω "ζητείται καθαρίστρια". Που δε θέλει καν επαγγελματική εμπειρία και είναι μια αξιοπρεπέστατη δουλειά. Ακόμα και αυτό το πόστο σου το αρνούνται;

Είπες ότι έχεις εκφράσει κατά καιρούς τάσεις αυτοκτονίας. Σε παρακολουθεί κάποιος ψυχοθεραπευτής γι αυτό;

Η ενδοοικογενειακή βία διώκεται πλέον αυτεπαγγέλτως, χρειάζεται απλή γνωστοποίηση από οποιονδήποτε, ούτε μήνυση ούτε τίποτα. Επίσης, ο γιατρός σε οποιοδήποτε νοσοκομείο ή ιδιωτικό ιατρείο, όταν διαπιστώσει από τη φύση των τραυμάτων σωματική κακοποίηση, είναι υποχρεωμένος πλέον να ειδοποιήσει την αστυνομία, ακόμα και χωρίς τη συγκατάθεση του θύματος.

Σε ποια πόλη κατοικείς; Λες ότι δεν μπορείς να ζήσεις μόνη σου, επειδή δεν έχεις λεφτά και θα μείνεις στον δρόμο. Υπάρχουν ξενώνες φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών σε όλους τους μεγάλους δήμους της χώρας, όπου παρέχεται στέγη, ψυχολογική και νομική υποστήριξη στα θύματα. Επικοινώνησε με τη γραμμή 15900 και ζήτησέ τους να φιλοξενηθείς σε κάποια δομή, αν είσαι θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Όμως θα σου μιλήσω ειλικρινά: Αισθάνομαι ότι δε μας λες κάποια πράγματα είτε από ντροπή, είτε από φόβο. Αν δε σε έχει δει ποτέ ψυχοθεραπευτής ή έστω ψυχολόγος, ενώ έχεις κάνει απόπειρες να βάλεις τέλος στη ζωή σου, είναι μεγάλο λάθος της οικογένειάς σου, οι οποίοι δεν ξέρω τι μόρφωση έχουν. Δεν είναι ούτε στίγμα, ούτε ντροπή να απευθύνεσαι σε ειδικό όταν έχεις ψυχικά τραύματα από την κακοποίηση που έχεις βιώσει. Κι όλη αυτή η τρομοκρατία ότι μπορεί να σε κλείσουν σε ψυχιατρική κλινική δεν ισχύει.

Σου εύχομαι να είσαι ασφαλής και να προσέχεις τον εαυτό σου.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast