Results 16 to 30 of 38
-
09-03-2024, 20:45 #16
Θα σου πω τι μου συνέβη 40 χρόνων εγώ ωραίος κουκλοσ κλπ γνωρίζω μια 40αρα ωραία κι αυτή που ο γκομενοσ ο πρώην ΤΙΣ είπε ότι φταίει το στήθος που δεν είχε γκομενο πάω εγώ κ τις λέω το μυαλό φταίει το τι έγινε δεν το φαντάζεστε μασ έβριζε ολουσ κι έβαλε να με δείρουν εμένα μου έσωσε τη ζωή γτ κατάλαβα ΠΩΣ σκέφτεστε φυσικά δεν ξανακουνηθηκα από τότε σε γυναίκα
- 09-03-2024, 21:44 #17
Ναι να έχουμε τα συμπτώματα που έχουμε και απο πάνω να μας ρίχνουν και απόρριψη και bullying αντί για σεβασμό και κατανόηση. Αν βγάζανε όσο μίσος βγάζουν σε εμάς σε άτομα και σε θέματα που θα έπρεπε, τότε ο κοσμος θα ήταν πολύ καλύτερος. Ας κράξουν τα άτομα που καταστρέφουν την χώρα και το περιβάλλον, όχι τους διαφορετικούς, που απλά έτσι γεννήθηκαν. Να παιδευόμαστε για κάτι που δεν επιλέξαμε καν και στο κάτω κάτω δεν τους επηρεάζει. Πως τον επηρεάζει τον άλλον ότι εγώ γεννήθηκα με Άσπεργκερ; καθόλου, τότε γιατί κάθεται και μου κάνει bullying; ....
09-03-2024, 21:47 #18
Θα έχω περισσότερες επιλογές, τώρα δεν έχω καμία. Αυτές βρίσκουν άλλον σε μια ημέρα. Και αυτές που έχουν τέτοιο σώμα και οι περισσότερες που δεν είναι νευροδιαφορετικες με ο,τι σώμα εχουν. Η αδερφή μου μου είπε ότι στην ηλικία μου μιλούσε με 25 άτομα ταυτόχρονα.... Εγώ εχω μειονέκτημα λόγω του Άσπεργκερ, ένα σώμα που είναι πιο περιζήτητο αυτής της δεκαετίας θα μου αύξανε τις πιθανότητες
09-03-2024, 21:51 #19
09-03-2024, 21:58 #20
Ναι γυμναστήριο ξεκινάω άμεσα, άτομα δεν θα γνωρίσω γιατί είμαι φουλ αδέξια κοινωνικά.
Στο κάτω κάτω μπορεί ο άλλος να βρει μια νευροτυπικη που έχει τέτοιο σώμα, γιατί να ασχοληθεί με εμένα. Άλλες κοπέλες έχουν τον εναν μετά τον άλλον, σαν την αδερφή μου που δεν έχει Άσπεργκερ, όλο έβρισκε φλερτ και πολύ καλές σχέσεις.. εμένα τα αγόρια γενικώς δεν..
09-03-2024, 22:01 #21
Εδώ μια χαρά μιλάς.
Όταν πας π.χ για έναν καφέ με άλλα άτομα , τους μιλάς; Η δεν φτάνεις καν στο σημείο να γνωρίσεις; Κάπου είδα ότι χρησιμοποιείς ντειτινγκ απς; Εκεί συνήθως όλοι για γρήγορο σεξ μπαίνουν. Προσπάθησε από αλλού να γνωρίσεις άτομα.
Το Άσπεργκερ ξέρω ότι έχει υπερκινητικότητα και τι άλλο;
09-03-2024, 22:02 #22
Καλά θα σου πω την αλήθεια αν κάνεις πλαστική θα είναι χειρότερα εγώ την κοπέλα που έβαλε να με δείρουν την είπα αν δεν βγαίνεις στην τηλεόραση τι θεσ την πλαστική τόσο σε νοιάζει το σεξ έχεις φάει κόλλημα δε σε νοιάζει τίποτα άλλο
09-03-2024, 22:04 #23
Wrongplanet ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕς ΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΣΩΣΤΑ ΟΜΩς ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙς ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΕΣΕΙς ΕΙΝ ΦΑΟΥΛ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙς ΣΤΗ ΠΑΓΊΔΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥς ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝ ΝΑ ΜΑς ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΤΕ ΚΑΗΚΑΜΕ . ΝΑ ΞΕΡΕΙς ΟΤΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΠΟΤΕ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΤΕ ΑΞΙΑ .ΜΗΝ ΚΟΛΛΑς ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙς ΣΩΜΑΤΑΡΑ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΑ ΘΕΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗ . ΔΕ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩς ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΙ ΟΠΩς ΕΙΝ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗς ΜΟΔΑς ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΙΑς .ΑΥΤΑ ΕΙΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΚΙ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΏΝΕΤΑΙ ΚΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗς . ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Η ΜΟΔΑ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΑΖΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΕΙΝ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΙ ΟΣΑ ΕΜΑΘΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΟΣΑ ΖΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΒΙΩΝΩ . ΑΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜ ΕΓΩ ΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟς ΚΑΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΟΎΝ . ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗς ΑΠΟ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥς ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΧΗ ΚΙ ΟΝΤΟΤΗΤΑ . ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩς ΔΕ ΕΚΤΙΜΟΎΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥς ΔΕ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙς ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΚΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥς ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ . ΠΟΙΟς Ο ΛΟΓΟς ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΙ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟς ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΩ ΚΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ?? ΑΥΤΟ ΕΙΝ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ .
αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα
09-03-2024, 22:09 #24
Η δεπυ έχει υπερκινητικοτητα. Το Ασπεργκερ επηρεάζει τις αισθήσεις, πχ κάποια φαγητά σε ενοχλεί η γεύση και αφή τους. Και επίσης τις κοινωνικές δεξιότητες. Ναι πολλές φορές δεν μιλάω όταν "πρεπει", δεν μπορώ να συνεχίσω μια κουβέντα, απαντάω μονολεκτικά, μπερδεύομαι και καταλαβαίνω κάτι άλλο από αυτό που μου λένε. Και άλλα καλά..
Ναι τα dating apps ήταν fail.
Γνώρισα έναν που τα είχε 4,5 χρόνια με μια που πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο και δεν ήθελε σχέση ρε φίλε.. ήταν κολλημένος με αυτή ακόμη μεν..
Είμαι Λοατκι+ όμως δεν έχω κάνει κάτι πέρα από αγόρια, δεν κοιτάζω φύλο κλπ, είχα συζήτηση με κάτι κοπέλες που εχουν και εκείνες ασπεργκερ σε μια ομάδα και μου είπαν ότι αν δεν ταιριάζω με τα αγόρια στην πλειοψηφία τους να μην πιέζω τον εαυτό μου να είναι σε σχέσεις με αγόρια. Ναι γενικώς δεν είμαι ο τύπος που αρέσει στα αγόρια της γενιάς μου, gen z που λένε. Ούτε με αυτούς που εχουν Άσπεργκερ, ούτε με αυτούς που δεν έχουν.
09-03-2024, 22:14 #25
Δεν ξέρω, η μέση κοπέλα δεν εχει μεγάλο στήθος, εγώ είμαι σχεδόν πλάκα αλλά πολλές κοπέλες όσο αδύνατες όσο εγω είναι έτσι. Συνήθως ένα ή δυο νούμερα μεγαλύτερα άλλα σπάνια παραπάνω. Αλλά εκείνες έχουν κανονικές κοινωνικές δεξιότητες και δεν τους μπαίνει εμπόδιο στο να φλερτάρουν και να κάνουν σχέση. Όταν η άλλη έχει ένα πιο trendy σώμα είναι πιο ευκολο να τραβήξει ενδιαφέρον πάνω της χωρίς να είναι κοινωνική. Μπορεί να πάει στο ίντερνετ να βγάλει φώτο προκλητική και να πάρει 700 λαικ και 200 μηνύματα.
09-03-2024, 22:26 #26
Απ' ότι βλέπω, δεν έχεις καθόλου αυτοπεποίθηση και αυτό είναι μείον για συζητήσεις που λες.
Πέρα από ντειτινγκ απς; Που αλλού έχεις δοκιμάσει να προσεγγίσεις άτομα; Πας σε κάποια άλλη δραστηριότητα; Πέρα από το γυμναστήριο που λες ότι θα αρχίσεις.
Πρέπει να κινητοποιηθείς.
Εγώ δεν πιστεύω ότι τα άτομα με Άσπεργκερ έχουν κάτι το διαφορετικό για να φάνε μπόυλινγκ, όπως βέβαια σε κανέναν δεν αξίζει να φάει μπουλινγκ.
Η αδερφή σου δεν σε παίρνει μαζί της σε κανένα νταμπλ ντειτ;
09-03-2024, 22:59 #27
Ο κόσμος είναι δίπλα σου αλλά εσύ τους αφήνεις να προσπεράσουν, νιώθεις εμφανισιακά άσχημη και κατεβάζεις διακόπτες. Μετά τα 18 γιατί δεν πήγες μόνη σου? Μην ρίχνεις τις ευθύνες σε άλλους πόσο μεγάλοι μπορεί να είναι οι γονείς σου. Από τα 15??? Τουλάχιστον δεν έμπλεξες άσχημα.
Αν ήταν όπως παλιά τα ανήλικα δεν θα προλάβαιναν να κλείσουν τα 18. Οι πατεράδες θα ήταν όλοι φυλακή.
Παλιά δεν μπορούσες να βγεις ούτε βόλτα με αγόρι! Αν το μάθαιναν έπρεπε να παντρευτείς.
Θυμήθηκα την γειτόνισσα μου, που όταν ήθελε κάποιον τον έφερνε σπίτι με τούρτα και γλυκά για να τον γνωρίσουν οι γονείς τις και να βγουν ραντεβού.
Άλλες έχουν το όνομα και άλλες τη χάρη.
Τα παλιά χρόνια υπήρχαν και τα συνοικέσια και οι "ντροπαλοί" έστελναν το μύνημα στους υποψήφιους.
Κρίμα να βασανίζονται τόσοι πολλοί με αδυναμία γνωριμιών. Περιμένουμε βοήθεια και δεν παίρνουμε καμία πρωτοβουλία να γνωρίσουμε τον διπλανό μας . Κολλάμε στο κινητό και δεν βλέπουμε δίπλα μας.
09-03-2024, 23:00 #28
Προκαλεί πολλά θέματα στην κοινωνικοποιηση, οι άλλοι το καταλαβαίνουν και δυστυχώς δεν είναι όλοι τόσο καλοπροαιρετοι, το καλό είναι πως όλο και περισσότερα άτομα σπουδάζουν ειδική αγωγή και λογοθεραπεια, ψυχολογία κλπ και βρίσκω φίλες που εχουν σπουδές πάνω σε αυτά και έχουν πολύ καλή συμπεριφορά προς εμενα. Η αδερφή μου τώρα περιμένει παιδάκι και θα παντρευτεί, είναι πάνω από δεκαετία μεγαλύτερη. Ήμουν σε μια παρέα και με λυποντουσαν που ήμουν η μόνη που δεν έφερνε αγόρια χαχα όλο με ρωταγαν αν εχω κάποιον. Είδαν ότι όλο οχι απαντούσα σε αυτό και μου έκαναν εν τέλει κονε, μου έφεραν έναν φίλο του αγοριού μιας από την παρέα και ο τύπος έλεγε σε όλους ότι θέλει να βρει κάποια να προχωρησει μαζί της γιατί δεν το έχει κάνει ακόμη και ήταν κάπως ντροπιαστικό, τον απέφυγα..
09-03-2024, 23:06 #29
Μετά τα 18 δεν έχεις δωρεάν συνεδρίες σε κέντρα αποκατάστασης.. θα βοηθούσαν πολύ αυτά. Η αδερφή μου είναι 16 χρονια μεγαλύτερη, οι γονείς μας ειναι μεγάλοι δεν ξέρουν από Άσπεργκερ, δυσλεξία κλπ. Σε άλλες εποχές μεγάλωσαν. Τελος πάντων προσπαθώ τώρα όσο μπορώ. Καλά μακάρι να ζούσα τότε χαχα θα μου είχαν βρει έναν στα 18 να παντρευτώ να τελειώνουμε. Τώρα όλες μιλάνε με αγόρια ή έχουν σχέσεις, εγώ είμαι μπακουρι :ρ
09-03-2024, 23:16 #30
μαλιστα , κοινωνικο προτυπα και life style με δοση τιγκα ανασφαλειας ...σαν μεγαλο και εμπειρο αντρακι που ειμαι θα σου πω οτι καλα κανεις και σκεφτεσαι ετσι ακριβως . ειναι υγιες ! πολυ υγιες για την ηλικια σου και καλα κανεις και το ψαχνεις πως θελεις να εισαι , να παρεις την κοινωνικη - ερωτικη αποδοχη στις παρεες κλπ , στα σοσιαλ , στα app κλπ ..τιγκα στορυ , reels , likes ,dm κλπ συναδει με την εποχη σου . εξαλλου ζουμε ολοι σε καποια κοινωνικα συνολα ! παμε τωρα στο δια ταυτα . θα σου δωσω μια συμβουλη και αν θελεις την κρατας και αν θες πετα την . η σχεση που θα κανεις θα σε θελει για αυτο που εισαι , ετσι οπως εισαι και αυτο που εισαι . θα σε δεχτει με το τωρινο σου σωμα , τον τροπο που μιλας και βλεφαριαζεις . τον ηχο της φωνης σου , το αγγιγμα σου , την μυρωδια σου , την σκεψη σου κλπ .....τα πλαστικοποιημενα συνηθως ειναι τα εφημερα ...απλα ξερεις τι γινεται ? ακομα και ενα παιδι κοντα στην ηλικια σου επειδη μιλαω με πολυ κοσμο , τον ενδιαφερει περτρο μια σωστη σχεση , παρα ενα πλαστικοποιημενο τιγκα στα φιλτρα στορυ που στο τελος θα το χαβαλεδιασει κιολας . .... ευτυχια δεν θα βρεις στην αποδοχη , ευτυχια θα βρεις οταν μεσα σου εισαι οκ ,αγαπησεις τον ευαυτο σου και ολες οι πορτες θα ανοιγουν με ενα απλο , στιβαρο γεματο αυτοπεποιθηση περπατημα σου ...