Είμαι ολομόναχος και δεν αντέχω να υποφέρω άλλο - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 20 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 211 to 225 of 293
    Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Κρίμα που δεν σου δημιούργησε ψυχολογικό πρόβλημα. Θα έπρεπε να νιώθεις πόσο άρρωστοι είναι κάποιοι άνθρωποι.
    Ισα ισα, ειμαι περιφανος που δεν τον αφησα να με μαμισει.

Senior Member
    HarleyQuinn και μενα μου την ειχαν πεσει χοντρα κι παρενοχλήσει οταν ειμουν 11 ετων κι μου εβαναν χερι ανωμαλοι σε οικογενειακο περιβαλλον . φυσικα στηριξη γιοκ αντιθετος μου ειπαν οτι εγω προκαλεσα κι αυτα . εχω δεχτει κι πριν μερικα χρονια παλι απο παππου παρενοχληση ειπα τοτε ε αμαν ολλοι αυτοι δε εχουν παει με καμια κι τη πεφτουν οπου βρουν ?? αυτοι οι τυποι ειν ψυχακιδες οτι κανουν το κανουν γιατι ειν αγ=μπιπ .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    HarleyQuinn και μενα μου την ειχαν πεσει χοντρα κι παρενοχλήσει οταν ειμουν 11 ετων κι μου εβαναν χερι ανωμαλοι σε οικογενειακο περιβαλλον . φυσικα στηριξη γιοκ αντιθετος μου ειπαν οτι εγω προκαλεσα κι αυτα . εχω δεχτει κι πριν μερικα χρονια παλι απο παππου παρενοχληση ειπα τοτε ε αμαν ολλοι αυτοι δε εχουν παει με καμια κι τη πεφτουν οπου βρουν ?? αυτοι οι τυποι ειν ψυχακιδες οτι κανουν το κανουν γιατι ειν αγ=μπιπ .
    Φαντάσου τώρα να λένε σε ένα κοριτσάκι 11 ετών ότι προκάλεσε!!! Έλεος δηλαδή με τους άθλιους.
    Κι εμένα μου έλεγαν στα οκτώ που τα είπα ότι τα φαντάστηκα άκου εκεί λες και μπορούσα να φανταστώ κάτι τέτοιο! Και δεν έκαναν τίποτε!
    Κι έρχονται μετά και μας λένε ότι οι γυναίκες τα καταγγέλουν όλα αυτά για τα λεφτά άθλιοι τελείως εντελώς όπως συμβαίνει κι εμείς το ξέρουμε καλά.

Senior Member
    αυτοι απλα ειναι ουγκα πουγκα και χωρις πνευματική μόρφωση εγωισμο και ναρκισσισμο φουλ κι οτι αυτοι ειναι αγιοι κλωτσες θελουν κι μπουκέτα .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Αυτά να τα διαβάζει ο ΆχουΒάχου και ο Νίκουσδύου ο παλιόγερος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    αυτοι απλα ειναι ουγκα πουγκα και χωρις πνευματική μόρφωση εγωισμο και ναρκισσισμο φουλ κι οτι αυτοι ειναι αγιοι κλωτσες θελουν κι μπουκέτα .
    Άρρωστοι και για φυλακή είναι και εν δυνάμει βιαστές, συν το οικογενειακό περιβάλλον που δεν πιστεύει τα μικρά παιδιά και βρίσκει χωριάτικες δικαιολογίες.
    Και για τα μικρά παιδιά όπως ήμασταν εμείς αλλά και για τις γυναίκες του Φιλιππίδη.

Senior Member
    Φαντάσου τώρα να λένε σε ένα κοριτσάκι 11 ετών ότι προκάλεσε!!! Έλεος δηλαδή με τους άθλιους.
    Κι εμένα μου έλεγαν στα οκτώ που τα είπα ότι τα φαντάστηκα άκου εκεί λες και μπορούσα να φανταστώ κάτι τέτοιο! Και δεν έκαναν τίποτε!
    Κι έρχονται μετά και μας λένε ότι οι γυναίκες τα καταγγέλουν όλα αυτά για τα λεφτά άθλιοι τελείως εντελώς όπως συμβαίνει κι εμείς το ξέρουμε καλά.
    Μια φορα μια πρωιν σιμμαθητρια μου την ειχε κοπανισει απο το σπιτι της και την μαζεψα, το σεξ μαζι της ηταν απαισιο αλλα αυτη ειχε λεφτα για πρεζα οποτε της εκανα το χατιρι οταν το ζητουσε. Μια μερα δεν ηθελε να βγουμε μαζι και εμεινε στο σπιτι μου. Οταν γυρησα το βραδυ αυτη ειχε μαζεψει πιτσιρικαδες και κανανε παρτη, εννοειται τους εδωσα δρομο και αυτην μαζι. Την αλλη μερα μου εκανε καταγγελια για βιασμο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Ισα ισα, ειμαι περιφανος που δεν τον αφησα να με μαμισει.
    Ναι δεν το άφησες λες και είχες επιλογή ρε μλκα στα οκτώ σου χρόνια.
    Τυχερός ήσουν και μην μιλάς που δεν σε βίασε.
    Το έχεις και περηφάνια τρομάρα σου.

Senior Member
    Μια φορα μια πρωιν σιμμαθητρια μου την ειχε κοπανισει απο το σπιτι της και την μαζεψα, το σεξ μαζι της ηταν απαισιο αλλα αυτη ειχε λεφτα για πρεζα οποτε της εκανα το χατιρι οταν το ζητουσε. Μια μερα δεν ηθελε να βγουμε μαζι και εμεινε στο σπιτι μου. Οταν γυρησα το βραδυ αυτη ειχε μαζεψει πιτσιρικαδες και κανανε παρτη, εννοειται τους εδωσα δρομο και αυτην μαζι. Την αλλη μερα μου εκανε καταγγελια για βιασμο.
    Δεν το πιστεύω.

Senior Member
    Δεν το πιστεύω.
    Και εγω δεν πιστευω καμια που καταγγελει βιασμο.

Senior Member
    Και εγω δεν πιστευω καμια που καταγγελει βιασμο.
    Θα πάρεις μετάλλιο.
    Ξέρεις ποιο.

Senior Member
    Ναι δεν το άφησες λες και είχες επιλογή ρε μλκα στα οκτώ σου χρόνια.
    Τυχερός ήσουν και μην μιλάς που δεν σε βίασε.
    Το έχεις και περηφάνια τρομάρα σου.
    Του ειπα οχι και το σεβαστηκε, δεν ηταν βιαιος, χειριστικος ηταν , παρακαλουσε.

Senior Member
    Θα πάρεις μετάλλιο.
    Ξέρεις ποιο.
    Αν πιστεψω γυναικα ξανα θα παρω το μεταλλιο του βλακα ετσι και αλλιος χαχαχαχα

Senior Member
    [QUOTE=HarleyQuinn;1241821]
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post

Τι λες μωρέ, μπορεί το 12 χρονο να αποφασίσει με καθαρό μυαλό είσαι με τα καλά σου; Βιασμός είναι αν το καταγγείλει ακόμη κι αν την παρέσυρε ένας 20χρονος με ωραία λόγια.
    Έπειτα οι γυναίκες που πήγαν με τον Φιλιππιδη δεν ξέρεις πόσο μπορεί να τις πίεσε να τι μπορεί να τις εκφόβησε ώστε αυτές να το θεωρήσουν βιασμό. Ο βιασμός είναι σωματικός αλλά και ψυχοσωματικός μη λες βλακίες.
    Για τα δωδεκάχρονα να ρωτήσεις τους γιατρούς... Το καθαρό μυαλό δεν ενδιαφέρει κανέναν, αλλά δεν γίνεται ένα παιδί γυμνασίου να μην αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο. Αν το θεωρήσουν βιασμό πρόβλημα τους, τα δικαστήρια πρέπει να πάρουν σωστή απόφαση! Εγώ δεν λέω πως οι γυναίκες προκαλούν, αλλά πως δεν αντιδρούν σωστά υποκύπτουν κάτω από πίεση ψυχολογική ή εκφοβισμού και με ωραία λόγια που μετά χάνονται... επιτήδειοι υπάρχουν και το εκμεταλλεύονται! Όμως η ταμπέλα του βιαστή στιγματίζει ολόκληρη την οικογένεια.
    Πάντα πρέπει να βλέπουν αν υπήρχε κάποιο δόλωμα και τσιμπισε .
    Τόσες τουρίστριες έρχονται κάνουν όργια και καταγγέλλουν ανυποψίαστους για βιασμό για να πάρουν αποζημίωση!
    Στην κοινωνία υπάρχουν όμως και οι γυναίκες που δεν πήγαν... Τις ρώτησε κανείς πόσο υπέφεραν που δεν ενέδωσαν στις παρενοχλήσεις και έχασαν τις ευκαιρίες που απόλαυσαν οι "βιασμένες" .
    Μέχρι και οι παντρεμένες κάνουν καταγγελία για τον σύζυγο! Αν δεν τον θέλουν να χωρίσουν και να μην προσπαθούν να τον κλείσουν φυλακή με ψέματα γιατί μετά από μήνες βγαίνει η αλήθεια πως άδικα κατηγορήθηκε για παρενόχληση της ίδιας η των παιδιών του. Είναι άδικο για τα αληθινά θύματα βιασμού τέτοιες συμπεριφορές να χαρακτηρίζονται ως όμοιες....

Senior Member
    Δηλαδή εσύ τι θεωρείς βιασμό; Μόνο όταν την έχει χτυπήσει στο κεφάλι με σίδερο, της έχει δώσει μπουνιές και κλωτσιές, την έχει κάνει τούμπανο στο ξύλο γενικώς και τότε την έχει κακοποιήσει;
    Κάνεις κάποιο λάθος στη θεωρία σου.
    Δεν επεκτείνομαι άλλο γιατί έχουμε βγει εκτός θέματος και δεν νομίζω ότι έχει κάποια ουσία.

Page 15 of 20 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast