εργασιακο billing - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 22 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 151 to 165 of 318
    Senior Member
    Δεν είμαι τρόλ πιστεύω ένα ηλιθιο πλάσμα είμαι. Μια σχιζοφρενής είμαι

να σας ρωτήσω κάτι? και γιατί έγινα τρολ εξαρχής ποτέ δεν το καταλάβα!!!
    Last edited by δελφίνι; 04-04-2024 at 10:18.

Senior Member
    ενα ατομο πονεμενο εισαι κι εσυ που ξεσπας τη θλιψη σου με το δικο σου τροπο .κανεις δε μπορει να κατακρινει ετσι απλα αλο ατομο ετσι απλα απο μερικα θεματα οπου βαζει κι λεει το παραπονο του .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Τι σημαίνει τρολ;
    Δεν εισαι τρολ και το ξερουμε ολοι εμεις ,ελπιζω να σου φτανει αυτο Δελφινο μου ..
    Ξερω οτι δνε με συμπαθεις αλλα δεν μου αφαιρει το διακαιωμα να ασχολουμε μαζι σου εφοσον εισαι δημοσιο ..

Αυτο ειναι και το ¨τιμημα ¨θα ελεγα στην δημοσια γραφη μας ..
    Και εδω δεν θα απολογεισαι .
    Ασε να πιστευει ο καθενας οτι θελει ,δεν εχεις αναγκη να σε αποδεχονται ολοι ..

Οριστε εσυ δεν με αποδεχεσαι με εκρινες τοξικη ,και;
    Με πτωει εμενα εφόσον έχω αντιληψη τι ειμαι ακομα και οταν λιγο γραφω πιο παρακινητικα για καποιους και οχι σκληρα ;

Ερχομαστε στον ιδιο παρονομαστη με την δουλεια σου εφοσον ο τροπος που σκεφτεσαι ειναι λανθασμενος και οχι εσυ η ιδια ..

Ενας ανθρωπος με ιδιατεροτητες εισαι και δυστηχως αυτα τα αιθαιρετα συμπερασματα γραφονται εδω μεσα απο ανθρωπους που δεν εχουν καμια αντιληψη τι σημαινει ειμαι μεσα σε μια ψυχολογικη διαταραχη και το ατομο μπορει να ενεργει εφοσον δεν υπαρχει η απαραιτητη χημική ισορροπία στον εγκεφαλο του εξου και χρειαζεται την αγωγη ..

Να χαιορεσαι που εισαι αυτη που εισαι και με την βοηθεια της αγωγης σου μπορεις να εργαζεσαι και να βιοποριζεσαι μονη σου .
    Ολα τα αλλα ειναι στα πλαισια της ελαττωματικης κοινωνιας που ζουμε και κυριως αυτων που δεν εχουν αντιληψη ΤΙ σημαινει ψυχολογικη διαταραχη ..

Μια αγκαλια απο εμενα ((((((())))))))))))))))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Δεν εισαι τρολ και το ξερουμε ολοι εμεις ,ελπιζω να σου φτανει αυτο Δελφινο μου ..
    Ξερω οτι δνε με συμπαθεις αλλα δεν μου αφαιρει το διακαιωμα να ασχολουμε μαζι σου εφοσον εισαι δημοσιο ..

Αυτο ειναι και το ¨τιμημα ¨θα ελεγα στην δημοσια γραφη μας ..
    Και εδω δεν θα απολογεισαι .
    Ασε να πιστευει ο καθενας οτι θελει ,δεν εχεις αναγκη να σε αποδεχονται ολοι ..

Οριστε εσυ δεν με αποδεχεσαι με εκρινες τοξικη ,και;
    Με πτωει εμενα εφόσον έχω αντιληψη τι ειμαι ακομα και οταν λιγο γραφω πιο παρακινητικα για καποιους και οχι σκληρα ;

Ερχομαστε στον ιδιο παρονομαστη με την δουλεια σου εφοσον ο τροπος που σκεφτεσαι ειναι λανθασμενος και οχι εσυ η ιδια ..

Ενας ανθρωπος με ιδιατεροτητες εισαι και δυστηχως αυτα τα αιθαιρετα συμπερασματα γραφονται εδω μεσα απο ανθρωπους που δεν εχουν καμια αντιληψη τι σημαινει ειμαι μεσα σε μια ψυχολογικη διαταραχη και το ατομο μπορει να ενεργει εφοσον δεν υπαρχει η απαραιτητη χημική ισορροπία στον εγκεφαλο του εξου και χρειαζεται την αγωγη ..

Να χαιορεσαι που εισαι αυτη που εισαι και με την βοηθεια της αγωγης σου μπορεις να εργαζεσαι και να βιοποριζεσαι μονη σου .
    Ολα τα αλλα ειναι στα πλαισια της ελαττωματικης κοινωνιας που ζουμε και κυριως αυτων που δεν εχουν αντιληψη ΤΙ σημαινει ψυχολογικη διαταραχη ..

Μια αγκαλια απο εμενα ((((((())))))))))))))))
    Ποιος σου είπε ότι δεν σε συμπαθώ ? Απλά με εκνευρίζεις ώρες - ώρες . Μια αγκαλιά έχεις και από μένα.

Senior Member
    Η ΔΕΛΦΙΝΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΧΑΧΑΧΑ
    Last edited by asperger39; 04-04-2024 at 18:12.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Πέστο μας κι αυτό και γράφουμε και γράφουμε δω μέσα, χα; χα
    δεν εννοω οτι ειναι ψευτικο μελος που γραφει παπαριες, αυτο που κανονικα σημαινει το "troll" δηλαδη, εννοω οτι εχει καποιες ανησυχιες (ας πουμε) που και η ιδια γνωριζει πολυ καλα που και γιατι ειναι υπερβολικες , αλλα τις γραφει και τις ξαναγραφει για να μας απασχολει, να ασχολουμαστε μαζι της και να καθησυχαζει την νευρικοτητα της....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν εννοω οτι ειναι ψευτικο μελος που γραφει παπαριες, αυτο που κανονικα σημαινει το "troll" δηλαδη, εννοω οτι εχει καποιες ανησυχιες (ας πουμε) που και η ιδια γνωριζει πολυ καλα που και γιατι ειναι υπερβολικες , αλλα τις γραφει και τις ξαναγραφει για να μας απασχολει, να ασχολουμαστε μαζι της και να καθησυχαζει την νευρικοτητα της....
    Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό χαρακτήρα, όταν κάτι σε απασχολεί κολλάς σε αυτό όσο ασήμαντο κι αν είναι για τους φυσιολογικούς ανθρώπους. Κάποιοι δεν έχουν και με ποιον να μιλήσουν δεν έχουν καλές σχέσεις με κανέναν. Δεν ξέρουμε τι τρέλα κουβαλάει ο καθένας.
    Υπερβολή είναι και να ζητάς περιπολικό για μια απόσταση 2 λεπτών όταν έχεις μάλιστα και συνοδό. Κάποιες φορές το μυαλό μας δεν αντιλαμβάνεται τι μας φοβίζει, ανησυχούμε και δεν μπορούμε να δούμε καθαρά. Εδώ τουλάχιστον περνάμε την ώρα μας ευχάριστα, υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να ασχολούνται μαζί τους και ανακατεύουν και την αστυνομία με τα κατόρθωμά τους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό χαρακτήρα, όταν κάτι σε απασχολεί κολλάς σε αυτό όσο ασήμαντο κι αν είναι για τους φυσιολογικούς ανθρώπους. Κάποιοι δεν έχουν και με ποιον να μιλήσουν δεν έχουν καλές σχέσεις με κανέναν. Δεν ξέρουμε τι τρέλα κουβαλάει ο καθένας.
    Υπερβολή είναι και να ζητάς περιπολικό για μια απόσταση 2 λεπτών όταν έχεις μάλιστα και συνοδό. Κάποιες φορές το μυαλό μας δεν αντιλαμβάνεται τι μας φοβίζει, ανησυχούμε και δεν μπορούμε να δούμε καθαρά. Εδώ τουλάχιστον περνάμε την ώρα μας ευχάριστα, υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να ασχολούνται μαζί τους και ανακατεύουν και την αστυνομία με τα κατόρθωμά τους.
    τι θελεις να μας πεις με αυτα; οτι ηταν "υπερβολικη" η κοπελα που κατεφυγε στην αστυνομια, εξω απο την πορτα της οποιας δολοφονηθηκε, ζητωντας προστασια και οτι δεν κινδυνευε;
    οτι αυτο το κοπροσκυλο που δεν επρεπε να εχει γεννηθει, καλα της εκανε;
    Last edited by Remedy; 04-04-2024 at 16:57.

Senior Member
    τι θελεις να μας πεις με αυτα; οτι ηταν "υπερβολικη" η κοπελα που κατεφυγε στην αστυνομια, εξω απο την πορτα της οποιας δολοφονηθηκε, ζητωντας προστασια και οτι δεν κινδυνευε;
    οτι αυτο το κοπροσκυλο που δεν επρεπε να εχει γεννηθει, καλα της εκανε;
    Ελπίζω ότι αναφέρεται σε άλλη περίπτωση, και δεν θεωρεί αυτήν που δολοφονήθηκε "υπερβολική". Εν τω μεταξύ, αυτή η αστυνομία φυλάει ΠΡΩΗΝ πολιτικούς και διάφορα λαμόγια, αλλά δεν είχε ΕΝΑ περιπολικό να διαθέσει, έστω να την συνοδέψει μέχρι το σπίτι της? Δεν λέω καν να την φυλάει μόνιμα για ένα διάστημα (που θα έπρεπε), αλλά τουλάχιστον να τη συνοδέψει και να την πάει μέχρι το σπίτι της

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Δεν είμαι τρόλ πιστεύω ένα ηλιθιο πλάσμα είμαι. Μια σχιζοφρενής είμαι

να σας ρωτήσω κάτι? και γιατί έγινα τρολ εξαρχής ποτέ δεν το καταλάβα!!!
    Κι εγώ λέγοντας σε τρολ εννοώ αυτό που λέει η Remedy. Χαριτωμένα στο λέω όχι για να σε προσβάλλω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Α φταίει η κοπέλα δηλαδή που την σκότωσε, ενώ ήξερε ότι θα την σκοτώσει και γι' αυτό ζήτησε προστασία!
    Και συμφωνώ πως το περιπολικό δεν είναι ταξί να την πάει σπίτι της, και συμφωνώ πως της είπαν θα στείλουμε εκεί περιπολικό, αλλά όφειλαν να την πάρουν σοβαρά, να της πουν έλα μέσα τότε μέχρι να πάμε να ελέγξουμε και όταν δούμε ότι είσαι ασφαλής τότε θα φύγεις από το τμήμα μας να πας σπίτι σου. Αυτό θα έκανα εγώ ως άνθρωπος και ως αστυνομικός. Για δυό λεπτά υπόθεση όπως λες λοιπόν έχασε την ζωή της και γι' αυτό φταίνε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    Η ΔΕΛΦΙΝΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΧΑΧΑΧΑ
    Σε συμπαθώ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Α φταίει η κοπέλα δηλαδή που την σκότωσε, ενώ ήξερε ότι θα την σκοτώσει και γι' αυτό ζήτησε προστασία!
    Και συμφωνώ πως το περιπολικό δεν είναι ταξί να την πάει σπίτι της, και συμφωνώ πως της είπαν θα στείλουμε εκεί περιπολικό, αλλά όφειλαν να την πάρουν σοβαρά, να της πουν έλα μέσα τότε μέχρι να πάμε να ελέγξουμε και όταν δούμε ότι είσαι ασφαλής τότε θα φύγεις από το τμήμα μας να πας σπίτι σου. Αυτό θα έκανα εγώ ως άνθρωπος και ως αστυνομικός. Για δυό λεπτά υπόθεση όπως λες λοιπόν έχασε την ζωή της και γι' αυτό φταίνε.
    Ρεζιλεύτηκε η αστυνομία με αυτό το γεγονός!!!!

Senior Member
    οτι[B] αυτο το κοπροσκυλο που δεν επρεπε να εχει γεννηθει, καλα της εκανε;

Αυτό το κοπρόσκυλο είχε ψυχολογικά προβλήματα....δεν είμαστε όμως όλοι οι ψυχασθενής το ίδιο!!!!

Senior Member
    ΕΔΩ ΟΛΕς ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙς ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΜΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΚΟΡΩΝΟ-ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΗ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΑΣΚΕς ΚΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ΟΣΟΥς ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΞΕΜΙΡΙΣΟΥΝ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙς ΑΔΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ??ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΔΕ ΜΠΟΡΟΎΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟς ??

https://www.youtube.com/watch?v=OkTgeVV7_QM

https://www.youtube.com/watch?v=WYz4YfzPz2w

Page 11 of 22 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast