Η θεούσα της διπλανής πόρτας - Page 60
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 60 of 88 FirstFirst ... 1050585960616270 ... LastLast
Results 886 to 900 of 1317
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Κάποιοι εδώ μέσα έχουν πάθει διωκτικό παραλήρημα και νομίζουν ότι τους κυνηγάνε φανταστικοί εχθροί.
    Τα αθειστικα καθεστώτα του κομμουνισμού και του εθνικοσοσιαλισμού ευθύνονται για εκατομμύρια θανάτους στα γκουλάγκ και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί.
    Πείτε μου ένα έγκλημα που έχει κάνει το Βυζάντιο ή η μετέπειτα Ελληνορθόδοξη εκκλησία στην ιστορία.
    Μην μου λέτε για την Ιερά εξέταση και τις σταυροφορίες που είναι της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας του πάπα ή για τους τζιχαντιστες αναρχοταλιμπαν του Ισλάμ που δεν έχουν καμμία σχέση με τον Θεό.
    2000 χρόνια αγάπης και προσφορας στους αδύναμους και αναγκεμένους...Και αν 1 στους 100 παπάδες δεν κάνει σωστά την δουλειά του,δεν θα πάρει η μπάλα όλους τους υπόλοιπους.
    Εσεις δεν θα αντέχατε ούτε μια εβδομάδα την ζωή ενός μοναχού με την ένδεια,την έλλειψη ανέσεων, την διαρκη προσευχή, τις νηστείες...Εινια βαριά η καλογερική μάγκες!
    Ρε συ yoco choco,ειδες καποιον εδω μεσα να υποστηριζει καθεστωτα??Αυτα μονο η Ελληνορθοδοξη εκκλησια τα κανει,οταν ευχεται μακροημερευση στον Χιτλερ και αλλα ωραια.Ακομα και ο Σταλιν 5.000 εκκλησιες ειχε χτισει και τον γλυφανε.
    Για ποιο Βυζαντιο θες να πουμε ρε συ..Η πρωτη Ιερα Εξεταση εκει αρχισε με τα πιο φρικτα βασανιστηρια και θανατωσεις αιρετικων.Εκκλησια και παλατι βασανιζαν μαζι με απολυτη συμπνοια.Οπως γινεται παντα.
    Θα μπορουσα να γραφω για ωρες και να παραθετω πηγες,αλλα δε θα το κανω,γιατι δε φαινεται να σ ενδιαφερει η ματωμενη και σιχαμενη αληθεια.
    Μηπως εχεις παει ποτε στο βουνο της αμαρτιας, να ζησεις κανα 2 βδομαδες απο κοντα ή αρκεισαι μονο στο να ακους τα τραγοπαραμυθια απο βιντεακια στο youtube?
    Κριμα μεγαλε,γιατι ωρες ωρες φαινεσαι ατομο,που εχει διαθεση, να ψαχτει με τεχνες,αλλα μαλλον εισαι και συ ενα κλασικο φιλησυχο ανθρωπακι,που εκδηλωνεται με τις ωρες του...Κραξε τωρα μονο ισλαμ και αναρχικους επιλεκτικα,για να μη σε φανε οι τουρκοι και σε παρει ο διαολος...
    Με τις μεταφυσικες σου τρελες σ αρεσει να ψαχνεσαι,με τα χειροπιαστα και την πικρη αληθεια δεν το χουμε ομως.
    Τι να πω ρε, με τον καθε πικραμενο εδω μεσα ΓΤχΚΤπ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by sumac View Post
    Για ποιο Βυζαντιο θες να πουμε ρε συ..Η πρωτη Ιερα Εξεταση εκει αρχισε με τα πιο φρικτα βασανιστηρια και θανατωσεις αιρετικων.Εκκλησια και παλατι βασανιζαν μαζι με απολυτη συμπνοια.Οπως γινεται παντα.
    .
    δεν ισχυει σε καμμια περιπτωση. αντιθετα το βυζαντιο σχεδον καθ ολη την διαρκεια της ιστοριας του και εν συγκρισει με τα αλλα συγχρονα του κρατη ηταν πολυ ανεκτικο σε οποιαδηποτε διαφορετικη πιστη.
    επισης στο βυζαντιο απαγορευοταν η θανατικη ποινη https://mylinablog.blogspot.com/2014...2013-2014.html
    σχετικα με τις ποινες στο ανω λιγκ του Nomopolis Κατατακτήριες εξετάσεις Νομικής Αθηνών & Κομοτηνής 2022

ΥΓ ακομα θα συμπληρωσω οτι οι αρμενιοι μεχρι σημερα ειναι μονοφυσιτες οπως και αιγυπτιοι οπως και οι ελληνες της βορειου αφρικης πριν εξαφανιστουν γινομενοι αραβες και ολοι αυτοι μια χαρα συμμετειχαν στην αυτοκρατορια μεχρι την τελευταια στιγμη επι[πλεον αν δεν κανω λαθος στην κωνσταντινουπολη υπηρχαν 4 τζαμια απο το 750 ως το 1200 κατι που στην υπολοιπη ευρωπη ουτε να το διανοηθουν δεν μπορουσαν εκεινη την εποχη

Senior Member
    Κάποιοι εδώ μέσα έχουν πάθει διωκτικό παραλήρημα και νομίζουν ότι τους κυνηγάνε φανταστικοί εχθροί.
    Τα αθειστικα καθεστώτα του κομμουνισμού και του εθνικοσοσιαλισμού ευθύνονται για εκατομμύρια θανάτους στα γκουλάγκ και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί.
    Πείτε μου ένα έγκλημα που έχει κάνει το Βυζάντιο ή η μετέπειτα Ελληνορθόδοξη εκκλησία στην ιστορία.
    Μην μου λέτε για την Ιερά εξέταση και τις σταυροφορίες που είναι της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας του πάπα ή για τους τζιχαντιστες αναρχοταλιμπαν του Ισλάμ που δεν έχουν καμμία σχέση με τον Θεό.
    2000 χρόνια αγάπης και προσφορας στους αδύναμους και αναγκεμένους...Και αν 1 στους 100 παπάδες δεν κάνει σωστά την δουλειά του,δεν θα πάρει η μπάλα όλους τους υπόλοιπους.
    Εσεις δεν θα αντέχατε ούτε μια εβδομάδα την ζωή ενός μοναχού με την ένδεια,την έλλειψη ανέσεων, την διαρκη προσευχή, τις νηστείες...Εινια βαριά η καλογερική μάγκες!
    Αναρχικοί είμαστε, δεν είμαστε μαλάκες για να μονάσουμε.

Senior Member
    Ρε συ yoco choco,ειδες καποιον εδω μεσα να υποστηριζει καθεστωτα??Αυτα μονο η Ελληνορθοδοξη εκκλησια τα κανει,οταν ευχεται μακροημερευση στον Χιτλερ και αλλα ωραια.Ακομα και ο Σταλιν 5.000 εκκλησιες ειχε χτισει και τον γλυφανε.
    Θα μπορουσα να γραφω για ωρες και να παραθετω πηγες,αλλα δε θα το κανω,γιατι δε φαινεται να σ ενδιαφερει η ματωμενη και σιχαμενη αληθεια.
    Μηπως εχεις παει ποτε στο βουνο της αμαρτιας, να ζησεις κανα 2 βδομαδες απο κοντα ή αρκεισαι μονο στο να ακους τα τραγοπαραμυθια απο βιντεακια στο youtube?
    Κριμα μεγαλε,γιατι ωρες ωρες φαινεσαι ατομο,που εχει διαθεση, να ψαχτει με τεχνες,αλλα μαλλον εισαι και συ ενα κλασικο φιλησυχο ανθρωπακι,που εκδηλωνεται με τις ωρες του...Κραξε τωρα μονο ισλαμ και αναρχικους επιλεκτικα,για να μη σε φανε οι τουρκοι και σε παρει ο διαολος...
    Με τις μεταφυσικες σου τρελες σ αρεσει να ψαχνεσαι,με τα χειροπιαστα και την πικρη αληθεια δεν το χουμε ομως.
    Όλα τα'πες sumac, το μεταφυσικό ειδικά, ένα σωρό αηδίες που πουλάνε οι κάθε είδους νιου έιτζ βλαμμένοι και που σερβίρονται ως βαθιές φιλοσοφίες που σου αλλάζουν το μυαλό και...φωτίζεσαι, χα χα

Senior Member
    Φίλε σούμακ έχεις εντελώς διαστρεβλωμενη αντίληψη της ιστοριας...Σου έχει γίνει αθειστική πλύση εγκεφάλου.
    Ο Στάλιν εκλεισε όλα τα μοναστήρια και σκότωνε μοναχούς...Στο Θιβετ οι μοωαχοί ζούσαν ειρηνικά για χιλιάδες χρόνια και το αθειστικό καθεστώς του Μαο τους σκότωσε και τους εκδίωξε.
    Η ελληνική εκκλησία ήταν η μόνη που κράτησε τον ελληνισμό 400 χρόνια Τουρκοκρατίας...Θα είχαμε γίνει γιουσουφάκια.
    Ανοιξε κανενα εγκυρο βιβλίο ιστορίας και μην ακους την αθειστική προπαγάνδα απο παρακμιακά σάιτ στο ιντερνετ.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Ωραία όλ' αυτά, αλλά τι δουλειά έχουμε εμείς με τον Στάλιν δε μας είπες. Ή με τον Μάο, ή με τον ΠολΠοτ. Δηλαδή άθεος ίσον εγκληματίας είναι το επιχείρημά σου;

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Αναρχικοί είμαστε, δεν είμαστε μαλάκες για να μονάσουμε.
    Δεν σου είπα να μονάσεις γιατί δεν θα άντεχες ούτε μια εβδομάδα.
    Μην κρίνεις την ζωή των μοναχών χωρίς ενσυναίσθηση,χωρις να μπεις στα παπούτσια τους και να νοιώσεις τα ζόρια.
    Εχω δουλέψει σε αρκετά μοναστήρια και έχω σθναναστραφει μοναχούς και ιερείς.
    Οι περισσότεροι ζουν στην απόλυτη ακτημοσύνη...Πολλοί δεν έχουν ούτε ρεύμα...Αλλά για σας είναι βολεμένοι με Μερσέντες...Κούνια που σας κούναγε Ολγα

Senior Member
    Ωραία όλ' αυτά, αλλά τι δουλειά έχουμε εμείς με τον Στάλιν δε μας είπες. Ή με τον Μάο, ή με τον ΠολΠοτ. Δηλαδή άθεος ίσον εγκληματίας είναι το επιχείρημά σου;
    Οχι δεν είπα ότι είστε οπαδοί του Στάλιν και του Χίτλερ,απλά έφερα παράδειγμα ότι αθειστικές ιδεολογίες οδήγησαν σε αδιέξοδο την ανθρωποτητα.

Senior Member
    Ναι, γιατί ο έξυπνος άνθρωπος πάει και κλειδώνεται οικειοθελώς σε ένα κελί και ξυπνάει στις τρεις το πρωί να πάει στο ξωκλήσι να προσευχηθεί σε κάτι που του είπανε ότι υπάρχει. Λέμε για μεγάλη εξυπνάδα και λογική.Γιατί να τους σεβαστώ ακριβώς; Χα χα, η Μερσέντες μου άρεσε. Γιαπωνέζικο του 1994 έχω, αλλά σας έχουνε φάει τα στερεότυπα και οι χριστιανοαπολογητικές, που να βρείτε χρόνο να αναζητήσετε τον εαυτό σας έξω από το...κρυφό σχολειό και το εν τούτω νίκα.

Senior Member
    Φίλε σούμακ έχεις εντελώς διαστρεβλωμενη αντίληψη της ιστοριας...Σου έχει γίνει αθειστική πλύση εγκεφάλου.
    Ο Στάλιν εκλεισε όλα τα μοναστήρια και σκότωνε μοναχούς...τ.
    αυτο ειναι η κορυφη του παγοβουνου!!
    το μεγαλο αστειο ειναι οτι η σοβιετικη ενωση οσο υπηρξε δεν μπορεσε να ανακαλυψει ουτε ενα φαρμακο για τους δυστυχους προλεταριους της
    εστελνε κατασκοπους στην δυση να παρουν φαρμακα και να τα περασουν στα κρυφα στην σοβιετικη ενωση για να βρουνε τα συστατικα τους να φτιαξουν παρομοια τελικα ειχαν μικροτερο προσδοκιμο τα κουκουδια....

Senior Member
    Μην κρίνεις την ζωή των μοναχών χωρίς ενσυναίσθηση,χωρις να μπεις στα παπούτσια τους και να νοιώσεις τα ζόρια.
    Οι περισσότεροι ζουν στην απόλυτη ακτημοσύνη...Πολλοί δεν έχουν ούτε ρεύμα...Αλλά για σας είναι βολεμένοι με Μερσέντες...Κούνια που σας κούναγε Ολγα
    Milko τι πίνεις ρε θέλω και γω. Που έχεις δουλέψει ρε φίλε για πες, στο Όρος;; .. σε ποια μοναστήρια;
    Ναι, όπως το φτωχό Βατοπέδι ας πούμε η, η Μεγίστης Λαύρας που δεν ξέρουν τι έχουν.. και γενικά όλα τα υπόλοιπα 18 μοναστήρια εκτός από τους εσφιγμενιτες και την ΙΜ Κωνσταμονίτου. Είναι η μόνες μονές που δεν παίρνουν λεφτά από την ΕΕ για τους δικούς του λόγους..

Η Όλγα ποια είναι η WildHoney;

Senior Member
    Sumac τα έχουμε ξανά πει ρε, άπειρες φορές.. Αλλά όταν η κατανόηση και η αντίληψη πάει περίπατο για ευνόητους λόγους, αυτά παθαίνεις. Είναι ο κλασικός δεν είμαι άνθρωπος της εκκλησίας ''αλλά''..

Quote Originally Posted by tommorello View Post
    Εξ όσων γνωρίζω ο Χίτλερ τα είχε εξαιρετικά καλά με τις εκκλησίες.. Μια χαρά τον επαινούσαν σε όλες τις χώρες ακόμα και στην Ελλάδα με επιστολές των μοναχών του αγίου όρους.

Ο δε Στάλιν σπούδασε με υποτροφία στη Θεολογική Σχολή της Τιφλίδας όπου και εμπνεύστηκε και επηρεάστηκε για τις επαναστατικές ιδέες του. Οπότε.

Senior Member
    Ναι, γιατί ο έξυπνος άνθρωπος πάει και κλειδώνεται οικειοθελώς σε ένα κελί και ξυπνάει στις τρεις το πρωί να πάει στο ξωκλήσι να προσευχηθεί
    Δεν είμαι μοναχός και ούτε θα γίνω,αλλά σέβομαι έναν άνθρωπο που επέλεξε να τραβήξει μοναχικό δρόμο είτε είναι Ορθόδοξος είτε Βουδιστής.
    Εχω να πάω εκκλησία πο το 2019....Δεν νηστεύω, δεν κάνω τις προσευχές αλλά είδα στην ζωή μου τι γίνεται.
    Η κοινωνική προσφορά της εκκλησίας είναι σημαντικότερη απο αυτήν των αναρχικών.
    Ξερετε πόσοι ηλικιωμένοι βρίσκουν καταφύγιο σε μοναστήρια και ιδρύματα της εκκλησίας και περνούν τα τελευταία χρόνια της ζωής τους με αξιοπρέπεια?
    Ξερετε πόσες χιλιάδες γεύματα προσφερει καθημερινά η εκκλησία σε άπορους?
    Τι έκαναν για αυτούς τους ανθρώπους οι αναρχικοί?

Senior Member
    δλδ, το κριτηριο της καλης ζωης και του καλου ανθρωπου, ειναι το ποσο στερημενα θα ζησει; καλα κρασια..
    να σου θυμισω μονο, οταν οσο καποιοι μοναχοισ τερουνται και δεν εχουν ουτε για το ρευμα, η μαμα- εκκλησια και οια ρχηγοι τους, ειναι ντυμενοι στα χρυσαφια και δεν ξερουν τι να τα κανουν τα κερδη τους.... πνευματικη τροφη και ο χρυσος, φυσικα.. αφου τον ευλογει ο τραγος...

Senior Member
    Δεν είμαι μοναχός και ούτε θα γίνω,αλλά σέβομαι έναν άνθρωπο που επέλεξε να τραβήξει μοναχικό δρόμο είτε είναι Ορθόδοξος είτε Βουδιστής.
    Εχω να πάω εκκλησία πο το 2019....Δεν νηστεύω, δεν κάνω τις προσευχές αλλά είδα στην ζωή μου τι γίνεται.
    Η κοινωνική προσφορά της εκκλησίας είναι σημαντικότερη απο αυτήν των αναρχικών.
    Ξερετε πόσοι ηλικιωμένοι βρίσκουν καταφύγιο σε μοναστήρια και ιδρύματα της εκκλησίας και περνούν τα τελευταία χρόνια της ζωής τους με αξιοπρέπεια?
    Ξερετε πόσες χιλιάδες γεύματα προσφερει καθημερινά η εκκλησία σε άπορους?
    Τι έκαναν για αυτούς τους ανθρώπους οι αναρχικοί?
    Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα.. Η μεγαλύτερη επιτυχία της Ορθοδοξίας νομίζω είναι η επιβολή της νηστείας στους φτωχούς και η αποδοχή από αυτούς ότι είναι κάτι θεάρεστο.
    Παραπάνω από τον μισό χρόνο πρέπει να νηστεύεις για να σε αγαπάει ο Θεός της αγάπης! Εν τω μεταξύ δεν έχω δει αδύνατο παπά.

Αν ο θεός σας δεν μπορεί να σώσει ΟΛΑ τα παιδιά από την κακοποίηση, την ασθένεια και την πείνα, τότε δεν αξίζει τίποτα.

Εσύ και πολλοί ακόμη σαν εσένα κρατάτε καθηλωμένη μια χώρα στον μεσαίωνα. Και ψηφίζετε κιόλας.

Page 60 of 88 FirstFirst ... 1050585960616270 ... LastLast