Η θεούσα της διπλανής πόρτας - Page 66
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 66 of 88 FirstFirst ... 1656646566676876 ... LastLast
Results 976 to 990 of 1317
    Banned
    Quote Originally Posted by tommorello View Post
    Έχω κάτι γνωστούς που κράζουν εκκλησία και παπαδαριό αλλά έχουν κάνει θρησκευτικό γάμο, και έχουν βαφτίσει τα παιδιά τους.. Σορρυ αλλά εγώ κράζω και αυτούς.. Δεν έχετε καμία απολύτως δικαιολογία.. Συμμετέχετε στην διαιώνιση του σκοταδιού.. Είστε μέρος του προβλήματος.

Μήπως κάποιος κατά τύχει έχει κάποια συγγένεια με αυτούς τους ανθρώπους;;
    Όλα τα δάχτυλα είναι ιδια;Πρώτα πολλά την κατάχρηση δημόσιας περιουσιας και το χρήμα δεν το φάγανε απλοί παπαδες..αλλά οι ανώτεροι τους!Δεν είμαστε μέρος κανενός προβλήματος όσοι δεν φανατιζόμαστε.Αντιθέτως εσυ έχεις το πρόβλημα,γιατί επανάσταση με λόγια αλλονών δεν λεγεται επανάσταση..αλλά μπουρδολογία!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Pinkrose17 View Post
    Όλα τα δάχτυλα είναι ιδια;Πρώτα πολλά την κατάχρηση δημόσιας περιουσιας και το χρήμα δεν το φάγανε απλοί παπαδες..αλλά οι ανώτεροι τους!Δεν είμαστε μέρος κανενός προβλήματος όσοι δεν φανατιζόμαστε.Αντιθέτως εσυ έχεις το πρόβλημα,γιατί επανάσταση με λόγια αλλονών δεν λεγεται επανάσταση..αλλά μπουρδολογία!!
    Ηρέμησε δν κερδίζεις κάτι με τα νεύρα (συμβουλή)

Banned
    Επίσης έχω να σου πω και κάτι τελευταίο γιατί με έχεις κουράσει εσυ και η ουρά σου.Ότι όσο κιαν θες να δείχνεις προοδευτικός..δεν είσαι!Σε αυτό βάζω το χέρι μου στην φωτιά.Τέτοια άτομα σαν και σένα τους δήθεν επαναστάτες τους γνωρίζω πολύ καλά.Στην ουσία είστε πιο συντηρητικοί από τους συντηρητικούς.

Banned
    Quote Originally Posted by Tsoufis1989 View Post
    Ηρέμησε δν κερδίζεις κάτι με τα νεύρα (συμβουλή)
    Ποια νευρα;

Senior Member
    Πρώτον μην είσαι απότομη δν σε εθιξα και δεύτερον την λέξη νεύρα την έγραψα πλάνη του λογου

Banned
    Πρώτον μην είσαι απότομη δν σε εθιξα και δεύτερον την λέξη νεύρα την έγραψα πλάνη του λογου
    Δεν είμαι απότομη και δεν έχω νευρα.Απλά εκφράζομαι ανοιχτά και απροκάλυπτα.

Banned
    Είναι η δεύτερη φορά που μου απευθύνεις τον λόγο εδώ μέσα για να μου την πεις..Ενώ αυτό που κατηγορησες σε εμένα,μετά από λίγο το έκανες εσυ ο ίδιος(έγραψες το θέμα σου σε λάθος κατηγορία).Δεν σου την είπα ομως.ποιος έχει το πρόβλημα στην τελική,εσυ η εγώ;

Senior Member
    Εγώ έκανα λάθος και σ ζήτησα και συγγνωμη

Banned
    [QUOTE=Tsoufis1989;1247245]Εγώ έκανα λάθος και σ ζήτησα και συγγνωμη[/QUOTE
    Οκ,Δεκτή!

Banned
    Δυστυχώς οι θρησκείες και ο χριστιανισμός ειδικά είναι τόσο πολύ καλά εδραιωμένες και ταυτισμένες με την συνείδηση της πλειοψηφίας του κόσμου που ότι και να λέμε δεν θέλουν να ακούσουν τίποτα.. Άλλωστε από μωρά δεχόμαστε πλύση εγκεφάλου για το σωστό της θρησκείας.. Το μόνο παρήγορο είναι η μεγάλη αύξηση των άθεων που παρατηρείται τελευταία ειδικά στους νέους ανθρώπους.
    Δεν νομίζω, ειδικά φέτος είδες τι γινόταν στις εκκλησίες από νεο κόσμο την περίοδο του Πάσχα;

Ίσα ίσα το αντίθετο, η μετά κοβιντ εποχή έφερε πολύ κόσμο στην εκκλησία δεν ξέρω γιατί και μάλιστα το συζητούσαμε αυτό τις μέρες των γιορτών.
    Έτυχε να βρεθώ σε διαφορετικά μέρη την Μεγάλη Εβδομάδα και πραγματικα τόσο νεο κόσμο κόσμο πρώτη φορά είδα.
    Αφού κάνοντας πλάκα λέω που πηγαν οι γιαγιάδες ,άλλες φορές όλο γιαγιάδες έβλεπες στις εκκλησίες, τις έφαγε ο κοβιντ χαχα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nemo View Post
    Δεν νομίζω, ειδικά φέτος είδες τι γινόταν στις εκκλησίες από νεο κόσμο την περίοδο του Πάσχα;

Ίσα ίσα το αντίθετο, η μετά κοβιντ εποχή έφερε πολύ κόσμο στην εκκλησία δεν ξέρω γιατί και μάλιστα το συζητούσαμε αυτό τις μέρες των γιορτών.
    Έτυχε να βρεθώ σε διαφορετικά μέρη την Μεγάλη Εβδομάδα και πραγματικα τόσο νεο κόσμο κόσμο πρώτη φορά είδα.
    Αφού κάνοντας πλάκα λέω που πηγαν οι γιαγιάδες ,άλλες φορές όλο γιαγιάδες έβλεπες στις εκκλησίες, τις έφαγε ο κοβιντ χαχα.
    Η εκκλησία ΑΕ πάντα είχε, κ έχει κόσμο.. Ιδίως Πάσχα και Χριστούγεννα είναι τίγκα στα πρόβατα (Εγώ είμαι ο καλός ποιμένας).

Στο Ελλαδισταν και να μην είσαι πρέπει να το παίζεις χριστιανός αλλιώς σε έφαγε η μαρμάγκα.. Δες τους πολιτικούς π.χ. Ακόμα και ο Τσίπρας τα είχε καλά με τους παπάδες που ήταν δηλωμένος άθεος. Αν με ρωτάς οι περισσότεροι από αυτούς δεν πιστεύουν, είναι θεομπαίχτες.. Παίζουν θέατρο για τα γίδια που είναι ψηφοφόροι τους.. Εκτός αυτού θέλουν να ελέγχουν και να κρατούν τους λαούς υποταγμένους και φοβισμένους και να τους έχουν σε πλήρη έλεγχο.

Senior Member
    Λείπεις μεγάλε

Senior Member
    Παπά δε μας τα λες καλά.. Το κλέψιμο δεν θα το σχολιάσω γιατί το θεωρώ δεδομένο.
    https://www.protothema.gr/world/arti...-omofulofilon/

Banned
    Η εκκλησία ΑΕ πάντα είχε, κ έχει κόσμο.. Ιδίως Πάσχα και Χριστούγεννα είναι τίγκα στα πρόβατα (Εγώ είμαι ο καλός ποιμένας).

Στο Ελλαδισταν και να μην είσαι πρέπει να το παίζεις χριστιανός αλλιώς σε έφαγε η μαρμάγκα.. Δες τους πολιτικούς π.χ. Ακόμα και ο Τσίπρας τα είχε καλά με τους παπάδες που ήταν δηλωμένος άθεος. Αν με ρωτάς οι περισσότεροι από αυτούς δεν πιστεύουν, είναι θεομπαίχτες.. Παίζουν θέατρο για τα γίδια που είναι ψηφοφόροι τους.. Εκτός αυτού θέλουν να ελέγχουν και να κρατούν τους λαούς υποταγμένους και φοβισμένους και να τους έχουν σε πλήρη έλεγχο.
    Δεν νομιζω ,εκτος απο τους πολιτικούς που λες και συμφωνω ,για την προβολη τους πανε ,ο απλος κοσμος δεν εχει λογο να παει με το ζορι .
    Να μου πες για τους γονεις που πηγαινουν τα παιδια με το ζορι ,οκ το βλεπεις ...
    Αλλα ενας νεος, ενηλικας άνθρωπος παει γιατι το θελει και οκ μεχρι εκει σε αυτους μενω .

Να ξερεις δεν ειδα κοσμο στις εκκλησιες τις Μυκόνου που εκει πανε για να δειξουν το καλο ρουχο και να κανουν πασαρελα ,αντε να ανεβασουν και μια φωτο στο ινσταγκραμ να μην χαθει ο αλγορυθμος

Οι πολιτικοι και γενικα οι Ναρκισσοι πανε στην εκκλησια με μια καμερα απο πισω τους .Πανε δηθεν να προσκυνησουν και εχουν και καποιον να τους καταγραφει ..
    Αυτοι ειναι απλα εμετικοί ....

Κανενας πλεον δεν φοβαται, ισα ισα οσο βλεπουμε αυτη την καταντια των τραγοπαπαδων τοσο πιο πολυ θα μας απομακρυνουν ,αλλα άλλοτο πιστευω κα αλλο παω πλεον στην εκκλησια για να φανω εγω !Φοβος δεν υπαρχει

Senior Member
    Λείπεις μεγάλε

Μεγαλο αλανι φιλε μου.Ο Αγγελοπουλος ,ο Ραφαηλιδης και αυτη παρεα της ελληνικης διαννοησης, εβλεπαν παντα μπροστα και ειχαν τους παπαδες και το συρφετο τους απεναντι.Μετα βρισκονται τα ζωα ,να υπερηανευτουν για τα κατορθωματα τους και τα βραβεια τους.
    κΑΨΤΕ τη σημαιες μαζι με τους ραγιαδες

Page 66 of 88 FirstFirst ... 1656646566676876 ... LastLast