Results 1 to 15 of 21
-
27-06-2024, 22:36 #1
Κρίση πανικού ή πεθαίνω? Έχω αγχωθει υπερβολικά πολυ
Αισθάνομαι μια αίσθηση σαν κάψιμο στην καρδιά όπως όταν τρομάζουμε απότομα...αυτό το νιωθω που και που εδώ και χρόνια....τώρα με έχει πιάσει πάλι αυτό....και νιωθω λες και θα σκάσω από δύσπνοια λες και θα κάνω εμετό ότι ζαλίζομαι πονοκέφαλο ...τα πάντα όλα νιωθω αυτή τη στιγμή...είχα κάνει καρδιογράφημα δεν έδειξε κάτι....παιδιά αγχωθηκα πολύ τώρα νιωθω ότι θα πεθάνω και δεν ξέρω πραγματικά αν είναι κρίση πανικού ή αν όντως είναι κάτι σοβαρό τώρα.....φοβάμαι πολύ είμαι και μόνη αυτή την ώρα....δεν ξέρω πως θα κοιμηθώ και αν θα κοιμηθώ απόψε....είμαι τρελά στρεσσαρισμενη που νιωθω όλα αυτά τα συμπτώματα......
τι να κάνω παιδιά πείτε κάτι αν θέλετε..... ευχαριστώ πολύ...
- 27-06-2024, 22:45 #2
Εγώ έχω κάνει ένα κάρο μαλακιες κι έτσι κ πάω φυλακή θα τουσ βγάλω χαζούς είναι καλό αυτό
27-06-2024, 23:42 #3
28-06-2024, 18:09 #4
Αυτό που νιώθεις κατά διαστήματα, το παθαίνεις με αφορμή κάποια στρεσογόνο κατάσταση, επαγγελματική ή προσωπική; Ή σου συμβαίνει "στα καλά καθούμενα"; Μπορεί να μην οφείλεται σε οργανικά αίτια, όπως πχ καρδιακές παθήσεις, αλλά σε ψυχολογικά. Καλό θα ήταν να ζητήσεις τη γνώμη ενός ειδικού που θα σε βοηθήσει να διαχειρίζεσαι το άγχος. Βοηθά πολύ και η ομοιοπαθητική ή το μασάζ που διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος στον οργανισμό.
28-06-2024, 18:21 #5
Το παθαίνω και στα καλά καθούμενα και σε περιόδους στρες...απλώς αγχώνομαι μην έχω κάτι σοβαρό στην καρδιά και το νιωθω αυτό και μήπως δεν το έχουμε βρει ακόμα....αυτή τη στιγμή νιωθω πολύ τρομερό άγχος και φόβο .έχω και ένα παιδί που εχω να φροντίζω και φοβάμαι μην πάθω κάτι και μείνω ανίκανη να φροντίσω....είμαι πολύ στεναχωρημένη ...μια μέρα της ζωής μου δεν μπορώ να νιώσω ούτε χαρά ούτε ξεγνοιασιά ...
για λυπηση είμαι τον εαυτό μου λυπάμαι που δεν έχω θάρρος και είμαι φοβιτσιαρα....είμαι ένα τίποτα...
28-06-2024, 18:50 #6
Όταν μου συμβαίνει αυτό δεν μπορώ να ξέρω αν είναι όντως κρίση πανικού ή αν είναι κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.....με διαλύει όλο αυτό το να μην ξέρω τι έχω κάθε φορά........νιωθω πολύ απελπισμένη αυτή τη στιγμή θέλω να κλαίω μονο
28-06-2024, 18:59 #7
Όποτε νιώθεις έτσι, θα πηγαίνεις να κάνεις μια μεγάλη αγκαλιά το παιδάκι σου και θα νιώσεις καλύτερα. Μπορείς να αναζητήσεις το οικογενειακό σου ιστορικό, αν είναι κάτι με την καρδιά. Αλλά μπορεί να είναι απλώς θέμα άγχους. Μίλησε σε έναν ειδικό. Πάνω από όλα η υγεία σου. Το άγχος, η υπερβολική στενοχώρια και το στρες ενδέχεται να δημιουργήσουν πολλά περισσότερα προβλήματα. Είσαι σημαντική για το παιδί σου και τους ανθρώπους που σε αγαπούν. Μίλησε στην οικογένεια, μοιράσου το πρόβλημα και σίγουρα οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου, θα σε στηρίξουν. Αν δουλεύεις και μπορείς, καλό είναι να ζητήσεις μια άδεια, να φύγει το εργασιακό στρες. Οι βόλτες στη φύση κάνουν πολύ καλό. Πήγαινε σε κάποιο μέρος που ξέρεις ότι σε ηρεμεί, κάνε θετικές σκέψεις, ιδίως πριν κοιμηθείς και όλα θα φτιάξουν.
28-06-2024, 22:35 #8
29-06-2024, 01:16 #9
δεν πρόκειται να πεθάνεις σύντομα
έχεις ακόμα πολλά καρβέλια να φας
βέβαια όλοι οι ανθρωπότητα και όλοι οι άνθρωποι είναι σε μία διαδικασία θανάτου...
οπότε όλοι πεθαίνουμε
καθημερινά και λίγο λίγο σβήνει το καντήλι μας
δεν πεθαίνεις αλλά κάτι ψυχολογικό σε πνίγει τόσο πολύ που να το νιώθεις ως θάνατο
ψάξτο λιγο γνωθις αυτόν
01-07-2024, 18:59 #10
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Σχεδόν τα ίδια κι εγώ εδώ και 3 χρόνια.
Ρε παιδιά να σας ρωτησω κάτι;; Εγώ είμαι 25 χρόνων και τελευταία φορά είχα πάει σε καρδιολόγο πριν 1,5-2 χρόνια.
Τώρα σκέφτομαι να ξαναπάω γιατί τις περισσότερες ημέρες νιωθω κάτι τσιμπήματα στο στήθος. Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να μπω πάλι σε αυτό το τρυπακι.
Μέχρι πριν 3-4 μήνες έπαιρνα αγωγή αντικαταθλιπτικών και ήμουν τέλεια, δεν είχα κανένα σύμπτωμα ούτε με άγχωνε κάτι φοβερά. Μετά τα σταμάτησα και εδώ και 4-5 εβδομάδες έχω ξανά ξεκινήσει γιατί με έπιασαν αυτά τα τσιμπήματα και κάτι ζαλάδες. Και επειδή ναι μεν είμαι κάπως καλύτερα αλλά δεν μου έχουν περάσει τελειως σκέφτομαι μήπως όντως είναι κάτι και πρέπει να πάω στο γιατρό ξανά.
01-07-2024, 22:24 #11
Δυστυχώς και εγω έτσι είμαι...σκέφτομαι να ξαναπάω πάλι σε γιατρό....αλλά και πάλι οι σκέψεις δεν θα φύγουν....απόψε νιωθω αυτό το κάψιμο στο στήθος και νιωθω ότι στο τέλος θα πεθάνω και έχω και μικρό παιδάκι και θα μείνει ορφανό....είμαι πολύ χαλια δεν ξέρω τι να κάνω
είναι απελπισία σκετη
02-07-2024, 12:10 #12
Αυτές είναι δυστυχώς , για την μεγάλη πλειοψηφία, οι επιπτώσεις από την διακοπή αυτών των φαρμάκων ...
Μεγάλη υπομονή, και ελπίδα ότι ο οργανισμός θα βρει μια νέα ομοιοσταση χωρίς τα φάρμακα..
Μην τρέχεις στους γιατρούς πάλι, παρά μόνο αν βρίσκεις ψυχολογική ανακούφιση, όταν σε διαβεβαιωνουν ότι όλα είναι καλά..
02-07-2024, 14:55 #13
Παιδιά με έπιασε εδώ και λίγη ώρα...μια αίσθηση σαν έξαψη σαν να πάω να ιδρώνω έτσι απότομα σαν να κρυώνω απότομα...δεν είμαι καλά φοβάμαι ότι κάτι κακό έχω και θα πεθάνω...τι να κάνω παιδιά .......συνέχεια πάω γιατρούς....δεν θέλω να ξαναπάω πάλι....είμαι τρομοκρατημένη...έχω πολύ άγχος για αυτά τα συμπτώματα
02-07-2024, 22:21 #14
Όλα αυτά που περιγράφεις θεωρω είναι συμπτώματα άγχους και κρίσεων πανικού! Αυτό ακριβώς παθαίνω και εγω… όταν με πιάνει κρίση έχω κάψιμο στο στήθος μαζι με όλα τα αλλα… είναι πολυ τρομαχτικό το ξερω … και εξάψεις και όλα… ειδικά τωρα με τη ζεστη υποφέρουμε… θα σε παρακαλούσα να πας σε ένα ψυχίατρο και να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία … θα σου τα εξηγήσουν όλα… εγω νόμιζα κυριολεκτικά οτι τρελενομαι … εκανα εμετούς είχα φτάσει 44 κιλά… είναι τρομακτικό το ξερω αλλα δεν θα πάθεις τίποτα… μην το αφήσεις όμως ετσι … ζητά βοήθεια και όλα θα φτιάξουν προς το καλύτερο … θέλει υπομονη
21-07-2024, 01:06 #15
απόψε νιωθω λες και με κλείνει ο λαιμός μου και έχω αγχωθει και δεν μπορώ να κοιμηθω....φοβάμαι μην έχω αναφυλαξια....